Byggevarepriser.dk

Hitachi Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Se produkt
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Se produkt
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Se produkt
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Se produkt
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Se produkt
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Se produkt
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt
449 kr.
Se produkt
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Se produkt
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Se produkt
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Se produkt
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Se produkt
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man kende butikkens regler.
Såfremt du har brug for varerne hurtigt eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Det er særligt et alternativ hos de kendte byggecentre.
For nogle er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring Hitachi elhøvl.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige Hitachi elhøvl fra byggemarked til byggemarked. En del har gode priser, imens nogle satser på et højt serviceniveau. Du skal overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Nogle byggekæder tilbyder et enormt udvalg af varer, og nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør afveje om det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover bare Hitachi elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggecentre køber varer fra diverse producenter, så du kan købe fra et stort udvalg af Hitachi elhøvl online.
De kendte byggemarkeder har butikker nær dig, og pga. det har kunderne mulighed for at købe online og hente varerne personligt. Derved er det muligt at undgå fragtomkostningen, samt endda få fat i produkterne straks.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig vil du modtage endnu mere nyttig vejledning fra folk som er specialister i lige præcis Hitachi elhøvl.
En masse webshops som sælger få produkter står selv for produktion af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online får du gode tilbud.
De fleste nichebutikker på internettet er iværksættervirksomheder, som oftest er danske, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du handler Hitachi elhøvl online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Hitachi elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag flere end 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Hitachi elhøvl bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Hitachi elhøvl silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Hitachi elhøvl jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske du burde vurdere om du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for skal investere i hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeriet. Ifald du får hjælp fra en professionel vil det ofte være en god idé at søge tilbud fra diverse foretagender.
2Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive et regnskab for dit byggeri, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive en god idé at dokumentere hver enkelt omkostning, hvorefter man bør notere mulige tilbud på hver enkelt.
3Planlægning viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilke dage, og derudover en kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du sammensætter strategien.
4Forinden du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig ret essentielt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
5Du kan få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få ifald projektet bidrager positivt til klimaet. At få tilskud betinger at renoveringen påvirker klimaet.
6Du finder en overflod af guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube er formidler af store mængder brugbar info, navnligt når man benytter den engelske version.
7Det er oplagt at søge hjælp til byggearbejdet, specielt ift. større ombygninger. Omfangsrige opgaver behøver flere folk. Endvidere bliver det mere effektivt og sjovere at være flere om det.
8Man skal nødig fattes værktøj. Tit kan det vise sig fornuftigt at have det klar idet du indleder byggeprocessen. Det er derudover en fordel at medregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
9Der kommer altid pludselige vanskeligheder når det kommer til omfattende opgaver, og altså kan det vise sig essentielt at der afsættes passende plads i tidsplanen, som gør at man føler sig overbevist om at nå i mål.
10Det kan vise sig værdifuldt at have de presserende byggematerialer til disposition inden du går i gang med projektet. Du har fordel af at udarbejde en simpel huskeliste hvorpå der noteres alt der er nødvendige, og efterfølgende efterse hver enkelt ting, med øje for at du er tryg ved at du har husket det hele.
11Du skal aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej beskyttelse inklusiv sko og hjelm som sikring med henblik på hændelige ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, specielt når du ikke har professionel hjælp.
12Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en stor rolle. På grund af dette bør du tit se vejrprognosen i de dage der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at piske ned absolut lige når du vil i gang med dit store projekt.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet toprating, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er virkelig overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som klart er rigtig overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En stor portion internet firmaer giver nu om dage en række forskellige billige former for fragt til Hitachi elhøvl. En af de mest benyttede er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Den er altså ualmindeligt smertefri, samt desuden også den mest billige leveringsmanér.

Du bør ligeledes forsøge at få produkterne bragt til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen er beklageligvis en tak mere omkostningsfuld, men omvendt særdeles enkel for Hitachi elhøvl online. Den billigste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den mulighed står og falder med at du befinder dig nærved internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på Hitachi elhøvl kan være meget vital såfremt man behøver din ordre inden for få dage, så herved er det relativt fornuftigt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid for Hitachi elhøvl. Flere forretninger på nettet – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varenumre online, men vær obs på at det er betinget af at transaktionen gennemføres før et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få pakken fikset inden lagerpersonalet har fyraften.

Indtil flere netbutikker præsterer gebyrfri levering på Hitachi elhøvl online, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du shopper for en konkret pris. Desuden kan man beslutte sig for den prisbilligste leveringsmåde, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

En del netbutikker frembyder afhentning hvor du handler billig Hitachi elhøvl online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg. Byggecentrene giver bl.a. click-and-collect på Hitachi elhøvl i disse byer:

Vejle, Ringsted, Ishøj, Hvidovre, Ølstykke, Allerød, Lystrup, Søborg, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Taastrup, Holstebro, Rønne, Nørresundby, Aalborg, Grenaa, Tårnby, Svendborg, Sønderborg, Vallensbæk, Frederikshavn, Vordingborg, Hedensted, Skive, Roskilde, Solrød Strand, Haderslev, Højbjerg, Frederiksberg, Hjørring, Kalundborg, Lyngby, Fredericia, Nyborg, Skanderborg, Stenløse, Gladsaxe, Farum, Ikast, Hørsholm, Varde, Køge, Aarhus, Albertslund, Frederikssund, Tilst, Horsens, Thisted, Virum, Dragør, Hobro, Esbjerg, Birkerød, Hillerød, Jyllinge, Aabenraa, Brøndby, Valby, Randers, Odense, Frederiksværk, Brønshøj, Herlev, Glostrup, Lillerød, Charlottenlund, København, Brønderslev, Greve, Ballerup, Gentofte, Holbæk, Struer, Haslev, Odder, Værløse, Herning, Helsingør, Risskov, Silkeborg, Nakskov, Rødovre, Brabrand, Kokkedal, Middelfart, Slagelse, Hedehusene, Vanløse, Viborg, Kolding, Rudersdal, Nærum, Næstved, og Korsør, .

Afhentning for Hitachi elhøvl er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Amager, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på søgedata fremstår det tydeligt, at mennesker typisk efterspørger blandt andet Hitachi elhøvl online og Hitachi elhøvl tilbud. Derudover ser vi tit mennesker søge efter bl.a. Hitachi elhøvl priser, køb Hitachi elhøvl og billig Hitachi elhøvl, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Rabat på Hitachi elhøvl

Det er i dag super praktisk for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige Hitachi elhøvl online i blandt flere internet forretninger, og til gengæld har de fleste online varehuse været presset til at at stampe prisniveauet på Hitachi elhøvl enormt, og ydermere yde levering uden gebyr.

Det kan immervæk blive fordelagtigt at eftergå nogle få e-butikker efter tilbud og rabatter på Hitachi elhøvl online før du shopper, sådan at du er sikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Du må blot være obs på, at ifald en online butik markedsfører billige Hitachi elhøvl online til en salgspris som kan virke uhørt billig, kan det mange gange være en indikation på en falsk webbutik. Kortbestillinger er dog inkluderet i en retningslinje, som garanterer dig overfor falske e-handler.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du vil afdrage pengene til Hitachi elhøvl af flere omgange. Det foreslåes som regel ved niche webshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Når der ses på tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter blandt andet billig Hitachi elhøvl og Hitachi elhøvl online. Derudover oplever vi mange gange online shoppere søge efter fx køb Hitachi elhøvl, Hitachi elhøvl priser og Hitachi elhøvl tilbud.

Tjek tidligere brugeres meninger

Trustpilot fremskaffer visse anstændige chancer for at analysere en stor gruppe forhenværende brugeres betragtninger og på grund af dette foreslår vi, at du gennemsøger online forhandlerens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige Hitachi elhøvl online.

Facebook frembringer ydermere de facto troværdige genveje til at få en idé om internet virksomhedens kundefokus. Foruden det ses en række online shops i Danmark som gør det muligt at formulere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tilmed må drages fordel af til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk shopper billige Hitachi elhøvl online på en e-handler bør man i og for sig gennemse butikkens vilkår, dog er det gerne et tidskrævende arbejde, i særdeleshed hos de store byggemarkeder som Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Et andet forslag er at undersøge om internet forretningen er e-mærke godkendt, fordi det ofte er et signal om at e-firmaet overholder de danske retningslinjer, foruden at webshoppen lejlighedsvis ses til af sagkyndige som kender til vilkårene.

Derudover tilbydes du mulighed for hjælpende service, såfremt du oplever dilemmaer i forbindelse med din shopping med Hitachi elhøvl. Desuden støtter vi at man er sat ind i de mest relevante betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af Hitachi elhøvl online, som fx den ombytningsrettighed webshoppen tilbyder.

Derfor er det tillige afgørende, at man stadig bevarer sin kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne eftervise købet af Hitachi elhøvl, uagtet om man handler fra XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan eller Jem og Fix.

Kim J gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Maria gav 4 stjerner

Rigtig god service

Louise Rasmussen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Hanne L gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

9 tips til din online shopping
1Nogle enkelte internet handler tilbyder levering uden gebyr på Hitachi elhøvl, men typisk stiller det krav om at man køber for en bestemt pris. Alternativt bør man udse dig den mest prisbevidste slags levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted. Fragtformen er en gang i mellem tillige særligt hensigtsmæssig. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
2Vi foreslår generelt at tjekke om internet virksomheden er medlem af e-mærket, som burde være en sikkerhed for at online forhandleren tilslutter sig dansk lovgivning, samt at den undertiden revurderes af sagkyndige der forstår lovgivningen. Forud for at folk bestiller billige Hitachi elhøvl på en shop burde de ideelt set få overblik over webbutikkens forretningsaftale.
3Fragttiden kan være særdeles essentiel såfremt du absolut skal bruge varerne øjeblikkeligt, og i det øjemed er det tydeligvis klogt at man checker den estimerede leveringstid for Hitachi elhøvl. Mange internet forhandlere reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer, men som imidlertid er regnet ud fra at transaktionen realiseres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
4Det er i dag ultra problemfrit for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige Hitachi elhøvl fra forskellige internet firmaer i Danmark, og altså garanterer utallige internet shops portofri levering. Til gengæld kan det imidlertid blive profitabelt at kontrollere en række outlets på nettet efter tilbud før du shopper, så du er skråsikker på at opnå den laveste pris.
5Størstedelen af e-forretninger yder til alt held mange forskellige billige leveringsformer til Hitachi elhøvl. En der er meget almindelig er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså ultra gnidningsløs, og mange gange også den mindst kostelige leveringsløsning.
6Generelt foreslår vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbetalinger er indbefattet af en vedtægt, der garanterer en imod bedrageriske online outlets. Som en anden løsning bør du vælge et tilbud som fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at klare omkostningerne over et længere tidsrum.
7Trustpilot medfører forholdsvis fortræffelige løsninger til at vurdere forskellige eksisterende køberes anmeldelser og derfor går vi ind for, at du tjekker netshoppens anmeldelser forinden du shopper billige Hitachi elhøvl online. Facebook tilbyder dig desuden fuldstændig fordelagtige genveje til at få indtryk af internet webshoppens kundetilfredshed.
8Inden nogen køber billige Hitachi elhøvl hos en internet webshop burde de faktisk tage stilling til dens handelsvilkår, men det er typisk et omfattende arbejde. Tilsvarende foreslår vi at man er vidende om de mest relevante forhold gældende for købet af billige Hitachi elhøvl online, eksempelvis den returneringsret forretningen benytter.
9Den billigste leveringstype er unægtelig at du selv henter varerne, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig i nærheden af webshoppens lager. Den leveringsmetode er usædvanlig væsentlig i tilfælde af at man har brug for Hitachi elhøvl lige om lidt. Alternativt så yder en række e-forretninger i Danmark billig levering, men for det meste kun hvis man køber for et bestemt beløb.