Byggevarepriser.dk

Halvmaske

Halvmask 533001 ffabep3 r d
242 kr.
Se produkt
Halvmaske sr 100
373 kr.
Se produkt
Halvmaske 3M Small
634 kr.
Se produkt
Halvmaske 3m silikone
359 kr.
Se produkt
Halvmaske HSP MX/PF F950
758 kr.
Se produkt
Halvmask sr 900 m
349 kr.
Se produkt
Halvmaske 3M af TPE
373 kr.
Se produkt
Halvmaske GVS Elipse ABEK1-P3
581 kr.
Se produkt
Halvmaske 3M 6501 standard
1.389 kr.
Se produkt
Halvmaske GVS Elipse A2-P3 RD
540 kr.
Se produkt
Halvmaske GVS Elipse P3 RD
338 kr.
Se produkt
Halvmask premium plus pack
643 kr.
Se produkt
Halvmaske HSP Valuair
288 kr.
Se produkt
Halvmaske 3M 6501QL
496 kr.
Se produkt
Halvmask 3m 4277 ffabe1p3d
335 kr.
Se produkt
Halvmask sr 900 s
349 kr.
Se produkt
Halvmaske GVS Elipse A1-P3 RD
493 kr.
Se produkt
Halvmaske SR 100 premium pack inkl. P3 og A1 filter
623 kr.
Se produkt
Halvmask sr 900 l
349 kr.
Se produkt
Halvmask basic pack
450 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at bestille ved en netbutik, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af halvmaske.
Det er absolut super relevant at vide, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers må du lede andre steder.
Flere byggecentre fremviser et enormt produktsortiment, imens andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden bare halvmaske.
Såfremt du skal have varerne hurtigt eller bare gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne personligt. Dette er i høj grad et alternativ ved de store byggecentre.
Der findes forskelle i prisen på billige halvmaske fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, og andre satser på kompetent sparring. Du bør reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man læse forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder samler produkter fra forskellige leverandører, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af halvmaske online.
De kendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og på grund af det har man adgang til at handle online og køre materialerne på eget initiativ. Hermed er det muligt at blive fri for fragten, samt sågar få fat i produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed til dig der shopper online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du handler halvmaske online på deres side.
Diverse nichefokuserede webshops er producenter af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du få en billigere pris.
Diverse nichebutikker har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det kan du modtage super kyndig assistance fra medarbejdere med ekspertviden i netop halvmaske.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

halvmaske jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

halvmaske bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

halvmaske harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

halvmaske silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du har adgang til en hel del instruktioner og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube giver dig adgang til store mængder anvendelig oplysning, særligt forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
2Det kan vurderes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt burde tilkøbe hjælp fra en fagperson til opstarten af det. Ifald du skal have assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at lede efter tilbud fra diverse firmaer.
3Forud for at du iværksætter byggeprocessen må det være højst centralt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
4Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis arbejdssko som beskyttelse overfor hændelige uheld. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig når du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
5Man bør for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig af stor betydning at have grejet klar idet du går løs med dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at inkludere disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
6For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Således må du med jævne mellemrum se vejrforudsigelserne i den tid der er op til projektets begyndelse, så det ikke uventet går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
7Forberedelse vedbliver at være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du bør overveje at have en struktureret plan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være konkret når du sammensætter handlingsplanen.
8Måske kan det blive at have noget at sige at have de nødvendige materialer disponible forud for at du indleder arbejdet. Du får god gavn af at sammenfatte en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå hver eneste ting du får brug for, og bagefter gennemløbe oversigten, så du føler dig overbevist om at du har husket alt.
9Der præsenterer sig som regel uforudsigelige bump på vejen når det kommer til svære projekter, og på grund af det kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i kalenderen, så man kan føle sig ubekymret om at nå i mål.
10Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til projektet, navnlig når det er omfangsrige ombygninger. Omfangsrige byggeprojekter gør krav på flere folk. Endvidere er det hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
11Det er afgørende at have lavet et budget for byggeriet, så du giver sig selv et overblik. Det kan blive fordelagtigt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og herefter tjekke ens købspris for hver eneste af dem.
12I visse tilfælde kan man indhente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det gives forudsat at projektet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
De bedst vurderede byggekæder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som jo er usædvanligt overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er yderst flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragttype er smartest?

Temmelig mange online forretninger udlover efterhånden mange forskellige billige fragtformer til halvmaske. En af favoritterne er i vore dage levering til et afhentningssted, så du selv kan hente din ordre når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er altså usædvanlig overkommelig, samt desuden tilmed den mest betalelige fragtmulighed.

Du burde alternativt prøve at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Muligheden er som oftest et hak mindre billig, men tillige temmelig fremkommelig ift. halvmaske online. Den mest billige leveringsmanér er dog at du selv henter ordren, hvilket stiller krav om at du lever lige ved internet selskabets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på halvmaske kan være ultra relevant ifald vi absolut skal bruge dine nye varer om få sekunder, så med det formål er det nemlig aktuelt at du finder den forventede leveringsdato ved halvmaske. En stor portion internet selskaber – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter online, men som ikke desto mindre er betinget af at orden realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer fikset forinden de logistikansatte får fri.

Enkelte e-firmaer sikrer portofri fragt på halvmaske online, men tit kræver det at du bestiller for en fastsat pris. Alternativt skulle du tage den mest betalelige mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde er at få kørt din bestilling til et afhentningssted.

Temmelig mange netbutikker foreslår click-and-collect hvor man handler billig halvmaske online og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bygma. De frembyder bl.a. afhentning af halvmaske i disse områder:

Vallensbæk, Struer, Greve, Nakskov, Virum, Gladsaxe, Vordingborg, Brabrand, Varde, Taastrup, Kokkedal, Ringsted, Hillerød, Odder, Nykøbing Falster, Esbjerg, Lyngby, Aarhus, Solrød Strand, Svendborg, Brønderslev, Aalborg, Vejle, Charlottenlund, Middelfart, Holbæk, Silkeborg, Farum, Søborg, Frederikssund, Tårnby, Risskov, Skanderborg, Valby, Slagelse, Frederikshavn, Nørresundby, Kolding, Nyborg, Ishøj, Horsens, Ikast, Rødovre, Vanløse, Nærum, Rudersdal, Birkerød, Helsingør, Albertslund, Frederiksberg, Roskilde, Ølstykke, Stenløse, Dragør, Grenaa, Køge, Frederiksværk, Gentofte, Hedensted, Randers, Herlev, Tilst, Haderslev, Aabenraa, Hjørring, Herning, Hedehusene, Brøndby, Holstebro, Glostrup, Lillerød, Hørsholm, Sønderborg, Hobro, Allerød, Odense, Viborg, Brønshøj, Højbjerg, Lystrup, Thisted, Værløse, Korsør, Ballerup, Jyllinge, Haslev, Skive, Rønne, Fredericia, Åbyhøj, Næstved, Hvidovre, Kalundborg, og København, .

Afhentning af halvmaske er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at internetbrugere tit søger blandt andet halvmaske priser og halvmaske online. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere efterspørge blandt andet køb halvmaske, billig halvmaske og halvmaske tilbud, plus de udbredte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Gode tilbud på halvmaske

Det er jo efterhånden super gnidningsløst for folk at vurdere tilbud på billige halvmaske online hos flere e-forhandlere, og til tak har flere online virksomheder set sig nødsaget til at nedbringe salgspriserne på halvmaske helt i bund, og ovenikøbet præstere billig fragt.

Det kan trods alt vise sig smart at studere diverse forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på halvmaske online før du gennemfører dit køb, så du er sikker på at få fat i den billigste pris. Kig ikke bare på de gængse byggemarkeder som Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

Du må trods alt være obs på, at hvis en shop på nettet sælger billige halvmaske online til salg for en salgspris der anses for besynderligt tiltalende, burde det mange gange være et tegn på en svindel shop. Bestillinger med betalingskort er trods alt inkluderet i en retningslinje, der passer på en imod falske internet firmaer.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at afdrage betalingen af halvmaske ude i fremtiden. Det fås som regel ved specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som fx Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Når man kigger i tendenserne er det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter blandt andet billig halvmaske og køb halvmaske. Derudover ser vi typisk netshoppere søge fx halvmaske tilbud, halvmaske priser og halvmaske online.

Kig på nuværende kunders meninger

Trustpilot medfører regulære gavnlige muligheder for at læse en lang række andre kunders bedømmelser og på grund af dette foreslåes det, at du efterforsker netbutikkens kritik inden du handler billige halvmaske online.

Facebook tilbyder tillige de facto pålidelige chancer for at få indblik i online virksomhedens popularitet. Foruden det ses en del online butikker som tilbyder kunderne at frembringe en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ligeledes må udnyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen bestiller billige halvmaske online hos en netbutik kan de i reglen gennemlæse webbutikkens regler, men det er for det meste ikke specielt ophidsende, specielt hos de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Bygma.

Et andet forslag kunne derfor være at kontrollere om internet virksomheden er støttet af e-mærket, da det skulle være en angivelse af at e-butikken føjer de danske regler, samt at webshoppen tit besøges af specialister der er meget bekendte med de gældende love.

Desuden får du mulighed for at blive hjulpet, hvis du udsættes for besvær med dit køb af halvmaske. I øvrigt går vi ind for at køberen er hensynstagende til de grundlæggende betingelser der kan influere på bestillingen af halvmaske online, fx hvilken ombytningsret virksomheden har.

I den sammenhæng er det tillige vigtigt, at man stadig bevarer sin e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne dokumentere købet af halvmaske, uanset om man har handlet ved XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma eller Bauhaus.

Camilla gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Hans gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Kim Christensen gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Lone V gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til internetshopping
1Forud for at nogen bestiller billige halvmaske hos en online forretning kunne man altid løbe igennem deres handelsbetingelser, det er dog tit ikke super spændende. Ligeså foreslår vi at køberen er omhyggelig omkring de fundamentale reglementer der er gældende for bestillingen af billige halvmaske online, fx den returneringsret internet webshoppen bruger.
2Den billigste leveringsmetode vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til online webshoppens tilholdssted. Den leveringsmulighed er naturligvis ekstremt vital såfremt man har brug for halvmaske om et øjeblik. Alternativt så præsterer visse online forretninger fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde kræver det at der aftages for en fastsat pris.
3En række webbutikker yder fragt uden beregning på halvmaske, men i reglen er det betinget af at der shoppes for et præcist beløb. Derudover kan man snuppe den mest letkøbte fragttype, som ofte vil være at få leveret pakken til et udleveringssted. Fragttypen bliver som oftest ydermere særdeles overkommelig. Den billigste fragtløsning kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
4Det er jo efterhånden særdeles smart for folk at sammenligne priser online på billige halvmaske i blandt forskellige internet foretagender, og herved frembyder adskillige e-handler billig levering. Derfor kan det trods alt blive rentabelt at besigtige et par online virksomheder efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den mindst kostelige pris.
5Vi tilråder at granske om online firmaet er støttet af e-mærket, grundet at det ofte er et fingerpeg om at internet virksomheden overholder de gældende danske regler, og at e-handlen hyppigt evalueres af sagkyndige der er meget fortrolige retningslinjerne. Inden folk handler billige halvmaske hos en online forretning kunne man på en vis måde skimme butikkens handelsbetingelser.
6Masser af online outlets tilbyder til alt held diverse billige fragtløsninger til halvmaske. En yndling er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot de bestilte varer den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig virkelig gnidningsløs, og mange gange ligeledes den prisbilligste leveringsudgave.
7Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under et reglement, som passer på en imod bedrageriske webshops. Som alternativ bør du udnytte et tilbud som fx ViaBill, når du higer efter at afdrage prisen ude i fremtiden.
8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret så vital hvis du står og skal bruge dine nye produkter lige om lidt, og herved er det selvfølgelig vigtigt at vi ser den estimerede leveringstid ved halvmaske. Flere e-shops tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på en lang række produkter, men som imidlertid forudsætter at bestillingen realiseres før et konkret tidspunkt.
9Trustpilot yder sådan set sikre muligheder for at verificere ganske mange nuværende køberes omtaler og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du analyserer netshoppens omtaler før du shopper billige halvmaske online. Facebook leverer også nogle habile løsninger til at få indsigt i webbutikkens kundetilfredshed.