Byggevarepriser.dk

Hulsavsæt

Viking HM hulsavsæt S-300LK CC 22-78mm - Elektrikersæt
3.049 kr.
Se produkt
Viking HSS hulsavsæt S200 19-64mm - Kombinationssæt
1.895 kr.
Se produkt
Viking HSS Hulsavsæt S175 22-64mm - Elektrikersæt
1.396 kr.
Se produkt
Viking HSS hulsavsæt S 125 ISO 16-50mm
1.075 kr.
Se produkt
Starrett HSS Hulsavsæt DC 10021 sæt 12 stk.
595 kr.
Se produkt
Viking HSS hulsavsæt S-300LK 22-78mm - Elektrikersæt
2.349 kr.
Se produkt
Starrett HSS Hulsavssæt CS 06001 6 dele
649 kr.
Se produkt
Viking HSS hulsavsæt S225 57-127mm - VVS sæt
1.813 kr.
Se produkt
Viking HSS hulsavsæt S155 25-79mm - VVS sæt
1.578 kr.
Se produkt
Viking HSS Hulsavsæt S150 19-57mm - VVS sæt
1.341 kr.
Se produkt
Viking HSS hulsavsæt S200X 19-64mm
495 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man tjekke forretningens regler.
Såfremt du skal have produkterne hurtigt eller bare har lyst til at spare fragten, så kunne du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Flere byggekæder har et bredt udvalg af produkter, hvorimod andre har fokus på en bestemt varetype. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, udover bare hulsavsæt.
Det er selvsagt utrolig relevant at undersøge, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige hulsavsæt fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder gode tilbud, og øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du må tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring hulsavsæt.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggecentre findes mange steder i landet, og hermed har flertallet chancen for at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Takket være dette har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, og sågar få fat i varerne lige nu.
De store byggekæder tilbyder produkter fra mange nichebutikker, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af hulsavsæt online.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede webshops er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du få en lavere pris.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, der tit har danske ejere, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller hulsavsæt online på deres side.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dyb forståelse for deres produkter, idet de ikke sælger andre produkter. Derfor vil du modtage ekstra informativ vejledning fra folk med specialistviden i netop hulsavsæt.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag flere end 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

hulsavsæt jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

hulsavsæt silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

hulsavsæt harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag mere end 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag over 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

hulsavsæt bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Planlægning vil være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør overveje at forfatte en strømlinet plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din plan.
2I god tid inden at du påbegynder dit byggeprojekt er det ufatteligt centralt at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der være fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det vise sig fordelagtigt at have udstyret til rådighed før du indleder arbejdet. Husk også at indregne de tilhørende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
4Potentielt kan det blive essentielt at have de presserende materialer parat forud for at du igangsætter dit arbejde. Du kan udarbejde en simpel oversigt som indeholder alt der bliver brug for, og så efterse hver enkelt ting, hvormed du er overbevist om at du har det hele.
5Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige vanskeligheder ved svære projekter, og altså kan det være betydningsfuldt at der er afsat god tid i kalenderen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
6Ved byggeprojekter udendørs har vejret en essentiel rolle. Af den grund kan du løbende tage et kig på meldingerne om vejret lige før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du vil i gang med det avancerede byggeprojekt.
7Måske det burdes overvejes om du selv vil klare det hele, eller du hellere skal investere i professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du får hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at få prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
8Husk at du kan hente økonomisk støtte til ombygninger. Det får man ifald ombygningen er miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
9Der kan findes vældig mange instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube faciliterer enormt meget brugbar information, ikke mindst forudsat at du benytter den engelske version.
10Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit velbefindende, så husk påklædning som arbejdshjelm der hjælper dig imod potentielle risici. Det er essentielt at du husker dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
11Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til arbejdet, især ved større byggerier. Større ombygninger behøver flere mennesker. Derudover må det være hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
12Ofte vil det vise sig afgørende at have lavet et budget for projektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan være en god idé at nedskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kunne nedfælde billige priser på dem én og én.
De bedst vurderede byggekæder
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er enormt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Adskillige butikker på nettet tildeler i vore dage flere billige former for levering til hulsavsæt. Den mest populære er nu til dags udleveringssteder, hvor du så selv henter de købte produkter når der er mulighed for det. Fragtformen er nemlig ualmindeligt let, og desuden derudover den billigste type af levering.

Du kan derudover beslutte dig for at bestille produkterne til levering hjem til dig eller til hvor du arbejder. Denne er tit en anelse mindre billig, men endda ret overkommelig med hulsavsæt online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid være at hente ordren selv, men dette nødvendiggør at du lever i nærheden af e-forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på hulsavsæt kan vise sig at være ret essentiel forudsat du har brug for pakken om kort tid, og af den grund er det relativt centralt at du besigtiger leveringstidspunktet på hulsavsæt. En stor portion online selskaber – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver billig 1 dags levering på massevis af varer online, men vær vagtsom da det er påkrævet at ordren aflægges før et givent klokkeslæt, så at de kan nå at få varerne skippet afsted før de lageransatte får fri.

Indtil flere online butikker præsterer gratis fragt på hulsavsæt online, men oftest stiller det krav om at man indkøber for en konkret sum. Alternativt kan du udse dig den prisbilligste fragtmulighed, som gerne er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted.

En stor portion kæder tildeler afhentning hvor man bestiller billig hulsavsæt derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4. De tilbyder bl.a. klik-og-hent på hulsavsæt i disse byer:

Birkerød, Hillerød, Holbæk, Vordingborg, Svendborg, Struer, Solrød Strand, Glostrup, Herning, Brøndby, Aarhus, Virum, Grenaa, Køge, Ringsted, Sønderborg, Albertslund, København, Roskilde, Middelfart, Skive, Lystrup, Stenløse, Odense, Haslev, Fredericia, Tilst, Hvidovre, Lillerød, Hørsholm, Nørresundby, Søborg, Horsens, Gladsaxe, Greve, Vallensbæk, Vanløse, Rudersdal, Silkeborg, Risskov, Taastrup, Farum, Korsør, Gentofte, Ishøj, Skanderborg, Værløse, Ølstykke, Kolding, Nyborg, Varde, Hobro, Aalborg, Charlottenlund, Valby, Herlev, Viborg, Ikast, Nærum, Randers, Slagelse, Haderslev, Hedensted, Frederiksværk, Rønne, Allerød, Aabenraa, Odder, Nykøbing Falster, Ballerup, Nakskov, Dragør, Rødovre, Brønshøj, Brabrand, Næstved, Vejle, Esbjerg, Frederikssund, Tårnby, Kokkedal, Thisted, Frederikshavn, Højbjerg, Jyllinge, Kalundborg, Frederiksberg, Brønderslev, Lyngby, Holstebro, Hjørring, Åbyhøj, Hedehusene, og Helsingør, .

Afhentning af hulsavsæt er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland).

Når man kigger i søgedata er det markant, at mennesker jævnligt efterspørger fx hulsavsæt online og køb hulsavsæt. Vi ser desuden mange gange mennesker søge efter bl.a. hulsavsæt priser, billig hulsavsæt og hulsavsæt tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Bygma.

Få den bedste pris på hulsavsæt

Det er i dag ret så fremkommeligt for alle og enhver at sammenholde priser på billige hulsavsæt online på forskellige firmaer på nettet, og altså har en lang række forretninger på nettet fundet det nødvendigt at trykke priserne på hulsavsæt voldsomt, og i øvrigt frembyde fri fragt.

Men det kan alligevel være tiden værd at se nærmere på nogle enkelte e-forhandlere efter tilbud og rabatter på hulsavsæt online forinden du køber, således at man er sikker på at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Du skal lige meget hvad ikke overse, at hvis en e-forhandler reklamerer billige hulsavsæt online for en udsalgspris som er umådelig billig, er det ofte være en indikator for en falsk internet forhandler. Kortkøb er trods alt dækket ind under et regelsæt, hvilket assisterer køber overfor svindlende internet virksomheder.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage fordel af et tilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at dække beløbet til hulsavsæt over flere uger. Det fås som regel hos specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når vi ser på tallene står det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger for eksempel køb hulsavsæt og hulsavsæt online. Man ser derudover typisk netshoppere lede efter eksempelvis billig hulsavsæt, hulsavsæt tilbud og hulsavsæt priser.

Gennemsøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot genererer adskillige sikre løsninger til at verificere diverse nuværende konsumenters iagttagelser og derfor rekommanderer vi, at du iagttager online firmaets anmeldelser før du handler billige hulsavsæt online.

Facebook resulterer i også visse solide chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens kundefokus. Foruden det møder vi mange webshops som tilbyder folk at afgive en anmeldelse af deres køb, som på samme måde må tages i brug til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen shopper billige hulsavsæt online i en netbutik behøver de sådan set tyde webbutikkens regler, det er dog i reglen et tidskrævende arbejde, i særdeleshed hos de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg og Bygma.

Et nemmere alternativ kunne måske være at granske om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det ofte er en antydning af at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, og at online shoppen en gang i mellem vurderes af sagkyndige der er inde i vilkårene på området.

Desuden får du genvej til support, når du møder problemer ved dit køb af hulsavsæt. Desuden tilrådes det at kunden er opmærksom på de vigtigste vedtægter der kan have indflydelse på købet af hulsavsæt online, som eksempelvis den ombytningsrettighed netbutikken kører med.

Her er det tillige essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens købsbekræftelse, så man altid vil kunne dokumentere sin bestilling af hulsavsæt, uafhængig af om man har købt ved Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg eller 10-4.

Poul gav 5 stjerner

Det var godt !

Marianne Christensen gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Niels gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Hanne gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til internetshopping
1Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af en vedtægt, som garanterer køber overfor uærlige internet forretninger. Som alternativ bør du udnytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, når du hellere vil honorere pengene over tid.
2Det er ualmindeligt praktisk for alle og enhver at sammenholde priser online på billige hulsavsæt fra flere butikker på nettet, og derved præsterer adskillige e-forretninger fragtfri levering. Trods dette kan det immervæk vise sig fordelagtigt at sammenholde visse internet foretagender efter tilbud forud for at du shopper, således at du er skudsikker på at indhente den billigste pris.
3En hel del e-forhandlere tilbyder fri fragt på hulsavsæt, men tit er det betinget af at der indkøbes for en konkret pris. Alternativt burde man gribe den mest billige mulighed for levering, der tit er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted. Løsningen viser sig oftest samtidig særligt enkel. Den prisbilligste leveringsform er uden tvivl selv at hente pakken.
4Generelt foreslår vi at undersøge hvorvidt internet firmaet er medlem af e-mærket, hvilket er en forsikring om at internet selskabet respekterer de danske retningslinjer, udover at hjemmesiden hyppigt undersøges af fagmænd der er indført i reglementet på området. Forud for at nogen køber billige hulsavsæt hos en online butik kan man i reglen bese butikkens forretningsaftale.
5Trustpilot genererer i højeste grad solide løsninger til at studere en hel del eksisterende forbrugeres omtaler og herved anbefales det, at du betragter internet forretningens ratings før du bestiller billige hulsavsæt online. Facebook fører til ydermere rigtig uafhængige løsninger til at få indsigt i e-butikkens kundefokus.
6Den prisbilligste løsning til levering vil utvivlsomt være at hente pakken selv, hvilket betinges af at du bor lige ved online virksomhedens lager. Den type af levering kan vise sig at være temmelig vital forudsat vi absolut skal bruge hulsavsæt omgående. Alternativt så præsterer enkelte online butikker gratis levering, men oftest er det påkrævet at der købes for en præcis sum.
7En masse internet firmaer tilbyder efterhånden diverse billige leveringsmuligheder til hulsavsæt. Det mest populære er nu om dage levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er jo særligt praktisk, og i mange tilfælde derudover den mest betalelige form for fragt.
8Forinden folk køber billige hulsavsæt hos en internet forhandler kan de uden tvivl gennemløbe e-butikkens regler, men det er i reglen et omfattende arbejde. Desuden rekommanderer vi at køberen er vidende om de mest centrale forhold der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige hulsavsæt online, fx den returneringsret online butikken lover.
9Fragtperioden er jo usædvanlig essentiel forudsat du har behov for ordren straks, og i det øjemed er det rigtig vigtigt at man besigtiger den forventede leveringstid ved hulsavsæt. En masse netbutikker stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en række af deres varer, der dog beroer på at transaktionen gennemføres tidligere end et fastsat klokkeslæt.