Byggevarepriser.dk

Havevander

Havevander Kärcher RS 120/2
179 kr.
Se produkt
Havevander Kärcher RS 130/3
189 kr.
Se produkt
Impulsvander/cirkelvander på hjul Kreator
140 kr.
Se produkt
Have vander med 8 funktioner Kreator
120 kr.
Se produkt
Impulsvander/cirkelvander på metalspyd Kreator
57 kr.
Se produkt
Have vander med 3 funktioner Kreator
181 kr.
Se produkt
Elektronisk trykafbryder, med tørløbssikring Kärcher
895 kr.
Se produkt
Vippevander messing dyser Kreator
213 kr.
Se produkt
Vippevander Kreator
184 kr.
Se produkt
Havevander Multi-sprinkler MS 100 Kärcher
129 kr.
Se produkt
2-vejs samlestykke Kärcher Rain System
49 kr.
Se produkt
Micro dyser med nåle 5 stk. Kärcher Rain System
119 kr.
Se produkt
Sprinkler Kärcher CS 90
65 kr.
Se produkt
Sprinkler Kärcher PS 300
229 kr.
Se produkt
Impulsvander på metalspyd Kreator
170 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have byggematerialerne med det samme eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne personligt. Dette er særligt muligt i de store byggemarkeder.
Det er selvsagt super vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Flere byggemarkeder sælger et stort varesortiment, imens øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot havevander.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du undgår problemer med fx returnering. Derfor skal man kende firmaets regningslinjer.
For nogle er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring havevander.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige havevander fra byggecenter til byggecenter. En del vil have de bedste tilbud, hvorimod andre vil have service. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder tilbyder varer fra forskellige nichebutikker, så du kan handle fra et bredt udvalg af havevander online.
De store byggekæder er udbredte og bekendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed når du skal købe online. Det kan du se som positivt.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og dermed har man mulighed for at bestille online og køre produkterne selv. Derved har man valget om at slippe for leveringsomkostningen, og endda skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få en lavere pris.
Hovedparten af niche webshops er små familievirksomheder, der typisk drives i Danmark, gerne sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber havevander online på deres side.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det kan du forvente en høj grad af erfaren vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis havevander.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag over 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

havevander silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

havevander jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

havevander harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

havevander bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Husk at du kan hente økonomisk støtte til byggerier. Det gives forudsat at ombygningen bidrager positivt til miljøet. Bidraget betinges altså af at byggeprojektet påvirker planeten.
2Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke beklædning som eksempelvis arbejdshjelm som skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er smart at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
3Det er essentielt at du har de presserende materialer disponible forud for at du påbegynder byggeriet. Du kan med fordel sammenfatte en enkel oversigt hvor der bør fremgå de materialer der skal bruges, og som det næste gennemgå hvert eneste punkt, hvormed du er tryg ved at du har husket alt.
4Der kommer næsten altid pludselige hovedpiner i forbindelse med krævende byggeprojekter, og ergo vil det vise sig vigtigt at der afsættes rimelig tid i tidsplanen, således at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
5Du bør aldrig gå ned på udstyr. Typisk kan det være strategisk at du har værktøjet klar inden du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at medtage omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
6Før du går i gang med arbejdet kan det være ufatteligt afgørende at have styr på, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der være forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
7Måske du burde regne på om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere bør have assistance fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du fremskaffer professionel hjælp vil det normalt være en god idé at modtage forslag fra forskellige firmaer.
8Det er vigtigt at udfærdige et budget for byggeriet, så man har et overblik over økonomien. Det må være rationelt at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man kan dokumentere ens udgift ved dem hver især.
9Du finder vældig mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube giver dig adgang til enormt meget almennyttig info, særligt såfremt man leder på engelsk.
10Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den grund må du hyppigt lægge mærke til udsigten ift. vejret i tiden op til byggeprocessen, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er midt i dit store byggeprojekt.
11Planlægning vil være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør overveje at udarbejde en struktureret tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær konkret i udarbejdelsen af din handlingsplan.
12Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når det kommer til store byggeopgaver. Krævende ombygninger bør udføres af mere end en person. I øvrigt bør det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er absolut overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % har givet toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

Adskillige online shops yder heldigvis et bredt udvalg af billige muligheder for levering til havevander. En af de mest almindelige er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente dine varer den dag der passer dig. Metoden er nemlig ret så fremkommelig, samt oftest endvidere den mest betalelige leveringsmulighed.

Du burde tillige forsøge at få ordren sendt til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden bliver somme tider en smule mere pebret, men tillige vældig smertefri med havevander online. Den billigste mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, som desværre forudsætter at du lever lige ved e-shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på havevander kan vise sig at være særdeles bestemmende såfremt du behøver dine nye produkter straks, så af den grund er det ret så væsentligt at vi tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved havevander. En række online butikker – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – byder på billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varenumre online, som er regnet ud fra at bestillingen laves inden et besluttet tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt klargjort forinden lagerpersonalet tager hjem.

Nogle enkelte byggemarkeder sikrer portofri fragt på havevander online, men tit kun såfremt du shopper for et fastslået beløb. Alternativt må du overveje den prisbilligste leveringsform, der ofte vil blive at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted.

De store netbutikker tilbyder afhentning hvor du køber billig havevander derhjemme men afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan og 10-4. De frembyder eksempelvis afhentning af havevander i disse byer:

Albertslund, Nørresundby, Vordingborg, Middelfart, Værløse, Fredericia, Ikast, Haderslev, Brabrand, Lystrup, Helsingør, Hvidovre, Lillerød, København, Brønshøj, Roskilde, Lyngby, Odense, Rønne, Åbyhøj, Grenaa, Hedensted, Birkerød, Kokkedal, Viborg, Greve, Jyllinge, Vejle, Skive, Silkeborg, Kalundborg, Svendborg, Hobro, Farum, Dragør, Sønderborg, Valby, Charlottenlund, Tårnby, Hillerød, Nakskov, Ølstykke, Frederiksberg, Ringsted, Nykøbing Falster, Aabenraa, Vallensbæk, Holstebro, Varde, Højbjerg, Solrød Strand, Randers, Hedehusene, Herning, Kolding, Gladsaxe, Risskov, Frederiksværk, Korsør, Køge, Hørsholm, Slagelse, Vanløse, Brøndby, Herlev, Thisted, Skanderborg, Esbjerg, Rødovre, Tilst, Aalborg, Nyborg, Ballerup, Glostrup, Struer, Brønderslev, Odder, Næstved, Taastrup, Frederikssund, Holbæk, Rudersdal, Frederikshavn, Aarhus, Nærum, Virum, Ishøj, Horsens, Hjørring, Haslev, Stenløse, Søborg, Allerød, og Gentofte, .

Klik-og-hent af havevander er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når der ses på tallene fremstår det klart, at internetbrugere mange gange leder efter eksempelvis køb havevander og havevander online. Vi ser desuden som regel internet shoppere søge bl.a. billig havevander, havevander priser og havevander tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Find den bedste pris på havevander

Det er super praktisk for købere at tjekke tilbud på billige havevander online i blandt forskellige internet shops, og med det motiv har en lang række shops på nettet været presset til at at mindske salgspriserne på havevander voldsomt, og i øvrigt byde på levering uden omkostninger.

Men det kan alligevel vise sig rentabelt at undersøge enkelte e-firmaer efter udsalg og tilbud på havevander online forud for at du køber, så man er tryg ved at opnå den skarpeste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Man bør dog være så påpasselig, at ifald en online webshop forhandler billige havevander online til salg for en tilbudspris der kan virke enormt favorabel, kunne det undertiden være et karakteristika der viser en svindel webbutik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald en del af en retningslinje, som passer på køberen imod uægte e-butikker.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du udnytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at godtgøre beløbet til havevander senere. Dette foreslåes typisk i specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man kigger i statistikkerne står det markant, at netshoppere som regel søger eksempelvis havevander tilbud og billig havevander. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere søge efter for eksempel havevander priser, køb havevander samt havevander online.

Tjek tidligere kunders ratings

Trustpilot resulterer i immervæk gunstige muligheder for at bese en lang række andre køberes erfaringer og derfor er det en hjælp, at du evaluerer netshoppens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige havevander online.

Facebook bringer dig ligeledes en række stabile løsninger til at få en idé om online webshoppens kundetilfredshed. Tilmed ser vi faktisk outlets på nettet som giver kunderne mulighed for at forfatte en omtale af deres køb, hvilket også bør bruges til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk bestiller billige havevander online på en internet butik kan man sådan set sætte sig ind i dens handelsbetingelser, dog er det bare et tidskrævende arbejde, især hos de store byggekæder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Bygma.

En anden mulighed kan være at se om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket generelt er en påvisning af at online firmaet følger de opstillede regler, samt at webbutikken tit kigges til af sagkyndige som er meget bekendte med reglementet på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive hjulpet, såfremt du møder dilemmaer i forbindelse med din bestilling af havevander. Derudover kan det være til hjælp at du er obs på de mest centrale forhold der kan have indvirkning på bestillingen af havevander online, som eksempelvis hvilken byttepolitik webbutikken har.

Derfor er det tillige relevant, at man altid bevarer ens faktura, således man altid kan bevidne købet af havevander, ligegyldig om man har handlet fra Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen eller Bygma.

Susanne gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Michael Olsen gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Pia Mortensen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Anders D gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 tips til indkøb via nettet
1En lang række e-handler frembyder nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til havevander. En yndling er p.t. levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo særligt fleksibel, og oftest ligeledes den mest prisbevidste leveringsmulighed.
2Den mindst kostelige leveringsmulighed er uden tvivl at du selv henter pakken, som dog nødvendiggør at du er tæt på internet webshoppens tilholdssted. Den form for fragt er naturligvis yderst relevant i tilfælde af at du har behov for havevander lige om lidt. Alternativt så præsterer en hel del e-forretninger i Danmark fragt uden gebyr, men undertiden er det forudsat at der shoppes for en konkret pris.
3Leveringshastigheden er ret central i tilfælde af at du mangler dine nye varer inden for kort tid, og herved er det altså relevant at man ser den estimerede leveringsdato ved havevander. Flere internet shops reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer, men vær vagtsom da det er påkrævet at du når at bestille forud for et givent tidspunkt.
4Forinden nogen bestiller billige havevander i en internet shop kunne man på en vis måde kigge på webshoppens handelsaftale, det er dog mange gange et omfattende projekt. Ydermere foreslår vi at du er sat ind i de grundlæggende forhold der har indvirkning på bestillingen af billige havevander online, som fx hvilken bytteret forretningen lover.
5Generelt tilråder vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af en orden, som beskytter køber overfor svindlende e-firmaer. Som alternativ kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, når du har i sinde at afdrage regningen over en periode.
6Det er efterhånden meget ligetil for os alle at vurdere tilbud online på billige havevander i blandt diverse internet butikker i Danmark, og derfor tilbyder de fleste e-butikker fragt uden omkostninger. Derfor kan det stadigvæk blive lønnende at prøve nogle internet webshops efter rabat og tilbud før du handler, sådan at du er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.
7Nogle få internet forretninger yder gratis fragt på havevander, men undertiden gælder det kun hvis der erhverves for et konkret beløb. Desuden kan man overveje den billigste type af levering, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted. Muligheden viser sig i mange tilfælde omvendt ret problemfri. Den billigste slags levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
8Trustpilot frembringer tilpas hæderlige muligheder for at beskue en længere række eksisterende konsumenters kritik og derved er det smart, at du betragter online forhandlerens ratings forinden du køber billige havevander online. Facebook genererer ydermere ultra sikre metoder til at få kendskab til internet virksomhedens kundefokus.
9Generelt foreslår vi at kontrollere om online shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det ofte er et kendetegn for at internet webshoppen opretholder de danske regler, foruden at online forretningen lejlighedsvis besøges af fagmænd der kender reglementet på området. Forud for at folk bestiller billige havevander på en internet forhandler kan man for at være på den sikre side overveje forhandlerens regler.