Byggevarepriser.dk

Idealsaks

ERDI idealsaks 280 mm højre ED-116H280
393 kr.
Se produkt
ERDI idealsaks 260 mm ED-29
369 kr.
Se produkt
ERDI idealsaks m/udveksling 230 mm ED-39
570 kr.
Se produkt
ERDI idealsaks 260 mm højre lakeret ED-216H260
293 kr.
Se produkt
ERDI idealsaks Dyppet greb 280mm ED-216
339 kr.
Se produkt
ERDI idealsaks 260 mm venstre lakeret ED-216
293 kr.
Se produkt
ERDI idealsaks 260 mm ED-29
344 kr.
Se produkt
ERDI idealsaks 260 mm ED-116
211 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Du vil finde ulighed i prisen på billige idealsaks fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have gode tilbud, imens øvrige vil have kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggemarkeder har et enormt sortiment af produkter, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varetype. Du bør overveje om det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot idealsaks.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, som giver tips og tricks til valg af idealsaks.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil spare fragtgebyret, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre finder du mange steder i landet, og derigennem har de fleste chancen for at købe online og hente materialerne selv. På grund af det har man mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig få fat i produkterne straks.
De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, hvilket kan medvirke til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder sælger varer fra diverse leverandører, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af idealsaks online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der tit har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du bestiller idealsaks online på deres webshop.
Mange specialiserede netshops står selv for produktion af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online kan du få lavere priser.
Mange små butikker har ekstra meget forstand på deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse varer. Herved forventes det at du får ekstremt brugbar service fra nogle der er specialister i netop idealsaks.
Danmarks største byggekæder
idealsaks silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

idealsaks jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

idealsaks bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

idealsaks harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af over 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forinden du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive højst fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Således kan du ofte holde øje med vejrprognosen i dagene op til starten på projektet, så du undgår at det uventet går i gang med at piske ned når du lige vil påbegynde dit omfattende projekt.
3Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj inklusiv arbejdshjelm som hjælper dig mod potentielle skader. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig når du ikke køber assistance fra en professionel.
4Det kan være en god idé at indhente hjælp til arbejdet, ikke mindst i tilfælde af væsentlige ombygninger. Omfangsrige ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Samtidig bør det være bedre og mere socialt når man er flere om det.
5Man kan søge et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives ifald ombygningen er godt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver dermed at projektet har betydning for klimaet.
6Forberedelse er metoden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du må liste en struktureret handlingsplan, der viser hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din handlingsplan.
7Det er aktuelt at du har de relevante materialer klar før du starter arbejdet. Du har god gavn af at forfatte en simpel huskeliste hvoraf der fremgår det der bliver brug for, og som det næste gennemgå hver eneste ting, hvormed du er sikker på at du har styr på det.
8Du kan tænke over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere skal sikre dig hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Såfremt du søger hjælp fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at søge priser fra diverse foretagender.
9Der viser sig jævnligt uforudsete bump på vejen når det kommer til omfattende opgaver, og af den grund kan det være afgørende at man har afsat god nok tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
10Man skal under ingen omstændigheder undvære udstyr. Ofte kan det vise sig af stor betydning at have udstyret tilgængeligt når du igangsætter byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at medtage de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
11Der ligger et stort udvalg af artikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube yder assistance med ekstremt meget almennyttig viden, specielt forudsat at du bruger den engelske version.
12Typisk vil det være vigtigt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være sundt at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne dokumentere mulige tilbud på hver eneste af dem.
De bedst vurderede byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er meget flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er kolossalt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er temmelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En række forretninger på nettet giver på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige former for fragt til idealsaks. Førstevalget hos mange er for øjeblikket afhentningssteder, hvor du selv afhenter pakken når du har tid. Metoden er altså super uproblematisk, samt oftest endvidere den billigste leveringsmodel.

Du bør på samme måde overveje at vælge at få leveret til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen bliver en gang i mellem lidt dyrere, men ydermere særdeles praktisk for idealsaks online. Den mest letkøbte leveringsløsning er unægtelig at du selv henter varerne, men dette beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af e-forretningens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på idealsaks er jo ualmindeligt relevant når man står og skal bruge varen inden for få dage, så herved er det rigtig afgørende at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt på idealsaks. Adskillige butikker på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig levering på næstkommende hverdag på adskillige produkter online, hvilket dog er betinget af at bestillingen realiseres forud for et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få ordren afsted inden personalet holder fyraften.

Nogle få e-forretninger i Danmark præsterer levering uden betaling på idealsaks online, men oftest kun såfremt du køber for en fastsat sum. Derudover skulle man snuppe den mest prisbevidste mulighed for levering, der typisk vil være at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted.

En hel del webbutikker udlover afhentning hvor du køber billig idealsaks hjemmefra men afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix og Silvan. Byggekæderne tildeler fx click-and-collect på idealsaks i følgende byer:

Gentofte, Valby, Åbyhøj, Værløse, Lyngby, Svendborg, Køge, Esbjerg, Frederiksberg, Ølstykke, Højbjerg, Virum, Nakskov, Brabrand, Nærum, Farum, Herlev, Vanløse, Søborg, Vordingborg, Varde, Solrød Strand, Viborg, Aarhus, Frederikssund, Rudersdal, Taastrup, Frederiksværk, Brøndby, Rønne, Tårnby, Ikast, Brønshøj, Haderslev, Hvidovre, Skive, Greve, Holbæk, Herning, Struer, Ishøj, Ballerup, Albertslund, Hobro, Gladsaxe, Grenaa, Aalborg, Ringsted, Charlottenlund, Hillerød, Korsør, Lystrup, Slagelse, Sønderborg, Tilst, Kalundborg, Glostrup, Aabenraa, Rødovre, Stenløse, Roskilde, Horsens, Dragør, Brønderslev, Hjørring, Holstebro, Birkerød, Hedensted, Risskov, Middelfart, Jyllinge, Vejle, Kolding, Hedehusene, Vallensbæk, Lillerød, Næstved, Nørresundby, Haslev, Hørsholm, Nyborg, Randers, Nykøbing Falster, Allerød, Silkeborg, København, Odder, Odense, Kokkedal, Fredericia, Helsingør, Skanderborg, Frederikshavn, og Thisted, .

Click-and-collect ift. idealsaks er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ved indkig i data er det klart, at online shoppere tit søger efter blandt andet billig idealsaks og idealsaks priser. Man ser derudover som regel mennesker søge efter fx idealsaks tilbud, idealsaks online og køb idealsaks, plus de udbredte byggekæder som Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Priser på idealsaks

Det er jo ultra smart for alle at finde tilbud på billige idealsaks online på forskellige netbutikker, og følgelig har masser af netbutikker ikke kunne lade være med at nedskære prisniveauet på idealsaks betydeligt, og ovenikøbet præstere gebyrfri levering.

Det kan dog imidlertid være profitabelt at sammenligne forskellige internet forretninger efter udsalg og tilbud på idealsaks online forud for at du gennemfører dit køb, så du er velinformeret til at modtage den mest billige pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Man må blot være obs på, at hvis en online butik tilbyder billige idealsaks online til en udsalgspris som anses for himmelråbende billig, så er det undertiden være et signal om en uærlig webshop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omfattet af en ordning, der bistår kunden imod svindlende online butikker.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt kan du drage nytte af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at honorere prisen på idealsaks af flere omgange. Det foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Ved indkig i data fremstår det klart, at internet shoppere typisk søger bl.a. idealsaks tilbud og idealsaks online. Foruden dette oplever man som regel mennesker søge blandt andet idealsaks priser, billig idealsaks og køb idealsaks.

Se nærmere på nuværende kunders synspunkter

Trustpilot præsterer flere nyttige løsninger til at tolke mange andre forbrugeres erfaringer og af den grund er det godt, at du eftersøger online webshoppens omtaler før du bestiller billige idealsaks online.

Facebook tilbyder dig lige så vel visse stabile chancer for at få indsigt i online firmaets popularitet. Desuden ser vi mange e-forhandlere hvor man kan publicere en evaluering af deres købsoplevelse, som lige så vel burde tages i brug til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige idealsaks online på en e-butik behøver man i princippet bese forhandlerens vilkår, men det er mange gange en tidskrævende opgave, specielt med de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kunne måske være at undersøge om e-forretningen er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er en garanti for at internet forretningen lever op til de gældende danske regler, tillige med at e-forretningen ofte revideres af jurister der er meget fortrolige de gældende love.

Det er en rigtig god mulighed for bistand, såfremt du forvoldes vanskeligheder i processen med din bestilling af idealsaks. Dertil støtter vi at køberen er klar over de mest aktuelle bestemmelser der har indflydelse på købet af idealsaks online, for eksempel den returret virksomheden tilbyder.

I den forbindelse er det tillige afgørende, at man stadigvæk bevarer ens e-mail kvittering, så man til enhver tid vil kunne påvise købet af idealsaks, uanset om man har bestilt ved Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus eller Davidsen.

Inge N gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Jørgen Olsen gav 4 stjerner

Hurtig levering

Charlotte Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Camilla Sørensen gav 5 stjerner

Virkelig god service

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot fører til absolut ønskværdige genveje til at kontrollere forskellige forhenværende forbrugeres synspunkter og herved tilråder vi, at du tolker webbutikkens ratings før du handler billige idealsaks online. Facebook præsterer derudover fuldt ud habile løsninger til at få kendskab til webshoppens kundetilfredshed.
2Den mest betalelige slags levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den mulighed beroer på at du har bopæl lige ved e-handlens lager. Den form for levering er jo særligt afgørende om man mangler idealsaks omgående. Alternativt så tilbyder en række e-shops i Danmark levering uden beregning, men oftest gælder det kun hvis du shopper for en fastsat sum.
3Flere e-butikker præsterer levering uden gebyr på idealsaks, men tit under forudsætning af at man køber for en bestemt sum. Ellers må man foretrække den mest prisbevidste fragttype, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen bliver gerne ligeledes virkelig let gængelig. Den mest billige leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
4Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfavnet af en foranstaltning, som passer på dig som kunde imod svindlende netshops. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage prisen af flere omgange.
5Generelt foreslår vi at finde ud af om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, som kan være en forsikring om at internet forretningen tilslutter sig de gældende danske regler, foruden at online firmaet regelmæssigt revurderes af specialister som behersker reglerne på området. Forinden nogen handler billige idealsaks i en internet butik bør man i princippet få overblik over shoppens vilkår.
6Leveringstiden er yderst væsentlig i tilfælde af at du behøver ordren om kort tid, og af den grund er det skam vigtigt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved idealsaks. Flere online selskaber lover billig 1 dags levering på en masse varer, men som ikke desto mindre påkræver at der bestilles forud for et bestemt tidspunkt.
7Størstedelen af e-forretninger tilbyder nu om stunder en række forskellige billige muligheder for fragt til idealsaks. En af dem der er mest populær er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo særdeles ligetil, og ofte ligeledes den mindst kostelige leveringstype.
8Det er efterhånden ualmindeligt ukompliceret for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige idealsaks i blandt flere internet outlets, og med det motiv yder massevis af internet outlets levering uden gebyr. Men det kan imidlertid være gunstigt at kigge forbi diverse e-forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at modtage den bedste pris.
9Forud for at nogen handler billige idealsaks på en butik kan man uden tvivl læse e-butikkens forretningsaftale, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde. Tillige er det en hjælp at køber er sat ind i de mest essentielle bestemmelser der influerer på shopping af billige idealsaks online, fx hvilken ombytningsrettighed hjemmesiden benytter.