Byggevarepriser.dk

Isoleringstape

Tesa Isoleringstape Tesaflex
15 kr.
Se produkt
Tesa Isoleringstape Tesaflex
15 kr.
Se produkt
Tesa Tesaflex Isoleringstape 10 M X 15 Mm Hvid
13 kr.
Se produkt
Tesa Isoleringstape Tesaflex
15 kr.
Se produkt
Tesa Tesaflex Isoleringstape 10 M X 15 Mm Blå
13 kr.
Se produkt
Tesa Isoleringstape Sort - 10mx15mm
11 kr.
Se produkt
Tesa Isoleringstape Tesaflex
15 kr.
Se produkt
Tesa Tesaflex Isoleringstape 10 M X 15 Mm Sort
13 kr.
Se produkt
Tesa Tesaflex Isoleringstape 10 M X 15 Mm Rød
13 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på egen hånd. Det er særligt muligt ved de store byggecentre.
Det er helt klart utrolig relevant at vide, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du lede andre steder.
Flere byggecentre sælger et enormt udvalg, imens øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden bare isoleringstape.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge netbutikkens regler.
Du vil finde variationer i priserne på billige isoleringstape hos de forskellige online byggecentre. En del har billige priser, imens nogle har fokus på service. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
For en del er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Dermed er det en fordel at bestille ved en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning til valg af isoleringstape.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre tilbyder varer fra talrige specialbutikker, og hermed kan du handle fra et stort sortiment af isoleringstape online.
De gængse byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og hermed har kunderne chancen for at handle online og køre byggematerialerne selv. Derfor har du chancen for at undvære fragten, og tilmed have produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed til dig der shopper online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Alverdens online nichebutikker er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få gode tilbud.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, der typisk er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber isoleringstape online på deres hjemmeside.
Diverse nichespecifikke webshops har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette kan du forvente super nyttig assistance fra medarbejdere med ekspertviden i netop isoleringstape.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

isoleringstape harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

isoleringstape silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

isoleringstape bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

isoleringstape jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du har mulighed for at indhente offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få når byggeriet hjælper miljøet. At få tilskud beroer altså på at byggeriet influerer positivt på planeten.
2Typisk vil det være fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være fornuftigt at nedfærdige samtlige udgifter, og dernæst nedskrive ens omkostning ved dem en ad gangen.
3Der præsenterer sig typisk uforudsigelige bump på vejen når det handler om krævende byggeprojekter, og derfor kan det vise sig afgørende at man afsætter tilstrækkelig plads i kalenderen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at nå det inden ens deadline.
4Du må nødig nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm der hjælper dig med henblik på mulige skader. Det er smart at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, især når du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
5For projekter udenfor har vejret en stor rolle. Af den årsag kan du hyppigt undersøge udsigten ift. vejret i den tid der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger når du lige vil i gang med dit store byggeprojekt.
6Det vil vise sig vigtigt at have de fornødne materialer handlet ind inden du går til værks med byggeriet. Du kunne med fordel lave en hurtig huskeliste hvorpå der noteres alt du skal bruge, og dernæst gennemgå hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
7Der er alle mulige former for instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til utrolig meget almennyttig info, særligt forudsat at du benytter engelske søgeord.
8Planlægning vil være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du anbefales at have en strømlinet arbejdsplan, der viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en nummerorden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af køreplanen.
9Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt når det er store arbejdsopgaver. Flere opgaver skal gerne udføres af flere folk. Samtidig vil det vise sig mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
10Man bør aldrig mangle udstyr. Tit kan det være fornuftigt at du har det disponibelt idet du igangsætter dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at tillægge disse omkostninger i byggeriets budget.
11Længe før du iværksætter byggeriet kan det være rimeligt betydningsfuldt at sikre sig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være gældende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
12Måske du burde vurdere hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at hente professionel assistance til områder af byggeriet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagperson er det normalt at notere en pris fra forskellige firmaer.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er utrolig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er utrolig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket altså er rigtig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

Mange forhandlere på nettet foreslår nu om dage en lang række forskellige billige leveringsløsninger til isoleringstape. En af de mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling når der er tid til det. Leveringsformen er jo meget fremkommelig, samt typisk endvidere den mindst kostelige fragtmulighed.

Du kan endvidere afveje for og imod at få leveret hjem til dig privat eller til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver gerne en sjat mere omkostningsfuld, men på den anden side temmelig praktisk ved køb af isoleringstape online. Den mest betalelige mulighed for levering er uden tvivl at hente varerne selv, som jo beroer på at du har bopæl nær online shoppens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på isoleringstape kan vise sig at være særdeles væsentlig i tilfælde af at vi har behov for din pakke inden for kort tid, og af den grund er det særdeles passende at vi checker den anslåede leveringsdato ved isoleringstape. En del online varehuse – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer online, men husk at det står og falder med at ordren laves tidligere end et bestemt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen pakket forinden personalet har fri.

En række e-forretninger i Danmark præsterer levering uden gebyr på isoleringstape online, men for det meste er det så præmissen at man handler for en konkret sum. Desuden skal du tage den mest betalelige leveringstype, som oftest vil blive at få kørt din bestilling til en pakkeshop.

En del webshops frembyder afhentning hvor du handler billig isoleringstape online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og 10-4. Byggecentrene foreslår for eksempel afhentning af isoleringstape i følgende byer:

Virum, Slagelse, Kolding, Tårnby, Gladsaxe, Farum, Ishøj, Brabrand, Charlottenlund, Hobro, Svendborg, Dragør, Vordingborg, Allerød, Esbjerg, Valby, Ølstykke, Grenaa, Vejle, Roskilde, Gentofte, Hjørring, Holbæk, København, Skanderborg, Højbjerg, Rudersdal, Kalundborg, Vanløse, Taastrup, Hillerød, Odense, Struer, Skive, Fredericia, Viborg, Søborg, Nyborg, Holstebro, Brønderslev, Randers, Aarhus, Herning, Hedensted, Næstved, Brøndby, Haslev, Middelfart, Rønne, Nørresundby, Kokkedal, Lyngby, Horsens, Jyllinge, Haderslev, Vallensbæk, Sønderborg, Aabenraa, Rødovre, Frederiksberg, Værløse, Ballerup, Lystrup, Odder, Brønshøj, Nærum, Greve, Hedehusene, Hvidovre, Lillerød, Solrød Strand, Åbyhøj, Ikast, Herlev, Nakskov, Albertslund, Helsingør, Silkeborg, Frederikssund, Tilst, Stenløse, Glostrup, Varde, Ringsted, Frederikshavn, Korsør, Hørsholm, Birkerød, Thisted, Risskov, Køge, Frederiksværk, Nykøbing Falster, og Aalborg, .

Afhentning for isoleringstape er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Lolland).

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet køb isoleringstape og isoleringstape online. Foruden dette oplever vi mange gange netshoppere søge efter blandt andet isoleringstape tilbud, isoleringstape priser og billig isoleringstape, plus de kendte byggekæder som Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Priser på isoleringstape

Det er i dag ekstremt enkelt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige isoleringstape online på forskellige internet webshops, og for det har langt de fleste internet firmaer set sig tvunget til at tvinge salgspriserne på isoleringstape voldsomt, og i øvrigt byde på fragt uden beregning.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive tiden værd at sammenholde et par internet webshops efter tilbud og rabatter på isoleringstape online forinden du gennemfører din handel, således at du er sikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Du må bare ikke undervurdere, at hvis en netbutik markedsfører billige isoleringstape online til en pris der virker usædvanlig tiltalende, bør det tit være et bevis på en uægte e-forhandler. Bestillinger med kort er i hvert fald omsluttet af en lov, som begunstiger dig imod uægte butikker på nettet.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et tilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at betale omkostningerne til isoleringstape senere. Dette fås ofte ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Stark.

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at folk ofte søger eksempelvis isoleringstape online og billig isoleringstape. Derudover oplever man tit netshoppere lede efter eksempelvis isoleringstape tilbud, isoleringstape priser samt køb isoleringstape.

Udforsk eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot yder adskillige fine genveje til at sondere en række andre kunders observationer og derfor går vi ind for, at du kigger på e-shoppens kritik før du placerer din ordre på billige isoleringstape online.

Facebook fremskaffer på samme måde adskillige fortræffelige muligheder for at få et kig ind i online forhandlerens kundefokus. Herinde er der endda online webshops som tilbyder kunderne at registrere en vurdering af deres køb, hvilket også bør drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen bestiller billige isoleringstape online på en netbutik behøver man på en vis måde tage stilling til e-shoppens handelsaftale, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende, specielt med de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Silvan.

En anden løsning kan derfor være at efterse om webbutikken er verificeret af e-mærket, da det typisk er en sikring om at e-handlen opretholder gældende dansk lovgivning, foruden at e-forretningen ofte monitoreres af specialister der forstår vilkårene.

Dette er en god lejlighed til opbakning, hvis du skulle få vanskeligheder som følge af din handel med isoleringstape. I øvrigt er det klogt at du er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde reglementer der har indvirkning på købet af isoleringstape online, som eksempelvis den bytteret online shoppen tilsikrer.

På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man når som helst beholder sin ordremail, så man en anden gang kan bevidne bestillingen af isoleringstape, uanset om man køber ved Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix eller 10-4.

Ole I gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Lene Christensen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Bente Pedersen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Hanne Andersen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til indkøb via nettet
1Det er jo efterhånden usædvanlig smart for enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige isoleringstape på forskellige online butikker, og herved præsterer masser af online forhandlere portofri levering. Men det kan alligevel vise sig lukrativt at besigtige forskellige internet butikker efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er på den sikre side med at indhente den mest betalelige pris.
2Vi slår generelt et slag for at bemærke om webshoppen er e-mærket, grundet at det ofte er en tryghed om at e-butikken understøtter de gældende danske regler, udover at e-butikken hyppigt overværes af eksperter der er indført i reglementet på området. Forud for at folk bestiller billige isoleringstape hos en webshop kan man principielt løbe igennem e-butikkens handelsbetingelser.
3Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men dette er betinget af at du opholder dig med kort afstand til e-firmaets arbejdslager. Den leveringsmetode er selvfølgelig ret central hvis du absolut skal bruge isoleringstape omgående. Alternativt så frembyder en hel del butikker på nettet gratis levering, men undertiden kun hvis man indkøber for et konkret beløb.
4De fleste online shops udlover nu om dage flere billige løsninger til levering til isoleringstape. Den mest populære er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din pakke når du har mulighed for det. Fragtløsningen er altså virkelig fremkommelig, samt typisk desuden den mest letkøbte metode til levering.
5Før nogen bestiller billige isoleringstape hos en online webshop bør de sådan set overveje butikkens forretningsvilkår, men det er naturligvis en tidskrævende opgave. Udover dette er det fornuftigt at kunden er hensynstagende til de mest vedkommende vedtægter gældende for handlen med billige isoleringstape online, til eksempel den bytteret internet selskabet tilbyder.
6Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af en lov, der begunstiger dig som køber overfor falske e-forhandlere. Alternativt burde du anvende et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at dække betalingen over tid.
7Trustpilot indebærer altid habile chancer for at gøre dig bekendt med en række aktuelle køberes domme og af den grund slår vi et slag for, at du tjekker e-butikkens bedømmelser før du shopper billige isoleringstape online. Facebook genererer lignende fuldstændig gode chancer for at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed.
8Nogle internet handler frembyder portofri levering på isoleringstape, men for det meste er det så nødvendigt at man shopper for et fastsat beløb. I øvrigt kan man overveje den billigste leveringsform, som oftest vil være at få leveret bestillingen til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig i mange tilfælde derudover meget hensigtsmæssig. Den mest letkøbte metode til levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
9Leveringsdygtigheden kan være vældig bestemmende forudsat man har behov for varerne straks, så med det formål er det utvivlsomt essentielt at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt på isoleringstape. Flere webshops præsterer billig 1 dags levering på en række varer, som dog er påkrævet at orden realiseres tidligere end et bestemt klokkeslæt.