Byggevarepriser.dk

Høvlbænk

Sjøberg Høvlebænk Elite 1500
9.995 kr.
Se produkt
Bernardo Høvlebænk WB 2100 Profi
6.366 kr.
Se produkt
Sjöbergs høvlebænk, School - 4 pladser med træunderstel
17.481 kr.
Se produkt
Sjøberg høvlebænk junior 4
6.495 kr.
Se produkt
Sjøberg høvlebænk Nordic Plus 1450
2.595 kr.
Se produkt
Bernardo Høvlebænk WB 1500 Hobby
3.113 kr.
Se produkt
Sjøberg høvlebænk Smart Workstation Pro
1.049 kr.
Se produkt
Sjøberg Høvlebænk Elite 2000
10.995 kr.
Se produkt
Sjöbergs høvlebæk, Kvadrat - 4 pladser inkl. justerbart understel
34.032 kr.
Se produkt
Sjöbergs høvlebæk, School - 4 pladser med stålunderstel
22.126 kr.
Se produkt
Sjøberg høvlebænk Junior / Senior
1.895 kr.
Se produkt
Sjøberg høvlebænk Smart Vise
695 kr.
Se produkt
Sjøberg høvlebænk Scandi Plus 1825
7.495 kr.
Se produkt
Sjøberg høvlebænk Scandi Plus 1425
6.995 kr.
Se produkt
Bernardo Høvlebænk WB 2000 Hobby
3.450 kr.
Se produkt
WB106MINI Høvlbænk til børn Holzmann
1.198 kr.
Se produkt
Sammenklappelig høvlbænk Holzmann WB 123A
3.249 kr.
Se produkt
WB155TWIN Dobbel høvlbænk Holzmann
2.727 kr.
Se produkt
Høvlbænk Holzmann WB210
5.799 kr.
Se produkt
WB160L Høvlbænk Holzmann
2.748 kr.
Se produkt
WB 1500 Hobby høvlbænk
3.735 kr.
Se produkt
WB 2000 Hobby høvlbænk
4.140 kr.
Se produkt
WB 2100 Profi høvlbænk
6.650 kr.
Se produkt
Høvlbænk Holzmann WB 126
1.999 kr.
Se produkt
Høvelbenk WB162L
2.250 kr.
Se produkt
Høvlebænk WB138C Holzmann
2.999 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undgå fragten, så kunne du med fordel hente materialerne selv. Det er i særdeleshed en mulighed hos de store byggemarkeder.
Du vil finde ulighed i prisen på billige høvlbænk alt efter hvor du handler online. Nogle vil have gode tilbud, imens andre vil have faglig sparring. Du skal forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Det er absolut meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du tjekke de andre.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at handle hos en netbutik, hvor du kan få tips og tricks til valg af høvlbænk.
Flere byggecentre har et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varetype. Du kan vide om det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot høvlbænk.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du undersøge butikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder samler varer fra mange forskellige nicheshops, og dermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af høvlbænk online.
De kendte byggemarkeder finder du overalt i landet, og af den grund har du valget om at handle online og transportere varerne på egen hånd. Derved kan du overveje at spare fragtomkostningen, og sågar hente produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte butikker, som kan medvirke til ubekymrethed til dig som køber online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få gode tilbud.
Mange små butikker er iværksættervirksomheder, der tit er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du støtte når du køber høvlbænk online på deres webshop.
Mange nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved forventes det at du får ekstremt anvendelig service fra ansatte som er eksperter i netop høvlbænk.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
høvlbænk silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

høvlbænk bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag mere end 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

høvlbænk harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

høvlbænk jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er meningsfuldt at lave en budgetoversigt for dit byggeri, så man har styr på penge-delen af det. Det er forstandigt at gennemgå hver eneste udgift, og dernæst notere eventuelle tilbud på dem slavisk.
2Måske du burde tage til overvejelse om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at fremskaffe professionel assistance til opstarten af projektet. Når du køber assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at hente tilbud fra forskellige leverandører.
3Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt såfremt det er krævende projekter. Enkelte byggeprojekter gør krav på flere mennesker. I øvrigt bør det være bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
4Man skal ikke gå ned på grej. Tit vil det være klogt at du har værktøjet parat før du iværksætter dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at indkalkulere disse udgifter i dit regnskab for byggeriet.
5Der kommer ofte uforudsete vanskeligheder når det handler om avancerede byggeprojekter, og pga. dette vil det være betydningsfuldt at man afsætter rigeligt med tid i planen, som gør at man føler sig tryg ved at man får det færdiggjort.
6Det kan vise sig meningsgivende at du har de påkrævede materialer tilgængelige før du kaster dig over din byggeproces. Du får god gavn af at sammenfatte en overskuelig oversigt indeholdende alt hvad der bliver brug for, og dernæst eftergå hver enkelt ting, hvormed du er sikker på at du har det hele.
7Længe før du iværksætter arbejdet kan det vise sig vildt fornuftigt at man sikrer sig, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
8Forberedelse vil være metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du bør overveje at nedskrive en effektiv strategi, der dikterer hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Husk at være konkret idet du nedskriver din køreplan.
9Der er alverdens instruktioner og videoer via nettet som kan inspirere dig. Især YouTube tilbyder enormt meget almennyttig viden, ikke mindst når du leder på engelsk.
10Nogle gange kan man hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor byggeriet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte betinger at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
11Du må unden ingen omstændigheder negligere dit velbefindende, så husk påklædning herunder sko og hjelm som hjælper dig imod potentielle skader. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke køber assistance fra en fagmand.
12Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en stor rolle. På grund af dette må du ofte se femdøgnsprognosen når du nærmer dig starten på projektet, så du undgår at det uden varsel starter med at regne netop som du står midt i dit vigtige byggeprojekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og alene 9 % giver bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er temmelig flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En stor portion netshops foreslår heldigvis en hel del forskellige billige former for fragt til høvlbænk. En af dem der er mest anvendt er nu om dage afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte produkter når du har lyst. Den er nemlig ret så nem, og endda tilmed den mest billige leveringsudgave.

Du bør på samme måde udse dig at få produkterne bragt hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver ofte en tak mere bekostelig, men ydermere ret så simpel med høvlbænk online. Den billigste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket dog står og falder med at du er nær netshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på høvlbænk er jo virkelig bestemmende i tilfælde af at vi står og skal bruge produktet straks, og derfor er det naturligvis relevant at vi undersøger den forventede leveringstid på høvlbænk. En hel del internet outlets – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig dag-til-dag levering på deres primære varer online, som alligevel er betinget af at bestillingen anbringes tidligere end et angivent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt på posthuset forinden pakkemedarbejderne får fri.

Flere byggemarkeder lover levering uden beregning på høvlbænk online, men typisk under forudsætning af at man indkøber for en fastsat sum. Ellers burde man vælge den billigste form for levering, der gerne er at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

Flere webbutikker frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig høvlbænk derhjemme og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne udlover for eksempel click-and-collect på høvlbænk i følgende områder:

Hillerød, Albertslund, Frederiksværk, Slagelse, Odense, Nakskov, Jyllinge, Dragør, Ballerup, Hvidovre, Hjørring, Rønne, Skive, Birkerød, Ishøj, Middelfart, Frederikshavn, Charlottenlund, Hedensted, Korsør, Valby, Nærum, Ringsted, Skanderborg, Gentofte, Frederikssund, Odder, Horsens, Farum, Haslev, Holbæk, Nyborg, Helsingør, Glostrup, Åbyhøj, Hobro, Nykøbing Falster, Greve, Vordingborg, Aarhus, Holstebro, Frederiksberg, Randers, Haderslev, Aabenraa, Tilst, Silkeborg, Solrød Strand, Brabrand, København, Risskov, Hedehusene, Vallensbæk, Herning, Svendborg, Kalundborg, Brønderslev, Grenaa, Vejle, Viborg, Aalborg, Vanløse, Brønshøj, Stenløse, Lystrup, Højbjerg, Thisted, Varde, Roskilde, Herlev, Kokkedal, Hørsholm, Gladsaxe, Køge, Rødovre, Rudersdal, Ikast, Fredericia, Værløse, Struer, Kolding, Lillerød, Søborg, Lyngby, Allerød, Taastrup, Næstved, Sønderborg, Esbjerg, Brøndby, Ølstykke, Virum, Tårnby, og Nørresundby, .

Klik-og-hent for høvlbænk er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Amager).

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at mennesker mange gange efterspørger eksempelvis høvlbænk tilbud og høvlbænk online. Derudover ser vi jævnligt folk lede efter for eksempel høvlbænk priser, køb høvlbænk samt billig høvlbænk, plus de udbredte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark og Davidsen.

Priser på høvlbænk

Det er i dag ekstremt praktisk for alle at vurdere tilbud på billige høvlbænk online i blandt forskellige butikker på nettet, og til tak har masser af shops på nettet ikke kunne lade være med at trykke udsalgspriserne på høvlbænk eftertrykkeligt, og endda præstere levering uden gebyr.

Dog kan det trods alt være lønsomt at inspicere forskellige internet handler efter billige priser på høvlbænk online forud for at du færdiggør din shopping, så du er skudsikker på at antage den billigste pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Du skal alligevel være så påpasselig, at hvis en forhandler på nettet forhandler billige høvlbænk online til en pris som kan virke helt fantastisk beskeden, så kunne det i nogle tilfælde være et signal om en svindel e-forhandler. Betalinger med kort er i hvert fald inkluderet i Indsigelsesordningen, som værner os overfor uærlige netshops.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at dække pengene til høvlbænk i flere bidder. Dette foreslåes typisk hos specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som fx Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at folk mange gange efterspørger for eksempel køb høvlbænk og høvlbænk online. Man ser derudover jævnligt internet shoppere søge blandt andet høvlbænk tilbud, høvlbænk priser samt billig høvlbænk.

Gennemsøg tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot bringer dig nogenlunde hensigtsmæssige chancer for at kigge på en lang række eksisterende kunders kritik og herved er det klogt, at du udforsker online forhandlerens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige høvlbænk online.

Facebook yder ligeledes super gunstige muligheder for at få indblik i internet selskabets popularitet. Herinde ser vi mange online outlets som giver folk mulighed for at ytre en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket også kan tages i brug til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen køber billige høvlbænk online i en internet handler kan de på en vis måde læse dens handelsbetingelser, men det er uden tvivl ikke super spændende, særligt ved de kendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Et alternativ kan derfor være at se nærmere på hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været en påvisning af at netshoppen tilslutter sig de officielle regler, og at webshoppen af og til kontrolleres af specialister som har indsigt i lovgivningen.

Det giver dig chance for støtte, for så vidt du møder problemstillinger med din shopping med høvlbænk. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at køberen er klar over de grundlæggende vilkår der influerer på bestillingen af høvlbænk online, f.eks. hvilken returret online virksomheden anvender.

I den sammenhæng er det tilmed afgørende, at man permanent sikrer sin faktura, så man altid kan påvise sin bestilling af høvlbænk, uafhængig af om man har handlet fra Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg eller 10-4.

Louise N gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Jan Møller gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Jørgen Olsen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Per gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til din online shopping
1Vi anbefaler at tjekke hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, som kan være et bevis på at internet butikken imødekommer gældende dansk lovgivning, foruden at den jævnligt gennemses af specialister der er indført i de gældende love. Inden folk køber billige høvlbænk hos en webshop burde de utvivlsomt tyde deres vilkår.
2Den billigste mulighed for levering vil til enhver tid være selv at hente varerne, men dette kræver at du opholder dig med kort afstand til netbutikkens lager. Den fragttype kan vise sig at være usædvanlig afgørende i tilfælde af at vi behøver høvlbænk nu og her. Alternativt så præsterer nogle få internet shops fragt uden beregning, men for det meste er det så præmissen at du køber for et konkret beløb.
3Temmelig mange e-firmaer yder nu om dage en lang række forskellige billige fragtformer til høvlbænk. Den mest anvendte er i dag udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig i høj grad fleksibel, og tit tillige den billigste mulighed for fragt.
4Forud for at folk bestiller billige høvlbænk i en e-forretning kunne de egentlig gennemlæse dens handelsbetingelser, det er dog tit ikke super interessant. Yderligere kan det være til hjælp at køber er påpasselig med de mest aktuelle vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige høvlbænk online, for eksempel den byttepolitik forretningen anvender.
5Det er efterhånden yderst ukompliceret for alle at sammenholde priser online på billige høvlbænk hos forskellige online firmaer, og altså frembyder massevis af internet webshops fragtfri levering. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig rentabelt at studere enkelte forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at man er garanteret at indhente den laveste pris.
6Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af en orden, hvilket bistår køber imod snydagtige shops på nettet. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du agter at finansiere beløbet ude i fremtiden.
7Trustpilot fører til forholdsvis gode chancer for at udforske diverse forhenværende køberes betragtninger og derfor foreslåes det, at du studerer online butikkens kritik forud for at du bestiller billige høvlbænk online. Facebook frembringer endvidere super passelige metoder til at få en idé om netshoppens kundefokus.
8Leveringstidspunktet er selvfølgelig yderst central forudsat man har behov for dine nye varer inden for få dage, og herved er det øjensynligt afgørende at du efterser den forventede leveringsdato for høvlbænk. Flere e-forhandlere byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varer, hvilket afhænger af at ordren placeres inden et konkret klokkeslæt.
9Visse internet shops byder på levering uden gebyr på høvlbænk, men oftest kun når du aftager for en fastsat pris. Alternativt skulle man overveje den mest prisbevidste form for levering, som oftest vil være at få kørt pakken til en pakkeshop. Denne viser sig oftest til gengæld ret så praktisk. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog altid være at hente produkterne selv.