Byggevarepriser.dk

Helmaske

Helmaske HSP Optifit Small
1.883 kr.
Se produkt
Helmaske Vision 3 til asbest
1.800 kr.
Se produkt
Helmask sr200 airline
3.798 kr.
Se produkt
Helmask sr 200 med glasvisir
2.689 kr.
Se produkt
Helmask sari/ fm2 naturgummi
1.263 kr.
Se produkt
Helmaske 3M
4.711 kr.
Se produkt
Helmask promask/fm3
1.567 kr.
Se produkt
Helmask promask/ fm3 silikon
1.849 kr.
Se produkt
Helmask sr 200
1.872 kr.
Se produkt
Helmask sari/fm2 silikon
1.554 kr.
Se produkt
Helmask promask/ fm3 hc visir
2.192 kr.
Se produkt
Helmask sari/fm2 gummi triplex
2.091 kr.
Se produkt
Helmask promask combi tl
2.918 kr.
Se produkt
Helmaske Shigematsu GX02
4.841 kr.
Se produkt
Helmaske HSP Optifit medium
1.953 kr.
Se produkt
Helmaske GVS Elipse A1-P3 RD
939 kr.
Se produkt
Helmaske 3M 6000-serie
1.798 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Dette er især en mulighed hos de gængse byggekæder.
For mange er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring omkring helmaske.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige helmaske fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder gode priser, imens øvrige vil have et højt serviceniveau. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man læse firmaets handelsbetingelser.
Flere byggekæder sælger et enormt udvalg, hvorimod nogle har fokus på en specifik type af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare helmaske.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte forretninger, som kan medvirke til øget tryghed når du skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De gængse byggekæder har butikker nær dig, og pga. det har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Hermed kan du slippe for fragtomkostningen, og ovenikøbet hente varerne på kortere tid.
De kendte byggekæder sælger varer fra adskillige nichebutikker, så du kan vælge fra et bredt sortiment af helmaske online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du køber helmaske online fra deres webshop.
Mange webshops som sælger få produkter står selv for produktion af varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
Mange nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Altså vil du opleve en høj grad af anvendelig sparring fra nogle som er eksperter i netop helmaske.
De største byggekæder i Danmark
helmaske harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af cirka 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

helmaske jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

helmaske bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

helmaske silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige bump på vejen i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og herved kan det vise sig væsentligt at der afsættes en god portion plads i handlingsplanen, således at man kan være sikker på at nå i mål til tiden.
2Før du starter byggeprocessen kan det blive ultra fornuftigt at man sikrer sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig en række love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
3Det kan være nyttigt at få assistance til arbejdet, navnlig ift. krævende byggerier. Enkelte ting skal gerne udføres af flere folk. Derudover bliver det mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
4Husk at vurdere hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du bør anskaffe assistance fra en fagmand til noget af byggeriet. Ifald du tager imod assistance fra en fagmand vil det typisk være en god idé at hente tilbud fra flere foretagender.
5Du har adgang til en hel række instruktioner og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube faciliterer vældig meget konstruktiv viden, specielt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
6Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej beklædning som sko og hjelm som hjælp imod eventuelle risici. Det er klogt at have styr på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke får eksperthjælp.
7Forberedelse bliver vejen til succes med byggeprocessen. Du bør nedskrive en gennemarbejdet arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver din strategi.
8Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige et regnskab for byggeprojektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil blive forstandigt at tage noter til samtlige udgiftsposter, og efterfølgende nedskrive ens udgift ved dem en ad gangen.
9Du må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Ofte vil det vise sig afgørende at have det disponibelt før du går løs med byggeriet. I øvrigt må du huske at indregne de medfølgende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
10Husk at du kan hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet ifald byggeriet er CO2-besparende. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at projektet har en positiv effekt på klimaet.
11Ved udendørs projekter har vejret en afgørende rolle. Derfor skal du tit holde øje med udsigten ift. vejret i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger bedst som du er ved at færdiggøre dit store byggeprojekt.
12Det er meningsfuldt at du har de fornødne byggematerialer parat før du tager fat på din byggeproces. Du kan notere en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og som det næste gennemløbe oversigten, således at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
Danskernes foretrukne byggekæder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ultra beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er fantastisk imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ultra beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En række shops på nettet yder nu diverse billige former for levering til helmaske. Den mest benyttede er lige nu udleveringssteder, hvor det er nemt for dig at hente bestillingen når det passer dig bedst. Fragtmetoden er jo ualmindeligt ligetil, og typisk endvidere den mest letkøbte leveringstype.

Du kan lige så vel udse dig at vælge at få udbragt hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen er som oftest en smule dyrere, men også usædvanlig simpel for helmaske online. Den billigste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men det beroer på at du fysisk befinder dig tæt på internet firmaets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på helmaske er ret så essentiel om man har behov for produkterne om få sekunder, så derfor er det helt centralt at man besigtiger den estimerede leveringsdato ved helmaske. Størstedelen af butikker på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig 1 hverdags levering på mange varenumre online, men som trods alt stiller krav om at handlen laves inden et givent klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen klargjort inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle online outlets garanterer fragt uden omkostninger på helmaske online, men oftest kræves det at der erhverves for et præcist beløb. Desuden kunne man snuppe den billigste fragtløsning, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted.

Temmelig mange webshops tildeler klik-og-hent hvor man køber billig helmaske online og afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen. Byggemarkederne tilbyder fx klik-og-hent på helmaske i disse byer:

Varde, Holstebro, Herning, Rødovre, Brønshøj, Thisted, Hjørring, Hedensted, Køge, Ikast, Brøndby, Hillerød, Skive, Kokkedal, Fredericia, Rønne, Odense, Roskilde, Tårnby, Tilst, Grenaa, Vejle, Viborg, Ølstykke, Højbjerg, Struer, Valby, Nørresundby, Næstved, Hobro, Frederikshavn, Lyngby, Solrød Strand, Hedehusene, Allerød, Helsingør, København, Randers, Brabrand, Hvidovre, Lystrup, Frederikssund, Aarhus, Greve, Skanderborg, Virum, Vallensbæk, Ballerup, Åbyhøj, Vanløse, Charlottenlund, Brønderslev, Ringsted, Farum, Jyllinge, Herlev, Aalborg, Haderslev, Korsør, Frederiksværk, Esbjerg, Taastrup, Glostrup, Risskov, Holbæk, Rudersdal, Hørsholm, Kalundborg, Ishøj, Dragør, Søborg, Horsens, Sønderborg, Frederiksberg, Silkeborg, Middelfart, Svendborg, Birkerød, Værløse, Albertslund, Nakskov, Aabenraa, Lillerød, Gladsaxe, Kolding, Gentofte, Haslev, Nærum, Stenløse, Nyborg, Slagelse, Vordingborg, Odder, og Nykøbing Falster, .

Afhentning for helmaske er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland), Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i statistikkerne er det tydeligt, at folk som regel kigger efter bl.a. helmaske tilbud og billig helmaske. Foruden dette ser vi ofte mennesker søge eksempelvis helmaske online, helmaske priser og køb helmaske, foruden de gængse byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og 10-4.

Bedste tilbud på helmaske

Det har vist sig at være ret let for folk at analysere priser på billige helmaske online i blandt forskellige internet webshops, og så har massevis af internet virksomheder fundet det uundgåeligt at stampe salgspriserne på helmaske helt i bund, og ovenikøbet tilbyde gratis fragt.

Men det kan til hver en tid blive nyttigt at sammenholde diverse e-firmaer efter udsalg og tilbud på helmaske online forinden du gennemfører dit køb, således at du er sikker på at indhente den billigste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Du skal trods alt være obs på, at såfremt en webbutik afhænder billige helmaske online til salg for en salgspris der virker hamrende fordelagtig, er det mange gange være et fingerpeg om en uoprigtig butik. Køb med betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under en forordning, som redder en overfor uægte internet selskaber.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du vælge et tilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at dække pengene til helmaske over tid. Dette fås ofte hos specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Ved kig i data står det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger fx helmaske online og køb helmaske. Vi ser desuden mange gange netshoppere søge efter fx billig helmaske, helmaske priser samt helmaske tilbud.

Gennemsøg tidligere kunders oplevelser

Trustpilot genererer regulære stabile løsninger til at inspicere flere øvrige forbrugeres omtaler og på grund af dette foreslår vi, at du eftersøger e-forhandlerens omtaler inden du lægger din bestilling på billige helmaske online.

Facebook frembringer på samme måde immervæk sikre løsninger til at få indsigt i webshoppens kundetilfredshed. Her er der nogle firmaer på nettet hvor det er muligt at offentliggøre en evaluering af deres køb, hvilket desuden kan udnyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før folk bestiller billige helmaske online hos en shop bør man ideelt set bese butikkens forretningsvilkår, det er dog ofte et omfattende arbejde, især hos de gængse byggecentre som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

En anden mulighed kunne derfor være at bemærke om internet shoppen er e-mærke godkendt, som længe har været en tryghed om at online shoppen tilslutter sig de danske regler, og at internet firmaet løbende undersøges af specialister der har megen viden om de gældende regler.

Dette er en god anledning til støtte, når du forvoldes vanskeligheder med din shopping med helmaske. Foruden dette er det prisværdigt at køber er opmærksom på de væsentligste bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af helmaske online, fx hvilken returpolitik e-handlen har.

På grund af dette er det ydermere afgørende, at man permanent opbevarer ens ordrekvittering, så man senere kan bekræfte bestillingen af helmaske, ligegyldig om man har købt fra Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark eller Jem og Fix.

Jette T gav 5 stjerner

Fremragende!

Lars Andersen gav 4 stjerner

Det var godt !

Lene gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Hanne gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til online indkøb
1Temmelig mange firmaer på nettet yder nu om dage diverse forskellige billige metoder til levering til helmaske. Det mest almindelige er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er altså særdeles simpel, samt typisk også den billigste fragtmulighed.
2Den billigste type af levering er uden tvivl at du selv henter produkterne, men den løsning er betinget af at du bor i nærheden af online forretningens lager. Den løsning til levering kan vise sig at være virkelig afgørende hvis vi står og skal bruge helmaske nu og her. Alternativt så lover nogle få online forretninger billig fragt, men tit gælder det kun hvis du køber for et konkret beløb.
3Leveringstiden er naturligvis vældig bestemmende om du behøver din pakke inden for få dage, og derfor er det helt centralt at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for helmaske. Adskillige online forretninger tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varenumre, men glem ikke at det beroer på at bestillingen køres igennem tidligere end et fast klokkeslæt.
4Forud for at nogen bestiller billige helmaske i en webbutik kunne de altid gennemgå butikkens vilkår, dog er det oftest et omfattende arbejde. Dertil tilråder vi at man er påpasselig med de væsentligste reglementer der har betydning for handlen med billige helmaske online, til eksempel den byttepolitik e-forhandleren garanterer.
5Trustpilot fremskaffer i højeste grad uafhængige genveje til at kigge nærmere på en lang række andre brugeres oplevelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du kigger på online shoppens kritik forud for at du shopper billige helmaske online. Facebook byder på ligeledes fuldkommen solide chancer for at få kendskab til internet butikkens kundefokus.
6Generelt anbefaler vi shopping med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af en anordning, der værner en overfor uærlige butikker på nettet. Som en anden løsning burde du benytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage betalingen over tid.
7Vi slår generelt et slag for at kontrollere hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, da det er en indikation om at online firmaet respekterer de gældende danske regler, og at netshoppen lejlighedsvis evalueres af fagmænd der har indsigt i vilkårene på området. Forud for at nogen shopper billige helmaske hos en online virksomhed burde de principielt læse deres handelsaftale.
8Det er jo vældig fleksibelt for almindelige dødelige at søge information om priser online på billige helmaske fra flere online selskaber, og derved yder de fleste internet handler i Danmark levering uden omkostninger. Dog kan det til hver en tid vise sig indbringende at efterprøve diverse forhandlere på nettet efter rabat og tilbud inden du handler, således at du ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris.
9Enkelte internet forretninger yder fragt uden betaling på helmaske, men ofte stiller det krav om at der indkøbes for en konkret pris. I øvrigt skal man snuppe den mindst kostelige leveringsløsning, hvilket typisk vil være at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver gennemsnitligt omvendt vældig bekvem. Den mest betalelige leveringsform vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.