Byggevarepriser.dk

Indbygningsgrill

Broil King indbygningspanel til Imperial XLS built-in
2.999 kr.
Se produkt
Broil King indbygningspanel Imperial 590 built-in
2.399 kr.
Se produkt
Broil King Imperial 590 Indbygningsgrill built-in
17.999 kr.
Se produkt
Broil King Imperial 590 Indbygningsgrill med skab built-in
19.999 kr.
Se produkt
Broil King Imperial 490 Indbygningsgrill med skab built-in
15.999 kr.
Se produkt
Broil King indbygningspanel Imperial 490 built-in
1.999 kr.
Se produkt
Broil King Imperial XLS Indbygningsgrill med skab built-in
27.999 kr.
Se produkt
Broil King Imperial XLS Indbygningsgrill built-in
23.999 kr.
Se produkt
Broil King Imperial 490 Indbygningsgrill built-in
13.999 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund skal man kende webshoppens regler.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Dette er særligt muligt ved de velkendte byggecentre.
For nogle er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du vælge en netbutik, hvor du tilbydes sparring omkring indbygningsgrill.
Flere byggekæder sælger et stort varesortiment, og øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, udover bare indbygningsgrill.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige indbygningsgrill hos de forskellige online byggecentre. Nogle giver de bedste tilbud, imens andre har service. Du skal gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og som følge af det har folk valget om at handle online og transportere varerne selv. I kraft af det er det muligt at undgå fragten, samt endda hente produkterne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og kendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed når man skal handle online. Det kan du se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og derigennem kan du vælge fra et bredt sortiment af indbygningsgrill online.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre produkter. Herved vil du modtage endnu mere kompetent vejledning fra folk der er specialister i netop indbygningsgrill.
En masse specialiserede webshops står selv for produktion af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af nichebutikker er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle indbygningsgrill online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

indbygningsgrill bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

indbygningsgrill harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af over 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

indbygningsgrill jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

indbygningsgrill silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko der sikrer dig mod hændelige skader. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
2Det viser sig af stor betydning at du har de nødvendige byggematerialer til disposition i god tid før du går i gang med byggeriet. Du kan sammenfatte en hurtig indkøbsliste som samler alt der er nødvendige, og efterfølgende gennemgå materialerne, med det formål at du bliver sikker på at du har husket det hele.
3Der viser sig ofte uventede bump på vejen ved større opgaver, og ergo viser det sig værdifuldt at der afsættes god plads i kalenderen, som gør at man er sikker på at man får det færdiggjort.
4Det kan overvejes at søge hjælp til byggeprocessen, specielt ved krævende arbejdsopgaver. Større ombygninger behøver flere end en enkelt person. Ydermere må det blive mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
5Det er muligt at spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes forudsat at projektet er godt for miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at renoveringen har en positiv effekt på klimaet.
6Du skal for alt i verden ikke undvære grej. Typisk vil det vise sig fundamentalt at have grejet klar til brug inden du starter byggeprocessen. Du bør huske at indregne de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
7Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube giver rigelig konstruktiv information, i særlig grad ifald man bruger den engelske version.
8Planlægning bliver kilden til at lykkes med dit arbejde. Du bør liste en struktureret plan, der viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du laver køreplanen.
9Ofte vil det vise sig fundamentalt at have et budget for dit byggeri, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være økonomisk at gennemgå alle omkostninger, og så nedskrive ens udgift ved dem enkeltvis.
10Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. På grund af dette kan du hyppigt kigge på vejrudsigten når du nærmer dig byggeriets start, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at piske ned absolut lige når du er midt i dit komplicerede projekt.
11Det kan vurderes om du ønsker at klare det hele selv, eller du skal investere i hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Hvis du køber eksperthjælp er det fordelagtigt at lede efter tilbud fra forskellige foretagender.
12Længe før du igangsætter byggeprocessen kan det være temmelig vigtigt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
De bedst vurderede byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket klart er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

En del internet foretagender giver heldigvis diverse forskellige billige former for fragt til indbygningsgrill. En favorit er i dag udleveringssteder, så du selv kan hente de købte produkter når det passer dig bedst. Fragtmetoden er nemlig ekstremt hensigtsmæssig, samt ofte endvidere den mest billige fragtmetode.

Du kan på samme måde foretrække at få leveret til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig en gang i mellem en sjat mere omkostningsfuld, men ydermere ret så nem med indbygningsgrill online. Den billigste leveringstype er utvivlsomt at hente varerne selv, hvilket kræver at du er tæt på netshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på indbygningsgrill kan vise sig at være temmelig afgørende hvis man står og skal bruge din ordre straks, så i det øjemed er det jo fornuftigt at du studerer den forventede leveringstid ved indbygningsgrill. Størstedelen af e-handler – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – yder billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varer online, men husk at det tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes inden et bestemt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produktet hen til fragtfirmaet forinden pakkepersonalet tager hjem.

Nogle webshops lover gebyrfri levering på indbygningsgrill online, men undertiden er det betinget af at der erhverves for et præcist beløb. Derudover må man udse dig den mest prisbevidste leveringstype, som oftest vil være at få kørt dine varer til en pakkeshop.

Store byggemarkeder foreslår afhentning hvor man bestiller billig indbygningsgrill hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma og 10-4. Byggemarkederne tilbyder fx afhentning af indbygningsgrill i følgende områder:

Slagelse, Esbjerg, Viborg, Brønshøj, Nykøbing Falster, Kalundborg, Holstebro, Hedehusene, Birkerød, Sønderborg, Vejle, Aabenraa, Odder, Tilst, Horsens, Frederiksberg, Gladsaxe, Lillerød, Rønne, Fredericia, Ølstykke, Brabrand, Nyborg, Roskilde, Højbjerg, Frederikshavn, Allerød, Brøndby, Aarhus, Jyllinge, Tårnby, Herning, Hvidovre, Middelfart, Rødovre, Taastrup, Greve, Åbyhøj, Næstved, Brønderslev, Solrød Strand, Lystrup, Rudersdal, Nærum, Thisted, København, Hobro, Haderslev, Vallensbæk, Nørresundby, Kokkedal, Valby, Randers, Helsingør, Odense, Søborg, Struer, Haslev, Aalborg, Holbæk, Risskov, Kolding, Skive, Glostrup, Svendborg, Hillerød, Ballerup, Vordingborg, Hedensted, Nakskov, Frederikssund, Grenaa, Skanderborg, Frederiksværk, Vanløse, Ishøj, Herlev, Ringsted, Charlottenlund, Ikast, Silkeborg, Hjørring, Virum, Farum, Varde, Gentofte, Korsør, Dragør, Hørsholm, Lyngby, Køge, Albertslund, Værløse, og Stenløse, .

Klik-og-hent for indbygningsgrill er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Ved kig i tallene er det klart, at online shoppere jævnligt leder efter for eksempel indbygningsgrill online og indbygningsgrill tilbud. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere søge bl.a. køb indbygningsgrill, indbygningsgrill priser samt billig indbygningsgrill, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Få rabat på indbygningsgrill

Det er efterhånden ret så fremkommeligt for almindelige mennesker at søge information om priser på billige indbygningsgrill online fra diverse internet forhandlere i Danmark, og derved har masser af internet foretagender ikke kunne lade være med at sænke priserne på indbygningsgrill betydeligt, og ydermere love levering uden gebyr.

Men det kan alligevel være nyttigt at sammenholde et par shops på nettet efter udsalg og tilbud på indbygningsgrill online før du gennemfører dit køb, så du er garanteret at skaffe sig den bedste pris. Se ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Man må bare være klar over, at såfremt en webshop sælger billige indbygningsgrill online til salg for en salgspris der anses for helt fantastisk letkøbt, så kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en bedragerisk butik. Bestillinger med kort er imidlertid omfattet af et regelsæt, hvilket sikrer dig som køber imod svindlende internet forretninger.

Vi tilråder shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du bruge en løsning som fx ViaBill, ifald du tilstræber at klare omkostningerne til indbygningsgrill i flere bidder. Dette foreslåes som regel hos nichebutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som eksempelvis Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Ved kig i tendenserne er det tydeligt, at folk som regel søger blandt andet billig indbygningsgrill og indbygningsgrill tilbud. Man ser derudover jævnligt online shoppere lede efter blandt andet køb indbygningsgrill, indbygningsgrill online samt indbygningsgrill priser.

Analyser tidligere brugeres ratings

Trustpilot præsterer temmelig værdifulde løsninger til at udforske en række eksisterende kunders betragtninger og af den grund stiller vi forslag om, at du udforsker online forhandlerens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige indbygningsgrill online.

Facebook tilbyder dig lige så vel egentlig anstændige genveje til at få et kig ind i online shoppens kundefokus. Her ser vi nogle shops på nettet som tilbyder kunderne at registrere en kritik af virksomhedens service, hvilket desuden kan benyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige indbygningsgrill online på en internet virksomhed kunne man altid bese e-shoppens vilkår, dog er det i reglen et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de gængse byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne måske være at se nærmere på om internet virksomheden er godkendt af e-mærket, som kan være en antydning af at webbutikken efterfølger gældende dansk lovgivning, samt at internet webshoppen nu og da gennemses af sagkyndige der forstår reglerne.

Dette er desuden en god mulighed for en hjælpende hånd, når du forvoldes besvær i forbindelse med dit køb af indbygningsgrill. Endvidere foreslår vi at man er obs på de mest aktuelle retningslinjer der kan have indflydelse på købet af indbygningsgrill online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-shoppen bruger.

I den relation er det tillige relevant, at man stadig opbevarer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden vil kunne eftervise bestillingen af indbygningsgrill, ligegyldig om man har handlet ved Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 eller Jem og Fix.

Hanne gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Charlotte gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Inger Petersen gav 5 stjerner

god service

Helle M gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til internetshopping
1Nogle enkelte online webshops byder på levering uden omkostninger på indbygningsgrill, men oftest påkræves det at der indkøbes for en konkret sum. Som alternativ bør man gribe den mest betalelige leveringsmetode, der mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Leveringsformen bliver beklageligvis derudover ekstremt ligetil. Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
2Leveringstiden kan i nogle tilfælde være særdeles udslagsgivende hvis du har behov for varerne med det samme, så af den grund er det bestemt passende at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved indbygningsgrill. Adskillige internet handler stiller garanti om billig 1 dags fragt på adskillige produkter, der dog tager udgangspunkt i at du når at bestille tidligere end et besluttet tidspunkt.
3Generelt går vi ind for at bemærke hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, fordi det skulle være en tryghed om at internet forhandleren efterfølger den officielle danske lovgivning, og at online forretningen tit besøges af eksperter der mestrer bestemmelserne på området. Forud for at nogen handler billige indbygningsgrill på en shop behøver de for at være sikker skimme netshoppens vilkår.
4Den mest prisbevidste leveringsmulighed er uden tvivl at hente ordren selv, men den løsning kræver at du bor med kort afstand til e-handlens tilholdssted. Den leveringsversion kan vise sig at være super central når man har brug for indbygningsgrill omgående. Alternativt så lover enkelte internet selskaber fragtfri levering, men for det meste forudsætter det at du shopper for et fastslået beløb.
5En hel del webbutikker i Danmark foreslår nu et hav af forskellige billige leveringsmåder til indbygningsgrill. En af de mest almindelige er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er jo yderst let gængelig, og ofte endda den billigste form for levering.
6Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under et reglement, der dækker køber imod uærlige internet forretninger. Som et alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at klare beløbet over en længere periode.
7Det er efterhånden rigtig problemfrit for os alle at lave prissammenligning online på billige indbygningsgrill fra forskellige e-firmaer, og så garanterer de fleste online forhandlere fragt uden gebyr. Derfor kan det imidlertid vise sig gunstigt at sammenligne nogle outlets på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, så du er sikret at modtage den bedste pris.
8Før nogen handler billige indbygningsgrill hos en internet shop burde man til hver en tid se på virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog for det meste et tidskrævende arbejde. Ydermere stiller vi forslag om at man er opmærksom på de mest vitale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige indbygningsgrill online, til eksempel hvilken ombytningspolitik online virksomheden anvender.
9Trustpilot tilbyder dig relativt strålende løsninger til at gennemstøve en stor portion nuværende kunders kritik og derved foreslåes det, at du studerer netbutikkens omtaler før du shopper billige indbygningsgrill online. Facebook forærer dig endvidere aldeles gunstige muligheder for at få indblik i e-butikkens kundetilfredshed.