Byggevarepriser.dk

Herregårdssten pristjek

Er du på udkig efter herregårdssten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.741 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 herregårdssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.741 kr.Køb
9.905 kr.Køb
10.501 kr.Køb
10.700 kr.Køb
10.816 kr.Køb
11.202 kr.Køb
11.795 kr.Køb
15.503 kr.Køb
23.702 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til terrasse til støttemur til buer til cirkel til bålsted til mur til trappe til indkørsel

Varianter: med lys rødmix med slået kant slået med skarp kant halve grå rød gråmix sorte halve gulmix koks gule gyldenmix

Størrelser: 14x21x7 28×28 14x14x14 21x14x5 30×30 14x14x21

Brands: RC Beton FC Beton RBR IBF

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et stort udvalg af produkter, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot herregårdssten.
Der er variationer i prisniveauet på billige herregårdssten hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på gode priser, imens nogle har faglig sparring. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Ifald du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente produkterne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de store byggekæder.
Det er absolut meget vigtigt at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende forretningens regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at handle hos en webshop, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring herregårdssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder finder du mange steder i landet, og pga. det har du tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne personligt. Af den grund har du chancen for at undvære leveringsgebyret, samt endda hente varerne straks.
De store byggekæder er folkekære og kendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra diverse specialbutikker, hvorfor du kan købe fra et bredt udvalg af herregårdssten online.

Nichewebshop

Diverse niche webshops har ekstra meget forstand på deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor kan du forvente en høj grad af begavet service fra mennesker der er eksperter i lige præcis herregårdssten.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få lavere priser.
Diverse webshops i små nicher er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du køber herregårdssten online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

herregårdssten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

herregårdssten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

herregårdssten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag omkring 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag mere end 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

herregårdssten silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig strategisk at du har udstyret til rådighed idet du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at påregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeprojektet.
2Du kan finde utrolig mange instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig ret så meget gavnlig oplysning, ikke mindst ifald du leder på engelsk.
3Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for projektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være behjælpeligt at notere alle udgifter, og dernæst tjekke ens omkostning ved dem alle sammen.
4Du kunne tænke over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal skaffe hjælp fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Forudsat at du indhenter assistance fra en professionel kunne det godt betale sig at søge tilbud fra en håndfuld foretagender.
5Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man såfremt ombygningen bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
6Planlægning viser sig som metoden til at komme i mål med byggeriet. Du skal forfatte en velovervejet agenda, der viser hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en prioriteringsliste. Vær skarp når du laver din handlingsplan.
7Der kommer jævnligt overraskende problematikker når det kommer til svære byggeprojekter, og derfor kan det vise sig af stor betydning at man afsætter nok plads i arbejdsplanen, så man føler sig overbevist om at komme i mål.
8Måske kan det blive at have noget at sige at have de nødvendige byggematerialer indkøbt i god tid før du iværksætter arbejdet. Du bør sammensætte en simpel huskeliste hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og så gennemgå hver eneste ting, så du kan føle dig sikker på at alt er klar.
9Du skal aldrig nedprioritere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj inklusiv arbejdshjelm som hjælp mod mulige skader. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke får eksperthjælp.
10Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når der er tale om krævende byggeprocesser. Flere ombygninger bør udføres af mere end en person. Desuden må det være hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
11For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt tjekke vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at regne bedst som du arbejder hårdt på det krævende projekt.
12Inden du optager dit byggeprojekt kan det vise sig ufatteligt betydningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er virkelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt godt arbejde. Karakteren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er utrolig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er usædvanligt godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål til herregårdssten

 • Hvor mange herregårdssten er der på en palle?
 • Hvad vejer en herregårdssten?
 • Hvor meget vejer 1 m2 herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten til 1 m2?
 • Hvad koster herregårdssten?
 • Hvordan lægges herregårdssten?
 • Hvor mange herregårdssten på en kvadratmeter?
 • Hvilken fragtmetode er bedst?

  Adskillige online forretninger tilbyder heldigvis et stort udvalg af billige former for fragt til herregårdssten. Den mest benyttede er nu om dage udleveringssteder, hvor du så nemt kan hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Denne er jo særdeles simpel, og oftest desuden den mest betalelige leveringsmulighed.

  Du bør endvidere påtænke at få produkterne bragt til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig en gang i mellem et hak mindre billig, men lige så vel i høj grad let gængelig ved køb af herregårdssten online. Den mindst kostelige leveringstype vil dog altid være at du selv henter pakken, hvilket kræver at du opholder dig i kort afstand af internet firmaets butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på herregårdssten kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld forudsat du skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så af den grund er det skam meningsfuldt at man studerer den anslåede leveringsdato for herregårdssten. Mange internet forretninger – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en masse varenumre online, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at ordren gennemføres før et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varerne pakket forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

  Flere internet firmaer garanterer fragt uden betaling på herregårdssten online, men tit er det så præmissen at man køber for en fastsat pris. Derudover kunne du snuppe den mest billige mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

  En stor portion byggemarkeder frembyder afhentning hvor du bestiller billig herregårdssten på nettet og afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg. Byggekæderne giver eksempelvis click-and-collect på herregårdssten i følgende områder:

  Vallensbæk, Frederiksberg, Hillerød, Ishøj, Horsens, Værløse, Kokkedal, Dragør, Lillerød, København, Rønne, Virum, Helsingør, Vanløse, Nakskov, Fredericia, Sønderborg, Aabenraa, Højbjerg, Herning, Frederiksværk, Frederikssund, Ølstykke, Nørresundby, Allerød, Risskov, Farum, Greve, Lystrup, Solrød Strand, Skanderborg, Aarhus, Valby, Ikast, Charlottenlund, Hedehusene, Thisted, Roskilde, Ballerup, Nyborg, Kalundborg, Jyllinge, Brøndby, Birkerød, Aalborg, Hvidovre, Rudersdal, Glostrup, Viborg, Odder, Brønderslev, Albertslund, Gladsaxe, Tilst, Korsør, Åbyhøj, Frederikshavn, Næstved, Silkeborg, Varde, Vejle, Odense, Grenaa, Stenløse, Middelfart, Holstebro, Randers, Skive, Holbæk, Haderslev, Søborg, Hørsholm, Brønshøj, Nærum, Gentofte, Rødovre, Køge, Hedensted, Nykøbing Falster, Herlev, Hjørring, Vordingborg, Brabrand, Hobro, Ringsted, Esbjerg, Svendborg, Taastrup, Lyngby, Tårnby, Struer, Slagelse, Kolding, og Haslev, .

  Click-and-collect ift. herregårdssten er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland).

  Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at netshoppere ofte søger efter for eksempel herregårdssten online og herregårdssten priser. Derudover oplever man tit online shoppere søge efter fx køb herregårdssten, herregårdssten tilbud samt billig herregårdssten, foruden de kendte byggekæder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

  Bedste tilbud på herregårdssten

  Det er jo ualmindeligt problemfrit for forbrugerne at finde de laveste priser på billige herregårdssten online hos diverse webshops, og til gengæld har massevis af online varehuse fundet det nødvendigt at nedsætte prisen på herregårdssten helt i bund, og endda love fragt uden gebyr.

  Til gengæld kan det immervæk være gunstigt at sammenholde nogle enkelte internet forhandlere efter rabatter og tilbud på herregårdssten online forinden du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at indhente den mest billige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Bygma.

  Du bør dog ikke glemme, at hvis en e-forhandler markedsfører billige herregårdssten online til en salgspris der kan virke kolossalt attraktiv, bør det for det meste være et tegn på en snydagtig online shop. Betalinger med kort er på den anden side indbefattet af et regulativ, som redder folk imod bedrageriske online shops.

  Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du vælge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at godtgøre betalingen af herregårdssten over en periode. Dette tilbydes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark og XL-Byg.

  Når der ses på statistikkerne er det markant, at internetbrugere ofte leder efter fx herregårdssten online og herregårdssten priser. Vi ser desuden som regel internet shoppere søge for eksempel køb herregårdssten, herregårdssten tilbud samt billig herregårdssten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg herregårdssten er 6900 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til støttemur til cirkel til buer til trappe til bede til mur til bålsted til indkørsel til terrasse

  Varianter: koks slået halve gule med slået kant rødmix gyldenmix med skarp kant sorte med lys halve gulmix rød gråmix grå

  Størrelser: 14x14x14 21x14x5 28×28 14x21x7 30×30 14x14x21

  Brands: FC Beton RC Beton IBF RBR

  Undersøg folks anmeldelser

  Trustpilot tilbyder en lang række sikre muligheder for at besigtige diverse tidligere køberes opfattelser og på grund af dette er det smart, at du vurderer e-firmaets vurderinger inden du placerer din ordre på billige herregårdssten online.

  Facebook medfører tilsvarende altid uafhængige chancer for at få indtryk af e-butikkens popularitet. I øvrigt møder vi en række online butikker som tilbyder kunderne at aflevere en bedømmelse af deres køb, som tillige må drages fordel af til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

  Inden folk bestiller billige herregårdssten online på en netshop kunne de ideelt set gennemlæse shoppens handelsaftale, men det er naturligvis et tidskrævende projekt, specielt ved de store byggekæder som Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark og Jem og Fix.

  Et alternativt forslag kunne måske være at undersøge om e-firmaet er støttet af e-mærket, da det generelt er en tryghed om at netshoppen understøtter de opstillede regler, tillige med at online shoppen af og til undersøges af fagmænd der er indført i lovgivningen.

  Det er en rigtig god genvej til support, når du skulle få dilemmaer i forbindelse med din handel med herregårdssten. Yderligere kan det anbefales at kunden er vidende om de mest aktuelle regler der kan have betydning for bestillingen af herregårdssten online, som for eksempel hvilken ombytningsret internet shoppen har.

  I den relation er det på samme måde vigtigt, at man permanent opbevarer sin ordrekvittering, således man til enhver tid kan bevidne sin bestilling af herregårdssten, uagtet om man har bestilt fra Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Anna Poulsen gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Thomas O gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  Jette Pedersen gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  Kim gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  9 tips til internetshopping
  1Det er jo efterhånden vældig hensigtsmæssigt for købere at analysere priser online på billige herregårdssten fra flere online outlets, og følgelig tilbyder en hel del internet foretagender billig fragt. Derfor kan det immervæk vise sig lukrativt at inspicere indtil flere online butikker efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den skarpeste pris.
  2Nogle enkelte forretninger på nettet lover levering uden beregning på herregårdssten, men undertiden er det under forudsætning af at du indkøber for en fastsat sum. I øvrigt kunne du overveje den mest billige fragttype, hvilket tit vil være at få bragt dine produkter til et udleveringssted. Fragtformen bliver i regelen samtidig særligt praktisk. Den prisbilligste metode til levering er dog selv at hente pakken.
  3Leveringsdygtigheden er ultra vigtig forudsat du mangler produktet lige om lidt, så af den grund er det altså aktuelt at du undersøger den estimerede leveringsdato ved herregårdssten. En stor portion forretninger på nettet lover billig levering på næstkommende hverdag på en hel del produkter, men vær obs på at det beroer på at bestillingen indsendes inden et aftalt klokkeslæt.
  4Den billigste form for levering vil altid vise sig at være at hente ordren selv, men det forudsætter at du lever lige ved internet forhandlerens arbejdslager. Den mulighed for fragt er selvfølgelig meget betydningsfuld ifald vi har brug for herregårdssten med det samme. Alternativt så frembyder en række webbutikker levering uden betaling, men i mange tilfælde under forudsætning af at der bestilles for en konkret pris.
  5Mange firmaer på nettet yder i dag flere billige leveringsløsninger til herregårdssten. En favorit iblandt mange er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente dine nye produkter den dag der passer dig. Leveringsformen er nemlig ultra uproblematisk, samt tit desuden den mest prisbevidste form for fragt.
  6Inden nogen shopper billige herregårdssten i en webshop behøver man på en vis måde gennemløbe shoppens forretningsaftale, men det er typisk ikke særlig morsomt. Yderligere tilråder vi at man er hensynstagende til de mest centrale betingelser der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige herregårdssten online, eksempelvis den returret e-forhandleren bruger.
  7Trustpilot frembringer tilpas gode genveje til at besigtige en længere række forhenværende køberes ratings og herved er det at foretrække, at du kigger nærmere på e-handlens anmeldelser forinden du køber billige herregårdssten online. Facebook tilbyder dig på samme måde en række fordelagtige genveje til at få indsigt i online virksomhedens pålidelighed.
  8Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en ordning, der redder dig som køber overfor uægte online forhandlere. Alternativt kan du drage nytte af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, når du vil afdrage betalingen over et længere tidsrum.
  9Vi går generelt ind for at granske hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, som generelt er et sympol på at online firmaet opfylder dansk lovgivning, udover at online webshoppen rutinemæssigt gennemses af sagkyndige som kender reglerne på området. Forud for at nogen handler billige herregårdssten hos en online webshop behøver de uden tvivl se på webshoppens forretningsbetingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk