Byggevarepriser.dk

Hurtigtvinge

BESSEY Hurtigtvinge classiX 500x120
685 kr.
Se produkt
BESSEY Hurtigtvinge classiX 200x100
445 kr.
Se produkt
BESSEY Hurtigtvinge classiX 160x80
390 kr.
Se produkt
BESSEY Hurtigtvinge classiX 120x60
355 kr.
Se produkt
BESSEY Hurtigtvinge classiX 600x120
710 kr.
Se produkt
BESSEY Hurtigtvinge classiX 250x120
510 kr.
Se produkt
Teng Tools hurtigtvinge CMFQ 200x100mm
430 kr.
Se produkt
BESSEY Hurtigtvinge classiX 400x120
640 kr.
Se produkt
BESSEY Hurtigtvinge U-form 250x120 GUH 250/120
725 kr.
Se produkt
BESSEY Hurtigtvinge classiX 300x140
610 kr.
Se produkt
Hurtigtvinge 400x120 mm cmfq40
667 kr.
Se produkt
Hurtigtvinge 300x140 mm cmfq30
627 kr.
Se produkt
BESSEY hurtigtvinge 20 x 10 cm
510 kr.
Se produkt
BESSEY hurtigtvinge 16 x 8 cm
449 kr.
Se produkt
BESSEY hurtigtvinge 30 x 14 cm
699 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man tjekke virksomhedens regler.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derved kan det være en god idé at shoppe hos et online byggecenter, som kan give sparring og vejledning omkring hurtigtvinge.
Nogle byggecentre tilbyder et stort sortiment, imens nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare hurtigtvinge.
Der er variationer i salgspriserne på billige hurtigtvinge hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på gode tilbud, hvorimod nogle satser på faglig rådgivning. Du bør vide hvad du vurderer er vigtigst.
Når du skal have varerne nu og her eller blot ønsker at slippe for fragten, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt hos de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det vil nogle se fordele ved.
De kendte byggemarkeder samler produkter fra diverse leverandører, og så kan du købe fra et bredt udvalg af hurtigtvinge online.
De velkendte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og i kraft af det har du chancen for at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at spare leveringsgebyret, og sågar få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså bør du modtage ekstremt kyndig sparring fra mennesker der er eksperter i netop hurtigtvinge.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe hurtigtvinge online på deres hjemmeside.
Diverse nichebutikker er producenter af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Danmarks største byggekæder
hurtigtvinge jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

hurtigtvinge harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af mere end 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

hurtigtvinge bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

hurtigtvinge silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man må for alt i verden ikke mangle grej. Typisk vil det vise sig essentielt at have værktøjet til rådighed når du går løs med byggeprocessen. Derudover er det godt at påregne de her udgifter i din økonomiske plan.
2Det kan vise sig at være meningsfuldt at have et budget for dit projekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være rationelt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og dernæst tjekke eventuelle tilbud på hver enkelt.
3Måske det viser sig fundamentalt at have de påkrævede byggematerialer parat på forhånd inden du tager fat på eksekveringen. Du kunne med fordel lave en enkel liste hvor der bør fremgå alt det du har brug for, og efterfølgende gennemløbe hver eneste ting, således at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
4Nogle gange kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes forudsat at renoveringen bidrager positivt til miljøet. At få tilskud forudsætter altså at ombygningen har positiv betydning for miljøet.
5For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en vigtig rolle. På grund af dette skal du med jævne mellemrum se vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeprocessen, så det ikke pludselig starter med at regne når du lige er gået i gang med det avancerede projekt.
6Der ligger utallige instruktioner og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med ekstremt meget almennyttig information, specielt forudsat at man kigger i hele verden.
7I god tid inden at du optager dit byggeprojekt må det være ufatteligt centralt med en forsikring om, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der være en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
8Forberedelse vil være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du kunne overveje at nedskrive en klar handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Husk at være skarp når du laver agendaen.
9Du må ikke forsømme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdssko der skåner dig med henblik på mulige uheld. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i arbejdet, specielt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
10Du bør overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du skal fremskaffe professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en fagperson er det normalt at indhente uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
11Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt når der er tale om omfangsrige ombygninger. Nogle byggeprojekter kræver mere end en person. Samtidig bør det være bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
12Der viser sig typisk pludselige problemstillinger i forbindelse med store byggeprojekter, og af den grund vil det være af stor betydning at man afsætter god nok tid i planen, så man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er hamrende flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken form for levering er smartest?

Temmelig mange online butikker foreslår heldigvis alverdens billige leveringsmodeller til hurtigtvinge. Det mest populære er i øjeblikket levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er nemlig rigtig praktisk, samt mange gange endvidere den billigste fragtmetode.

Du burde på samme måde afveje for og imod at vælge at få udbragt til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Den er som oftest en kende mindre billig, men ydermere ultra simpel ved køb af hurtigtvinge online. Den mest betalelige type af levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som desværre betinges af at du fysisk befinder dig nær internet webshoppens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på hurtigtvinge kan være særdeles central hvis vi skal bruge varen om et øjeblik, så af den grund er det fuldkommen klogt at vi efterser leveringstiden på hurtigtvinge. En del internet outlets – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags fragt på mange af deres produkter online, der dog afhænger af at handlen laves forud for et givent klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få pakken pakket forud for at medarbejderne har fri.

Nogle få internet foretagender yder levering uden omkostninger på hurtigtvinge online, men i reglen kun såfremt man aftager for en bestemt pris. Alternativt skal du udvælge den billigste slags levering, som i mange tilfælde vil være at få leveret ordren til et udleveringssted.

En lang række netbutikker tilbyder afhentning hvor man køber billig hurtigtvinge på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark og Harald Nyborg. De tilbyder fx klik-og-hent på hurtigtvinge i disse byer:

Horsens, Albertslund, Farum, Ishøj, Herlev, Tilst, Lillerød, Aabenraa, Korsør, Glostrup, Esbjerg, Lystrup, Næstved, Birkerød, Nørresundby, Jyllinge, Vejle, Højbjerg, Kolding, Ølstykke, Holbæk, Vanløse, Roskilde, Risskov, Varde, Ikast, Slagelse, Aarhus, Kalundborg, Randers, Stenløse, Hjørring, Fredericia, Helsingør, Greve, Allerød, Herning, Skive, Tårnby, Frederiksværk, Dragør, Rønne, Vallensbæk, Viborg, Solrød Strand, Nakskov, Køge, Søborg, Gladsaxe, Odder, Nyborg, Brøndby, Hedensted, Sønderborg, Åbyhøj, Brønderslev, Silkeborg, Ballerup, Gentofte, Virum, Hvidovre, Frederiksberg, Vordingborg, Grenaa, Brabrand, Struer, Nærum, Nykøbing Falster, Valby, Haderslev, Thisted, Rudersdal, Middelfart, Hobro, Odense, Brønshøj, Svendborg, Frederikssund, Kokkedal, Værløse, Frederikshavn, Aalborg, Holstebro, Hørsholm, Hillerød, Ringsted, Haslev, Lyngby, København, Rødovre, Skanderborg, Charlottenlund, Taastrup, og Hedehusene, .

Klik-og-hent for hurtigtvinge er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man ser på søgedata står det markant, at netshoppere typisk efterspørger blandt andet køb hurtigtvinge og billig hurtigtvinge. Vi ser derudover ofte internet shoppere lede efter eksempelvis hurtigtvinge tilbud, hurtigtvinge priser og hurtigtvinge online, plus de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Få rabat på hurtigtvinge

Det er jo efterhånden virkelig ukompliceret for forbrugerne at prissammenligne på billige hurtigtvinge online på flere internet shops, og herved har de fleste internet outlets været presset til at at reducere udsalgspriserne på hurtigtvinge enormt, og endda præstere levering uden gebyr.

Dog kan det ikke desto mindre blive smart at eftergå et par e-shops efter udsalg og tilbud på hurtigtvinge online før du placerer ordren, så man er skråsikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot på de kendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Du bør dog være årvågen med, at såfremt en internet shop tilbyder billige hurtigtvinge online til en udsalgspris som virker hamrende gunstig, så kunne det for det meste være en indikator for en falsk online butik. Kortbestillinger er på den anden side en del af et reglement, som garanterer os overfor bedrageriske e-butikker.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Alternativt bør du benytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil betale regningen på hurtigtvinge senere. Dette tilbydes som regel i niche webshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Ved indkig i statistikkerne bliver det markant, at online shoppere som regel efterspørger blandt andet hurtigtvinge online og hurtigtvinge tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere lede efter blandt andet hurtigtvinge priser, billig hurtigtvinge og køb hurtigtvinge.

Gennemsøg andre menneskers anmeldelser

Trustpilot forærer dig relativt pålidelige løsninger til at kigge nærmere på forskellige aktuelle kunders evalueringer og derved stiller vi forslag om, at du tjekker internet shoppens kritik før du bestiller billige hurtigtvinge online.

Facebook fremskaffer også super stabile metoder til at få en idé om online forhandlerens popularitet. Derudover møder vi faktisk webshops som tilbyder kunderne at afgive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ydermere bør tages i brug til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige hurtigtvinge online hos en webshop kunne man altid skimme forhandlerens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt, især hos de store byggekæder som Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et alternativ kunne derfor være at granske om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket burde være et billede på at netbutikken efterfølger de danske love, foruden at forretningen fra tid til anden overværes af eksperter der er indført i retningslinjerne.

Desuden giver det dig mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du møder problemer med din handel med hurtigtvinge. Ydermere slår vi et slag for at kunden er på vagt for de primære reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af hurtigtvinge online, eksempelvis hvilken returneringsret internet selskabet anvender.

I den forbindelse er det tillige afgørende, at man altid bibeholder ens kvittering, så man senere kan vidne om købet af hurtigtvinge, uafhængig af om man bestiller fra Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark eller XL-Byg.

Helle Kristensen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Inge Rasmussen gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Susanne Mortensen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Bente gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til din online shopping
1Forinden folk bestiller billige hurtigtvinge hos en internet forhandler burde de på en vis måde gennemgå webbutikkens handelsbetingelser, det er dog normalt ikke videre interessant. Ydermere er det fornuftigt at man er hensynstagende til de primære vilkår der influerer på handlen med billige hurtigtvinge online, til eksempel den ombytningspolitik online forhandleren kører med.
2Leveringstiden er ret så vigtig såfremt vi absolut skal bruge ordren inden for få dage, så i det øjemed er det faktisk fornuftigt at vi efterser den forventede leveringsdato ved hurtigtvinge. En stor portion online forretninger yder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer, hvilket beroer på at du når at bestille tidligere end et fastsat klokkeslæt.
3Trustpilot indebærer relativt hæderlige genveje til at blive klogere på diverse nuværende konsumenters omtaler og herved støtter vi, at du sonderer netbutikkens ratings forud for at du handler billige hurtigtvinge online. Facebook giver dig lige så vel flere strålende muligheder for at få indtryk af e-forhandlerens troværdighed.
4Den billigste fragtmulighed er unægtelig at hente pakken selv, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af online shoppens tilholdssted. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være ret central forudsat du behøver hurtigtvinge straks. Alternativt så yder indtil flere outlets på nettet portofri levering, men i mange tilfælde forudsætter det at du bestiller for et bestemt beløb.
5En række shops på nettet yder billig levering på hurtigtvinge, men for det meste er det påkrævet at man køber for et fastslået beløb. Desuden bør man beslutte sig for den mest billige leveringsmåde, der i de fleste tilfælde vil blive at få bragt dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig til tider tillige temmelig nem. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
6Flere e-shops foreslår nu om dage diverse billige leveringsmuligheder til hurtigtvinge. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Denne er altså yderst smertefri, samt ofte endvidere den billigste leveringsmåde.
7Det er efterhånden særligt simpelt for os alle at sammenholde priser online på billige hurtigtvinge på diverse online forhandlere, og følgelig frembyder flere internet handler i Danmark levering uden beregning. Men det kan alligevel blive smart at granske et par forskellige shops på nettet efter billige priser forinden du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at få fat i den mest betalelige pris.
8Vi tilråder at granske om webbutikken er medlem af e-mærket, som burde være en sikring om at online forhandleren opretholder gældende dansk lovgivning, foruden at internet butikken løbende vurderes af jurister der har den nødvendige knowhow om vilkårene. Inden folk køber billige hurtigtvinge hos en netshop bør de for at være sikker gennemlæse virksomhedens handelsvilkår.
9Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under Indsigelsesordningen, der passer på køber imod bedrageriske online selskaber. Som alternativ kan du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at finansiere betalingen over en længere periode.