Byggevarepriser.dk

Hobby Dekupørsav

Luna Dekupørsav BSS 460
4.295 kr.
Se produkt
Proxxon Dekupørsav DSH 2-gears
1.980 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav JWSS-22B
6.995 kr.
Se produkt
Holzmann Dekupørsav DKS20
1.795 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav JSS-16A
995 kr.
Se produkt
Eclipse dekupørsav, 7cp 315 mm
179 kr.
Se produkt
Scheppach Dekupørsav DECO-FLEX
1.795 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav 354 230 V
4.660 kr.
Se produkt
Proxxon Dekupørsav DS 460 2-Gears m. beskyttelse
3.205 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav JSS-354V
5.895 kr.
Se produkt
Proxxon Dekupørsav DS 230/E
1.130 kr.
Se produkt
Luna Dekupørsav BFS 1601
1.095 kr.
Se produkt
Jet JSS-18 Dekupørsav
3.750 kr.
Se produkt
Dekupørsav 120 W - TC-SS 405 E
799 kr.
Se produkt
FOX Dekupørsav med lys, flexaksel og kitsæt 120w
2.499 kr.
Se produkt
Ryobi Rsw1240g Dekupørsav 125w
1.699 kr.
Se produkt
Dekupørsav 85 watt PowerPlus POWX190
855 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du vælge et andet.
Hvis du vil have produkterne med det samme eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige hobby dekupørsav hos de forskellige online byggecentre. En del vil have de bedste priser, og øvrige satser på en høj grad af service. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Derved kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af hobby dekupørsav.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man undersøge byggeshoppens betingelser.
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg af produkter, og nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare hobby dekupørsav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder finder du i det meste af landet, og dermed har flertallet valget om at købe online og fragte produkterne personligt. I kraft af det kan man slippe for leveringsgebyret, samt tilmed hente varerne lige nu.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra forskellige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af hobby dekupørsav online.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse små butikker har et indgående kendskab til deres varer, da de ikke sælger andet. Følgelig får du formentlig ekstremt brugbar sparring fra mennesker der er specialister i netop hobby dekupørsav.
Majoriteten af specialiserede netshops er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online får du lavere priser.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller hobby dekupørsav online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

hobby dekupørsav bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af ca. 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

hobby dekupørsav harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

hobby dekupørsav silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

hobby dekupørsav jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at forfatte en gennemarbejdet arbejdsplan, som beskriver hvilke opgaver der laves på hvilken dag, inklusiv en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din tidsplan.
2Der er et bredt udvalg af guides og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube giver dig adgang til rigelig udbytterig info, specielt når du benytter engelske ord i din søgning.
3Det kan overvejes om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør have eksperthjælp til dele af byggeriet. Ifald du ønsker assistance fra en professionel er det en god idé at få en pris fra forskellige virksomheder.
4Forinden du iværksætter arbejdet kan det være meget fundamentalt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være mange love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Det vil vise sig meningsgivende at have samtlige byggematerialer klar før du går i gang med dit arbejde. Du kunne sammenfatte en simpel indkøbsseddel som samler hver eneste ting du har brug for, og så gennemløbe listen, så du er sikker på at du har det hele.
6Det er fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for dit projekt, så man giver sig selv et overblik. Det kan være forstandigt at gennemgå samtlige omkostninger, hvorefter man kunne notere ens købspris for dem én og én.
7Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig når det kommer til væsentlige byggeprojekter. Store opgaver kræver flere mennesker. Ydermere bliver det mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
8For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du med jævne mellemrum tage et kig på meldingerne om vejret i tiden op til byggeprocessen, så du undgår at det uventet går i gang med at regne bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse byggeprojekt.
9Du vil nødig mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at du har grejet parat idet du begynder på byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
10Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej beskyttelse bl.a. hjelm og sko der hjælper dig med henblik på hændelige uheld. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, hovedsageligt når du ikke sikrer dig eksperthjælp.
11Husk at du kan søge tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives når byggeriet gør en forskel for miljøet. Støtten kræver altså at projektet har betydning for planeten.
12Der præsenterer sig som regel pludselige hovedpiner i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig væsentligt at der er afsat en god portion tid i køreplanen, som vil medvirke til at man er sikker på at man får det færdiggjort.
De bedst vurderede byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt flot. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som altså er absolut overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragttype er bedst?

Størstedelen af forhandlere på nettet foreslår til alt held en lang række forskellige billige metoder til levering til hobby dekupørsav. En af de mest benyttede er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså ultra praktisk, samt i mange tilfælde endda den billigste fragtløsning.

Du bør også afveje for og imod at få varerne bragt til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Fragttypen viser sig somme tider lidt dyrere, men samtidig rigtig let for hobby dekupørsav online. Den billigste leveringsmetode er unægtelig selv at hente produkterne, som jo nødvendiggør at du lever med kort afstand til e-forretningens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på hobby dekupørsav er ret aktuel når du har brug for din pakke om få sekunder, så i det øjemed er det selvsagt på sin plads at man studerer den anslåede leveringstid på hobby dekupørsav. En del e-firmaer i Danmark – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig dag-til-dag fragt på massevis af varer online, som alligevel kræver at ordren placeres før et bestemt klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne betjent forud for at de lageransatte tager hjem.

Visse internet virksomheder frembyder fragt uden omkostninger på hobby dekupørsav online, men i mange tilfælde kun ifald der shoppes for en bestemt sum. I øvrigt bør du udse dig den mest letkøbte fragttype, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder foreslår click-and-collect hvor du handler billig hobby dekupørsav hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix. De tildeler blandt andet klik-og-hent på hobby dekupørsav i disse byer:

Ølstykke, Farum, Lyngby, Frederiksberg, Rødovre, Skanderborg, Næstved, Køge, Ringsted, Sønderborg, Holstebro, Slagelse, Struer, Birkerød, Albertslund, Frederiksværk, Virum, Hillerød, Fredericia, Silkeborg, Charlottenlund, Haderslev, Risskov, Ballerup, Varde, Kokkedal, Kolding, Grenaa, Brabrand, Nakskov, Hørsholm, Dragør, Nærum, Brønderslev, Solrød Strand, Hjørring, Hedensted, Korsør, Esbjerg, Hvidovre, Ishøj, Brønshøj, Rønne, Herlev, Lystrup, Taastrup, Hedehusene, Stenløse, Brøndby, Frederikshavn, Odense, Vallensbæk, Vordingborg, Rudersdal, Glostrup, Værløse, Randers, Højbjerg, Thisted, Roskilde, Middelfart, Horsens, Viborg, Nyborg, Søborg, København, Nykøbing Falster, Aarhus, Aabenraa, Herning, Nørresundby, Skive, Gladsaxe, Frederikssund, Odder, Gentofte, Lillerød, Valby, Tilst, Greve, Tårnby, Ikast, Holbæk, Vejle, Åbyhøj, Jyllinge, Hobro, Helsingør, Haslev, Allerød, Vanløse, Kalundborg, Svendborg, og Aalborg, .

Klik-og-hent ift. hobby dekupørsav er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark), Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Bornholm) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ses der på tendenserne bliver det markant, at internet shoppere ofte leder efter for eksempel hobby dekupørsav tilbud og hobby dekupørsav online. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere lede efter bl.a. billig hobby dekupørsav, hobby dekupørsav priser samt køb hobby dekupørsav, foruden de udbredte byggemarkeder som Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Priser på hobby dekupørsav

Det er jo ret hensigtsmæssigt for alle at søge sig frem til priser på billige hobby dekupørsav online på diverse internet firmaer i Danmark, og ergo har en hel del forretninger på nettet været presset til at at formindske prisniveauet på hobby dekupørsav drastisk, og i øvrigt tilbyde fragt uden omkostninger.

Dog kan det stadigvæk vise sig lønsomt at efterprøve indtil flere internet webshops efter billige priser på hobby dekupørsav online inden du færdiggør din shopping, således at du er sikret at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Man skal imidlertid være så påpasselig, at når en e-forhandler forhandler billige hobby dekupørsav online for en tilbudspris der anses for uendeligt billig, bør det for det meste være et tegn på en svindel internet webshop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis indbefattet af en orden, som redder folk imod fup butikker på nettet.

Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du benytte en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du vil klare betalingen af hobby dekupørsav ude i fremtiden. Det fås ofte hos online nichebutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk søger efter fx hobby dekupørsav online og hobby dekupørsav priser. Foruden dette oplever vi som regel mennesker kigge efter blandt andet køb hobby dekupørsav, hobby dekupørsav tilbud og billig hobby dekupørsav.

Se nærmere på folks meninger

Trustpilot fører til adskillige ærlige chancer for at efterforske en længere række tidligere konsumenters erfaringer og herved er det godt, at du tager et kig på e-shoppens vurderinger forinden du placerer din ordre på billige hobby dekupørsav online.

Facebook byder på tilsvarende immervæk solide genveje til at få indtryk af online forretningens troværdighed. Foruden det ses mange e-forhandlere hvor kunder kan registrere en vurdering af virksomhedens service, som lige så vel må udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk shopper billige hobby dekupørsav online hos en e-butik kunne de de facto gennemgå deres handelsvilkår, dog er det gerne en omfattende opgave, specielt ved de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

En anden løsning kunne være at bemærke om webbutikken er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et fingerpeg om at online webshoppen følger de gældende danske regler, samt at internet firmaet tit kigges til af eksperter der mestrer reglerne på området.

Det giver dig anledning til at blive hjulpet, hvis du oplever udfordringer som følge af dit indkøb af hobby dekupørsav. Yderligere tilråder vi at køberen er påpasselig med de mest relevante forhold der indvirker på bestillingen af hobby dekupørsav online, for eksempel den byttepolitik internet butikken kører med.

Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man stadigvæk bevarer ens købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne eftervise bestillingen af hobby dekupørsav, uanset om man har bestilt fra Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus eller Jem og Fix.

Inger gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Jette F gav 4 stjerner

Alt ok

Anders G gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Charlotte D gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 tips til online indkøb
1Forud for at nogen køber billige hobby dekupørsav på en online forretning kan man ideelt set skimme e-butikkens vilkår, det er dog undertiden ikke særlig interessant. Derudover er det anbefalelsesværdigt at man er hensynstagende til de primære regler der kan have indflydelse på købet af billige hobby dekupørsav online, eksempelvis hvilken returneringsret online butikken benytter.
2Vi anbefaler at kigge hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, siden det ofte er en tilkendegivelse af at online virksomheden anerkender dansk lovgivning, og at forretningen regelmæssigt revurderes af jurister der er inde i reglerne. Før folk handler billige hobby dekupørsav på en butik på nettet kan de egentlig gennemlæse e-shoppens handelsvilkår.
3Fragttiden kan være virkelig udslagsgivende når man behøver dine nye varer om et øjeblik, og i det øjemed er det særdeles aktuelt at vi efterser den anslåede leveringstid på hobby dekupørsav. En hel del forretninger på nettet stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på massevis af varer, men det er forudsat at ordren gennemføres inden et aftalt klokkeslæt.
4En stor portion internet shops tildeler til alt held diverse forskellige billige muligheder for fragt til hobby dekupørsav. En favorit er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter pakken på et valgfrit tidspunkt. Den er jo ekstremt let gængelig, og desuden også den billigste leveringstype.
5Den mindst kostelige leveringsmodel er utvivlsomt selv at hente varerne, men den løsning er betinget af at du opholder dig tæt på online butikkens tilholdssted. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være ret central hvis vi mangler hobby dekupørsav nu og her. Alternativt så yder visse e-shops i Danmark gratis levering, men tit er det påkrævet at der bestilles for et bestemt beløb.
6Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af en orden, der redder kunden imod uægte internet varehuse. Som alternativ kan du benytte en løsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at godtgøre prisen i flere bidder.
7Trustpilot frembyder adskillige fremragende genveje til at besigtige forskellige forhenværende forbrugeres iagttagelser og derfor er det smart, at du efterforsker online virksomhedens omtaler forud for at du shopper billige hobby dekupørsav online. Facebook leverer lige så vel ganske belejlige metoder til at få kendskab til online webshoppens kundetilfredshed.
8Det er jo efterhånden usædvanlig let gængeligt for alle at sammenligne priser online på billige hobby dekupørsav fra forskellige netbutikker, og til gengæld tilbyder masser af online forhandlere portofri levering. Det kan til hver en tid blive gunstigt at inspicere nogle firmaer på nettet efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at du er skudsikker på at opnå den mindst kostelige pris.
9Indtil flere online virksomheder lover gebyrfri levering på hobby dekupørsav, men ofte er det kun gældende hvis der erhverves for et bestemt beløb. Derudover burde du gribe den mest billige leveringsmulighed, som oftest vil være at få leveret bestillingen til et udleveringssted. Muligheden er i regelen derudover yderst gnidningsløs. Den billigste leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.