Byggevarepriser.dk

Havehandsker

Havehandske str. 8/M - tynd latex Kreator
60 kr.
Se produkt
Havehandske str. 8/M - med dotter Kreator
50 kr.
Se produkt
Havehandske str. 7/S - med dotter Kreator
39 kr.
Se produkt
Børnehandske 6-12 år - ægte læder Kreator
55 kr.
Se produkt
Børnehandske 6-12 år - med dotter Kreator
42 kr.
Se produkt
Børnehandske 6-12 år - kraftig læder Kreator
60 kr.
Se produkt
Havehandske str. 10/M - tynd latex Kreator
60 kr.
Se produkt
Havehandske str. 8/M - komfort latex Kreator
70 kr.
Se produkt
Havehandske str. 10/XL - ægte skind Kreator
150 kr.
Se produkt
Havehandske str. 10/M - komfort latex Kreator
70 kr.
Se produkt
Havehandske str. 10/XL - komfort skind Kreator
161 kr.
Se produkt
Havehandske str. 11/XXL - ægte skind Kreator
150 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et bredt udvalg af varer, imens øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot havehandsker.
Du vil finde ulighed i prisen på billige havehandsker alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, imens øvrige satser på kompetent sparring. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere byggematerialerne selv. Det er i høj grad et alternativ i de gængse byggekæder.
For en del er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed kan du overveje at vælge en netbutik, som kan tilbyde sparring omkring havehandsker.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og dermed har flertallet tilbuddet om at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Dermed kan du vælge at undgå leveringsomkostningen, samt samtidig hente varerne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede butikker, som bidrager til øget tryghed når du skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.
De gængse byggekæder forhandler produkter fra mange forskellige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af havehandsker online.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er eksperter i deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Ergo bør du forvente ekstremt brugbar service fra folk med ekspertviden i netop havehandsker.
Størsteparten af nichebutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
Diverse online nichebutikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber havehandsker online på deres side.
Danmarks største byggecentre
havehandsker jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

havehandsker bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

havehandsker harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

havehandsker silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Planlægning vil være vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du anbefales at liste en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af agendaen.
2Der præsenterer sig uden tvivl uventede vanskeligheder når det handler om avancerede opgaver, og følgelig viser det sig betydningsfuldt at der afsættes nok plads i planen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
3Nogle gange kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver dermed at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
4Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du hellere skal hente assistance fra en professionel til noget af projektet. Ifald du anskaffer hjælp fra en ekspert kan det være optimalt at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
5Inden du går i gang med byggeprocessen kan det blive yderst essentielt at du sikrer dig, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig gældende love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
6Ofte vil det være vigtigt at have et budget for dit projekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være behjælpeligt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende søge sig frem til online tilbud på dem én og én.
7Du bør ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beskyttelse herunder hoved- og fodbeklædning som hjælp med henblik på mulige uheld. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke får professionel assistance.
8Man må aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Tit vil det være fundamentalt at have grejet til rådighed inden du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover godt at tillægge de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
9Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig ift. væsentlige byggerier. Omfattende projekter behøver flere end en enkelt person. I øvrigt bliver det hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
10Muligvis kan det blive meningsfuldt at du har samtlige byggematerialer parat før du starter arbejdet. Du kan med fordel nedskrive en simpel liste som indeholder alt der bliver brug for, og dernæst gennemgå listen, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
11Ved opgaver udenfor har vejret en vigtig rolle. Af den grund bør du hyppigt holde øje med vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger netop som du er midt i dit avancerede byggeprojekt.
12Du kan finde utrolig mange vejledninger og videoer via nettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube er formidler af enormt meget brugbar viden, specielt når man benytter den engelske version.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er enormt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er meget overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er hamrende flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er virkelig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Flere internet virksomheder tilbyder nu om stunder en række forskellige billige leveringsudgaver til havehandsker. En af dem der er mest anvendt er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo ekstremt simpel, samt desuden ligeledes den prisbilligste mulighed for levering.

Du burde også tænke over at vælge at få udbragt til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen viser sig af og til lidt mere omkostningsfuld, men ligeledes temmelig gnidningsløs for havehandsker online. Den prisbilligste leveringsmanér er uden tvivl selv at hente produkterne, men dette forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet virksomhedens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på havehandsker kan vise sig at være ret så essentiel ifald man har behov for produktet straks, og med det formål er det fuldt ud fornuftigt at du tjekker den anslåede leveringstid for havehandsker. En lang række forretninger på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig 1 hverdags levering på mange af butikkens produkter online, som dog nødvendiggør at transaktionen gennemføres før et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få ordren afsted forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

En række internet outlets yder fri fragt på havehandsker online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man handler for en fastsat sum. Derudover skulle man udse dig den mest betalelige leveringsudgave, som mange gange vil være at få bragt produkterne til en pakkeshop.

En stor portion kæder tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig havehandsker online men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne tildeler for eksempel afhentning af havehandsker i følgende byer:

Kalundborg, Greve, Gentofte, Kokkedal, Vallensbæk, Struer, Haslev, Hedensted, Glostrup, Vanløse, Jyllinge, Lyngby, Aabenraa, Lystrup, Horsens, Vordingborg, Farum, Nakskov, Hedehusene, Korsør, Hørsholm, Rønne, Herning, Odense, Randers, Grenaa, Thisted, Gladsaxe, Lillerød, Middelfart, Nykøbing Falster, Roskilde, Søborg, Ballerup, Værløse, Hjørring, Rudersdal, København, Frederiksberg, Frederikssund, Risskov, Nørresundby, Varde, Fredericia, Aarhus, Viborg, Åbyhøj, Haderslev, Birkerød, Holbæk, Skanderborg, Solrød Strand, Holstebro, Nærum, Albertslund, Brøndby, Silkeborg, Slagelse, Tårnby, Tilst, Frederiksværk, Køge, Brønshøj, Allerød, Charlottenlund, Aalborg, Odder, Hobro, Ikast, Højbjerg, Næstved, Valby, Rødovre, Helsingør, Vejle, Herlev, Taastrup, Hillerød, Brønderslev, Ølstykke, Frederikshavn, Stenløse, Ringsted, Hvidovre, Dragør, Kolding, Virum, Esbjerg, Svendborg, Brabrand, Skive, Ishøj, Nyborg, og Sønderborg, .

Click-and-collect for havehandsker er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter blandt andet billig havehandsker og havehandsker online. Foruden dette oplever man tit online shoppere kigge efter for eksempel havehandsker priser, køb havehandsker samt havehandsker tilbud, foruden de kendte byggecentre som Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Rabat på havehandsker

Det er ret fremkommeligt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige havehandsker online på forskellige internet outlets, og altså har adskillige online firmaer ikke kunne lade være med at sænke udsalgspriserne på havehandsker eftertrykkeligt, og ovenikøbet byde på billig fragt.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig lønnende at kigge forbi nogle få e-forretninger efter udsalg og tilbud på havehandsker online før du bestiller, således at du er på den sikre side med at indhente den billigste pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Du må ikke desto mindre ikke undervurdere, at når en e-forretning afhænder billige havehandsker online på tilbud til en pris der kan virke uendeligt gunstig, så kan det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uoprigtig e-forhandler. Kortkøb er heldigvis en del af en lovbestemmelse, der hjælper os overfor falske online varehuse.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage nytte af en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at klare omkostningerne til havehandsker senere. Det fås typisk ved nicheforhandlere, i modsætning til de store byggecentre som for eksempel Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når der ses på data står det tydeligt, at online shoppere tit kigger efter for eksempel havehandsker priser og billig havehandsker. Foruden dette oplever man jævnligt folk søge for eksempel køb havehandsker, havehandsker tilbud og havehandsker online.

Undersøg nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot tilbyder fuldkommen ønskværdige løsninger til at gøre dig bekendt med mange andre brugeres betragtninger og på grund af dette er det fornuftigt, at du eftergår e-butikkens anmeldelser inden du bestiller billige havehandsker online.

Facebook indebærer tillige immervæk fordelagtige genveje til at få indtryk af e-shoppens kundefokus. Foruden det er der en række firmaer på nettet som gør det muligt at sammensætte en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde kan anvendes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden nogen handler billige havehandsker online i en e-shop kan de faktisk skimme e-shoppens forretningsvilkår, men det er ofte ikke videre interessant, særligt hos de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

En anden valgmulighed er at bemærke om internet forretningen er medlem af e-mærket, eftersom det typisk er en indikation om at internet selskabet opfylder de opstillede regler, foruden at e-forhandleren af og til efterses af specialister som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne.

Derudover giver det dig genvej til opbakning, ifald du skulle få udfordringer ved din bestilling af havehandsker. Ligeså foreslåes det at køberen er vaks omkring de grundlæggende reglementer der kan have betydning for bestillingen af havehandsker online, som fx den ombytningspolitik online webshoppen bruger.

Derfor er det også afgørende, at man stadig gemmer ens faktura, så man til enhver tid kan bekræfte sit køb af havehandsker, uanset om man har bestilt fra XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan eller Jem og Fix.

Birthe Jørgensen gav 5 stjerner

SUPER

Inge gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Helle Pedersen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Jesper Poulsen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

9 tips til når du køber online
1Generelt slår vi et slag for at tjekke om internet forhandleren er e-mærket, da det skulle være en tilkendegivelse af at e-handlen følger de danske retningslinjer, og at shoppen nu og da ses til af fagfolk der er inde i lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige havehandsker hos en internet virksomhed behøver man i princippet betragte webbutikkens forretningsbetingelser.
2Trustpilot fører til en lang række solide løsninger til at gennemsøge ganske mange eksisterende køberes oplevelser og derved tilråder vi, at du evaluerer e-forretningens kritik inden du køber billige havehandsker online. Facebook forærer dig på samme måde nogle hæderlige genveje til at få indtryk af online firmaets kundetilfredshed.
3Størstedelen af webshops i Danmark tildeler i vore dage diverse forskellige billige leveringsmidler til havehandsker. En yndling er p.t. at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er nemlig særligt let gængelig, og endda ligeledes den mest prisbevidste metode til levering.
4Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er en del af en anordning, som assisterer folk imod uægte online forhandlere. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at dække regningen over en periode.
5Den prisbilligste fragtmetode vil til enhver tid være at du selv henter varerne, men den løsning kræver at du bor tæt på internet butikkens hjemsted. Den leveringsform er jo meget bestemmende forudsat vi skal bruge havehandsker inden for få dage. Alternativt så lover indtil flere internet varehuse gratis levering, men oftest kræves det at man bestiller for en konkret pris.
6Det er efterhånden meget simpelt for købere at sammenligne tilbud online på billige havehandsker på tværs af internet selskaber, og til gengæld lover utallige internet foretagender gratis fragt. Men det kan ikke desto mindre være gunstigt at efterprøve nogle forskellige netbutikker efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, sådan at du er på den sikre side med at indhente den billigste pris.
7Leveringsdygtigheden er selvfølgelig temmelig bestemmende såfremt vi absolut skal bruge produktet nu og her, og med det formål er det relativt klogt at du besigtiger den anslåede leveringsdato for havehandsker. En hel del firmaer på nettet giver billig levering på næste hverdag på de fleste produkter, hvilket dog står og falder med at ordren lægges inden et fastsat klokkeslæt.
8Forinden folk køber billige havehandsker i en shop på nettet kunne de i princippet gennemlæse shoppens handelsaftale, men det er oftest ikke super interessant. Ligeså er det smart at man er opmærksom på de grundlæggende regler der har betydning for købet af billige havehandsker online, som eksempelvis den returpolitik butikken tilbyder.
9En række e-forretninger i Danmark garanterer portofri fragt på havehandsker, men oftest afkræver det at man bestiller for en bestemt pris. Desuden skulle man vælge den billigste fragtmulighed, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere din bestilling til en pakkeshop. Muligheden viser sig ofte også ret så ukompliceret. Den mest prisbevidste fragtmulighed er unægtelig at hente ordren selv.