Byggevarepriser.dk

Husvandværk

Metabo Husvandværk HWW 9000/100 G
4.705 kr.
Se produkt
Metabo Husvandværk HWW 3300/25 G
1.590 kr.
Se produkt
Husvandværk 1000 Watt
1.244 kr.
Se produkt
Husvandværk 900 W - GE-WW 9041 E
1.999 kr.
Se produkt
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr.
1.494 kr.
Se produkt
Husvandværk Marina KS 801/22 med beholder
2.014 kr.
Se produkt
Husvandværk Marina KS801P
1.354 kr.
Se produkt
Havepumpe 1200 watt - 3800 l/t - 50 mtr. PowerPlus POWXG9447
1.554 kr.
Se produkt
Husvandværk 25 ltr. - 1200 watt - 50 mtr PowerPlus POWXG9456
2.325 kr.
Se produkt
Husvandværk 1000 Watt PowerPlus POW67935
1.297 kr.
Se produkt
Gardena Husvandværk 3000/4 Eco
1.399 kr.
Se produkt
Havepumpe 800 watt - 3200 l/t - 40 mtr. PowerPlus POWXG9442
1.033 kr.
Se produkt
Havepumpe 800 Watt PowerPlus POW67930
843 kr.
Se produkt
Husvandværk 25 ltr. - 800 watt - 40 mtr. PowerPlus POWXG9451
1.554 kr.
Se produkt
vandingspumpe 950 watt BP 4 Home & Garden eco!ogic
1.745 kr.
Se produkt
vandingspumpe 700 watt Kärcher BP 2 Home & Garden
899 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Af den grund bør man kende firmaets betingelser.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige husvandværk fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på de bedste priser, og andre satser på kompetent rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt sortiment af produkter, og nogle har fokus på en enkelt varetype. Du bør vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot husvandværk.
Det er selvfølgelig super relevant at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Hvis du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Det er navnligt muligt hos de udbredte byggecentre.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring husvandværk.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre samler varer fra forskellige nicheshops, og dermed kan du shoppe fra et stort sortiment af husvandværk online.
De store byggekæder er folkekære og velkendte firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggekæder findes i de større byer, og hermed har mange tilbuddet om at købe online og køre varerne på egen hånd. Dermed har man valget om at slippe for leveringsgebyret, og endda hente produkterne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af små butikker har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det kan du få ekstra anvendelig rådgivning fra personale med specialistviden i lige præcis husvandværk.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem understøtter du idet du handler husvandværk online hos dem.
Mange niche netbutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du få en billigere pris.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

husvandværk jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

husvandværk harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

husvandværk bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

husvandværk silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig aldeles centralt med et tilsagn om, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være gældende regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
2Man bør ikke på noget tidspunkt gå ned på grej. Ofte kan det vise sig vigtigt at du har værktøjet til disposition før du tager fat på byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
3Du bør tage til overvejelse om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde hente hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Når du tager imod eksperthjælp er det lukrativt at lede efter en pris fra forskellige leverandører.
4Typisk vil det være essentielt at nedskrive et regnskab for optimeringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det er fordelagtigt at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man bør tjekke mulige tilbud på dem alle sammen.
5Det kan blive værdifuldt at du har de relevante materialer parat på forhånd inden du indleder byggeprocessen. Du kan sammensætte en overskuelig note hvor der bør fremgå alt hvad der bliver brug for, og efterfølgende tjekke punkterne, med det formål at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
6Du skal aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj bl.a. sko og hjelm som beskyttelse overfor eventuelle ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
7Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den grund skal du ofte tage et kig på femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå starter med at regne nøjagtig som du er godt i gang med det krævende byggeprojekt.
8Der viser sig ofte uforudsigelige hovedpiner når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det væsentligt at der afsættes rigeligt med tid i agendaen, som gør at man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
9Godt forarbejde er kilden til succes med byggeprocessen. Du skal forfatte en velovervejet arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du laver arbejdsplanen.
10Der ligger alverdens artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube supporterer dig med enorme mængder konstruktiv information, særligt forudsat at man bruger den engelske version.
11Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til arbejdet, ikke mindst når det kommer til vigtige projekter. Større byggerier stiller krav om flere folk. Endvidere må det være bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
12I nogle tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås forudsat at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Bidraget beroer altså på at projektet har en positiv betydning for planeten.
De mest populære byggemarkeder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig flot. Karakteren grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

automatisk, rustfri, AL-KO, Gardena, Grundfos, Metabo, Selekta, 12v, filter, drikkevand, havevanding

Hvilken metode til levering skal du vælge?

En del butikker på nettet tildeler på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige fragtløsninger til husvandværk. En der er meget populær er lige nu levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig særdeles hensigtsmæssig, og ofte endvidere den billigste leveringsmåde.

Du kan alternativt foretrække at bestille levering hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen bliver almindeligvis lidt mere omkostningsfuld, men desuden rigtig let gængelig for husvandværk online. Den mest letkøbte leveringsløsning er dog selv at hente ordren, som dog afhænger af at du opholder dig i nærheden af internet selskabets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på husvandværk er naturligvis ret vigtig når du mangler dine nye produkter om kort tid, så derfor er det forholdsvis vigtigt at du ser nærmere på den forventede leveringsdato på husvandværk. De fleste netshops i Danmark – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på en hel del produkter online, som alligevel beroer på at bestillingen indsendes forud for et fast klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få produktet sendt afsted forud for at medarbejderne har fyraften.

Nogle online butikker præsterer gratis levering på husvandværk online, men undertiden kun såfremt der erhverves for en konkret sum. I øvrigt burde man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

Masser af webbutikker foreslår afhentning hvor du køber billig husvandværk online og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Silvan. Byggecentrene tilbyder bl.a. click-and-collect på husvandværk i følgende byer:

Kalundborg, Hobro, Frederikssund, Solrød Strand, Frederiksværk, Tårnby, Taastrup, Albertslund, Vanløse, Middelfart, Slagelse, Lystrup, Korsør, Hedehusene, Nykøbing Falster, Allerød, Rudersdal, Haslev, Hørsholm, Hillerød, Haderslev, Silkeborg, Svendborg, Aabenraa, Sønderborg, Grenaa, Ikast, Dragør, Gentofte, Holstebro, Hjørring, Hvidovre, Nyborg, Esbjerg, Frederikshavn, Birkerød, Farum, Helsingør, Nærum, Holbæk, Stenløse, Lillerød, Randers, Brønderslev, Varde, Ølstykke, Ishøj, Virum, Ballerup, Skive, Fredericia, Hedensted, Lyngby, Åbyhøj, Herning, Kolding, Viborg, Gladsaxe, Rønne, Vallensbæk, Charlottenlund, Rødovre, Brabrand, Næstved, Odense, Roskilde, Brønshøj, Højbjerg, Søborg, Struer, Frederiksberg, Ringsted, Vordingborg, Jyllinge, København, Nakskov, Nørresundby, Aarhus, Værløse, Horsens, Odder, Vejle, Kokkedal, Brøndby, Aalborg, Valby, Risskov, Herlev, Skanderborg, Køge, Greve, Glostrup, Thisted, og Tilst, .

Afhentning for husvandværk er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter fx husvandværk online og køb husvandværk. Man ser desuden som regel netshoppere efterspørge for eksempel billig husvandværk, husvandværk tilbud og husvandværk priser, plus de gængse byggemarkeder som Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Stark.

Priser på husvandværk

Det er i dag usædvanlig fremkommeligt for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige husvandværk online på flere firmaer på nettet, og for det har mange online firmaer fundet det nødvendigt at nedbringe priserne på husvandværk markant, og ovenikøbet frembyde portofri levering.

Derfor kan det imidlertid vise sig rentabelt at besigtige et par forskellige e-butikker efter rabatter og tilbud på husvandværk online forinden du gennemfører dit køb, så du er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

Du skal alligevel ikke undervurdere, at hvis en online virksomhed reklamerer billige husvandværk online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som overordentlig billig, så bør det tit være et tegn på en uægte internet handler. Kortkøb er heldigvis omfattet af en lov, der redder dig overfor fup internet butikker.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du bruge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at godtgøre omkostningerne til husvandværk i flere bidder. Dette tilbydes som regel ved nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Ved indkig i tendenserne er det markant, at mennesker mange gange søger efter bl.a. køb husvandværk og husvandværk priser. Man ser desuden ofte netshoppere efterspørge for eksempel billig husvandværk, husvandværk online og husvandværk tilbud.

Se nærmere på tidligere køberes synspunkter

Trustpilot yder i højeste grad gunstige genveje til at dechifrere ret mange tidligere køberes betragtninger og herved er det en hjælp, at du kigger nærmere på online forhandlerens kritik forud for at du bestiller billige husvandværk online.

Facebook yder på samme måde fuldkommen pæne metoder til at få indtryk af online forretningens kundetilfredshed. Herinde møder vi faktisk internet shops hvor kunder kan ytre en vurdering af købsoplevelsen, hvilket desuden kan anvendes til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at folk shopper billige husvandværk online i en e-forhandler behøver man i og for sig gennemse e-shoppens handelsbetingelser, men det er uden tvivl ikke videre spændende, især ved de gængse byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Stark.

En anden løsning kan derfor være at granske hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er et kendetegn for at internet shoppen føjer dansk lovgivning, tillige med at forretningen tit monitoreres af fagfolk der har nøje kendskab til vilkårene på området.

Det er en rigtig god lejlighed til at blive assisteret, hvis du udsættes for problemer ved dit indkøb af husvandværk. Dertil anbefaler vi at man er obs på de grundlæggende retningslinjer der kan have indvirkning på købet af husvandværk online, som fx den byttepolitik e-shoppen garanterer.

Her er det også essesentielt, at man permanent sikrer ens e-mail kvittering, så man til enhver tid kan vidne om købet af husvandværk, uafhængig af om man har købt hos Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg eller Bygma.

Rasmus gav 5 stjerner

Alt var i orden

Lars gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Rasmus gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Erik Larsen gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot yder en del solide chancer for at iagttage diverse aktuelle køberes erfaringer og derved er det en hjælp, at du beser webshoppens omtaler forud for at du køber billige husvandværk online. Facebook giver dig derudover fuldstændig pæne genveje til at få en idé om internet shoppens pålidelighed.
2Leveringstiden er jo virkelig aktuel når du behøver ordren lige om lidt, og af den grund er det relativt passende at du besigtiger det estimerede leveringstidspunkt ved husvandværk. En masse e-handler stiller garanti om billig 1 dags fragt på de fleste af deres varenumre, men vær på vagt da det er påkrævet at bestillingen laves forinden et givent klokkeslæt.
3Nogle få netbutikker frembyder fragt uden gebyr på husvandværk, men undertiden afkræver det at du shopper for et bestemt beløb. I øvrigt skal du beslutte sig for den billigste fragtform, hvilket ofte er at få kørt varerne til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig oftest tillige særdeles gnidningsløs. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
4En stor portion netshops foreslår nu diverse billige fragtmetoder til husvandværk. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo ret uproblematisk, samt i mange tilfælde endvidere den mest letkøbte fragtmetode.
5Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en retningslinje, som værner folk overfor bedrageriske internet selskaber. Som et alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at honorere betalingen over tid.
6Generelt går vi ind for at se hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det er en påvisning af at internet forretningen accepterer de officielle danske regler, tillige med at webbutikken ofte revurderes af specialister som har ekspertise inden for de gældende regler. Inden folk køber billige husvandværk på en internet webshop kunne de på en vis måde bese shoppens betingelser.
7Den prisbilligste fragtform vil i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, som jo nødvendiggør at du lever tæt på internet firmaets lager. Den fragtform er selvfølgelig særligt væsentlig forudsat man har behov for husvandværk med det samme. Alternativt så tilbyder nogle netshops fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du shopper for et præcist beløb.
8Forud for at folk shopper billige husvandværk i en internet butik behøver de reelt gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens handelsbetingelser, det er dog oftest ikke særlig interessant. Herudover er det at foretrække at køber er opmærksom på de mest relevante regler gældende for købet af billige husvandværk online, fx hvilken returpolitik shoppen lover.
9Det har vist sig at være særdeles ligetil for folk at søge sig frem til priser online på billige husvandværk hos forskellige internet varehuse, og til tak præsterer masser af netbutikker gratis fragt. Det kan immervæk blive udbytterigt at analysere forskellige e-butikker efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at du er skudsikker på at indhente den laveste pris.