Byggevarepriser.dk

Håndsav

Stanley håndsav Jet-Cut 550 mm
179 kr.
Se produkt
Stanley håndsav FatMax Jet-Cut 550 mm
280 kr.
Se produkt
Håndsav s400 11tpi 3fas tand
171 kr.
Se produkt
Håndsav 400 11tpi 3fas tand
124 kr.
Se produkt
Håndsav a550 7tpi universal Luna
79 kr.
Se produkt
Håndsav 500 7tpi universal
99 kr.
Se produkt
Håndsav 400 mm - universal tanding
51 kr.
Se produkt
Håndsav 550 mm - universal tanding
63 kr.
Se produkt
Hultafors Kort håndsav 350 mm 12t HBB-14-12-S
110 kr.
Se produkt
IRWIN Håndsav, univers., hp, 7 td. 550mm
97 kr.
Se produkt
IRWIN Håndsav, træk, double edge, 7td240mm
199 kr.
Se produkt
Bahco håndsav 22" prizecut
75 kr.
Se produkt
IRWIN Håndsav, 7 td., universal, hp 550mm
64 kr.
Se produkt
Hultafors Håndsav HBX-22-9
225 kr.
Se produkt
IRWIN Håndsav, træk, dovetail, 22td 185mm
199 kr.
Se produkt
IRWIN Håndsav, træk, fine cut, 19td 270mm
238 kr.
Se produkt
IRWIN Håndsav, universal, hp, 8td 550mm
163 kr.
Se produkt
Hultafors Håndsav HBB HBB-22-7
85 kr.
Se produkt
Bahco håndsav superior 2600-22" xt
275 kr.
Se produkt
Hultafors Kort håndsav 350 mm 11t HBX-14-11-S
215 kr.
Se produkt
Irwin Davidsen Håndsav 550 Mm
60 kr.
Se produkt
Bahco Håndsav 22
60 kr.
Se produkt
Bahco Håndsav Mini-pro 300-14
130 kr.
Se produkt
Håndsav 550 mm universal tanding Kreator KRT801004
83 kr.
Se produkt
Bahco Håndsav Superior 2600-22-xt-hp
200 kr.
Se produkt
Håndsav 550 mm HERO 3106-550
38 kr.
Se produkt
Bahco Håndsav Profcut
150 kr.
Se produkt
Håndsav 400 mm universal tanding Kreator KRT801001
68 kr.
Se produkt
Probuilder 550 Mm Håndsav
70 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Af den grund er det en fordel at vælge en online byggeshop, som giver råd og vejledning til valg af håndsav.
Flere byggecentre udbyder et enormt produktsortiment, imens andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal tænke på om det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare håndsav.
Såfremt du har brug for produkterne nu og her eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Dette er især et alternativ hos de store byggecentre.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Man bør derfor læse firmaets regningslinjer.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige håndsav fra byggemarked til byggemarked. En del vil have gode priser, hvorimod øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du må tænke på hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra adskillige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af håndsav online.
De kendte byggekæder er tilgængelige nær dig, og på grund af det har de fleste tilbuddet om at købe online og fragte produkterne på eget initiativ. På grund af det kan du undvære fragten, og tilmed få varerne med det samme.
De store byggecentre er populære og almenkendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker er mindre firmaer, som oftest drives i Danmark, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse støtter du idet du handler håndsav online på deres webshop.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for deres varer, da de kun sælger disse produkter. Altså kan du modtage super konstruktiv service fra ansatte der er eksperter i lige præcis håndsav.
Hovedparten af webshops i små nicher er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

håndsav jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af over 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

håndsav bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

håndsav silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

håndsav harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum kigge på udsigten ift. vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at vælte ned når du netop er godt i gang med dit store projekt.
2Der er stribevis af artikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til vældig meget nyttig info, i særlig grad ifald du benytter engelske søgeord.
3Man kan spørge om støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes såfremt byggeriet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at projektet influerer positivt på klimaet.
4Du kunne overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du med fordel kan købe professionel assistance til opstarten af arbejdet. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en fagperson vil det typisk være en god idé at få tilbud fra forskellige firmaer.
5Du må ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beskyttelse bl.a. sikkerhedssko der skåner dig overfor eventuelle risici. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke har assistance fra en fagmand.
6Typisk vil det være meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for projektet, så man har styr på penge-delen af det. Det vil være økonomisk at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man bør undersøge prisen på hver enkelt.
7Længe før du går i gang med byggeprojektet er det temmelig essentielt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde begrænsende regler for, hvad du må, og hvad du ikke må.
8Man vil for alt i verden ikke fattes grej. Ofte vil det vise sig vigtigt at du har værktøjet ved hånden når du begynder på byggeriet. Derudover er det vigtigt at medregne de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
9Der præsenterer sig typisk utidige problematikker når det kommer til større projekter, og herved kan det være væsentligt at der er afsat en god portion tid i kalenderen, som gør at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
10Det kan blive af stor betydning at have de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt inden du igangsætter projektet. Du vil med fordel kunne lave en overskuelig indkøbsliste som samler alt der er nødvendige, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, således at du er sikker på at alt er klar.
11Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig såfremt det er omfangsrige byggeopgaver. Omfangsrige ting stiller krav om flere mennesker. Samtidig vil det vise sig bedre og mere interessant når man ikke er alene om det.
12Forberedelse vil være kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør nedskrive en effektiv dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke dage, og derudover en rækkefølge. Vær konkret når du sammensætter din tidsplan.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er absolut imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er usædvanligt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

En hel del webshops i Danmark udlover nu om dage diverse billige former for fragt til håndsav. Den mest populære er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter din bestilling når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig super enkel, samt desuden endda den billigste form for levering.

Du burde lige så vel foretrække at få pakken bragt til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig gennemsnitligt lidt mere pebret, men desuden ualmindeligt overkommelig ift. håndsav online. Den billigste slags levering er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket dog står og falder med at du bor i nærheden af online webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på håndsav er selvfølgelig yderst central forudsat vi skal bruge ordren straks, og i det øjemed er det utvivlsomt passende at du besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for håndsav. Temmelig mange e-forretninger – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på utallige varer online, men som imidlertid påkræver at ordren laves inden et besluttet klokkeslæt, således at de sandsynligvis kan nå at få varerne klar inden de logistikansatte har fri.

Indtil flere outlets på nettet sikrer gebyrfri levering på håndsav online, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der indkøbes for en fastsat sum. Derudover kan du udse dig den mindst kostelige leveringstype, som i mange tilfælde er at få bragt ordren til et afhentningssted.

En række byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor man handler billig håndsav hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og Bygma. Byggekæderne giver blandt andet klik-og-hent på håndsav i følgende områder:

Brøndby, Valby, Herning, Vejle, Roskilde, Albertslund, Nakskov, Hvidovre, Nykøbing Falster, Ballerup, Virum, Kokkedal, Rødovre, Stenløse, Vanløse, Struer, Charlottenlund, Hedensted, Allerød, Aalborg, Haslev, Brønderslev, Tårnby, Nørresundby, Esbjerg, Gladsaxe, Hjørring, Glostrup, Lyngby, Herlev, Holstebro, Frederiksværk, Højbjerg, Brønshøj, Lillerød, Aabenraa, Hillerød, Haderslev, Ikast, Birkerød, Hedehusene, Varde, Kalundborg, Søborg, Skanderborg, Fredericia, Vordingborg, Skive, Viborg, Brabrand, Taastrup, Helsingør, Korsør, Åbyhøj, Svendborg, Odense, Rudersdal, Thisted, Hobro, Risskov, Ishøj, København, Randers, Værløse, Greve, Silkeborg, Ringsted, Køge, Ølstykke, Middelfart, Odder, Nyborg, Rønne, Vallensbæk, Dragør, Næstved, Farum, Grenaa, Frederikshavn, Nærum, Holbæk, Hørsholm, Frederikssund, Frederiksberg, Sønderborg, Aarhus, Tilst, Kolding, Jyllinge, Slagelse, Solrød Strand, Gentofte, Horsens, og Lystrup, .

Afhentning ift. håndsav er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere mange gange kigger efter eksempelvis håndsav online og billig håndsav. Man ser derudover som regel internet shoppere søge efter blandt andet køb håndsav, håndsav priser samt håndsav tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Få den bedste pris på håndsav

Det er usædvanlig nemt for alle og enhver at kigge efter tilbud på billige håndsav online hos flere internet varehuse, og derved har en hel del outlets på nettet været nødt til at mindske priserne på håndsav kolossalt, og i øvrigt frembyde billig fragt.

Trods dette kan det trods alt vise sig fordelagtigt at efterse et par butikker på nettet efter udsalg og tilbud på håndsav online forud for at du handler, så du er sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4 og Stark.

Du bør dog være så påpasselig, at når en internet webshop frembyder billige håndsav online for en udsalgspris der er overordentlig tiltalende, så kunne det tit være en indikator for en uærlig e-forretning. Betalinger med kort er i hvert fald dækket ind under en lov, som forsvarer os imod falske outlets på nettet.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du overveje en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre regningen på håndsav over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk ved specialiserede netbutikker, men ikke de store byggekæder som for eksempel 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Når man kigger i tendenserne er det markant, at online shoppere ofte efterspørger bl.a. håndsav priser og køb håndsav. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere søge efter fx håndsav tilbud, billig håndsav samt håndsav online.

Gennemsøg nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot fører til fuldt ud gunstige muligheder for at eftersøge ganske mange øvrige køberes evalueringer og derfor tilråder vi, at du undersøger online butikkens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige håndsav online.

Facebook forærer dig for øvrigt uden sammenligning passende metoder til at få indblik i internet selskabets pålidelighed. Herinde møder vi nogle forhandlere på nettet som tilbyder folk at tilkendegive en kritik af ordreforløbet, som lige så vel burde drages fordel af til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Inden nogen køber billige håndsav online på en e-handler behøver man altid tage stilling til forhandlerens forretningsvilkår, dog er det oftest ikke særlig interessant, særligt hos de store byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Stark.

Alternativet kunne derfor være at kigge hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det skulle være en garanti for at online shoppen efterkommer de opstillede regler, foruden at e-handlen rutinemæssigt kontrolleres af specialister som mestrer de gældende love.

Desuden tilbydes du anledning til at få assistance, såfremt du skulle få problemer i forbindelse med dit køb af håndsav. Tilsvarende er det at foretrække at køber er oppe på mærkerne omkring de elementære bestemmelser gældende for købet af håndsav online, f.eks. den ombytningsrettighed webbutikken benytter.

På grund af dette er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid beholder sin købsbekræftelse, så man i fremtiden vil kunne påvise købet af håndsav, uanset om man køber ved XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark eller 10-4.

Peter gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Morten Larsen gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Jens G gav 5 stjerner

SUPER

Lene gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 tips til når du køber online
1En række internet outlets tilbyder gebyrfri levering på håndsav, men ofte kræver det at der shoppes for et fastslået beløb. I øvrigt skulle man foretrække den mest prisbevidste leveringsudgave, som oftest vil være at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragtformen er uheldigvis ydermere ultra let. Den mest letkøbte leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter pakken.
2Det er jo ret smart for forbrugerne at kigge efter tilbud online på billige håndsav på diverse online selskaber, og på grund af dette lover massevis af internet selskaber i Danmark fragt uden gebyr. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive rentabelt at inspicere nogle enkelte internet butikker efter tilbud og rabat inden du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at få den bedste pris.
3Før folk køber billige håndsav hos en internet webshop bør de altid se på shoppens vilkår, dog er det mange gange ikke super spændende. Ligeledes er det at foretrække at du er hensynstagende til de elementære regler der influerer på bestillingen af billige håndsav online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed forretningen benytter.
4Den mest betalelige fragtmetode er unægtelig at du selv henter produkterne, men det afhænger af at du lever med kort afstand til e-handlens arbejdslager. Den leveringsløsning kan være ret central såfremt du skal bruge håndsav nu og her. Alternativt så lover indtil flere online forhandlere gebyrfri levering, men i reglen er det under betingelse af at der bestilles for et præcist beløb.
5Generelt går vi ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af en vedtægt, hvilket bistår dig overfor uoprigtige netshops. Som alternativ kunne du benytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at afdrage prisen over en længere periode.
6Vi tilråder generelt at se nærmere på om netshoppen er e-mærke godkendt, da det almindeligvis er et billede på at online forretningen efterlever gældende dansk lovgivning, foruden at e-firmaet hyppigt føres tilsyn med af jurister som har meget erfaring med vilkårene. Inden nogen køber billige håndsav på en internet forhandler behøver de uden tvivl sætte sig ind i e-shoppens forretningsvilkår.
7Trustpilot fremskaffer i højeste grad fornemme muligheder for at kortlægge ganske mange eksisterende brugeres evalueringer og herved tilråder vi, at du analyserer online virksomhedens bedømmelser inden du køber billige håndsav online. Facebook tilbyder dig ydermere ultra fortræffelige muligheder for at få indsigt i netshoppens popularitet.
8Leveringshastigheden kan være temmelig vital ifald vi skal bruge din ordre om få sekunder, så af den grund er det altså passende at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato på håndsav. En række online webshops yder billig 1 hverdags levering på deres favorit varer, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres før et aftalt klokkeslæt.
9En lang række internet outlets udlover i dag en lang række forskellige billige leveringsmetoder til håndsav. Den mest moderne er lige nu at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte varer når du har tid. Denne er jo super let, og tit ligeledes den billigste leveringsmåde.