Byggevarepriser.dk

Hulkehlfræser

CMT Hulkehlfræsersæt til gulvvarmeslanger 6 stk.
595 kr.
Se produkt
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D38,1/R12,7 KL
480 kr.
Se produkt
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 12 mm HW S12 D30/20/R15
650 kr.
Se produkt
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 R9,7
325 kr.
Se produkt
CMT Hulkehlefræser HM R10,5 x 25 K8 til gulvvarmeslanger
419 kr.
Se produkt
CMT hulkehlfræsejernssæt til gulvvarmeslanger 6 stk.
649 kr.
Se produkt
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 R8
300 kr.
Se produkt
Festool Hulkehlfræser HW S8 R6,35
270 kr.
Se produkt
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D28,7/R8 KL
400 kr.
Se produkt
CMT Hulkehlfræser HM R16,0 K12
650 kr.
Se produkt
CMT Hulkehlefræser HM R9,5 x 25 K8 til gulvvarmeslanger
395 kr.
Se produkt
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 D31,7/R9,5 KL
420 kr.
Se produkt
CMT Hulkehlfræser HM R 6,35 K8
280 kr.
Se produkt
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 R4
240 kr.
Se produkt
CMT Hulkehlfræser HM R12,7 K8
570 kr.
Se produkt
Festool Hullkehlfræser HW S12 D40/25/R20
775 kr.
Se produkt
Festool Hulkehlfræser HW, skaft 8 mm HW S8 R12,7
365 kr.
Se produkt
CMT Hulkehlfræser HM R 11x25 K8
509 kr.
Se produkt
CMT Hulkehlfræser HM R 6,35 K8
270 kr.
Se produkt
CMT Hulkehlfræser HM R 9,5x25 K8
479 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kan du tænke over at transportere materialerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggecentre.
Flere byggecentre fremviser et enormt udvalg af produkter, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare hulkehlfræser.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets regler.
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du kigge andetsteds.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du overveje at bestille ved en webshop, hvor du kan modtage hjælp til valg af hulkehlfræser.
Der er variationer i prisniveauet på billige hulkehlfræser fra byggemarked til byggemarked. En del satser på de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du må overveje hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder udbyder produkter fra adskillige leverandører, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af hulkehlfræser online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De store byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og hermed har folk mulighed for at handle online og fragte produkterne selv. Takket være dette har du valget om at undvære fragtgebyret, samt sågar skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet står selv for produktion af de varer som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online får du billigere priser.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Af den grund bør du modtage super erfaren rådgivning fra mennesker som er eksperter i lige præcis hulkehlfræser.
Flertallet af specialiserede webshops er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe hulkehlfræser online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu over 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

hulkehlfræser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

hulkehlfræser silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

hulkehlfræser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

hulkehlfræser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det gives i tilfælde af at projektet er positivt for miljøet. Det beroer altså på at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
2Du bør regne på om du selv bør stå for hele projektet, eller du skal hente eksperthjælp til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at lede efter prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
3Du må for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især ifald du ikke får professionel hjælp.
4Det kan blive vigtigt at du har alle bygningsmaterialer indkøbt før du starter arbejdet. Du har fordel af at lave en enkel note som samler alt som er nødvendige, og bagefter efterse hvert eneste punkt, således at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
5Forinden du optager arbejdet er det ret værdifuldt at du sikrer dig, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Det anbefales at få assistance til projektet, især når der er tale om store arbejdsopgaver. Store byggerier skal gerne udføres af flere personer. Ydermere er det mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
7Man bør aldrig mangle værktøj. Ofte vil det være afgørende at du har værktøjet klar inden du starter byggeriet. Husk også at indregne omkostningerne hertil i byggeriets budget.
8Det kan vise sig at være vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for arbejdet, så man giver sig selv et overblik. Det er en fordel at kortlægge hver eneste udgift, og efterfølgende dokumentere ens købspris for dem enkeltvis.
9Du kan finde et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube bringer dig meget brugbar oplysning, ikke mindst ifald man bruger den engelske version.
10For opgaver udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du hyppigt undersøge prognosen for vejret i dagene før byggeriets start, så du undgår at det uden varsel går i gang med at regne nøjagtig som du er godt i gang med dit svære projekt.
11Der viser sig uden tvivl uforudsigelige problemer når det kommer til store projekter, og på grund af det viser det sig af stor betydning at der er afsat betragtelig plads i agendaen, som gør at man er tryg ved at nå i mål med projektet.
12Forberedelse vil altid være kilden til succes med din byggeproces. Du bør have en velovervejet arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil udføre hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du nedskriver arbejdsplanen.
De højest bedømte byggeshops
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er bedst?

En hel del webbutikker i Danmark frembyder nu til dags en hel del forskellige billige leveringsløsninger til hulkehlfræser. Førstevalget hos mange er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine varer når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo særligt praktisk, og ofte ydermere den mest betalelige leveringsform.

Du bør omvendt overveje at bestille levering hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Muligheden bliver uheldigvis en tak mere pebret, men på den anden side ekstremt hensigtsmæssig ved køb af hulkehlfræser online. Den mindst kostelige form for levering er utvivlsomt selv at hente ordren, men den mulighed beroer på at du lever nær e-firmaets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på hulkehlfræser kan vise sig at være temmelig vital om du mangler produktet øjeblikkeligt, og i det øjemed er det rimelig væsentligt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved hulkehlfræser. Masser af online varehuse – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre online, men vær på vagt da det beroer på at du bestiller forud for et konkret klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer ekspederet før de lageransatte holder fyraften.

Flere online webshops lover gratis fragt på hulkehlfræser online, men oftest kun når der købes for en konkret pris. I øvrigt skulle man beslutte sig for den mest billige fragtform, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Mange byggemarkeder udlover afhentning hvor du køber billig hulkehlfræser online men selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og 10-4. De udlover eksempelvis klik-og-hent på hulkehlfræser i følgende byer:

Fredericia, Herning, Risskov, Struer, Herlev, Hørsholm, Værløse, Jyllinge, Solrød Strand, Aabenraa, Odense, Kokkedal, Randers, Sønderborg, Varde, Esbjerg, Helsingør, Haderslev, Haslev, Tårnby, Hvidovre, Tilst, Ballerup, Køge, Kalundborg, Ringsted, Frederiksberg, Aalborg, Ikast, Lystrup, Viborg, Hedensted, Nørresundby, Korsør, Charlottenlund, Dragør, Rønne, Vanløse, Rødovre, Brøndby, Grenaa, Skanderborg, Birkerød, Skive, Hedehusene, Kolding, Odder, Hjørring, Frederikssund, Lyngby, Aarhus, Lillerød, Søborg, Silkeborg, Ishøj, Farum, Næstved, Slagelse, Brønshøj, Nykøbing Falster, Allerød, Greve, Virum, Gladsaxe, Taastrup, Gentofte, Hobro, Ølstykke, Nyborg, Holbæk, København, Middelfart, Stenløse, Brabrand, Svendborg, Horsens, Rudersdal, Nakskov, Vejle, Frederiksværk, Albertslund, Brønderslev, Højbjerg, Nærum, Hillerød, Åbyhøj, Holstebro, Glostrup, Frederikshavn, Thisted, Vallensbæk, Roskilde, Valby, og Vordingborg, .

Klik-og-hent for hulkehlfræser er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Amager, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden).

Når vi ser på søgedata bliver det klart, at internet shoppere typisk søger efter bl.a. billig hulkehlfræser og hulkehlfræser online. Vi ser desuden som regel netshoppere efterspørge for eksempel køb hulkehlfræser, hulkehlfræser priser og hulkehlfræser tilbud, plus de kendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Få rabat på hulkehlfræser

Det er efterhånden usædvanlig fremkommeligt for os alle at tjekke tilbud på billige hulkehlfræser online på forskellige firmaer på nettet, og til tak har massevis af webbutikker fundet det uundgåeligt at mindske prisniveauet på hulkehlfræser kolossalt, og ydermere tilbyde billig fragt.

Dog kan det trods alt være lønnende at checke et par e-forhandlere efter udsalg og tilbud på hulkehlfræser online inden du handler, sådan at du er skråsikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Du må dog ikke glemme, at såfremt en online butik reklamerer billige hulkehlfræser online til salg for en tilbudspris der virker mystisk letkøbt, bør det tit være et kendetegn på en fup netbutik. Bestillinger med betalingskort er på den anden side en del af en anordning, der bistår os imod falske e-shops.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du vil honorere omkostningerne til hulkehlfræser over tid. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Ved indkig i data er det tydeligt, at folk ofte kigger efter bl.a. hulkehlfræser priser og billig hulkehlfræser. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. køb hulkehlfræser, hulkehlfræser online og hulkehlfræser tilbud.

Kig på andre menneskers synspunkter

Trustpilot resulterer i ganske gode chancer for at kontrollere mange tidligere køberes tanker og af den grund foreslåes det, at du udforsker e-firmaets kritik inden du shopper billige hulkehlfræser online.

Facebook fører til lige så vel aldeles fine metoder til at få indtryk af internet firmaets troværdighed. Tilmed ses endda netshops som gør det muligt at registrere en kritik af ordreforløbet, som ydermere burde anvendes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Før nogen shopper billige hulkehlfræser online hos en netbutik kunne de sådan set gennemløbe e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog for det meste en omfattende opgave, i særdeleshed på de store byggemarkeder som 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

En anden løsning kunne måske være at granske hvorvidt online firmaet er e-mærke tilsluttet, hvilket kan være en garanti for at e-handlen følger de opstillede regler, samt at webbutikken nu og da revideres af sagkyndige som er inde i reglerne.

Det er en rigtig god anledning til at blive hjulpet, såfremt du møder besvær som følge af din shopping med hulkehlfræser. Ligeså tilrådes det at kunden er klar over de elementære forhold der gælder for bestillingen af hulkehlfræser online, f.eks. hvilken returret hjemmesiden anvender.

På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid sikrer ens e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne bevidne købet af hulkehlfræser, uanset om man har bestilt fra XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen eller Silvan.

Tina Mortensen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Louise gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Inge Sørensen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Hans gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 tips til din online shopping
1Flere online firmaer lover gebyrfri levering på hulkehlfræser, men undertiden gælder det kun hvis der aftages for en præcis sum. Desuden må du gribe den mest betalelige leveringsmodel, som ofte er at få leveret pakken til et udleveringssted. Fragtformen viser sig beklageligvis lige så vel yderst fleksibel. Den mest billige type af levering vil dog altid være selv at hente pakken.
2Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærket, da det længe har været en sikring om at internet firmaet retter sig efter de danske retningslinjer, tillige med at butikken undertiden besøges af fagmænd som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Forinden nogen køber billige hulkehlfræser på en webshop burde man i princippet granske webbutikkens forretningsaftale.
3Trustpilot leverer stort set værdifulde muligheder for at sondere diverse eksisterende køberes vurderinger og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gransker internet shoppens ratings forinden du bestiller billige hulkehlfræser online. Facebook medfører på samme måde nogle strålende metoder til at få indsigt i internet shoppens kundefokus.
4Det er efterhånden ekstremt ligetil for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige hulkehlfræser fra forskellige netbutikker, og for det præsterer en lang række internet virksomheder billig fragt. Derfor kan det immervæk være rentabelt at granske visse online butikker efter billige priser før du handler, sådan at du er sikret at skaffe sig den mest attraktive pris.
5Mange e-butikker tildeler til alt held diverse forskellige billige leveringsmetoder til hulkehlfræser. Den mest almindelige er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente pakken lige når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig ret enkel, samt mange gange tillige den prisbilligste fragttype.
6Den mindst kostelige leveringsversion er dog at hente ordren selv, hvilket dog kræver at du har bopæl lige ved online forhandlerens lager. Den fragtform er jo meget udslagsgivende hvis vi skal bruge hulkehlfræser inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle online shops billig fragt, men ofte afkræver det at man aftager for en bestemt sum.
7Før folk handler billige hulkehlfræser på en shop kan de når alt kommer til alt læse webbutikkens forretningsaftale, det er dog typisk et tidskrævende arbejde. Dertil er det at foretrække at køber er oppe på mærkerne omkring de elementære vilkår der influerer på købet af billige hulkehlfræser online, f.eks. hvilken returrettighed online shoppen garanterer.
8Leveringstiden kan vise sig at være vældig bestemmende forudsat du står og skal bruge produktet omgående, og herved er det temmelig vigtigt at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid ved hulkehlfræser. Temmelig mange firmaer på nettet tilsiger billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre, som alligevel påkræver at handlen laves før et angivent tidspunkt.
9Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfattet af en orden, som bistår dig imod uægte internet webshops. Som en alternativ mulighed burde du overveje en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil honorere omkostningerne over et længere tidsrum.