Byggevarepriser.dk

Haveslange

Haveslange 5-lags 1/2" - 25 meter
199 kr.
Se produkt
Haveslange 1/2" - 20 m.
80 kr.
Se produkt
Haveslange 5-lags 1/2" - 50 meter
399 kr.
Se produkt
Green-it Haveslange 5-lags 1/2 - 50 meter
399 kr.
Se produkt
Green-It haveslangesæt 1/2 - 20 m. 5-dele
119 kr.
Se produkt
Green-it Haveslange 1/2 - 20 m.
80 kr.
Se produkt
Green-it Haveslange 5-lags 1/2 - 25 meter
199 kr.
Se produkt
Green-it Haveslange 4-lags 1/2 - 25 m.
219 kr.
Se produkt
Green-It haveslangesæt 1/2 - 30 m.
149 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for varerne med det samme eller bare har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige haveslange fra byggekæde til byggekæde. En del satser på lave priser, imens øvrige har en høj grad af service. Du bør vide hvad du vil prioritere.
Flere byggemarkeder har et stort sortiment af produkter, imens nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal afveje om det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare haveslange.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man tjekke firmaets betingelser.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af haveslange.
Det er naturligvis meget relevant at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og af den grund har de fleste adgang til at handle online og hente produkterne selv. Herigennem kan man blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig få varerne med det samme.
De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra en lang række forskellige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af haveslange online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, som tit er dansk ejede, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du handler haveslange online hos dem.
Flertallet af specialiserede webshops står selv for produktion af de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online bør du få en billig pris.
En masse webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de kun sælger disse produkter. Af den grund formår de at yde en høj grad af indsigtsfuld vejledning fra folk med ekspertviden i lige præcis haveslange.
Danmarks største byggekæder
haveslange bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

haveslange jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

haveslange harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

haveslange silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu over 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der ligger en hel del vejledninger og videoer online som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder rigelig udbytterig info, ikke mindst såfremt du bruger engelske søgeord.
2Planlægning vil altid være kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at nedskrive en strømlinet plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din køreplan.
3For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du løbende lægge mærke til vejrvarslen i forbindelse med starten på projektet, så du slipper for at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger netop som du vil påbegynde dit omfattende byggeprojekt.
4Forud for at du igangsætter byggeriet er det rimeligt vigtigt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
5Det kan overvejes at søge en hjælpende hånd til projektet, navnlig når det er store byggeprojekter. Omfattende ting kræver mere end en person. Endvidere viser det sig mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
6I visse tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man når projektet er CO2-besparende. Støtten forudsætter altså at renoveringen har positiv betydning for klimaet.
7Måske kan det blive essentielt at du har de presserende materialer disponible på forhånd inden du starter eksekveringen. Du kunne notere en simpel indkøbsliste indeholdende det du får brug for, og derefter efterse oversigten, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
8Husk at gennemtænke om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør få hjælp fra en ekspert til noget af det. Forudsat at du tager imod professionel assistance vil det typisk være fordelagtigt at tage imod tilbud fra diverse entreprenører.
9Der viser sig jævnligt uforudsigelige problemstillinger når det gælder svære projekter, og på grund af det kan det vise sig essentielt at man har afsat rimelig plads i planen, således at man kan føle sig tryg ved at man når det til siden.
10I mange tilfælde vil det være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for arbejdet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være fornuftigt at kortlægge samtlige poster, og så kortlægge prisen på hver enkelt.
11Man må på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være fundamentalt at have grejet ved hånden akkurat som du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at tillægge de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
12Du bør aldrig nogensinde glemme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som sikkerhedshjelm som sikring imod hændelige skader. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
De mest folkekære byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er kolossalt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsversion er smartest?

Flere internet forhandlere frembyder nu til dags alverdens billige fragtløsninger til haveslange. En favorit iblandt mange er nu om dage pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er nemlig rigtig hensigtsmæssig, samt mange gange endvidere den billigste mulighed for levering.

Du kunne også foretrække at vælge at få sendt til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Muligheden bliver som oftest en tand mere bekostelig, men på den anden side meget praktisk ved køb af haveslange online. Den billigste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men dette stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved online webshoppens byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på haveslange er selvfølgelig ualmindeligt essentiel forudsat man absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, så med det formål er det temmelig centralt at man kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på haveslange. Temmelig mange internet varehuse – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag levering på mange varenumre online, men som trods alt er betinget af at ordren placeres før et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt betjent før de lageransatte tager hjem.

Indtil flere online forretninger præsterer portofri fragt på haveslange online, men typisk er det under betingelse af at der aftages for et præcist beløb. Alternativt burde man beslutte sig for den billigste fragtløsning, der gerne vil være at få bragt dine varer til et udleveringssted.

Temmelig mange netbutikker giver klik-og-hent hvor man bestiller billig haveslange online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på haveslange i disse byer:

Søborg, København, Lillerød, Risskov, Tårnby, Svendborg, Allerød, Albertslund, Vanløse, Farum, Lyngby, Grenaa, Tilst, Vejle, Nakskov, Vordingborg, Fredericia, Vallensbæk, Haderslev, Nærum, Holbæk, Aabenraa, Rødovre, Skanderborg, Frederikssund, Viborg, Hørsholm, Horsens, Ballerup, Virum, Aarhus, Nyborg, Greve, Glostrup, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Brønshøj, Middelfart, Ikast, Ringsted, Varde, Rønne, Næstved, Valby, Frederiksberg, Randers, Struer, Sønderborg, Odense, Hillerød, Odder, Rudersdal, Køge, Ølstykke, Taastrup, Nørresundby, Stenløse, Esbjerg, Lystrup, Kokkedal, Aalborg, Solrød Strand, Hedehusene, Gladsaxe, Brøndby, Jyllinge, Dragør, Brabrand, Højbjerg, Kolding, Skive, Hobro, Thisted, Hvidovre, Frederiksværk, Hedensted, Haslev, Gentofte, Silkeborg, Birkerød, Frederikshavn, Herning, Kalundborg, Ishøj, Roskilde, Slagelse, Værløse, Holstebro, Hjørring, Helsingør, Brønderslev, Herlev, og Korsør, .

Click-and-collect af haveslange er en mulighed i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Ses der på statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange efterspørger fx haveslange tilbud og haveslange online. Vi ser derudover ofte online shoppere søge fx billig haveslange, køb haveslange og haveslange priser, plus de store byggecentre som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Tilbud på haveslange

Det har vist sig at være ualmindeligt gnidningsløst for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige haveslange online i blandt diverse internet varehuse, og altså har adskillige online selskaber set sig tvunget til at mindske priserne på haveslange enormt, og endda sikre levering uden omkostninger.

Det kan dog imidlertid vise sig fordelagtigt at besigtige en række forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på haveslange online før du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at antage den mest attraktive pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Du skal trods alt huske på, at når en butik markedsfører billige haveslange online til salg for en pris som anses for grænseløst gunstig, så bør det i nogle tilfælde være en indikator for en uærlig shop. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omfavnet af en vedtægt, som beskytter os overfor uærlige e-handler.

Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at betale pengene til haveslange over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark og Davidsen.

Ses der på data står det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger efter fx billig haveslange og køb haveslange. Foruden dette ser vi som regel netshoppere kigge efter fx haveslange priser, haveslange tilbud og haveslange online.

Tjek tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot bringer dig ultra hensigtsmæssige chancer for at kigge på en længere række øvrige køberes meninger og herved er det at foretrække, at du kigger på e-shoppens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige haveslange online.

Facebook bringer dig derudover i højeste grad fine chancer for at få indblik i e-forretningens kundefokus. Tilmed møder vi endda firmaer på nettet som giver kunderne mulighed for at frembringe en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde kan tages i brug til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige haveslange online hos en internet webshop behøver man ideelt set sætte sig ind i forhandlerens regler, det er dog gerne ikke særlig spændende, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og 10-4.

En nem løsning er at kontrollere om online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det typisk er et sympol på at internet shoppen accepterer den officielle danske lovgivning, udover at e-forretningen af og til evalueres af fagfolk som kender til retningslinjerne.

Det er en rigtig god genvej til support, ifald du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af haveslange. Herudover er det klogt at man er opmærksom på de væsentligste regler gældende for bestillingen af haveslange online, til eksempel den ombytningsrettighed hjemmesiden tilsikrer.

Derfor er det på samme måde relevant, at man stadigvæk bevarer sin ordremail, således man i fremtiden kan eftervise sin bestilling af haveslange, uafhængig af om man har købt ved XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg eller Bygma.

Søren J gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Michael Olsen gav 4 stjerner

Det virker bare.

Jette gav 5 stjerner

I gør det super godt

Inge L gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forud for at folk handler billige haveslange hos en netbutik kunne de ideelt set studere shoppens vilkår, men det er tit ikke særlig morsomt. Tilmed tilrådes det at man er oppe på mærkerne omkring de elementære retningslinjer der kan have indflydelse på shopping af billige haveslange online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed forretningen tilsikrer.
2Vi tilråder at se nærmere på om online butikken er verificeret af e-mærket, grundet at det er et billede på at webbutikken føjer de opstillede regler, tillige med at hjemmesiden fra tid til anden besøges af sagkyndige som mestrer de gældende bestemmelser. Forud for at folk bestiller billige haveslange hos en e-handler behøver man principielt løbe igennem e-shoppens betingelser.
3En række internet selskaber yder heldigvis et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til haveslange. En af de mest populære er i dag levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo meget hensigtsmæssig, og endda ydermere den mest prisbevidste mulighed for levering.
4Den billigste mulighed for levering er unægtelig at hente varerne selv, men dette stiller krav om at du fysisk befinder dig nær online shoppens bopæl. Den form for fragt kan være ekstremt vital når vi behøver haveslange omgående. Alternativt så yder nogle enkelte online shops portofri levering, men for det meste kun ifald man indkøber for en fastsat pris.
5Leveringshastigheden kan være ekstremt essentiel når du står og skal bruge dine nye produkter med det samme, og i det øjemed er det ret relevant at vi tjekker det anslåede leveringstidspunkt på haveslange. Mange online firmaer lover billig levering på næste hverdag på en række varer, som imidlertid forudsætter at bestillingen indsendes før et besluttet tidspunkt.
6Det er i dag meget smart for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser online på billige haveslange hos diverse internet selskaber, og ergo frembyder masser af netbutikker gratis levering. Derfor kan det trods alt vise sig lukrativt at sammenholde en række online forhandlere efter tilbud forud for at du handler, således at du er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
7Indtil flere internet forretninger garanterer gebyrfri levering på haveslange, men for det meste kun hvis man indkøber for en fastsat sum. Alternativt kunne man gribe den mest billige mulighed for fragt, der gerne vil være at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted. Metoden bliver typisk endda virkelig fleksibel. Den mindst kostelige fragtform er uden tvivl at hente ordren selv.
8Trustpilot forærer dig de facto fantastiske løsninger til at besigtige forskellige forhenværende konsumenters vurderinger og af den grund er det at foretrække, at du analyserer online webshoppens anmeldelser forud for at du køber billige haveslange online. Facebook frembringer lignende fuldstændig nyttige metoder til at få indsigt i internet firmaets troværdighed.
9Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omsluttet af en vedtægt, som bistår kunden overfor svindlende internet handler. Som en anden løsning kunne du benytte en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at afdrage regningen over flere uger.