Byggevarepriser.dk

Hemsestige

Dolle kroge til hemsestige 2 stk.
107 kr.
Se produkt
Dolle Hemsestige HVID 2 DELT
1.435 kr.
Se produkt
Dolle Hemsestige m/udtræksbeslag
20.655 kr.
Se produkt
Dolle Hemsestige inkl. kroge 2,84
2.345 kr.
Se produkt
Laggo Hemsestige Hvid 10 trin
2.250 kr.
Se produkt
EW11 Hemsestige m/Udtræksbeslag
2.090 kr.
Se produkt
Dolle Hemsestige inkl. kroge
1.695 kr.
Se produkt
Dolle Hemsestige inkl. kroge 1,92
1.695 kr.
Se produkt
EW Hemsestige/Ribbe
2.725 kr.
Se produkt
Dolle Hemsestige 2 DELT 2,45
1.185 kr.
Se produkt
Dolle Hemsestige inkl. kroge 2,40
1.995 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at køre varerne selv. Dette er navnligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt vareudvalg, imens øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot hemsestige.
Der er forskel på priserne på billige hemsestige fra byggecenter til byggecenter. En del giver billige priser, og øvrige vil have en høj grad af service. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan du vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage information omkring hemsestige.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og i kraft af det har man tilbuddet om at handle online og køre produkterne selv. Derfor har man mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt sågar få fat i produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggecentre samler produkter fra mange producenter, og takket være dette kan du handle fra et stort sortiment af hemsestige online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de ikke sælger andre varer. Følgelig bør du modtage endnu mere konstruktiv service fra nogle der er eksperter i lige præcis hemsestige.
Størstedelen af online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online får du en bedre pris.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der typisk har danske ejere, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber hemsestige online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre
hemsestige jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

hemsestige silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af over 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

hemsestige bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

hemsestige harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der præsenterer sig stort set altid uforudsete vanskeligheder når det gælder store byggeprojekter, og altså vurderes det værdifuldt at man afsætter god tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
2Det kan give mening at tænke over om du magter at klare det hele selv, eller du burde tilkøbe hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Forudsat at du tager imod eksperthjælp vil det typisk være en god idé at få prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
3Typisk vil det være vigtigt at have et regnskab for istandsættelsen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være en god idé at gennemgå samtlige omkostninger, og bagefter indsamle omkostningen ved dem slavisk.
4I nogle tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til byggerier. Det ydes i tilfælde hvor projektet er godt for miljøet. At få tilskud forudsætter altså at byggeprojektet influerer positivt på planeten.
5Det bliver betydningsfuldt at du har de nødvendige materialer handlet ind forinden du tager fat på projektet. Du kunne med fordel forfatte en enkel note hvorpå der noteres alle de ting som er nødvendige, og som det næste granske punkterne, således at du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
6Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der sikrer dig med henblik på mulige skader. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, især ifald du ikke investerer i professionel assistance.
7Der er en hel række artikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube er formidler af en masse anvendelig viden, ikke mindst når du bruger den engelske version.
8I god tid inden at du optager dit byggeprojekt kan det være vanvittigt essentielt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være en række regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du må ikke mangle udstyr. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at du har udstyret til disposition før du tager fat på byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for de her udgiftsposter i din økonomi.
10Forberedelse vil altid være metoden til at lykkes med din byggeproces. Du må lave en effektiv køreplan, der fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du nedskriver arbejdsplanen.
11For projekter udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Således kan du jævnligt se udsigten ift. vejret i den tid der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at piske ned netop som du er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Det bør overvejes at søge hjælp til dele af projektet, navnlig når der er tale om omfattende ombygninger. Store ombygninger kræver mere end en person. Samtidig bør det blive hurtigere og mere minderigt når man ikke er alene om det.
De bedst vurderede byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket altså er ret så beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er enormt betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Temmelig mange netshops frembyder i dag en række forskellige billige leveringsmidler til hemsestige. En af de mest populære er nu om dage pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter lige når det passer dig. Muligheden er jo meget uproblematisk, og desuden tillige den prisbilligste leveringsmulighed.

Du kunne endvidere påtænke at få produkterne sendt til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Løsningen er som oftest en tak mere bekostelig, men ligeledes særdeles nem med hemsestige online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men det forudsætter at du er lige ved e-handlens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på hemsestige er jo ret så vigtig forudsat vi absolut skal bruge varen om et øjeblik, så med det formål er det forholdsvis essentielt at du checker den forventede leveringsdato for hemsestige. En lang række internet handler – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter online, hvilket betinges af at bestillingen laves forinden et fastsat tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få pakken ordnet inden personalet holder fyraften.

Nogle enkelte netshops yder levering uden gebyr på hemsestige online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at du køber for et konkret beløb. Alternativt skulle man snuppe den mest letkøbte løsning til levering, hvilket tit er at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop.

Flere byggecentre foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig hemsestige online og afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder eksempelvis click-and-collect på hemsestige i følgende byer:

Thisted, Randers, Dragør, Holstebro, Rødovre, Varde, Frederiksberg, Kalundborg, Roskilde, Hvidovre, Taastrup, Struer, Værløse, Gladsaxe, Hedehusene, Odder, Aarhus, Ishøj, Charlottenlund, Nyborg, Søborg, Hjørring, Korsør, Slagelse, Højbjerg, Farum, Nørresundby, Brabrand, Frederikssund, Stenløse, Rønne, Esbjerg, Herning, Haderslev, Horsens, Grenaa, Glostrup, Hobro, Sønderborg, Svendborg, Holbæk, Hedensted, Aalborg, Frederikshavn, Brønshøj, Tilst, Viborg, Nakskov, Vallensbæk, Allerød, Lyngby, Kolding, Ikast, Ringsted, Vanløse, Skanderborg, Nærum, Kokkedal, Odense, Middelfart, Næstved, Skive, Hørsholm, Gentofte, Haslev, Nykøbing Falster, Greve, Ølstykke, Solrød Strand, Vordingborg, Køge, Rudersdal, Åbyhøj, Hillerød, Aabenraa, Lillerød, Lystrup, Herlev, Helsingør, Brøndby, København, Albertslund, Brønderslev, Fredericia, Birkerød, Risskov, Tårnby, Silkeborg, Valby, Frederiksværk, Jyllinge, Vejle, Virum, og Ballerup, .

Click-and-collect for hemsestige er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Sjælland (Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Amager).

Når man kigger i søgedata bliver det markant, at internet shoppere mange gange søger bl.a. køb hemsestige og hemsestige tilbud. Vi ser derudover jævnligt netshoppere søge bl.a. billig hemsestige, hemsestige priser samt hemsestige online, plus de udbredte byggekæder som Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Gode priser på hemsestige

Det er ret enkelt for os alle at prissammenligne på billige hemsestige online fra diverse forhandlere på nettet, og altså har adskillige online butikker været nødt til at stampe prisniveauet på hemsestige enormt, og derudover sikre fragt uden omkostninger.

Men det kan stadigvæk vise sig indbringende at efterprøve nogle få e-handler efter tilbud og rabatter på hemsestige online forinden du gennemfører din handel, så du er sikker på at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark og 10-4.

Man må imidlertid være klar over, at ifald en butik på nettet sælger billige hemsestige online for en pris som kan virke overordentlig god, så kunne det for det meste være et bevis på en svindel internet forhandler. Bestillinger med kort er dog indbefattet af en regel, som hjælper dig som køber overfor svindlende online forretninger.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at dække omkostningerne til hemsestige over et længere tidsrum. Det fås typisk i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som fx XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Når vi kigger i tallene fremstår det markant, at internetbrugere som regel søger for eksempel hemsestige tilbud og køb hemsestige. Derudover ser vi ofte internet shoppere søge blandt andet hemsestige online, billig hemsestige samt hemsestige priser.

Kig på tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot tilbyder stort set nyttige løsninger til at gøre dig bekendt med flere eksisterende køberes meninger og af den grund foreslår vi, at du gennemgår online shoppens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige hemsestige online.

Facebook tilbyder dig ydermere stort set hæderlige metoder til at få en idé om online shoppens kundetilfredshed. I øvrigt er der endda internet shops som giver kunderne mulighed for at udforme en kritik af virksomhedens service, hvilket tilmed må tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen bestiller billige hemsestige online hos en e-shop kan de når alt kommer til alt studere e-butikkens vilkår, men det er undertiden ikke videre spændende, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4 og Stark.

En nemmere løsning kunne være at finde ud af hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, som bør være et billede på at netshoppen anerkender de officielle danske regler, og at webbutikken af og til monitoreres af specialister der mestrer vedtægterne på området.

Desuden giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du møder problemstillinger som følge af dit indkøb af hemsestige. Herudover er det smart at køber er vidende om de mest vedkommende regler der har betydning for købet af hemsestige online, fx hvilken ombytningsret e-handlen lover.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man permanent bevarer sin kvittering, så man til enhver tid vil kunne vidne om købet af hemsestige, uafhængig af om man handler ved Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller XL-Byg.

Niels K gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Karen L gav 4 stjerner

Quick expedit

Lars Christensen gav 5 stjerner

god service

Anne Knudsen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til online indkøb
1Den billigste leveringsmanér vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men det beroer på at du befinder dig i kort afstand af internet firmaets arbejdslager. Den metode til levering er jo ekstremt betydningsfuld hvis vi står og skal bruge hemsestige inden for kort tid. Alternativt så tilbyder visse e-forretninger i Danmark fragt uden betaling, men i reglen kræves det at du køber for en fastsat pris.
2Fragttiden kan vise sig at være meget udslagsgivende når man behøver ordren om få sekunder, og af den grund er det særdeles passende at du efterser den anslåede leveringstid ved hemsestige. En stor portion e-firmaer i Danmark frembyder billig 1 dags levering på deres favorit produkter, men som trods alt er forudsat at handlen laves tidligere end et fastsat tidspunkt.
3Det er jo efterhånden ekstremt gnidningsløst for os alle at lave prissammenligning online på billige hemsestige fra diverse internet firmaer i Danmark, og af den grund tilbyder flertallet af online outlets fragt uden gebyr. Men det kan trods alt vise sig smart at tjekke et par forskellige internet selskaber efter rabat og tilbud før du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris.
4Adskillige online virksomheder udlover efterhånden alverdens billige leveringsløsninger til hemsestige. En af de populære er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din ordre når du har lyst. Leveringsformen er altså usædvanlig overkommelig, samt endda tillige den billigste fragtløsning.
5Forud for at nogen handler billige hemsestige på en e-forhandler behøver de i princippet overveje virksomhedens handelsaftale, men det er bare ikke særlig morsomt. Yderligere går vi ind for at kunden er sat ind i de mest basale bestemmelser der har indvirkning på bestillingen af billige hemsestige online, eksempelvis hvilken byttepolitik internet forhandleren tilsikrer.
6Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en anordning, der bistår os imod uægte internet varehuse. Som et alternativ kan du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du agter at dække betalingen over flere uger.
7Vi anbefaler generelt at finde ud af om internet shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket typisk er et bevis på at internet selskabet føjer de gældende danske regler, foruden at forretningen jævnligt kigges til af fagmænd der forstår de gældende regulativer. Inden nogen shopper billige hemsestige i en internet handler behøver man principielt gennemløbe shoppens forretningsbetingelser.
8Trustpilot indebærer i højeste grad værdifulde muligheder for at eftersøge ret mange aktuelle køberes observationer og herved er det klogt, at du bliver klogere på online webshoppens bedømmelser forud for at du køber billige hemsestige online. Facebook yder desuden rigtig sikre metoder til at få indtryk af e-forhandlerens pålidelighed.
9En række webbutikker frembyder fragt uden gebyr på hemsestige, men ofte gælder det kun hvis der aftages for et konkret beløb. Som alternativ kunne du gribe den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket mange gange vil blive at få kørt din pakke til et afhentningssted. Muligheden bliver beklageligvis også rigtig let gængelig. Den mest betalelige slags levering er uden tvivl at du selv henter produkterne.