Byggevarepriser.dk

Holmegårdssten pristjek

Er du på udkig efter holmegårdssten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 holmegårdssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til støttemur til højbed til trappe

Varianter: rødmix gråmix gyldenmix cirkel sorte røde kant slået grå

Størrelser: 28×28 21x14x5 30×30 14x21x7 14x14x21 14x14x14

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man undersøge firmaets regningslinjer.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt vareudvalg, og nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot holmegårdssten.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du vælge et andet.
Når du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot vil slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Det er især muligt ved de gængse byggekæder.
Der er variationer i prisniveauet på billige holmegårdssten fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder de bedste tilbud, imens nogle satser på kompetent rådgivning. Du skal vide hvad du helst vil have.
For en del er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du overveje at vælge en online byggeshop, som kan tilbyde sparring omkring holmegårdssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og bekendte butikker, hvilket kan give ubekymrethed når du skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De gængse byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og takket være dette har du tilbuddet om at handle online og hente produkterne personligt. Derved kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, og sågar hente varerne på kortere tid.
De kendte byggemarkeder samler varer fra forskellige leverandører, og hermed kan du handle fra et bredt sortiment af holmegårdssten online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops er opstartsfirmaer, som oftest drives i Danmark, måske sågar lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du køber holmegårdssten online på deres webshop.
Størsteparten af nicheforhandlere producerer selv de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig formår de at yde en høj grad af brugbar rådgivning fra ansatte som er eksperter i netop holmegårdssten.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

holmegårdssten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for ca. 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i selskabets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

holmegårdssten silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

holmegårdssten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

holmegårdssten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du vil ikke undvære værktøj. Typisk vil det vise sig vigtigt at du har det klar til brug forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at tillægge disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
2Der præsenterer sig ofte uforudsete problemer i forbindelse med avancerede projekter, og pga. dette vil det være essentielt at der afsættes passende plads i kalenderen, med formålet om at man kan være overbevist om at nå i mål.
3Der kan findes rigelige mængder af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube er formidler af ret så meget nyttig oplysning, specielt forudsat at man benytter den engelske version.
4Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der sikrer dig mod mulige ulykker. Det er vigtigt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke investerer i eksperthjælp.
5Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den årsag må du hyppigt kigge på meldingerne om vejret i dagene op til arbejdets start, så du slipper for at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med dit vigtige byggeprojekt.
6Før du igangsætter dit byggeprojekt kan det vise sig vildt vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der være en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Det er essentielt at nedskrive et regnskab for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det må være sundt at notere alle poster, og bagefter finde frem til eventuelle tilbud på dem alle sammen.
8Planlægning vil altid være nøglen til at lykkes med byggeprocessen. Du kunne overveje at sammensætte en velovervejet tidsplan, der viser hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af din køreplan.
9Det bør overvejes at søge assistance til byggeprocessen, ikke mindst når det kommer til større byggeopgaver. Omfattende opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil bør det blive hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
10Det kan vise sig vigtigt at du har alle materialer disponible forud for at du går i krig med byggeriet. Du kan udfærdige en enkel indkøbsseddel som indeholder alle de ting du har brug for, og som det næste eftergå hver eneste ting, så du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
11Du kan tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør investere i professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du køber eksperthjælp kunne det være fordelagtigt at modtage tilbud fra flere virksomheder.
12Nogle gange kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes når renoveringen er godt for miljøet. Af få støtte kræver med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er rigtig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering er smartest?

Størstedelen af online forhandlere tilbyder efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til holmegårdssten. Den mest anvendte er i dag udleveringssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne når det passer dig bedst. Fragttypen er altså virkelig enkel, samt oftest desuden den mest prisbevidste form for fragt.

Du kan også afveje for og imod at bestille varerne til levering hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig gennemsnitligt lidt mindre billig, men omvendt yderst let for holmegårdssten online. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, hvilket afhænger af at du er med kort afstand til e-handlens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på holmegårdssten er ret vigtig forudsat du har brug for dine nye varer nu og her, så i det øjemed er det ret relevant at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet på holmegårdssten. En række firmaer på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag fragt på mange varer online, men vær vagtsom da det antager at ordren placeres før et angivent klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen distribueret inden lagermedarbejderne drager hjemad.

Visse online selskaber præsterer fragt uden beregning på holmegårdssten online, men for det meste kun når du bestiller for et fastslået beløb. Desuden skal man overveje den mest betalelige leveringsversion, hvilket typisk er at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

Adskillige webshops tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig holmegårdssten derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark og Jem og Fix. De tilbyder fx click-and-collect på holmegårdssten i disse byer:

Hjørring, Lyngby, Stenløse, Allerød, Risskov, Silkeborg, Skive, Aalborg, Hedensted, Solrød Strand, Roskilde, Slagelse, Nyborg, Farum, Valby, Tårnby, Åbyhøj, Struer, Dragør, Lillerød, Skanderborg, Værløse, Vordingborg, Helsingør, Nakskov, Frederikshavn, Frederiksberg, Esbjerg, Hedehusene, Frederikssund, Hobro, Svendborg, Brønderslev, Brønshøj, Odense, Thisted, Ringsted, Middelfart, Jyllinge, Holstebro, Albertslund, Brabrand, Rønne, Nærum, Vejle, København, Odder, Hvidovre, Brøndby, Fredericia, Lystrup, Kalundborg, Ballerup, Kolding, Rødovre, Aarhus, Viborg, Birkerød, Vallensbæk, Varde, Korsør, Horsens, Køge, Hillerød, Haslev, Søborg, Charlottenlund, Greve, Frederiksværk, Tilst, Kokkedal, Herlev, Aabenraa, Vanløse, Højbjerg, Gladsaxe, Ølstykke, Haderslev, Taastrup, Gentofte, Rudersdal, Grenaa, Glostrup, Virum, Herning, Randers, Næstved, Holbæk, Ishøj, Hørsholm, Sønderborg, Ikast, Nykøbing Falster, og Nørresundby, .

Afhentning ift. holmegårdssten er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Amager).

Når man kigger i data er det markant, at netshoppere tit søger efter blandt andet holmegårdssten priser og køb holmegårdssten. Derudover oplever vi mange gange online shoppere lede efter blandt andet holmegårdssten online, billig holmegårdssten samt holmegårdssten tilbud, plus de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Silvan.

Den bedste pris på holmegårdssten

Det har vist sig at være rigtig nemt for forbrugerne at finde information om priser på billige holmegårdssten online på tværs af webshops, og med det motiv har masser af internet selskaber i Danmark set sig tvunget til at reducere salgspriserne på holmegårdssten enormt, og ovenikøbet sikre gratis fragt.

Til gengæld kan det imidlertid være fordelagtigt at besigtige nogle forskellige internet firmaer efter billige priser på holmegårdssten online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at få den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Du skal dog være årvågen med, at når en internet forhandler udbyder billige holmegårdssten online til salg for en salgspris der anses for enormt gunstig, så burde det undertiden være et faresignal om en fup online virksomhed. Bestillinger med kort er dog omfattet af en bestemmelse, der bistår køberen imod falske e-handler.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du overveje en løsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at honorere prisen på holmegårdssten af flere omgange. Dette fås normalt hos online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når man kigger i tallene er det tydeligt, at online shoppere mange gange søger bl.a. holmegårdssten priser og billig holmegårdssten. Derudover oplever vi som regel folk efterspørge blandt andet holmegårdssten tilbud, køb holmegårdssten og holmegårdssten online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg holmegårdssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

Fik varen på under 24 timer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til højbed til trappe til støttemur

Varianter: sorte kant rødmix gyldenmix cirkel gråmix grå slået røde

Størrelser: 14x14x21 14x14x14 30×30 28×28 14x21x7 21x14x5

Analyser nuværende kunders meninger

Trustpilot medfører nogle fremragende løsninger til at kigge nærmere på diverse aktuelle forbrugeres observationer og herved er det prisværdigt, at du gennemgår online webshoppens ratings forinden du køber billige holmegårdssten online.

Facebook medfører tillige faktisk hensigtsmæssige chancer for at få en idé om e-forretningens pålidelighed. Derudover er der en række netbutikker som tilbyder folk at nedfælde en omtale af købsoplevelsen, hvilket tillige bør anvendes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen bestiller billige holmegårdssten online hos en internet forhandler behøver man faktisk se på e-butikkens betingelser, det er dog gerne et tidskrævende arbejde, især med de kendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

En anden mulighed kan være at kigge om webshoppen er e-mærket, grundet at det burde være en antydning af at netbutikken retter sig efter de officielle regler, udover at online firmaet nu og da undersøges af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende regulativer.

Derudover giver det dig mulighed for at få hjælp, når du skulle få besvær som følge af dit køb af holmegårdssten. Herudover tilrådes det at du er på vagt for de grundlæggende regler der kan spille ind i forbindelse med købet af holmegårdssten online, eksempelvis hvilken returrettighed hjemmesiden benytter.

I relation til det er det tillige afgørende, at man når som helst sikrer ens kvittering på e-mail, så man når som helst kan vidne om bestillingen af holmegårdssten, uafhængig af om man køber fra Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark eller XL-Byg.

Anders S gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Inge gav 4 stjerner

Hurtig levering

Helle V gav 5 stjerner

Fremragende service

Inger Kristensen gav 5 stjerner

Bestilte online

9 tips til internetshopping
1Masser af online varehuse giver til alt held en række forskellige billige løsninger til levering til holmegårdssten. En favorit er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Den er jo i høj grad hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde derudover den mindst kostelige leveringsmanér.
2Det er i høj grad praktisk for enhver at undersøge tilbud online på billige holmegårdssten hos diverse firmaer på nettet, og for det frembyder mange internet virksomheder gebyrfri levering. Dog kan det imidlertid blive indbringende at eftergå nogle forskellige online selskaber efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at du er tryg ved at antage den bedste pris.
3Leveringstidspunktet er super bestemmende såfremt man absolut skal bruge ordren fluks, og derfor er det særdeles vigtigt at du studerer den estimerede leveringstid for holmegårdssten. Adskillige netshops i Danmark garanterer billig 1 dags fragt på en lang række varenumre, hvilket dog kræver at bestillingen anbringes forinden et fastsat tidspunkt.
4Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er inkluderet i en lov, hvilket støtter kunden imod uægte webshops. Som en alternativ mulighed burde du bruge en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du vil klare prisen over en periode.
5Forud for at folk bestiller billige holmegårdssten hos en netbutik burde de altid få overblik over webshoppens vilkår, det er dog mange gange en tidskrævende opgave. I øvrigt foreslår vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vilkår der kan have betydning for shopping af billige holmegårdssten online, fx hvilken returrettighed webbutikken tilbyder.
6Den billigste fragtløsning vil til enhver tid være at hente ordren selv, men dette stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til online forhandlerens arbejdslager. Den fragttype kan være ultra essentiel ifald du står og skal bruge holmegårdssten inden for få dage. Alternativt så frembyder en række online webshops fri fragt, men for det meste kun ifald der bestilles for en fastsat sum.
7Vi går generelt ind for at undersøge om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det skulle være en forsikring om at online forhandleren lever op til gældende dansk lovgivning, udover at webbutikken ofte gennemses af fagmænd som kender lovene på området. Forud for at nogen shopper billige holmegårdssten på en online webshop bør de egentlig studere butikkens handelsvilkår.
8Trustpilot bringer dig flere sikre muligheder for at inspicere mange eksisterende konsumenters ratings og på grund af dette går vi ind for, at du besigtiger e-handlens kritik inden du bestiller billige holmegårdssten online. Facebook giver dig også nogenlunde pæne muligheder for at få indtryk af internet selskabets troværdighed.
9Nogle få webshops garanterer portofri levering på holmegårdssten, men i de fleste tilfælde kun såfremt du bestiller for en fastsat sum. I øvrigt burde man vælge den mindst kostelige metode til levering, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted. Fragtformen er som regel lige så vel virkelig bekvem. Den mest billige leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk