Byggevarepriser.dk

Håndrundsav

Mafell Håndrundsav KSS 400
5.296 kr.
Se produkt
Mafell håndrundsav KSS 60 18M bl med F 160 føringsskinne
11.640 kr.
Se produkt
Mafell håndrundsav KSS 40 18M bl i T-MAX kasse
9.095 kr.
Se produkt
Mafell Håndrundsav KSS 40 18M bl PURE i T-MAX
5.970 kr.
Se produkt
Mafell Håndrundsav MS 55
2.873 kr.
Se produkt
Mafell Håndrundsav KSS 300 MaxiMAX
6.425 kr.
Se produkt
Metabo Akku-Håndrundsav KS 18 LTX 57 (solo)
1.420 kr.
Se produkt
Metabo Håndrundsav KS 55 FS
1.065 kr.
Se produkt
Mafell Håndrundsav KSS 400 F 160
7.096 kr.
Se produkt
Mafell Håndrundsav KSS 60
6.715 kr.
Se produkt
METABO HÅNDRUNDSAV KS 55 FS
1.289 kr.
Se produkt
METABO HÅNDRUNDSAV KS 66 PLUS
2.548 kr.
Se produkt
METABO håndrundsav med skinne KS 55 FS SET
1.748 kr.
Se produkt
JEPSON Håndrundsav 8200 til stål 1700W ø200mm
6.249 kr.
Se produkt
JEPSON Håndrundsav 8230 til stål 1700W ø230mm
5.499 kr.
Se produkt
METABO HÅNDRUNDSAV KSE 68 PLUS
2.869 kr.
Se produkt
JEPSON Håndrundsav 8320 til stål 1800W ø320mm
11.249 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte materialerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ i de gængse byggecentre.
Det er helt klart meget vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Derfor skal man kende forretningens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt sortiment, og andre fokuserer på en specifik varetype. Du skal vurdere om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover bare håndrundsav.
Du vil finde ulighed i priserne på billige håndrundsav fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på billige priser, og nogle giver en høj grad af service. Du bør forholde dig til hvad du helst vil have.
For nogle er byggeri lig med en masse spørgsmål. Dermed bør du overveje at shoppe hos en webshop, som kan give rådgivning og sparring omkring håndrundsav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggecentre tilbyder varer fra talrige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af håndrundsav online.
De gængse byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og dermed har du mulighed for at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. Dermed kan man spare fragtgebyret, og sågar få produkterne straks.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte på disse nichewebshops online vil du få billigere priser.
Forskellige nichebutikker har meget ekspertise i deres varer, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor formår de at yde super konstruktiv hjælp fra personale der er eksperter i lige præcis håndrundsav.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, der tit er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at bestille håndrundsav online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
håndrundsav harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag over 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

håndrundsav jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

håndrundsav bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

håndrundsav silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der findes en verden af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube er formidler af ret så meget brugbar viden, især når du bruger engelske søgeord.
2Ofte vil det vise sig vigtigt at have lavet et regnskab for arbejdet, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive fornuftigt at nedskrive hver enkelt udgift, og så gennemgå mulige tilbud på dem slavisk.
3Før du opstarter byggeriet må det være ganske vigtigt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
4Planlægning er nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Vær realistisk når du laver din agenda.
5Du bør aldrig nedprioritere sikkerheden, så husk arbejdstøj herunder sko og hjelm der beskytter dig mod eventuelle ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
6Man vil ikke gå ned på grej. Typisk vil det være meningsfuldt at du har grejet klar akkurat som du indleder arbejdet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
7Du har mulighed for at indhente økonomisk støtte til renoveringer. Det tilbydes ifald byggeriet er energi- og miljøvenligt. Bidraget kræver altså at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
8Det bør overvejes at indhente assistance til byggeprocessen, ikke mindst når det er omfangsrige byggeopgaver. Nogle opgaver skal gerne udføres af flere folk. Dertil er det hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
9Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. Således bør du hyppigt undersøge vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det ikke mod forventning går i gang med at piske ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til det svære projekt.
10Du kan overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du skal fremskaffe assistance fra en professionel til opstarten af projektet. Ifald du fremskaffer professionel hjælp kunne det være en god idé at lede efter prisoverslag fra diverse firmaer.
11Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige vanskeligheder når det handler om større projekter, og derfor vil det vise sig afgørende at man har afsat god nok tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
12Det kan blive at have noget at sige at have samtlige byggematerialer klar til brug forinden du kaster dig over din byggeproces. Du kan med fordel forfatte en punktforms huskeliste hvorpå der noteres de materialer du får brug for, og efterfølgende granske hver enkelt ting, således at du føler dig overbevist om at du har styr på det.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut betryggende. Evalueringen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som jo er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt er bedst?

Adskillige netshops tilbyder i dag flere billige løsninger til levering til håndrundsav. En af de populære er nu til dags pakkeshops, og så skal du blot gå forbi efter dine nye produkter lige når det passer dig. Løsningen er nemlig temmelig gnidningsløs, og tit ydermere den mest billige leveringsform.

Du bør ydermere påtænke at bestille pakken til levering hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver somme tider en anelse dyrere, men derudover særdeles overkommelig med håndrundsav online. Den mest prisbevidste fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men dette kræver at du bor nærved online virksomhedens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på håndrundsav kan i nogle tilfælde være ultra central såfremt vi mangler dine nye varer straks, så i det øjemed er det øjensynligt vigtigt at man checker den anslåede leveringstid for håndrundsav. Flere internet shops – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig levering efter en enkelt hverdag på flere produkter online, men vær opmærksom på at det er forudsat at ordren køres igennem inden et nøjagtigt tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få produkterne på posthuset forinden lagerpersonalet har fri.

Flere forhandlere på nettet lover gebyrfri levering på håndrundsav online, men undertiden afkræver det at du shopper for et præcist beløb. Som alternativ kunne du snuppe den mest prisbevidste leveringsmetode, som typisk vil være at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted.

Mange webbutikker foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig håndrundsav hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix og Bauhaus. Byggecentrene tildeler bl.a. click-and-collect på håndrundsav i følgende byer:

Tårnby, Randers, Helsingør, Hillerød, Herning, Albertslund, Taastrup, Greve, Brabrand, Nykøbing Falster, Esbjerg, Aalborg, Birkerød, Horsens, Aabenraa, Ikast, Frederiksværk, Gladsaxe, Haslev, Ringsted, Skive, Højbjerg, Nærum, Slagelse, Grenaa, Frederiksberg, Hjørring, Viborg, Valby, Ballerup, Køge, Allerød, Kalundborg, Hedensted, Skanderborg, Åbyhøj, Ølstykke, Risskov, Stenløse, Thisted, Odder, Herlev, Holstebro, Svendborg, Søborg, Hedehusene, Brønshøj, Nyborg, Kokkedal, Brønderslev, Lyngby, Holbæk, Frederikssund, Varde, Sønderborg, Rønne, Hvidovre, Frederikshavn, Jyllinge, Værløse, Vallensbæk, Hobro, Kolding, Tilst, Struer, Gentofte, Haderslev, Korsør, Silkeborg, Vordingborg, Middelfart, Fredericia, Charlottenlund, Solrød Strand, Glostrup, Rudersdal, Nørresundby, Nakskov, Aarhus, Odense, Vejle, Næstved, Vanløse, Lystrup, Farum, Ishøj, Hørsholm, Roskilde, København, Lillerød, Virum, Dragør, Rødovre, og Brøndby, .

Klik-og-hent ift. håndrundsav er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland).

Ved kig i statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere jævnligt kigger efter fx håndrundsav online og billig håndrundsav. Foruden dette ser vi som regel online shoppere kigge efter blandt andet håndrundsav priser, håndrundsav tilbud og køb håndrundsav, plus de kendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Find den bedste pris på håndrundsav

Det er meget smertefrit for almindelige mennesker at prissammenligne på billige håndrundsav online i blandt diverse forhandlere på nettet, og med det motiv har mange online forhandlere været tvunget til at presse udsalgspriserne på håndrundsav enormt, og i øvrigt yde billig fragt.

Trods dette kan det trods alt være gunstigt at eftergå nogle forskellige webshops efter billige priser på håndrundsav online før du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

Du skal trods alt ikke glemme, at når en internet forhandler forhandler billige håndrundsav online til en pris der anses for utrolig beskeden, så kunne det mange gange være et bevis på en snydagtig internet handler. Bestillinger med betalingskort er heldigvis indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket begunstiger dig som kunde imod snydagtige netbutikker.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt kunne du anvende et tilbud som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at finansiere betalingen af håndrundsav senere. Det fås normalt ved specialiserede netshops, men ikke de store byggemarkeder som fx Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Når man ser på søgedata står det klart, at online shoppere tit søger eksempelvis billig håndrundsav og håndrundsav online. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere efterspørge for eksempel håndrundsav tilbud, køb håndrundsav samt håndrundsav priser.

Tjek eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot giver dig uden sammenligning gode genveje til at gennemsøge en hel del øvrige kunders observationer og på grund af dette slår vi et slag for, at du kigger på online forhandlerens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige håndrundsav online.

Facebook genererer endvidere ret stabile metoder til at få kendskab til netshoppens kundetilfredshed. Her ses en del online webshops hvor folk kan ytre en anmeldelse af deres køb, hvilket tillige kan bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige håndrundsav online på en butik kan de i og for sig kigge på e-shoppens forretningsvilkår, det er dog undertiden en omfattende opgave, særligt på de gængse byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen og Bauhaus.

En anden mulighed kunne være at kigge om online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det typisk er et signal om at online webshoppen opfylder dansk lovgivning, tillige med at online forretningen en gang i mellem føres tilsyn med af jurister som har indsigt i bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig chance for opbakning, ifald du udsættes for dilemmaer med din shopping med håndrundsav. Endvidere foreslåes det at man er vaks omkring de mest basale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af håndrundsav online, for eksempel den returrettighed e-forhandleren tilbyder.

I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man til enhver tid gemmer sin ordremail, således man når som helst vil kunne bevise sit køb af håndrundsav, uafhængig af om man handler hos Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg eller Davidsen.

Mads U gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Lene Johansen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Michael Jensen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Inge gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt tilråder vi at bemærke om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det bør være en påvisning af at online virksomheden tilslutter sig de gældende danske regler, foruden at e-forretningen undertiden overvåges af fagmænd som har meget erfaring med de gældende vilkår. Inden nogen bestiller billige håndrundsav på en shop på nettet burde man i virkeligheden tage stilling til forhandlerens forretningsbetingelser.
2Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en lovbestemmelse, som dækker folk overfor falske webshops. Som et alternativ kunne du bruge en billig afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at betale pengene over en længere periode.
3Indtil flere outlets på nettet tilbyder fragt uden gebyr på håndrundsav, men i mange tilfælde kræver det at der handles for en konkret sum. Desuden bør man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsmodel, der typisk vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop. Metoden viser sig som regel på den anden side super enkel. Den mest prisbevidste leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
4Trustpilot fremskaffer relativt solide chancer for at sondere en lang række eksisterende brugeres erfaringer og derfor er det prisværdigt, at du kigger på internet firmaets omtaler forinden du bestiller billige håndrundsav online. Facebook giver dig tilsvarende nogenlunde gavnlige chancer for at få et kig ind i online firmaets kundetilfredshed.
5Inden nogen køber billige håndrundsav på en shop kan de i princippet gennemlæse e-shoppens handelsaftale, men det er naturligvis ikke videre interessant. Herudover rekommanderer vi at køberen er hensynstagende til de mest relevante regler der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige håndrundsav online, som eksempelvis hvilken returpolitik e-butikken lover.
6En masse internet virksomheder yder nu til dags flere billige fragtmetoder til håndrundsav. En af de mest almindelige er i dag at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente din bestilling lige når det passer dig. Metoden er nemlig særdeles ligetil, og oftest ydermere den mest betalelige form for fragt.
7Fragttiden kan vise sig at være ualmindeligt aktuel ifald man behøver varerne fluks, så i det øjemed er det jo væsentligt at vi gransker den anslåede leveringstid på håndrundsav. Flere netshops i Danmark reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en række varenumre, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at du når at bestille inden et fastsat klokkeslæt.
8Den mindst kostelige leveringsmåde vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men den mulighed er betinget af at du befinder dig med kort afstand til online butikkens hjemsted. Den fragtform er jo ultra central hvis du mangler håndrundsav lige om lidt. Alternativt så tilbyder flere online forhandlere levering uden beregning, men oftest er det kun gældende hvis du køber for en konkret sum.
9Det er i dag usædvanlig enkelt for os alle at sammenligne priser online på billige håndrundsav hos flere forretninger på nettet, og derved garanterer flertallet af e-shops fragtfri levering. Derfor kan det til hver en tid blive indbringende at efterprøve nogle enkelte internet outlets efter billige priser forud for at du køber, således at man er sikker på at opnå den bedste pris.