Byggevarepriser.dk

Hæftehammer

Rapid hæftehammer R54
945 kr.
Se produkt
Rapid hæftehammer R 311
719 kr.
Se produkt
Rapid Pro R11E Hæftehammer 6-10mm
319 kr.
Se produkt
Rapid PRO R19E Hæftehammer ergo 4-6mm
249 kr.
Se produkt
Rapid Hæftehammer 6-12mm
575 kr.
Se produkt
Rapid Hæftehammer R 19
344 kr.
Se produkt
Hæftehammer 6-14 mm
173 kr.
Se produkt
Tacwise A11 Hæftehammer til 140 klammer
249 kr.
Se produkt
RAPID Hæftehammer, R54 8-14mm "140"
1.153 kr.
Se produkt
RAPID Hæftehammer R311 6-12mm "140"
459 kr.
Se produkt
RAPID Hæftehammer 4-6mm 19E "13"
249 kr.
Se produkt
RAPID Hæftehammer 6-10mm 11E "140"
299 kr.
Se produkt
Hæftehammer 6-14 mm Kreator KRT000105
144 kr.
Se produkt
Probuilder Hæftehammer Prof. 6-10 Mm.
200 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte materialerne selv. Det er først og fremmest en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige hæftehammer hos de forskellige online byggekæder. Enkelte giver lave priser, hvorimod nogle satser på et højt serviceniveau. Du skal overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af varer, og andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover blot hæftehammer.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. På grund af det er det en fordel at vælge en online byggeshop, som tilbyder sparring omkring hæftehammer.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor kende byggeshoppens regningslinjer.
Det er helt klart ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre udbyder varer fra alverdens leverandører, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort udvalg af hæftehammer online.
De udbredte byggemarkeder findes mange steder i landet, og af den grund har folk adgang til at bestille online og køre produkterne selv. Derigennem har man chancen for at slippe for fragten, samt sågar hente varerne på kortere tid.
De store byggekæder er populære og almenkendte butikker, som kan give øget tryghed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på internettet er iværksættervirksomheder, som oftest er dansk ejede, gerne endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler hæftehammer online på deres webshop.
Hovedparten af specialiserede netbutikker producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er specialister i det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Derfor bør du modtage mere kyndig rådgivning fra ansatte som er eksperter i netop hæftehammer.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af mere end 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

hæftehammer bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

hæftehammer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

hæftehammer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

hæftehammer silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være afgørende at udfærdige et budget for istandsættelsen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det er sundt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og så notere omkostningen ved dem alle sammen.
2Man bør aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det være erstatteligt at have værktøjet disponibelt forinden du tager fat på byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at påregne de her udgiftsposter i dit budget.
3Det er aktuelt at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt inden du går i krig med din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammensætte en overskuelig liste hvoraf der fremgår alle de ting du får brug for, og som det næste efterse materialerne, med øje for at du bliver sikker på at du har husket alt.
4Det kan overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du med fordel kan skaffe assistance fra en professionel til områder af byggeprocessen. Når du tager imod eksperthjælp anbefales det at søge en pris fra diverse leverandører.
5Godt forarbejde viser sig som kilden til at lykkes med arbejdet. Du bør liste en strømlinet arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, og derudover en rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af agendaen.
6Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor skal du hyppigt kigge på udsigten ift. vejret i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger når du netop er trukket i arbejdstøjet til det omfattende byggeprojekt.
7Længe før du starter byggeriet er det yderst essentielt at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der vise sig en række regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
8Det kan være nyttigt at søge hjælp til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er vigtige byggeprojekter. Omfangsrige projekter gør krav på flere folk. I øvrigt er det bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
9Det er muligt at få offentlig støtte til renoveringer. Det kan man få såfremt ombygningen hjælper miljøet. Af få støtte forudsætter dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
10Du må aldrig forsømme sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som sko og hjelm som hjælper dig imod hændelige risici. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
11Der findes vældig mange hjælpeartikler og videoer på internettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube supporterer dig med utrolig meget konstruktiv information, ikke mindst hvis man benytter engelske søgeord.
12Der viser sig stort set altid uforudsigelige udfordringer når det gælder større opgaver, og af den grund vil det være vigtigt at der er afsat rigeligt med tid i planen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at man når det til siden.
De mest vellidte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er absolut betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som altså er usædvanligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Temmelig mange online varehuse yder i dag alverdens billige fragttyper til hæftehammer. Et hit er p.t. levering til et afhentningssted, og så henter du bare dine nye varer når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig super bekvem, samt mange gange også den billigste form for levering.

Du kan ydermere tænke over at vælge at få sendt hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig af og til en kende mindre billig, men endda yderst smertefri ift. hæftehammer online. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men dette nødvendiggør at du bor nær online firmaets byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på hæftehammer er rigtig vital forudsat man behøver dine nye produkter straks, så af den grund er det aldeles centralt at du gransker den forventede leveringstid på hæftehammer. En stor portion byggecentre – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter online, hvilket dog påkræver at bestillingen realiseres før et bestemt klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen skippet afsted før lagermedarbejderne får fri.

En hel del byggeforretninger byder på fragt uden gebyr på hæftehammer online, men i de fleste tilfælde påkræves det at du shopper for et præcist beløb. Alternativt må man foretrække den mest prisbevidste fragtform, som gerne er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man handler billig hæftehammer online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan og Davidsen. De foreslår bl.a. afhentning af hæftehammer i disse byer:

Gentofte, Herlev, Tilst, Hillerød, Ishøj, Albertslund, Stenløse, Valby, Værløse, Haslev, København, Holbæk, Slagelse, Sønderborg, Frederiksværk, Risskov, Højbjerg, Taastrup, Lyngby, Nærum, Horsens, Ringsted, Struer, Hedensted, Esbjerg, Allerød, Odense, Lystrup, Brabrand, Rudersdal, Haderslev, Aabenraa, Tårnby, Nykøbing Falster, Fredericia, Helsingør, Brønshøj, Greve, Svendborg, Frederikshavn, Køge, Vanløse, Ølstykke, Frederiksberg, Gladsaxe, Randers, Grenaa, Brøndby, Åbyhøj, Hørsholm, Middelfart, Hvidovre, Kolding, Rødovre, Frederikssund, Vordingborg, Ballerup, Nakskov, Viborg, Varde, Holstebro, Farum, Odder, Dragør, Virum, Hjørring, Vejle, Roskilde, Hedehusene, Næstved, Ikast, Birkerød, Rønne, Charlottenlund, Silkeborg, Kalundborg, Solrød Strand, Herning, Skanderborg, Hobro, Brønderslev, Nørresundby, Nyborg, Lillerød, Glostrup, Korsør, Skive, Vallensbæk, Søborg, Kokkedal, Jyllinge, Aarhus, Thisted, og Aalborg, .

Click-and-collect for hæftehammer er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere typisk søger for eksempel hæftehammer tilbud og hæftehammer online. Vi ser derudover mange gange online shoppere efterspørge for eksempel køb hæftehammer, billig hæftehammer samt hæftehammer priser, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Den bedste pris på hæftehammer

Det er jo efterhånden særdeles smertefrit for forbrugerne at søge information om priser på billige hæftehammer online på flere netbutikker, og så har de fleste shops på nettet været presset til at at nedskære priserne på hæftehammer drastisk, og derudover tilbyde portofri fragt.

Til gengæld kan det immervæk blive udbytterigt at inspicere nogle få internet foretagender efter tilbud og rabatter på hæftehammer online før du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark og 10-4.

Man bør bare ikke undervurdere, at i tilfælde af at en online webshop afhænder billige hæftehammer online til salg for en pris som kan virke hamrende gunstig, så kan det mange gange være et kendetegn på en svindel e-forhandler. Køb med kort er ikke desto mindre omfavnet af en regel, hvilket forsvarer dig imod bedrageriske e-forhandlere.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du bruge en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere pengene til hæftehammer over tid. Dette tilbydes typisk hos nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Når der ses på data er det klart, at netshoppere typisk leder efter eksempelvis hæftehammer priser og hæftehammer tilbud. Man ser derudover som regel netshoppere lede efter for eksempel billig hæftehammer, hæftehammer online og køb hæftehammer.

Gennemsøg tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot præsterer faktisk fremragende muligheder for at gennemstøve en længere række tidligere brugeres tanker og derfor kan det anbefales, at du sonderer internet shoppens anmeldelser inden du bestiller billige hæftehammer online.

Facebook bringer dig lignende super passende muligheder for at få kendskab til online forhandlerens pålidelighed. Desuden er der en del internet firmaer hvor det er muligt at udfærdige en vurdering af købsoplevelsen, som tillige kan bruges til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige hæftehammer online på en webshop burde man faktisk tyde e-shoppens handelsaftale, dog er det typisk et tidskrævende projekt, særligt på de kendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

En anden løsning kan derfor være at finde ud af hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, eftersom det skulle være et signal om at internet selskabet lever op til gældende dansk lovgivning, samt at e-handlen hyppigt overvåges af fagfolk som mestrer vedtægterne på området.

Desuden giver det dig genvej til hjælpende service, såfremt du udsættes for problemstillinger som følge af dit køb af hæftehammer. Tillige kan det være til hjælp at køber er omhyggelig omkring de grundlæggende betingelser der kan have indflydelse på købet af hæftehammer online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-forretningen kører med.

I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man altid sikrer sin faktura e-mail, således man senere kan bevise sin bestilling af hæftehammer, ligegyldig om man har bestilt ved Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg eller Stark.

Lone Hansen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Inge gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Lone Rasmussen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Tina V gav 5 stjerner

God webshop

9 tips til internetshopping
1Indtil flere netbutikker garanterer fragt uden beregning på hæftehammer, men i reglen er det forudsat at der shoppes for et fastsat beløb. Alternativt skal man snuppe den mest billige leveringsmodel, som typisk er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragtløsningen viser sig somme tider tillige rigtig fremkommelig. Den mest letkøbte metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
2Det er efterhånden temmelig problemfrit for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige hæftehammer i blandt diverse online forhandlere, og følgelig tilbyder massevis af internet forhandlere portofri levering. Til gengæld kan det immervæk vise sig gunstigt at efterprøve nogle enkelte butikker på nettet efter billige priser forinden du placerer ordren, således at du er sikret at skaffe sig den billigste pris.
3En masse internet varehuse yder heldigvis diverse billige leveringsløsninger til hæftehammer. En af de mest populære er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter pakken når du har mulighed for det. Fragtmetoden er jo vældig let gængelig, samt endda tillige den mindst kostelige leveringsversion.
4Vi tilråder generelt at efterse om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det typisk er en tryghed om at internet firmaet anerkender de officielle regler, udover at internet butikken hyppigt kigges til af fagmænd som har megen viden om retningslinjerne. Inden folk bestiller billige hæftehammer hos en butik kan man altid gennemse butikkens regler.
5Fragtperioden er ualmindeligt essentiel forudsat man mangler din ordre om et øjeblik, og i det øjemed er det rigtig vigtigt at vi gransker den anslåede leveringstid for hæftehammer. En del internet shops reklamerer med billig dag-til-dag levering på adskillige varer, men glem ikke at det nødvendiggør at transaktionen gennemføres forinden et givent klokkeslæt.
6Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en anordning, som assisterer folk overfor fup internet butikker. Alternativt kunne du overveje en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre prisen i flere bidder.
7Den billigste fragtmetode er utvivlsomt at hente varerne selv, som dog forudsætter at du befinder dig nærved online shoppens adresse. Den leveringsmulighed er selvfølgelig vældig bestemmende forudsat vi absolut skal bruge hæftehammer lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle enkelte netbutikker fragt uden betaling, men oftest er det kun gældende hvis du aftager for en fastsat pris.
8Trustpilot resulterer i absolut stabile muligheder for at gennemsøge ganske mange aktuelle kunders synspunkter og derved rekommanderer vi, at du studerer online forretningens kritik inden du handler billige hæftehammer online. Facebook fremskaffer derudover temmelig fine chancer for at få indblik i netshoppens kundetilfredshed.
9Inden folk handler billige hæftehammer hos en online virksomhed burde man i reglen tage stilling til forhandlerens betingelser, men det er undertiden ikke særlig spændende. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at man er på vagt for de mest betydningsfulde vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af billige hæftehammer online, til eksempel den returret online webshoppen tilbyder.