Byggevarepriser.dk

Hurtiglim

Hurtiglim Allround Loctite 422
246 kr.
Se produkt
Hurtiglim Standard Loctite 496
269 kr.
Se produkt
Hurtiglim lugtfri Loctite 460.403
295 kr.
Se produkt
Hurtiglim Loctite SUPER GLUE POWER FLEX
459 kr.
Se produkt
Hurtiglim Plast Gummi Loctite 4062
271 kr.
Se produkt
Hurtiglim slagfast Loctite 480
30.529 kr.
Se produkt
Hurtiglim SUPER GLUE ALL PLASTICS
56 kr.
Se produkt
Hurtiglim Cyanoakrylat Loctite 420
293 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige hurtiglim fra byggekæde til byggekæde. En del vil have gode priser, og andre har faglig sparring. Du skal tænke over hvad du helst vil have.
Nogle byggecentre sælger et stort sortiment af produkter, og nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have mange varer at vælge i blandt, udover bare hurtiglim.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor tjekke virksomhedens regningslinjer.
For de fleste er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det bør du shoppe hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af hurtiglim.
Såfremt du skal have byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne selv. Det er navnligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker nær dig, og af den grund har man valget om at handle online og transportere varerne selv. Takket være dette har du chancen for at slippe for leveringsomkostningen, samt samtidig hente produkterne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et bredt udvalg af hurtiglim online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed når man stopper online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Således får du formentlig mere begavet assistance fra personale som er eksperter i lige præcis hurtiglim.
Flertallet af nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få lavere priser.
En masse nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du handler hurtiglim online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

hurtiglim harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

hurtiglim jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

hurtiglim silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af omkring 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

hurtiglim bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være meningsfuldt at udfærdige et budget for dit projekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan vise sig at være sundt at dokumentere samtlige omkostninger, og dernæst søge sig frem til omkostningen ved dem én efter én.
2For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den årsag bør du ofte holde øje med vejrudsigten i forbindelse med projektets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at piske ned når du lige vil påbegynde dit komplicerede byggeprojekt.
3Forberedelse vil være metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal udarbejde en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp i sammensætningen af arbejdsplanen.
4Husk at kalkulere om det er muligt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at skaffe assistance fra en fagperson til dele af arbejdet. Ifald du indhenter assistance fra en fagmand er det en god idé at søge forslag fra flere håndværkere.
5Forud for at du påbegynder byggeprocessen kan det være temmelig afgørende at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være diverse regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
6Man vil ikke gå ned på udstyr. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have udstyret disponibelt akkurat som du starter byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at medregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
7Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige problematikker når det gælder større projekter, og derfor kan det vise sig af stor betydning at man afsætter rimelig tid i planen, med det formål at man føler sig sikker på at nå i mål.
8Du kan få økonomisk støtte til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeriet forbedrer klimaet.
9Du må på ingen måde nedprioritere sikkerheden, så glem ej beklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke får hjælp fra en ekspert.
10Der kan findes en verden af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Navnligt YouTube supporterer dig med temmelig meget nyttig information, navnligt når man kigger i hele verden.
11Det er oplagt at indhente assistance til ens byggeprojekt, specielt hvis det er større byggeopgaver. Store byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Ydermere må det være bedre og sjovere når man er flere om det.
12Måske det viser sig meningsgivende at du har samtlige bygningsmaterialer klar til brug før du begynder eksekveringen. Du kan sammensætte en punktforms liste som indeholder de materialer du får brug for, og derefter granske hvert enkelt punkt, med det formål at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
De mest populære byggemarkeder
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er utrolig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken fragtform skal du vælge?

Adskillige forretninger på nettet giver i vore dage en lang række forskellige billige leveringsmidler til hurtiglim. En af de populære er lige nu at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter ordren lige når det passer dig. Metoden er nemlig usædvanlig nem, og tit derudover den billigste metode til levering.

Du kan også planlægge at få ordren bragt til din bolig eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver som regel en anelse mere pebret, men tillige ret så uproblematisk ift. hurtiglim online. Den mest billige fragtform vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den mulighed forudsætter at du har bopæl i nærheden af internet shoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på hurtiglim er naturligvis ekstremt udslagsgivende når man skal bruge produktet om et øjeblik, og med det formål er det virkelig væsentligt at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt på hurtiglim. En stor portion online selskaber – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre online, men som imidlertid betinges af at handlen gemmenføres tidligere end et fastslået tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produktet på posthuset forinden de pakkeansatte holder fyraften.

Indtil flere internet outlets garanterer levering uden omkostninger på hurtiglim online, men i mange tilfælde kun når der aftages for en fastsat pris. Alternativt burde du snuppe den mest billige leveringsform, der ofte er at få bragt produkterne til et afhentningssted.

Store webshops yder afhentning hvor du bestiller billig hurtiglim online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Davidsen. Byggekæderne foreslår eksempelvis click-and-collect på hurtiglim i følgende områder:

Taastrup, Herlev, Frederikssund, Hillerød, Esbjerg, Aalborg, Brønderslev, Allerød, Køge, Gladsaxe, Vanløse, Haslev, Nykøbing Falster, Tårnby, Skive, Vordingborg, København, Svendborg, Brabrand, Farum, Nakskov, Middelfart, Kalundborg, Silkeborg, Brønshøj, Kokkedal, Helsingør, Højbjerg, Holbæk, Lyngby, Åbyhøj, Hedehusene, Glostrup, Albertslund, Grenaa, Risskov, Thisted, Fredericia, Odense, Ølstykke, Varde, Tilst, Kolding, Aabenraa, Stenløse, Ikast, Odder, Rødovre, Nærum, Virum, Roskilde, Slagelse, Dragør, Korsør, Vallensbæk, Lystrup, Solrød Strand, Birkerød, Værløse, Viborg, Gentofte, Struer, Haderslev, Ishøj, Frederikshavn, Holstebro, Aarhus, Ballerup, Rønne, Herning, Valby, Brøndby, Rudersdal, Frederiksværk, Charlottenlund, Hvidovre, Næstved, Horsens, Hjørring, Sønderborg, Skanderborg, Hørsholm, Frederiksberg, Nørresundby, Lillerød, Nyborg, Søborg, Randers, Jyllinge, Ringsted, Hobro, Greve, Vejle, og Hedensted, .

Klik-og-hent for hurtiglim er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Amager) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ved kig i tendenserne står det klart, at mennesker tit søger eksempelvis hurtiglim tilbud og hurtiglim online. Vi ser desuden mange gange online shoppere kigge efter bl.a. billig hurtiglim, hurtiglim priser og køb hurtiglim, foruden de store byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Gode tilbud på hurtiglim

Det er i dag temmelig ukompliceret for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige hurtiglim online fra forskellige internet foretagender, og ergo har en hel del e-shops fundet det nødvendigt at tvinge prisen på hurtiglim eftertrykkeligt, og derudover præstere fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det immervæk blive lønnende at analysere nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter billige priser på hurtiglim online før du handler, således at du er garanteret at antage den laveste pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at ifald en online virksomhed afsætter billige hurtiglim online til salg for en udsalgspris som kan ses som helt ekstremt attraktiv, så kan det tit være et symbol på en uægte internet webshop. Handler med kort er dog omsluttet af en ordning, hvilket hjælper dig som kunde imod uærlige internet selskaber.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du bruge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at afdrage beløbet til hurtiglim over en periode. Det foreslåes ofte hos nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark og Bygma.

Når der ses på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere typisk søger bl.a. køb hurtiglim og hurtiglim online. Man ser derudover ofte netshoppere søge blandt andet hurtiglim priser, hurtiglim tilbud samt billig hurtiglim.

Kig på folks betragtninger

Trustpilot giver dig nogenlunde hæderlige chancer for at sondere en række forhenværende kunders erfaringer og derved stiller vi forslag om, at du verificerer internet selskabets bedømmelser inden du placerer din ordre på billige hurtiglim online.

Facebook byder på tilsvarende tilpas anstændige metoder til at få indtryk af e-forretningens pålidelighed. I øvrigt er der en række shops på nettet som giver folk mulighed for at skrive en kritik af købsoplevelsen, hvilket ydermere bør drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige hurtiglim online på en internet butik burde de for at være på den sikre side granske butikkens forretningsvilkår, dog er det undertiden ikke særlig sjovt, i særdeleshed ved de store byggekæder som 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

En nemmere løsning er at se om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, hvilket ofte er et kendetegn for at internet forhandleren tilslutter sig de danske regler, samt at e-handlen hyppigt kontrolleres af specialister som er meget bekendte med de gældende love.

Desuden får du genvej til at få assistance, såfremt du møder problemstillinger som følge af dit køb af hurtiglim. Ligeledes kan det anbefales at man er vidende om de mest essentielle vilkår der kan have indvirkning på købet af hurtiglim online, som fx den byttepolitik online shoppen tilsikrer.

På grund af dette er det også afgørende, at man permanent bevarer ens købsbekræftelse, således man en anden gang kan eftervise sin bestilling af hurtiglim, uafhængig af om man har købt ved Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix eller Silvan.

Karen Christiansen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Hanne gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Jørgen D gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Inge Hansen gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til når du køber online
1Det har vist sig at være særdeles nemt for almindelige dødelige at undersøge tilbud online på billige hurtiglim hos forskellige e-forretninger, og til tak tilbyder flertallet af online selskaber gebyrfri levering. Derfor kan det immervæk være gavnligt at sammenholde indtil flere internet virksomheder i Danmark efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, så du er velinformeret til at få den mindst kostelige pris.
2Forinden folk shopper billige hurtiglim på en internet forhandler kan de for at være sikker få overblik over butikkens handelsaftale, det er dog oftest en tidskrævende opgave. Tillige støtter vi at køberen er obs på de mest vitale bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige hurtiglim online, som fx hvilken byttepolitik netbutikken lover.
3En række webshops i Danmark frembyder nu om stunder en række forskellige billige former for levering til hurtiglim. En yndling er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Løsningen er jo ekstremt ukompliceret, samt oftest endda den billigste løsning til levering.
4Trustpilot genererer ultra fornemme genveje til at verificere en hel del eksisterende kunders anmeldelser og derfor er det en hjælp, at du studerer internet shoppens vurderinger forinden du bestiller billige hurtiglim online. Facebook medfører tilsvarende en del ønskværdige chancer for at få et kig ind i e-shoppens popularitet.
5Leveringstidspunktet kan være ultra essentiel i tilfælde af at man absolut skal bruge din ordre øjeblikkeligt, så herved er det særdeles aktuelt at vi ser tidshorisonten for levering for hurtiglim. Mange e-forretninger frembyder billig 1 hverdags levering på masser af produkter, men vær vagtsom da det er forudsat at transaktionen gennemføres forinden et fastsat klokkeslæt.
6Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt netshoppen er e-mærke godkendt, da det bør være en tilkendegivelse af at online firmaet imødekommer den officielle danske lovgivning, samt at internet butikken rutinemæssigt evalueres af eksperter der kender til de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige hurtiglim på en e-forhandler bør de i reglen kigge på butikkens regler.
7Den mindst kostelige fragtmetode vil altid være selv at hente ordren, men den mulighed betinges af at du bor nærved online shoppens bopæl. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være ualmindeligt bestemmende når vi står og skal bruge hurtiglim om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle få e-butikker billig levering, men i mange tilfælde kun såfremt man aftager for et bestemt beløb.
8Enkelte butikker på nettet sikrer gratis levering på hurtiglim, men undertiden gælder det kun hvis der aftages for en bestemt pris. Alternativt bør du tage den mindst kostelige slags levering, der ofte vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop. Metoden viser sig af og til ydermere meget overkommelig. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
9Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i en regel, hvilket forsvarer kunden imod bedrageriske e-handler. Alternativt burde du anvende en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du vil finansiere beløbet over en periode.