Byggevarepriser.dk

Hardieplank pristjek

Er du på udkig efter hardieplank? Vi har fundet 3 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Stark.dk, som sælger 100 m2 for kun 10.010 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 hardieplank inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
10.010 kr.Køb
12.100 kr.Køb
13.349 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til rækværk til underbeklædning til garage til gavl til inddækning til sideinddækning til hegn til vægge til carport til facade til plankeværk

Varianter: grøn rødbrun sort fibercement lysegrå hvid grå rød hvid antracitgrå cedertræ koksgrå

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på priserne på billige hardieplank fra byggecenter til byggecenter. Nogle giver lave priser, og øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse virksomhedens handelsbetingelser.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at shoppe hos en webshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring hardieplank.
Nogle byggecentre fremviser et enormt produktudvalg, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot hardieplank.
Ifald du har brug for produkterne hurtigt eller bare vil spare leveringsgebyret, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ i de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder køber produkter fra talrige leverandører, med det formål at du så kan handle fra et bredt sortiment af hardieplank online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og pga. det har kunderne chancen for at bestille online og fragte materialerne selv. Derigennem har du valget om at spare fragtgebyret, og samtidig få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem kan du modtage ekstra begavet assistance fra folk med specialistviden i lige præcis hardieplank.
Alverdens nicheforhandlere er mindre firmaer, som typisk drives i Danmark, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du handler hardieplank online fra deres webshop.
Majoriteten af små butikker producerer selv produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online får du lavere priser.
Danmarks største byggecentre

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

hardieplank harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

hardieplank bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af flere end 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

hardieplank jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

hardieplank silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der viser sig jævnligt pludselige bump på vejen i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og pga. dette vurderes det afgørende at der afsættes nok tid i arbejdsplanen, som gør at man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
2Forberedelse bliver nøglen til at lykkes med arbejdet. Du anbefales at have en klar agenda, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret i sammensætningen af din strategi.
3Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, især såfremt det er krævende ombygninger. Større byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
4Du bør under ingen omstændigheder fattes grej. Tit vil det vise sig essentielt at du har det klar til brug når du starter byggeriet. Derudover er det godt at medtage udgifterne hertil i budgettet.
5Du skal nødig gå på kompromis med dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning såsom hjelm og sko der beskytter dig med henblik på eventuelle uheld. Det er fundamentalt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, især ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
6Det kan overvejes om projektet kan klares alene, eller du kan have fordel af at købe professionel assistance til dele af byggeprocessen. Ifald du ønsker eksperthjælp vil det ofte være fornuftigt at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
7Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en stor rolle. Således skal du ofte lægge mærke til prognosen for vejret i dagene før projektets start, så du undgår at det uventet starter med at piske ned absolut lige når du er midt i det krævende byggeprojekt.
8Du kan finde alverdens hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube faciliterer enormt meget almennyttig oplysning, særligt såfremt man kigger i hele verden.
9Glem ikke at du kan få offentlig støtte til renoveringer. Det får man i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte forudsætter med andre ord at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
10Forinden du igangsætter arbejdet må det være rimeligt fornuftigt at du sikrer dig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig diverse regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Det er essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være fornuftigt at notere hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne søge sig frem til eventuelle tilbud på dem slavisk.
12Muligvis kan det blive af stor betydning at have de nødvendige materialer indkøbt på forhånd inden du iværksætter arbejdet. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel oversigt med alt du får brug for, og som det næste eftergå hver enkelt ting, hvormed du er sikker på at du har det hele.
Danskernes favorit byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er fantastisk overlegent. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Populære spørgsmål vedrørende hardieplank

 • Hvad skærer man hardieplank med?
 • Hvad koster hardieplank?
 • Hvad vejer en hardieplank?
 • Hvad er hardieplank lavet af?
 • Hvordan monteres hardieplank?
 • Hvordan sætter man hardieplank op?
 • Hvilken leveringsform skal du vælge?

  En del e-butikker tildeler nu til dags en række forskellige billige former for levering til hardieplank. En favorit er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot hente de købte produkter når der er tid til det. Leveringsformen er altså ret smertefri, samt endda ligeledes den mest letkøbte form for fragt.

  Du burde alternativt udse dig at få varerne sendt hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen er som regel en sjat dyrere, men også ultra problemfri med hardieplank online. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på hardieplank kan i nogle tilfælde være ualmindeligt essentiel forudsat man har brug for produkterne om kort tid, og i det øjemed er det bestemt klogt at vi checker leveringstidspunktet ved hardieplank. Temmelig mange internet shops – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig 1 dags levering på mange af butikkens varer online, som dog stiller krav om at ordren indsendes forud for et aftalt klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få varerne afsendt før de lageransatte holder fyraften.

  En hel del forretninger på nettet lover fragt uden omkostninger på hardieplank online, men i mange tilfælde er det så præmissen at der handles for en fastsat pris. Alternativt kunne man vælge den mest betalelige leveringsversion, der gerne vil være at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted.

  En masse byggemarkedskæder yder afhentning hvor man bestiller billig hardieplank online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Jem og Fix. Byggecentrene giver eksempelvis afhentning af hardieplank i disse områder:

  Greve, Ølstykke, Frederiksberg, Næstved, Viborg, Odense, Kalundborg, Slagelse, Ishøj, Roskilde, Taastrup, Nakskov, Haderslev, Søborg, Brønshøj, Middelfart, Sønderborg, Frederiksværk, Valby, Farum, Odder, Stenløse, Gladsaxe, Hillerød, Hjørring, Åbyhøj, Tårnby, Skanderborg, Esbjerg, Struer, Horsens, Frederikssund, Fredericia, Holstebro, Ringsted, Nyborg, Vordingborg, Nærum, Gentofte, Vanløse, Helsingør, Svendborg, Nykøbing Falster, Hørsholm, Højbjerg, Hedensted, Køge, Thisted, Charlottenlund, Brabrand, Brøndby, Aalborg, Aarhus, Varde, Herlev, Korsør, Rudersdal, Hvidovre, Randers, Brønderslev, København, Hedehusene, Silkeborg, Solrød Strand, Haslev, Ikast, Lyngby, Nørresundby, Frederikshavn, Skive, Jyllinge, Rødovre, Virum, Glostrup, Hobro, Grenaa, Lystrup, Risskov, Dragør, Allerød, Kolding, Lillerød, Kokkedal, Rønne, Ballerup, Værløse, Albertslund, Vejle, Birkerød, Aabenraa, Herning, Vallensbæk, Tilst, og Holbæk, .

  Afhentning af hardieplank er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

  Når man ser på søgedata står det klart, at internetbrugere mange gange søger efter bl.a. køb hardieplank og hardieplank online. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere lede efter blandt andet hardieplank tilbud, billig hardieplank og hardieplank priser, foruden de store byggemarkeder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus og Silvan.

  Rabat på hardieplank

  Det er jo efterhånden i høj grad smart for købere at finde frem til tilbud på billige hardieplank online fra forskellige shops på nettet, og derfor har utallige internet webshops ikke kunne slippe for at mindske salgspriserne på hardieplank eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere fragtfri levering.

  Dog kan det stadigvæk blive lønsomt at se nærmere på enkelte internet foretagender efter rabatter og tilbud på hardieplank online forinden du placerer ordren, således at man er skråsikker på at opnå den billigste pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

  Man skal ikke desto mindre være omhyggelig med, at såfremt en e-forretning afsætter billige hardieplank online til salg for en tilbudspris der er urealistisk tiltalende, så burde det undertiden være et symbol på en uoprigtig online forretning. Køb med kort er i hvert fald omfattet af et regelsæt, som assisterer os imod uægte internet butikker.

  Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage fordel af et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil klare beløbet til hardieplank over en længere periode. Dette fås som regel i online nichebutikker, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

  Når vi ser på data er det tydeligt, at internet shoppere tit søger eksempelvis hardieplank priser og billig hardieplank. Man ser desuden tit online shoppere kigge efter for eksempel hardieplank online, køb hardieplank og hardieplank tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg hardieplank er 10010 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til terrasse til sideinddækning til facade til garage til hegn til inddækning til rækværk til plankeværk til gavl til vægge til underbeklædning til carport

  Varianter: grøn antracitgrå grå sort cedertræ hvid lysegrå rød fibercement hvid rødbrun koksgrå

  Tjek andre menneskers evalueringer

  Trustpilot fører til adskillige strålende genveje til at iagttage forskellige tidligere konsumenters domme og derved foreslåes det, at du tager et kig på internet butikkens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige hardieplank online.

  Facebook indebærer lignende absolut gunstige genveje til at få en idé om e-handlens popularitet. Derudover ses en del e-firmaer hvor folk kan publicere en omtale af ordreforløbet, hvilket tilmed burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Forinden nogen shopper billige hardieplank online hos en internet shop behøver man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsvilkår, men det er mange gange ikke særlig morsomt, særligt ved de kendte byggecentre som Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

  En nemmere løsning er at tjekke om webshoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det generelt er en indikator for at online firmaet imødekommer de danske regler, tillige med at online virksomheden fra tid til anden monitoreres af eksperter som er inde i reglementet på området.

  Desuden tilbydes du chance for at få assistance, såfremt du forvoldes dilemmaer som følge af dit køb af hardieplank. Udover dette foreslåes det at køber er opmærksom på de mest centrale bestemmelser der har betydning for købet af hardieplank online, til eksempel den ombytningsrettighed internet virksomheden garanterer.

  I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk gemmer ens kvittering på e-mail, således man når som helst kan påvise sin bestilling af hardieplank, hvad end man har købt ved Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen eller Bygma.

  Poul N gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Susanne gav 4 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Helle Johansen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  Niels gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  9 gode råd til internetshopping
  1Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, da det almindeligvis er en indikator for at internet virksomheden understøtter de officielle danske regler, foruden at e-forhandleren løbende revurderes af fagfolk der mestrer de gældende regler. Forinden folk handler billige hardieplank på en netshop burde man for at være sikker granske deres regler.
  2Den billigste slags levering er uden tvivl at du selv henter pakken, men det er betinget af at du lever nær internet butikkens hjemsted. Den leveringsmanér kan vise sig at være ret så bestemmende ifald man mangler hardieplank med det samme. Alternativt så præsterer en hel del e-shops i Danmark billig fragt, men typisk gælder det kun hvis man køber for et fastsat beløb.
  3Trustpilot genererer flere fortræffelige løsninger til at dechifrere flere tidligere konsumenters bedømmelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du læser online butikkens omtaler forud for at du bestiller billige hardieplank online. Facebook medfører tilsvarende uden sammenligning gode genveje til at få et kig ind i e-butikkens kundetilfredshed.
  4Leveringshastigheden kan være usædvanlig vital ifald du behøver varen om et øjeblik, så herved er det rigtig passende at du checker den estimerede leveringsdato på hardieplank. De fleste forretninger på nettet yder billig 1 hverdags levering på de fleste af deres produkter, men vær på vagt da det stiller krav om at der bestilles forud for et angivent tidspunkt.
  5En masse online outlets giver nu flere billige fragtmuligheder til hardieplank. En af de mest populære er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente de købte varer præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt ukompliceret, samt mange gange også den billigste fragtmulighed.
  6Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en anordning, hvilket værner dig som køber overfor fup e-firmaer. Som et alternativ burde du bruge en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere beløbet over tid.
  7Før folk shopper billige hardieplank i en internet handler bør de de facto studere netshoppens vilkår, men det er bare ikke særlig interessant. I øvrigt anbefaler vi at man er påpasselig med de fundamentale forhold der har indvirkning på handlen med billige hardieplank online, eksempelvis den byttepolitik internet virksomheden kører med.
  8Visse online forretninger tilbyder billig fragt på hardieplank, men typisk er det forbeholdt når der indkøbes for en bestemt sum. Derudover skal du snuppe den mest billige type af levering, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Metoden bliver gerne tillige usædvanlig smertefri. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
  9Det er jo efterhånden ekstremt let gængeligt for enhver at sammenligne priser online på billige hardieplank på flere e-forretninger, og på grund af dette lover flere online virksomheder gratis levering. Derfor kan det trods alt være smart at se nærmere på nogle internet shops i Danmark efter billige priser inden du bestiller, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk