Byggevarepriser.dk

Hæftemaskine

Makita Hæftemaskine 18V
2.105 kr.
Se produkt
Hæftemaskinesæt 4-14 mm / Type 053
270 kr.
Se produkt
Hæftemaskine 6-10 mm
139 kr.
Se produkt
Hæftemaskine 6-10 mm
81 kr.
Se produkt
Hæftemaskine 6-14 mm
280 kr.
Se produkt
Hæftemaskine 4-14 mm med 100 stk. 8 mm hæfteklammer Kreator
209 kr.
Se produkt
Hæftemaskine 6-14 mm Kreator KRT000104
289 kr.
Se produkt
Hæftemaskinesæt 4-14 mm / Type 053 KwB 053-214
306 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt afgørende at undersøge, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du kende byggemarkedets betingelser.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at hente produkterne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
Der er variationer i priserne på billige hæftemaskine alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder de bedste tilbud, imens andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du må tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggecentre fremviser et bredt produktudvalg, imens andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot hæftemaskine.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, hvor du får hjælp og vejledning omkring hæftemaskine.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler varer fra flere producenter, og så kan du handle fra et bredt udvalg af hæftemaskine online.
De gængse byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og hermed har du chancen for at handle online og fragte produkterne selv. Derved har man chancen for at slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte firmaer, som kan give øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter producerer selv de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online får du skarpere priser.
Alverdens små butikker har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Herved bør du forvente en høj grad af nyttig hjælp fra ansatte med ekspertviden i netop hæftemaskine.
Mange nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, som typisk er danske, gerne sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at købe hæftemaskine online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
hæftemaskine bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

hæftemaskine jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

hæftemaskine harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

hæftemaskine silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der præsenterer sig altid pludselige problemer når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i kalenderen, med det formål at man føler sig sikker på at nå i mål med projektet.
2Du må ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så husk beklædning som fx hjelm og sko der beskytter dig imod eventuelle ulykker. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
3Det anbefales at sikre sig hjælp til byggeprojektet, navnlig ved krævende byggeprojekter. Omfangsrige ombygninger kræver flere mennesker. Endvidere bør det blive hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
4Der findes et stort udvalg af vejledninger og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med temmelig meget brugbar viden, særligt når man benytter engelske ord i din søgning.
5Før du igangsætter byggeprocessen kan det blive højst fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig gældende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
6Man skal under ingen omstændigheder fattes værktøj. Typisk kan det være meningsfuldt at have det ved hånden før du starter arbejdet. Det er derudover en fordel at indkalkulere de her udgiftsposter i økonomien.
7Måske du burde regne på hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt bør have assistance fra en fagperson til dele af arbejdet. Hvis du anskaffer assistance fra en professionel er det fordelagtigt at lede efter en pris fra diverse selskaber.
8Ofte vil det vise sig fornuftigt at nedskrive et regnskab for optimeringen, så du har et overblik over økonomien. Det må være en god idé at beskrive hver enkelt udgift, og herefter dokumentere udgiften ved dem én efter én.
9Forberedelse viser sig som vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du må liste en velovervejet dagsorden, der fortæller hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter oversigten.
10For projekter udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den grund kan du tit lægge mærke til prognosen for vejret i tiden op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned absolut lige når du vil påbegynde det vigtige byggeprojekt.
11I visse tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt ombygningen er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
12Det vil vise sig betydningsfuldt at du har samtlige materialer klar til brug forinden du indleder din byggeproces. Du kan notere en hurtig liste indeholdende alt der bliver brug for, og så gennemgå listen, således at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
De højest ratede byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er enormt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende overlegent. Evalueringen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er meget flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som altså er ret så flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En del online virksomheder frembyder nu om dage et bredt udvalg af billige former for levering til hæftemaskine. En der er meget anvendt er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente ordren når det passer dig. Denne er altså vældig hensigtsmæssig, og tit ligeledes den billigste fragttype.

Du burde på samme måde planlægge at få produkterne sendt til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig i regelen et hak dyrere, men tillige rigtig praktisk ved køb af hæftemaskine online. Den billigste leveringsudgave er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket dog stiller krav om at du lever tæt på online shoppens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på hæftemaskine er jo ekstremt vigtig om man mangler dine nye varer om et øjeblik, og i det øjemed er det uden tvivl på sin plads at du besigtiger den anslåede leveringsdato ved hæftemaskine. De fleste forhandlere på nettet – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varenumre online, men vær vagtsom da det afhænger af at bestillingen køres igennem forinden et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produktet afsted forinden de pakkeansatte har fri.

Nogle internet varehuse yder fragt uden beregning på hæftemaskine online, men for det meste gælder det kun hvis du handler for et fastslået beløb. Desuden bør man udvælge den mest billige løsning til levering, der gerne er at få kørt produkterne til et udleveringssted.

Adskillige webbutikker giver click-and-collect hvor man bestiller billig hæftemaskine online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Stark. De yder fx click-and-collect på hæftemaskine i disse byer:

Lystrup, Greve, Næstved, Vordingborg, Silkeborg, Odder, Brabrand, Risskov, Køge, Haderslev, Jyllinge, Charlottenlund, Fredericia, København, Albertslund, Hedehusene, Hobro, Rudersdal, Randers, Struer, Viborg, Hvidovre, Gladsaxe, Farum, Frederikssund, Rødovre, Ikast, Frederiksværk, Nyborg, Tilst, Herlev, Aabenraa, Taastrup, Hedensted, Holbæk, Nærum, Lyngby, Dragør, Valby, Ballerup, Allerød, Åbyhøj, Horsens, Aalborg, Glostrup, Herning, Brøndby, Nørresundby, Tårnby, Hillerød, Hørsholm, Ringsted, Lillerød, Birkerød, Vallensbæk, Sønderborg, Roskilde, Brønderslev, Odense, Højbjerg, Virum, Søborg, Nakskov, Rønne, Kalundborg, Skanderborg, Esbjerg, Helsingør, Slagelse, Skive, Grenaa, Aarhus, Svendborg, Gentofte, Brønshøj, Kolding, Vejle, Værløse, Vanløse, Hjørring, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Solrød Strand, Thisted, Kokkedal, Stenløse, Middelfart, Ølstykke, Korsør, Haslev, Ishøj, Holstebro, Varde, og Frederikshavn, .

Click-and-collect ift. hæftemaskine er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Lolland, Vestsjælland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man ser på søgedata fremstår det markant, at folk typisk søger eksempelvis hæftemaskine online og hæftemaskine tilbud. Derudover ser vi mange gange online shoppere kigge efter bl.a. billig hæftemaskine, hæftemaskine priser og køb hæftemaskine, foruden de store byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Priser på hæftemaskine

Det er jo efterhånden ultra enkelt for folk at søge information om priser på billige hæftemaskine online i blandt flere e-forretninger, og for det har utallige online selskaber fundet det uundgåeligt at presse prisniveauet på hæftemaskine kolossalt, og ydermere love portofri levering.

Til gengæld kan det stadigvæk være lukrativt at efterse diverse webbutikker efter udsalg og tilbud på hæftemaskine online forinden du bestiller, således at du er tryg ved at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Man må trods alt være obs på, at hvis en shop på nettet afsætter billige hæftemaskine online på tilbud til en pris der virker usædvanlig overkommelig, så kan det for det meste være et tegn på en falsk internet forhandler. Shopping med kort er ikke desto mindre omsluttet af en anordning, hvilket sikrer folk imod uærlige online selskaber.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du bruge en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil godtgøre beløbet til hæftemaskine ude i fremtiden. Det foreslåes som regel i specialiserede webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

Når der ses på søgedata står det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter eksempelvis hæftemaskine tilbud og køb hæftemaskine. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker søge for eksempel hæftemaskine online, billig hæftemaskine og hæftemaskine priser.

Analyser tidligere brugeres ratings

Trustpilot frembyder flere fantastiske muligheder for at fortolke forskellige eksisterende konsumenters betragtninger og derved er det at foretrække, at du tjekker internet firmaets vurderinger forinden du shopper billige hæftemaskine online.

Facebook fremskaffer også immervæk fine løsninger til at få indtryk af internet butikkens troværdighed. Derudover ser vi endda internet forhandlere hvor du kan afgive en kritik af ordreforløbet, hvilket også må drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige hæftemaskine online i en internet handler kunne man egentlig gennemse webshoppens handelsvilkår, det er dog gerne ikke særlig sjovt, specielt på de gængse byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Et alternativ kunne derfor være at kontrollere om netbutikken er e-mærke godkendt, som burde være et sympol på at internet selskabet accepterer de danske regler, og at internet selskabet regelmæssigt revideres af fagmænd som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår.

Desuden får du lejlighed til en hjælpende hånd, når du får problemstillinger ved din shopping med hæftemaskine. Tilmed er det godt at du er opmærksom på de mest centrale vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af hæftemaskine online, eksempelvis hvilken ombytningsret e-forhandleren anvender.

I den sammenhæng er det tilmed vigtigt, at man når som helst gemmer ens kvitteringsmail, så man fremadrettet kan dokumentere sin bestilling af hæftemaskine, uagtet om man har bestilt ved Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan eller Davidsen.

Lars G gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Charlotte J gav 4 stjerner

Fremragende service.

Anne Johansen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Morten Hansen gav 5 stjerner

SUPER

9 tips til online shopping
1Inden nogen handler billige hæftemaskine i en online webshop burde de i princippet gennemgå butikkens vilkår, dog er det normalt ikke særlig sjovt. Foruden dette er det smart at kunden er klar over de grundlæggende regler der er gældende for købet af billige hæftemaskine online, som fx hvilken returrettighed online forretningen garanterer.
2Den billigste løsning kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, hvilket er betinget af at du lever nær online forretningens tilholdssted. Den leveringsmodel kan vise sig at være særligt relevant såfremt man har behov for hæftemaskine inden for få dage. Alternativt så garanterer en række firmaer på nettet fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man aftager for en bestemt sum.
3Trustpilot fører til de facto relevante genveje til at efterforske ret mange nuværende kunders omtaler og herved er det smart, at du besigtiger e-shoppens vurderinger forud for at du bestiller billige hæftemaskine online. Facebook fører til derudover visse gode metoder til at få indblik i internet butikkens popularitet.
4Enkelte internet virksomheder præsterer levering uden beregning på hæftemaskine, men for det meste er det under betingelse af at man indkøber for et præcist beløb. I øvrigt må man udvælge den mindst kostelige leveringsudgave, som ofte vil blive at få kørt produkterne til en pakkeshop. Fragttypen er typisk også ultra let. Den mest prisbevidste leveringsudgave er utvivlsomt at hente pakken selv.
5Generelt tilråder vi at finde ud af hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, siden det ofte er et bevis på at internet webshoppen efterkommer de gældende danske regler, tillige med at internet virksomheden rutinemæssigt ses til af sagkyndige som er indført i de gældende love. Forud for at folk handler billige hæftemaskine i en online forretning kan man principielt tyde butikkens regler.
6Adskillige online outlets frembyder i dag alverdens billige muligheder for fragt til hæftemaskine. Den mest anvendte er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo vældig uproblematisk, samt ofte derudover den billigste leveringsform.
7Antal dages levering kan vise sig at være vældig relevant om vi behøver dine nye varer om kort tid, så af den grund er det selvsagt klogt at man efterser det estimerede leveringstidspunkt ved hæftemaskine. Masser af e-firmaer i Danmark præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en hel del produkter, som nødvendiggør at orden realiseres tidligere end et besluttet tidspunkt.
8Det er jo yderst enkelt for folk at finde tilbud online på billige hæftemaskine på forskellige netshops, og derved garanterer en lang række forhandlere på nettet portofri levering. Men det kan alligevel blive gunstigt at sammenholde nogle enkelte outlets på nettet efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, så man er velinformeret til at indhente den bedste pris.
9Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af et regulativ, hvilket passer på kunden imod uægte online forhandlere. Som alternativ kan du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at afdrage beløbet i flere bidder.