Byggevarepriser.dk

Høvlejern

Scheppach HM Høvlejern
1.395 kr.
Se produkt
Scheppach Høvlejern til HMS 260
548 kr.
Se produkt
Scheppach høvlejern HMS1070 - 10
313 kr.
Se produkt
Scheppach Høvlejern 320mm
1.495 kr.
Se produkt
Scheppach Høvlejern
495 kr.
Se produkt
Scheppach Høvlejern til HMS850
275 kr.
Se produkt
Ryobi Pb82a2 82 Mm Høvljern 2 Stk
100 kr.
Se produkt
Ryobi Pb50a2 50mm Høvljern 2 Stk
100 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt i de gængse byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal vurdere om det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare høvlejern.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør man tjekke forretningens handelsbetingelser.
For de fleste er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos en webshop, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring høvlejern.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige høvlejern fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på de bedste priser, imens andre har faglig sparring. Du skal vurdere hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.
De kendte byggekæder samler varer fra forskellige specialbutikker, og derigennem kan du shoppe fra et bredt udvalg af høvlejern online.
De store byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og dermed har de fleste mulighed for at købe online og fragte produkterne personligt. På grund af det kan man blive fri for leveringsgebyret, samt ovenikøbet få produkterne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få billigere priser.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for deres produkter, idet de ikke sælger andre varer. Derfor får du formentlig super kyndig rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop høvlejern.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, som oftest er danske, måske endda lokalt fra dit område. Disse støtter du når du køber høvlejern online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

høvlejern bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

høvlejern silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

høvlejern jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af over 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

høvlejern harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig meningsgivende at du har samtlige byggematerialer disponible før du tager fat på projektet. Du har god gavn af at sammensætte en hurtig indkøbsseddel som indeholder hver eneste ting der er nødvendige, og så gennemgå hvert enkelt punkt, så du sikrer dig at du har husket alt.
2Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for byggeriet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være sundt at gennemgå samtlige udgiftsposter, og så søge sig frem til prisen på dem slavisk.
3Du vil på ingen måde mangle grej. Det er strategisk at du har udstyret parat idet du begynder på byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
4Man kan søge økonomisk støtte til ombygninger. Det gives såfremt ombygningen gør en forskel for miljøet. Tilskudet kræver altså at renoveringen influerer positivt på planeten.
5Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til projektet, ikke mindst ved vigtige byggeprocesser. Nogle opgaver stiller krav om flere folk. Samtidig vil det blive bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
6Du bør nødig negligere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm der hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er yderst relevant at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke køber assistance fra en professionel.
7Godt forarbejde bliver kilden til at lykkes med dit arbejde. Du kunne overveje at liste en strømlinet dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din plan.
8Husk at vurdere hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør købe hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du tager imod eksperthjælp er det lukrativt at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
9Der præsenterer sig stort set altid uforudsete udfordringer når det kommer til svære opgaver, og af den grund viser det sig af stor betydning at der afsættes en del plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at man når det til siden.
10Der kan findes et bredt udvalg af instruktioner og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af meget konstruktiv information, navnligt når du skriver søgeordene på engelsk.
11Længe før du opstarter byggeprocessen kan det blive vildt betydningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
12Ved opgaver udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Af den grund skal du regelmæssigt tage et kig på udsigten ift. vejret i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uanmeldt starter med at piske ned netop som du er midt i det omfattende byggeprojekt.
Danskernes favorit byggemarkeder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ret så overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er ret så overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende flot. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Masser af internet forhandlere foreslår i vore dage et hav af forskellige billige leveringsudgaver til høvlejern. En af de mest anvendte er p.t. afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter lige når det passer dig. Leveringsformen er altså rigtig fleksibel, og ofte desuden den mest billige fragtform.

Du burde på samme måde afveje for og imod at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver i regelen lidt dyrere, men ydermere ret uproblematisk med høvlejern online. Den mest betalelige fragtmulighed er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket dog står og falder med at du har bopæl med kort afstand til webshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på høvlejern er jo ualmindeligt aktuel når man står og skal bruge produktet om et øjeblik, så med det formål er det helt klogt at vi efterser leveringstiden på høvlejern. Masser af e-shops – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig 1 hverdags levering på deres favorit varenumre online, som afhænger af at bestillingen køres igennem før et fastslået tidspunkt, således at de kan nå at få pakken klar forinden de lageransatte får fri.

Nogle få e-butikker tilbyder levering uden beregning på høvlejern online, men i mange tilfælde er det forudsat at der aftages for et konkret beløb. Desuden skulle man foretrække den mest prisbevidste leveringsform, som gerne vil være at få dem til at levere varerne til en pakkeshop.

En stor portion webshops yder klik-og-hent hvor man handler billig høvlejern på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma og XL-Byg. Byggekæderne foreslår fx afhentning af høvlejern i disse byer:

Næstved, Vallensbæk, Brønderslev, Ballerup, Kokkedal, Gladsaxe, Svendborg, Esbjerg, Solrød Strand, Frederiksværk, Fredericia, Værløse, Tårnby, Thisted, Risskov, Hørsholm, Ølstykke, Charlottenlund, Højbjerg, Farum, Glostrup, Varde, Vanløse, Korsør, Silkeborg, Kolding, Åbyhøj, Aarhus, Rødovre, Nakskov, Hjørring, Lillerød, Nykøbing Falster, Frederikssund, Middelfart, Grenaa, Randers, Frederiksberg, Roskilde, Rudersdal, Jyllinge, Vejle, Lystrup, Albertslund, København, Hobro, Slagelse, Nærum, Stenløse, Herlev, Skanderborg, Nyborg, Ikast, Vordingborg, Sønderborg, Skive, Horsens, Nørresundby, Greve, Taastrup, Gentofte, Ishøj, Birkerød, Kalundborg, Viborg, Odder, Brabrand, Haslev, Virum, Rønne, Herning, Køge, Haderslev, Brøndby, Ringsted, Dragør, Holstebro, Helsingør, Brønshøj, Søborg, Tilst, Frederikshavn, Holbæk, Aalborg, Hillerød, Struer, Lyngby, Aabenraa, Hvidovre, Hedensted, Valby, Hedehusene, Allerød, og Odense, .

Afhentning ift. høvlejern er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ved kig i søgedata fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter fx køb høvlejern og høvlejern tilbud. Derudover oplever vi typisk folk søge bl.a. billig høvlejern, høvlejern online og høvlejern priser, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Spar penge på høvlejern

Det er jo efterhånden meget fremkommeligt for alle at tjekke tilbud på billige høvlejern online i blandt forskellige forretninger på nettet, og for det har de fleste butikker på nettet været presset til at at trykke udsalgspriserne på høvlejern voldsomt, og i øvrigt love portofri fragt.

Men det kan til hver en tid blive smart at studere enkelte internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på høvlejern online før du køber, sådan at du er skudsikker på at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen og Silvan.

Du skal dog ikke glemme, at når en online forretning afsætter billige høvlejern online på tilbud til en udsalgspris der kan virke ekstraordinært gunstig, kunne det for det meste være et karakteristika der viser en fup netbutik. Kortkøb er dog en del af en bestemmelse, der forsvarer en imod falske internet outlets.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre beløbet til høvlejern i flere bidder. Dette tilbydes som regel ved specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma og Stark.

Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at online shoppere typisk søger efter blandt andet køb høvlejern og høvlejern online. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere søge efter fx billig høvlejern, høvlejern priser og høvlejern tilbud.

Analyser tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot indebærer altid hæderlige chancer for at studere en lang række aktuelle køberes kritik og på grund af dette stiller vi forslag om, at du udforsker webbutikkens kritik forinden du køber billige høvlejern online.

Facebook fører til tillige en lang række nyttige chancer for at få kendskab til online virksomhedens popularitet. Desuden ser vi en række internet foretagender som giver kunderne mulighed for at registrere en bedømmelse af ordreforløbet, som lige så vel må udnyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige høvlejern online på en e-forretning behøver man utvivlsomt betragte webbutikkens handelsvilkår, dog er det normalt ikke særlig morsomt, især hos de store byggekæder som Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

En anden mulighed kunne derfor være at kontrollere om online shoppen er medlem af e-mærket, fordi det ofte er en indikation om at e-forhandleren accepterer dansk lovgivning, tillige med at netbutikken en gang i mellem revurderes af fagmænd som har ekspertise inden for reglerne.

Derudover tilbydes du chance for support, når du udsættes for dilemmaer som følge af din ordre på høvlejern. Dertil er det smart at køberen er hensynstagende til de mest centrale bestemmelser gældende for bestillingen af høvlejern online, som eksempelvis den returrettighed butikken har.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man når som helst gemmer sin ordrekvittering, så man en anden gang kan bevise bestillingen af høvlejern, uafhængig af om man handler ved Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus eller 10-4.

Jesper gav 5 stjerner

Som altid

Camilla D gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Lars Poulsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Christian K gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 gode råd til når du køber online
1En del online varehuse frembyder nu mange forskellige billige fragtformer til høvlejern. Et hit er efterhånden levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Fragttypen er nemlig ualmindeligt overkommelig, og oftest tillige den mest letkøbte fragtform.
2Enkelte online forretninger frembyder fragt uden beregning på høvlejern, men tit er det forudsat at der shoppes for en fastsat pris. Som alternativ burde du tage den mindst kostelige form for levering, der oftest vil være at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted. Den er gennemsnitligt endda i høj grad nem. Den mest billige leveringsform vil dog altid være selv at hente varerne.
3Det er ualmindeligt praktisk for folk at søge information om priser online på billige høvlejern på flere netbutikker, og følgelig lover en lang række online butikker fragt uden gebyr. Det kan dog trods alt vise sig profitabelt at kigge forbi forskellige internet forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mindst kostelige pris.
4Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket garanterer os overfor svindlende e-forhandlere. Som alternativ bør du benytte en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at dække prisen af flere omgange.
5Fragtperioden er ret så vital i tilfælde af at vi står og skal bruge din pakke straks, så med det formål er det ret aktuelt at vi studerer leveringstidspunktet på høvlejern. Størstedelen af online outlets præsterer billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre, der dog betinges af at ordren gennemføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
6Trustpilot genererer relativt anstændige chancer for at kigge nærmere på forskellige nuværende køberes oplevelser og herved er det en hjælp, at du læser online shoppens kritik inden du handler billige høvlejern online. Facebook yder desuden rigtig hensigtsmæssige metoder til at få et kig ind i internet shoppens kundetilfredshed.
7Den billigste leveringsmetode vil til enhver tid være at hente pakken selv, men den mulighed beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet selskabets adresse. Den leveringsmanér kan være yderst essentiel om du mangler høvlejern straks. Alternativt så frembyder flere online webshops fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der shoppes for en bestemt sum.
8Vi slår generelt et slag for at finde ud af om internet webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er en indikator for at webbutikken efterlever dansk lovgivning, samt at e-forretningen tit ses til af sagkyndige som kender lovene på området. Før folk køber billige høvlejern på en netshop kan de utvivlsomt tage stilling til shoppens handelsvilkår.
9Forud for at folk køber billige høvlejern på en online forretning kunne man reelt gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens forretningsaftale, dog er det ofte ikke specielt ophidsende. Desuden er det en hjælp at man er hensynstagende til de fundamentale retningslinjer der er gældende for shopping af billige høvlejern online, for eksempel den returpolitik online forretningen bruger.