Byggevarepriser.dk

Isoleringskniv

EDMA Isoleringskniv 420 mm incl nylon skede
339 kr.
Se produkt
KABI Isoleringskniv, dobbelt skær 280mm
185 kr.
Se produkt
EDMA Isoleringskniv 300mm incl skede
319 kr.
Se produkt
Lindbloms Isoleringskniv lang udførelse RS
113 kr.
Se produkt
Lindbloms Isoleringskniv dobbeltslebet
95 kr.
Se produkt
Isoleringskniv, 343 mm
140 kr.
Se produkt
Isoleringskniv 29 cm Fiskars
202 kr.
Se produkt
Isoleringskniv 280 mm
174 kr.
Se produkt
Isoleringskniv, 300 mm
50 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg, hvorimod nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot isoleringskniv.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt hos de kendte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få sparring omkring isoleringskniv.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige isoleringskniv fra byggecenter til byggecenter. En del har lave priser, og nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Det er helt klart super afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke må du vælge et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor bør man tjekke byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og anerkendte forretninger, som kan bidrage til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra diverse producenter, og af den grund kan du handle fra et bredt udvalg af isoleringskniv online.
De kendte byggecentre har butikker i det meste af landet, og af den grund har de fleste mulighed for at købe online og hente varerne personligt. Derigennem kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, og sågar have varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig kan du modtage en høj grad af brugbar rådgivning fra nogle der er eksperter i netop isoleringskniv.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online vil du få skarpere priser.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du bestiller isoleringskniv online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

isoleringskniv bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag mere end 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

isoleringskniv harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

isoleringskniv jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

isoleringskniv silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet er det ufatteligt fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
2Forberedelse vedbliver at være kilden til at komme i mål med dit arbejde. Du må forfatte en strømlinet handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, som også inkluderer en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder tidsplanen.
3Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, specielt når der er tale om omfangsrige byggeprojekter. Større projekter stiller krav om flere personer. Desuden bliver det bedre og mere socialt at være flere om det.
4Der ligger vældig mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder dig ekstremt meget brugbar viden, især hvis du leder på engelsk.
5Du bør ikke på noget tidspunkt forsømme dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning som fx arbejdshjelm som beskyttelse med henblik på hændelige ulykker. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
6Det er fundamentalt at have en budgetoversigt for dit byggeri, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan blive en fordel at nedskrive alle poster, og dernæst nedfælde online tilbud på dem enkeltvis.
7For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en stor rolle. På grund af dette må du løbende kigge på prognosen for vejret lige før arbejdets start, så du slipper for at det med et brag går i gang med at regne netop som du vil påbegynde det omfattende byggeprojekt.
8Der kommer stort set altid uforudsete vanskeligheder i tilfælde med svære byggeprojekter, og ergo er det værdifuldt at der er afsat god nok plads i tidsplanen, som gør at man føler sig sikker på at nå i mål.
9Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det vise sig af stor betydning at du har det til rådighed inden du begynder på byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at tage højde for disse udgifter i det økonomiske overblik.
10Husk at overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du med fordel kan sikre dig assistance fra en professionel til opstarten af byggeriet. Ifald du indhenter assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at notere tilbud fra diverse firmaer.
11Du kan forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes forudsat at byggeriet er miljøvenligt. Bidraget er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
12Det kan blive meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du bør udfærdige en simpel oversigt med de materialer du har brug for, og som det næste gennemløbe hvert eneste punkt, hvormed du er sikker på at der ikke mangler noget.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som jo er rigtig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver toprating, og bare 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som jo er virkelig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken form for levering er bedst?

Flere online shops foreslår nu om dage et bredt udvalg af billige metoder til levering til isoleringskniv. Den mest anvendte er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente bestillingen når det passer dig. Denne er nemlig usædvanlig hensigtsmæssig, samt endda også den mest betalelige fragtløsning.

Du kunne endvidere foretrække at få ordren leveret til din bopæl eller ud til dit arbejde. Muligheden bliver i regelen en kende mere omkostningsfuld, men lige så vel virkelig praktisk ved køb af isoleringskniv online. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, men den mulighed betinges af at du har bopæl lige ved e-forhandlerens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på isoleringskniv er naturligvis ekstremt udslagsgivende forudsat vi skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så af den grund er det bestemt fornuftigt at du tjekker den forventede leveringstid for isoleringskniv. Adskillige online outlets – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre online, hvilket forudsætter at du bestiller før et nøjagtigt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt ud af døren før logistikmedarbejderne holder fyraften.

Flere webshops sikrer portofri levering på isoleringskniv online, men tit er det så præmissen at der shoppes for et konkret beløb. Ellers kan man vælge den mest prisbevidste leveringsform, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted.

En række netshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig isoleringskniv online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder for eksempel klik-og-hent på isoleringskniv i følgende områder:

Greve, Skanderborg, Haderslev, Virum, Farum, Holbæk, Grenaa, Odder, Risskov, Nykøbing Falster, Aarhus, Hjørring, Silkeborg, Ikast, Roskilde, Struer, Middelfart, Sønderborg, Odense, Brabrand, Hillerød, Nakskov, Nærum, Hedehusene, Kolding, Esbjerg, Frederiksværk, Lystrup, Aabenraa, Vallensbæk, Ølstykke, Kokkedal, Vejle, Taastrup, Solrød Strand, Birkerød, Frederiksberg, Randers, Valby, Nyborg, Aalborg, Svendborg, Tårnby, Søborg, Brønderslev, Stenløse, Højbjerg, Tilst, Hedensted, Allerød, København, Brønshøj, Glostrup, Charlottenlund, Skive, Frederikssund, Hobro, Gentofte, Lillerød, Viborg, Frederikshavn, Næstved, Ishøj, Ballerup, Rudersdal, Vanløse, Lyngby, Gladsaxe, Herlev, Albertslund, Nørresundby, Haslev, Korsør, Hvidovre, Varde, Fredericia, Helsingør, Rønne, Slagelse, Ringsted, Rødovre, Horsens, Brøndby, Kalundborg, Hørsholm, Herning, Thisted, Køge, Åbyhøj, Holstebro, Dragør, Værløse, Vordingborg, og Jyllinge, .

Click-and-collect for isoleringskniv er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når man ser på søgedata bliver det klart, at netshoppere ofte kigger efter for eksempel isoleringskniv online og isoleringskniv priser. Foruden dette oplever man tit folk søge efter eksempelvis billig isoleringskniv, isoleringskniv tilbud og køb isoleringskniv, plus de gængse byggecentre som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

Få rabat på isoleringskniv

Det er jo efterhånden særdeles fleksibelt for os alle at analysere tilbud på billige isoleringskniv online hos flere e-forhandlere, og til tak har mange internet foretagender set sig tvunget til at tvinge prisniveauet på isoleringskniv voldsomt, og ovenikøbet byde på levering uden betaling.

Men det kan trods alt blive gunstigt at eftergå forskellige internet webshops efter tilbud på isoleringskniv online inden du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

Du må blot være opmærksom på, at hvis en online webshop reklamerer billige isoleringskniv online til en tilbudspris der virker besynderligt billig, så bør det tit være et faresignal om en fup internet virksomhed. Betalinger med kort er i hvert fald indbefattet af en bestemmelse, hvilket hjælper os overfor uoprigtige firmaer på nettet.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du overveje en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at betale beløbet til isoleringskniv ude i fremtiden. Det foreslåes som regel hos nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk søger efter for eksempel billig isoleringskniv og isoleringskniv online. Vi ser derudover som regel netshoppere søge blandt andet isoleringskniv tilbud, køb isoleringskniv samt isoleringskniv priser.

Se nærmere på tidligere kunders evalueringer

Trustpilot tilbyder dig de facto hæderlige chancer for at kontrollere ret mange eksisterende konsumenters vurderinger og derved er det anbefalelsesværdigt, at du eftergår internet forretningens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige isoleringskniv online.

Facebook leverer lignende fuldkommen gode metoder til at få en idé om e-firmaets popularitet. Tilmed ses en række webbutikker som giver folk mulighed for at offentliggøre en kritik af deres købsoplevelse, hvilket desuden må benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk køber billige isoleringskniv online på en internet shop bør man for at være sikker studere webshoppens forretningsbetingelser, men det er tit ikke særlig interessant, i særdeleshed ved de gængse byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Silvan.

En anden valgmulighed kunne måske være at se hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, siden det er en sikkerhed for at e-shoppen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, tillige med at webbutikken hyppigt evalueres af fagmænd der er inde i vilkårene på området.

Dette er desuden din chance for assistance, hvis du forvoldes problemstillinger med din bestilling af isoleringskniv. Tilmed stiller vi forslag om at køber er omhyggelig omkring de mest vitale betingelser der er gældende for købet af isoleringskniv online, som fx den bytteret netshoppen lover.

I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af isoleringskniv, ligegyldig om man bestiller hos Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix eller Bygma.

Henrik S gav 5 stjerner

Perfekt køb

Kim H gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Charlotte Madsen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Hans Kristensen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 gode råd til når du køber online
1Før nogen køber billige isoleringskniv i en e-forretning burde man uden tvivl gennemløbe webshoppens handelsaftale, men det er naturligvis ikke særlig sjovt. Herudover er det anbefalelsesværdigt at man er hensynstagende til de mest betydningsfulde bestemmelser gældende for købet af billige isoleringskniv online, som eksempelvis den byttepolitik shoppen benytter.
2Vi tilråder at bemærke hvorvidt e-shoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er en angivelse af at online webshoppen overholder den officielle danske lovgivning, samt at e-firmaet hyppigt undersøges af jurister der er inde i de gældende love. Før folk shopper billige isoleringskniv på en internet shop bør de for at være på den sikre side skimme forhandlerens betingelser.
3Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en lov, der passer på kunden imod fup internet varehuse. Som et alternativ bør du drage fordel af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du agter at klare betalingen ude i fremtiden.
4Temmelig mange online firmaer frembyder nu om stunder et stort udvalg af billige metoder til levering til isoleringskniv. Det mest populære er efterhånden udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente din ordre lige når det passer dig. Muligheden er altså virkelig problemfri, og mange gange også den mest prisbevidste leveringsmodel.
5Nogle forretninger på nettet frembyder billig levering på isoleringskniv, men undertiden er det så præmissen at du aftager for en fastsat sum. I øvrigt burde man foretrække den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket typisk vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig uheldigvis lige så vel særdeles bekvem. Den mest letkøbte form for levering er utvivlsomt at du selv henter pakken.
6Leveringsdygtigheden er jo ualmindeligt central i tilfælde af at man står og skal bruge varerne omgående, så derfor er det tydeligvis klogt at vi besigtiger den estimerede leveringsdato for isoleringskniv. Størstedelen af webshops stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter, men som imidlertid antager at bestillingen realiseres forud for et konkret klokkeslæt.
7Trustpilot tilbyder relativt passelige chancer for at fortolke flere øvrige kunders iagttagelser og derfor støtter vi, at du tager et kig på internet virksomhedens kritik forinden du køber billige isoleringskniv online. Facebook yder desuden tilpas uafhængige metoder til at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed.
8Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som jo nødvendiggør at du har bopæl nærved e-forretningens lager. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være rigtig central ifald man har brug for isoleringskniv om få sekunder. Alternativt så præsterer flere internet handler billig levering, men ofte afkræver det at der erhverves for et konkret beløb.
9Det er efterhånden særdeles fremkommeligt for alle at sammenligne priser online på billige isoleringskniv fra forskellige online webshops, og herved yder flertallet af internet selskaber i Danmark fragt uden gebyr. Det kan trods alt vise sig gunstigt at analysere en række internet forhandlere efter billige priser før du gennemfører din bestilling, så du er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris.