Byggevarepriser.dk

Håndklæderadiator

Håndklæderadiator Kriss Space 1090x500mm Krom
2.280 kr.
Se produkt
Håndklæderadiator TVS Eco 990x500mm Hvid
1.760 kr.
Se produkt
Håndklæderadiator Kriss Flex 597x550mm Krom
2.365 kr.
Se produkt
Håndklæderadiator TVS Kosmo 1400x360 Krom
2.480 kr.
Se produkt
Håndklæderadiator TVS Eco 990x500mm Krom
2.185 kr.
Se produkt
Håndklæderadiator Kriss Space 1320x600 Krom
2.550 kr.
Se produkt
Håndklæderadiator Kriss Zenit 1420x265mm Krom
3.055 kr.
Se produkt
Håndklæderadiator TVS Vino 4 1400x360mm Krom
3.045 kr.
Se produkt
Håndklæderadiator TVS Kosmo 1400x360mm Krom
1.735 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derved er det en fordel at handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af håndklæderadiator.
Hvis du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Det er navnligt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Det er naturligvis meget vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der er forskel på priserne på billige håndklæderadiator fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have de bedste priser, og øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du må reflektere over hvad du vil prioritere.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør du kende byggemarkedets regler.
Nogle byggecentre fremviser et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du kan tænke over om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare håndklæderadiator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra flere leverandører, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af håndklæderadiator online.
De store byggecentre er udbredte og kendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette kan du se en fordel i.
De velkendte byggekæder finder du overalt i landet, og i kraft af det har man adgang til at købe online og køre produkterne på egen hånd. På grund af det kan man blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det kan du modtage en høj grad af god hjælp fra folk som er eksperter i lige præcis håndklæderadiator.
Forskellige niche webshops står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du få en skarpere pris.
De fleste nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, som oftest drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at handle håndklæderadiator online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder
håndklæderadiator silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af over 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

håndklæderadiator jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

håndklæderadiator harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

håndklæderadiator bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag omkring 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I mange tilfælde vil det være essentielt at nedskrive et budget for renoveringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være en god idé at nedskrive samtlige udgiftsposter, og så notere udgiften ved dem én og én.
2Godt forarbejde er kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at sammensætte en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke dage, inklusiv en nummerorden. Husk at være konkret når du nedskriver agendaen.
3Man kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet hvis byggeprojektet er godt for miljøet. Tilskudet forudsætter altså at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
4Du skal for alt i verden ikke mangle værktøj. Tit vil det være uundværligt at du har det klar til brug før du indleder byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i budgettet.
5Der præsenterer sig utvivlsomt uventede hovedpiner når det kommer til omfattende opgaver, og følgelig vil det være af stor betydning at man afsætter passende tid i tidsplanen, så man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
6Du bør vurdere om du selv vil klare det hele, eller du må hente professionel hjælp til områder af projektet. Såfremt du søger assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige entreprenører.
7Forud for at du indleder byggeriet må det være ufatteligt vigtigt med et tilsagn om, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig gældende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
8Du bør nødig se bort fra dit eget helbred, så glem ej beklædning bl.a. hjelm og sko der skåner dig mod mulige uheld. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt når du ikke har hjælp fra en fagmand.
9For udendørs projekter kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette skal du ofte tage notits af femdøgnsprognosen lige før byggeriets begyndelse, så det ikke uanmeldt starter med at vælte ned når du netop er i fuld gang med det svære projekt.
10Det vil vise sig fundamentalt at du har alle materialer indkøbt i god tid før du igangsætter byggeriet. Du vil med fordel kunne forfatte en enkel indkøbsseddel som samler alt det du skal bruge, og bagefter efterse hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
11Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig såfremt det er store ombygninger. Enkelte ting gør krav på flere mennesker. Endvidere bliver det mere produktivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
12Du har adgang til en hel række instruktioner og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube faciliterer temmelig meget almennyttig info, specielt ifald du kigger på engelsk.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ultra godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er temmelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er virkelig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

Mange outlets på nettet yder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige fragtmetoder til håndklæderadiator. Den mest benyttede er i vore dage udleveringssteder, og så henter du bare din nyindkøbte vare når der er tid til det. Fragtmetoden er nemlig særdeles ligetil, og tit desuden den mindst kostelige leveringsløsning.

Du kunne omvendt påtænke at få pakken leveret hjem til dig eller til når du er på job. Fragttypen bliver uheldigvis en tand dyrere, men derudover særdeles let gængelig ved køb af håndklæderadiator online. Den mest letkøbte form for levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den løsning forudsætter at du lever lige ved netshoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på håndklæderadiator er naturligvis ekstremt væsentlig når man står og skal bruge din ordre med det samme, og herved er det forholdsvis essentielt at vi ser det forventede leveringstidspunkt for håndklæderadiator. Masser af online virksomheder – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig 1 dags levering på masser af produkter online, som trods alt antager at bestillingen placeres forud for et fastslået klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få varen på posthuset forinden logistikmedarbejderne har fri.

Nogle få internet firmaer garanterer levering uden omkostninger på håndklæderadiator online, men typisk under forudsætning af at der indkøbes for en præcis sum. Ellers kunne man foretrække den billigste form for fragt, hvilket typisk vil være at få bragt varerne til en pakkeshop.

Flere netbutikker frembyder afhentning hvor man køber billig håndklæderadiator på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne yder bl.a. klik-og-hent på håndklæderadiator i følgende områder:

Kolding, Randers, Frederikssund, Skanderborg, Tårnby, Vanløse, Esbjerg, Farum, Åbyhøj, Middelfart, Slagelse, Dragør, Horsens, Herning, Næstved, Brøndby, Holbæk, Virum, Struer, Ballerup, Grenaa, Thisted, Vejle, København, Nykøbing Falster, Aabenraa, Gentofte, Frederikshavn, Brønshøj, Vordingborg, Hillerød, Vallensbæk, Jyllinge, Aarhus, Hjørring, Allerød, Frederiksberg, Hedehusene, Frederiksværk, Brabrand, Herlev, Højbjerg, Nyborg, Albertslund, Værløse, Nærum, Risskov, Korsør, Rødovre, Nørresundby, Varde, Fredericia, Rønne, Viborg, Ishøj, Rudersdal, Ringsted, Roskilde, Glostrup, Charlottenlund, Aalborg, Birkerød, Odense, Hørsholm, Nakskov, Søborg, Hvidovre, Hobro, Skive, Odder, Taastrup, Køge, Helsingør, Valby, Svendborg, Sønderborg, Stenløse, Solrød Strand, Kokkedal, Greve, Silkeborg, Lyngby, Lillerød, Kalundborg, Ølstykke, Haslev, Hedensted, Haderslev, Gladsaxe, Lystrup, Ikast, Brønderslev, Holstebro, og Tilst, .

Klik-og-hent ift. håndklæderadiator er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager).

Når man ser på tallene fremstår det klart, at mennesker jævnligt søger efter blandt andet håndklæderadiator priser og håndklæderadiator online. Foruden dette oplever man typisk netshoppere søge eksempelvis køb håndklæderadiator, håndklæderadiator tilbud samt billig håndklæderadiator, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

Spar penge på håndklæderadiator

Det er efterhånden ekstremt smart for os alle at sammenligne priser på billige håndklæderadiator online fra forskellige e-butikker, og følgelig har flertallet af online selskaber ikke kunne slippe for at reducere prisen på håndklæderadiator betydeligt, og endda sikre fragt uden beregning.

Dog kan det stadigvæk blive profitabelt at tjekke flere e-firmaer efter rabatter og tilbud på håndklæderadiator online forud for at du shopper, sådan at du er skråsikker på at indhente den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

Du skal bare ikke glemme, at når en internet webshop tilbyder billige håndklæderadiator online for en salgspris der kan virke uendeligt lav, så er det for det meste være et signal om en uærlig internet butik. Shopping med kort er trods alt en del af en anordning, hvilket beskytter køberen overfor snydagtige internet forhandlere.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du bruge en afdragsløsning fra fx ViaBill, når du tilstræber at klare regningen på håndklæderadiator senere. Dette foreslåes som regel hos specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at mennesker mange gange søger efter bl.a. håndklæderadiator tilbud og håndklæderadiator online. Vi ser desuden mange gange netshoppere efterspørge for eksempel køb håndklæderadiator, billig håndklæderadiator og håndklæderadiator priser.

Udforsk folks bedømmelser

Trustpilot indebærer sådan set ønskværdige genveje til at betragte en lang række forhenværende forbrugeres evalueringer og af den grund støtter vi, at du beser online forhandlerens kritik inden du shopper billige håndklæderadiator online.

Facebook resulterer i lignende ret gode genveje til at få indsigt i online virksomhedens kundetilfredshed. I øvrigt er der nogle internet webshops hvor det er muligt at levere en evaluering af deres køb, som tilmed kan udnyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige håndklæderadiator online på en internet butik burde man i og for sig gennemløbe e-butikkens handelsbetingelser, det er dog naturligvis et tidskrævende arbejde, især hos de udbredte byggekæder som Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og 10-4.

En anden løsning er at tjekke om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, grundet at det almindeligvis er en indikation om at e-firmaet accepterer de danske retningslinjer, udover at e-forhandleren tit besøges af fagfolk der har megen viden om retningslinjerne.

Dette er desuden en god lejlighed til assistance, for så vidt du oplever problemstillinger i forbindelse med dit køb af håndklæderadiator. Derudover anbefales det at du er oppe på mærkerne omkring de vigtigste bestemmelser der gælder for bestillingen af håndklæderadiator online, f.eks. den returret online butikken garanterer.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man til enhver tid bevarer ens ordrekvittering, således man i fremtiden kan påvise sit køb af håndklæderadiator, ligegyldig om man bestiller ved 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix eller Davidsen.

Lene Møller gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Morten gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Peter T gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Niels gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot fører til temmelig pålidelige løsninger til at granske diverse aktuelle konsumenters evalueringer og herved er det fornuftigt, at du analyserer internet butikkens kritik før du shopper billige håndklæderadiator online. Facebook genererer ligeledes fuldkommen hæderlige løsninger til at få et kig ind i e-firmaets troværdighed.
2Antal dages levering kan i nogle tilfælde være super bestemmende i tilfælde af at vi har brug for din pakke om kort tid, så med det formål er det temmelig essentielt at du checker den forventede leveringstid for håndklæderadiator. En lang række e-forretninger reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varer, men vær vagtsom da det er afhængig af at ordren aflægges før et fastslået tidspunkt.
3Før folk bestiller billige håndklæderadiator i en online virksomhed kan man egentlig studere butikkens handelsvilkår, det er dog oftest ikke videre interessant. Tilsvarende tilråder vi at kunden er påpasselig med de mest vitale vilkår der kan influere på handlen med billige håndklæderadiator online, som for eksempel hvilken ombytningsret e-forhandleren benytter.
4Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af en bestemmelse, som sikrer folk overfor uoprigtige internet outlets. Som et alternativ kunne du bruge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at finansiere regningen ude i fremtiden.
5Den billigste leveringsversion er dog at hente varerne selv, som jo beroer på at du opholder dig med kort afstand til internet selskabets arbejdslager. Den form for fragt er naturligvis ret bestemmende om du behøver håndklæderadiator om et øjeblik. Alternativt så yder flere online butikker billig fragt, men tit er det kun gældende hvis der bestilles for et fastsat beløb.
6Temmelig mange internet forhandlere foreslår nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmidler til håndklæderadiator. Den mest benyttede er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter bestillingen den dag der passer dig. Muligheden er jo særligt nem, samt typisk tillige den mest prisbevidste form for fragt.
7En hel del netbutikker tilbyder fragt uden beregning på håndklæderadiator, men i reglen kræves det at du aftager for en bestemt pris. Alternativt kan man beslutte sig for den billigste fragtmulighed, som typisk vil blive at få leveret dine varer til et udleveringssted. Fragtformen bliver gennemsnitligt også usædvanlig nem. Den prisbilligste fragttype vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
8Vi går generelt ind for at tjekke hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, som skulle være et kendetegn for at online butikken adlyder de opstillede regler, udover at e-firmaet nu og da efterses af fagfolk der forstår reglerne. Før nogen handler billige håndklæderadiator i en online webshop behøver man uden tvivl skimme shoppens regler.
9Det er særdeles problemfrit for almindelige mennesker at vurdere tilbud online på billige håndklæderadiator i blandt diverse online varehuse, og altså frembyder langt de fleste forretninger på nettet fragt uden beregning. Det kan ikke desto mindre være rentabelt at inspicere indtil flere internet forhandlere efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, så man er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris.