Byggevarepriser.dk

Inspektionsspejl

Professionelt Inspektionsspejl Ø40
211 kr.
Se produkt
Professionelt Inspektionsspejl med 5x forstørrelse Ø24
200 kr.
Se produkt
Professionelt Inspektionsspejl med teleskopfunktion
234 kr.
Se produkt
Inspektionsspejl Ø 30 mm m/led og teleskop max L=430 mm
64 kr.
Se produkt
Inspektionsspejl 25 x 50 mm m/led og teleskop max L=430 mm
73 kr.
Se produkt
Profesonelt inspektionsspejl ø10 - ø14 -ø18
103 kr.
Se produkt
Inspektionsspejl 51 x 89 mm m/led og teleskop max L=440 mm
93 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed bør du handle hos et online byggemarked, som kan tilbyde sparring omkring inspektionsspejl.
Når du skal have byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil blive fri for fragten, så kan du med fordel fragte produkterne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige inspektionsspejl fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på gode priser, og andre tilbyder en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor læse byggemarkedets betingelser.
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg af varer, hvorimod nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du kan vide om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot inspektionsspejl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder køber varer fra alle mulige leverandører, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af inspektionsspejl online.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og takket være dette har du mulighed for at bestille online og hente varerne selv. Derigennem har du chancen for at slippe for fragten, samt ovenikøbet få varerne med det samme.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online får du en billigere pris.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor vil du opleve ekstra indsigtsfuld service fra mennesker der er specialister i netop inspektionsspejl.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, som typisk er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at bestille inspektionsspejl online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag over 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

inspektionsspejl harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

inspektionsspejl silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

inspektionsspejl bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

inspektionsspejl jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan blive meningsfuldt at du har de fornødne materialer til disposition i god tid før du går til værks med eksekveringen. Du har fordel af at sammenfatte en enkel huskeliste indeholdende alt hvad der er nødvendige, og bagefter granske materialerne, med det formål at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
2Du kan finde mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube yder assistance med enormt meget udbytterig viden, særligt ifald man kigger på engelsk.
3Det kan give mening at tænke over om projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal få assistance fra en fagperson til opstarten af projektet. Når du vil benytte professionel assistance anbefales det at indhente tilbud fra forskellige foretagender.
4Godt forarbejde bliver kilden til at lykkes med din byggeproces. Du må lave en gennemarbejdet køreplan, der beskriver hvilke opgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din dagsorden.
5Nogle gange kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet hvis byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet kræver dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
6For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Således skal du regelmæssigt kigge på vejrvarslen i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ud af det blå går i gang med at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre det omfattende byggeprojekt.
7Typisk vil det være vigtigt at nedskrive et budget for byggeprojektet, så du har styr på udgifterne. Det bør blive behjælpeligt at dokumentere samtlige omkostninger, og herefter notere mulige tilbud på dem én og én.
8Forinden du går i gang med byggeprojektet er det usandsynligt værdifuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der være diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
9Du skal ikke på noget tidspunkt glemme din sikkerhed, så glem ikke beklædning såsom sikkerhedshjelm der hjælper dig med henblik på potentielle uheld. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke har hjælp fra en fagperson.
10Der præsenterer sig altid pludselige bump på vejen når det gælder større opgaver, og af den grund vil det være af stor betydning at man afsætter tilstrækkelig tid i agendaen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
11Det er anbefalelsesværdigt at spørge om hjælp til byggeprojektet, især når det er større byggeprojekter. Større byggerier behøver flere mennesker. Derudover viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
12Du må ikke stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig betydningsfuldt at have udstyret tilgængeligt når du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at medtage disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som naturligvis er temmelig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er absolut flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

Adskillige online webshops yder nu et hav af forskellige billige fragtmuligheder til inspektionsspejl. En der er meget anvendt er lige nu levering til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente ordren når det passer dig. Metoden er nemlig i høj grad hensigtsmæssig, samt tit tilmed den mest letkøbte leveringsmanér.

Du bør ligeledes forsøge at få det leveret til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Leveringsformen bliver til tider en sjat mere bekostelig, men også i høj grad let ift. inspektionsspejl online. Den mest betalelige form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som dog er betinget af at du opholder dig nær internet firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på inspektionsspejl kan i nogle tilfælde være ultra relevant om vi behøver ordren fluks, og derfor er det forholdsvis vigtigt at du undersøger den anslåede leveringstid for inspektionsspejl. En stor portion online butikker – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig dag-til-dag fragt på en masse produkter online, hvilket dog er underforstået at du når at bestille forinden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få pakken afsted før logistikpersonalet har fri.

Nogle enkelte online firmaer garanterer levering uden gebyr på inspektionsspejl online, men oftest stiller det krav om at du shopper for et bestemt beløb. Desuden burde man overveje den mest prisbevidste leveringsversion, der oftest vil være at få kørt din ordre til et afhentningssted.

Størstedelen af byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig inspektionsspejl online men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Bauhaus. Byggecentrene giver bl.a. afhentning af inspektionsspejl i disse områder:

Silkeborg, Korsør, Albertslund, Varde, Ballerup, Greve, Middelfart, Skanderborg, Holbæk, Næstved, Lyngby, Randers, Ølstykke, Birkerød, Horsens, Nærum, Hørsholm, Lillerød, Gentofte, Stenløse, Odense, Ringsted, Frederiksberg, Jyllinge, Tårnby, Virum, Skive, Værløse, Solrød Strand, Grenaa, Køge, Herlev, Esbjerg, Aabenraa, Rudersdal, Nørresundby, Allerød, København, Aarhus, Odder, Helsingør, Ishøj, Brabrand, Nakskov, Haslev, Farum, Åbyhøj, Valby, Aalborg, Struer, Brønshøj, Gladsaxe, Lystrup, Kokkedal, Holstebro, Nykøbing Falster, Glostrup, Hjørring, Taastrup, Hedehusene, Frederiksværk, Dragør, Roskilde, Frederikshavn, Thisted, Risskov, Brønderslev, Vanløse, Hedensted, Hobro, Svendborg, Vejle, Herning, Rønne, Viborg, Haderslev, Sønderborg, Nyborg, Fredericia, Søborg, Slagelse, Tilst, Højbjerg, Charlottenlund, Rødovre, Hillerød, Brøndby, Vordingborg, Kalundborg, Vallensbæk, Ikast, Kolding, Frederikssund, og Hvidovre, .

Klik-og-hent ift. inspektionsspejl er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden).

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker typisk søger efter fx inspektionsspejl tilbud og køb inspektionsspejl. Derudover oplever vi ofte folk søge fx inspektionsspejl online, billig inspektionsspejl og inspektionsspejl priser, foruden de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Stark.

Tilbud på inspektionsspejl

Det er jo efterhånden ret så bekvemt for alle at sammenligne priser på billige inspektionsspejl online på forskellige outlets på nettet, og derfor har flere online selskaber været presset til at at sænke prisniveauet på inspektionsspejl betragteligt, og ydermere frembyde fragtfri levering.

Dog kan det stadigvæk blive rentabelt at granske nogle internet butikker efter tilbud på inspektionsspejl online før du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Bygma.

Man bør lige meget hvad huske på, at hvis en e-butik sælger billige inspektionsspejl online for en pris der virker mystisk beskeden, kan det for det meste være en indikator for en uoprigtig e-forhandler. Shopping med kort er heldigvis omfattet af et lovbud, hvilket garanterer folk overfor uoprigtige netbutikker.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at betale prisen på inspektionsspejl over flere uger. Dette fås typisk ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Ved indkig i statistikkerne bliver det tydeligt, at folk jævnligt søger eksempelvis inspektionsspejl tilbud og billig inspektionsspejl. Man ser derudover ofte online shoppere søge efter bl.a. inspektionsspejl priser, inspektionsspejl online samt køb inspektionsspejl.

Analyser tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot indebærer fuldkommen gode muligheder for at evaluere forskellige forhenværende brugeres domme og af den grund anbefales det, at du analyserer internet butikkens bedømmelser før du placerer din ordre på billige inspektionsspejl online.

Facebook byder på for øvrigt regulære belejlige muligheder for at få et kig ind i online virksomhedens popularitet. Foruden det er der endda e-shops hvor du kan sammensætte en omtale af købsoplevelsen, hvilket lige så vel må benyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen bestiller billige inspektionsspejl online på en shop burde de egentlig skimme e-butikkens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde, især ved de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Alternativet er at granske om online webshoppen er e-mærket, siden det skulle være en forsikring om at e-forretningen imødekommer de opstillede regler, samt at internet virksomheden undertiden efterses af fagfolk som har ekspertise inden for reglerne.

Desuden giver det dig chance for support, når du oplever problemstillinger ved dit indkøb af inspektionsspejl. Derudover er det en hjælp at køberen er vaks omkring de mest centrale vedtægter der har betydning for bestillingen af inspektionsspejl online, for eksempel den ombytningspolitik netbutikken tilbyder.

Derfor er det tillige essesentielt, at man til enhver tid sikrer ens ordremail, så man en anden gang vil kunne bekræfte bestillingen af inspektionsspejl, uafhængig af om man har købt hos Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Anna gav 5 stjerner

God til prisen

Niels E gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Louise gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Jesper Petersen gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 tips til indkøb via nettet
1Den mest betalelige fragtmulighed vil til enhver tid være at hente varerne selv, som dog betinges af at du er lige ved webbutikkens lager. Den fragttype er selvfølgelig super væsentlig i tilfælde af at man skal bruge inspektionsspejl nu og her. Alternativt så tilbyder flere internet butikker fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde forudsætter det at der købes for et konkret beløb.
2Trustpilot leverer nogle passelige genveje til at verificere en stor gruppe andre køberes iagttagelser og derfor går vi ind for, at du eftergår online butikkens kritik inden du bestiller billige inspektionsspejl online. Facebook frembyder ydermere en lang række gode chancer for at få indsigt i internet forretningens troværdighed.
3Det er efterhånden vældig uproblematisk for købere at finde frem til de bedste priser online på billige inspektionsspejl i blandt flere e-handler, og for det præsterer mange shops på nettet levering uden beregning. Det kan dog stadigvæk være lønnende at kigge forbi nogle forskellige e-butikker efter tilbud forinden du bestiller, således at du er skråsikker på at opnå den skarpeste pris.
4En masse online butikker giver i vore dage diverse billige muligheder for levering til inspektionsspejl. En af de mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er altså ret gnidningsløs, samt endda også den prisbilligste fragtmetode.
5Forinden nogen bestiller billige inspektionsspejl på en online forretning behøver man når alt kommer til alt overveje e-shoppens handelsaftale, men det er bare ikke specielt ophidsende. Ligeså kan det være til hjælp at du er på vagt for de mest aktuelle reglementer gældende for købet af billige inspektionsspejl online, til eksempel hvilken bytteret internet forhandleren lover.
6Fragttiden er jo usædvanlig relevant hvis vi behøver dine nye varer inden for få dage, og derfor er det selvsagt på sin plads at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato på inspektionsspejl. En stor portion webbutikker stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varenumre, men vær vagtsom da det beroer på at der bestilles forinden et angivent klokkeslæt.
7Nogle internet varehuse præsterer fragt uden omkostninger på inspektionsspejl, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du aftager for en bestemt pris. Ellers kan du vælge den billigste leveringsmanér, hvilket i mange tilfælde er at få kørt produkterne til et afhentningssted. Fragttypen er af og til derudover ekstremt fleksibel. Den mindst kostelige metode til levering er dog at hente varerne selv.
8Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, siden det burde være et tegn på at internet selskabet forstår de danske regler, og at e-butikken af og til føres tilsyn med af specialister der har megen viden om retningslinjerne. Før nogen handler billige inspektionsspejl i en internet handler bør man principielt have øje for butikkens vilkår.
9Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af et regelsæt, hvilket assisterer dig som køber overfor fup online selskaber. Som et alternativ kan du benytte et tilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du vil dække prisen over flere uger.