Byggevarepriser.dk

Håndholdt Dekupørsav

Luna Dekupørsav BSS 460
4.295 kr.
Se produkt
Proxxon Dekupørsav DSH 2-gears
1.980 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav JWSS-22B
6.995 kr.
Se produkt
Holzmann Dekupørsav DKS20
1.795 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav JSS-16A
995 kr.
Se produkt
Eclipse dekupørsav, 7cp 315 mm
179 kr.
Se produkt
Scheppach Dekupørsav DECO-FLEX
1.795 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav 354 230 V
4.660 kr.
Se produkt
Proxxon Dekupørsav DS 460 2-Gears m. beskyttelse
3.205 kr.
Se produkt
JET Dekupørsav JSS-354V
5.895 kr.
Se produkt
Proxxon Dekupørsav DS 230/E
1.130 kr.
Se produkt
Luna Dekupørsav BFS 1601
1.095 kr.
Se produkt
Jet JSS-18 Dekupørsav
3.750 kr.
Se produkt
Dekupørsav 120 W - TC-SS 405 E
799 kr.
Se produkt
FOX Dekupørsav med lys, flexaksel og kitsæt 120w
2.499 kr.
Se produkt
Ryobi Rsw1240g Dekupørsav 125w
1.699 kr.
Se produkt
Dekupørsav 85 watt PowerPlus POWX190
855 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med fx returret. Derfor bør man kende forretningens betingelser.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for fragten, så kunne du overveje at transportere varerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed ved de kendte byggecentre.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige håndholdt dekupørsav hos de forskellige online byggekæder. En del har gode tilbud, og nogle fokuserer på faglig sparring. Du bør tænke over hvad du foretrækker.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For mange er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, som kan give råd og vejledning til valg af håndholdt dekupørsav.
Nogle byggekæder præsterer et stort vareudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør vide om det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover bare håndholdt dekupørsav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre tilbyder produkter fra en lang række forskellige nicheshops, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt sortiment af håndholdt dekupørsav online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed til dig som køber online. Det kan du se fordele ved.
De store byggekæder finder du mange steder i landet, og derigennem har du adgang til at handle online og hente varerne på eget initiativ. Som følge af det er det muligt at slippe for leveringsomkostningen, og endda have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops er producenter af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billigere pris.
Hovedparten af webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, som oftest er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du køber håndholdt dekupørsav online fra deres webshop.
Diverse nicheforretninger på nettet er specialister i deres produkter, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således kan du få ekstra nyttig service fra medarbejdere der er specialister i lige præcis håndholdt dekupørsav.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag flere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

håndholdt dekupørsav silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

håndholdt dekupørsav jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af ca. 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

håndholdt dekupørsav bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

håndholdt dekupørsav harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I god tid inden at du optager byggeprocessen kan det blive ubeskriveligt værdifuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Der kommer uden tvivl uventede vanskeligheder når det kommer til omfattende projekter, og altså viser det sig væsentligt at man har afsat nok plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er overbevist om at man får det færdiggjort.
3Det er muligt at forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet når ombygningen er CO2-besparende. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
4Ofte vil det være af stor betydning at have lavet et regnskab for projektet, så man har et overblik over økonomien. Det bør være rationelt at nedfærdige alle udgiftsposter, og så finde frem til ens købspris for dem alle sammen.
5For opgaver udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. På grund af dette skal du jævnligt tjekke femdøgnsprognosen når du nærmer dig projektets start, så det ikke uanmeldt går i gang med at regne i samme sekund som du vil påbegynde dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Godt forarbejde vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du må forfatte en effektiv handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver din plan.
7Man vil nødig fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være afgørende at have grejet disponibelt forinden du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at indregne omkostningerne hertil i budgettet.
8Måske burde du overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du burde købe assistance fra en fagmand til områder af byggeriet. Hvis du får hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at indhente en pris fra flere selskaber.
9Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, især ift. store byggeprojekter. Flere ombygninger kræver flere folk. Dertil bliver det hurtigere og mere socialt når man ikke er ene om det.
10Du skal aldrig nogensinde forsømme sikkerheden, så glem ikke beklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som beskytter dig med henblik på eventuelle uheld. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
11Det er væsentligt at du har de presserende byggematerialer handlet ind inden du tager fat på byggeprocessen. Du kunne udfærdige en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting du får brug for, og derefter gennemgå oversigten, med det formål at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
12Der kan findes en verden af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube tilbyder utrolig meget gavnlig information, i særlig grad såfremt du benytter engelske søgeord.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er hamrende godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er temmelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En lang række internet butikker foreslår heldigvis diverse forskellige billige fragtmuligheder til håndholdt dekupørsav. En yndling er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er nemlig særligt enkel, og i mange tilfælde tilmed den billigste leveringstype.

Du bør omvendt tænke over at vælge at få sendt til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig typisk lidt mere bekostelig, men tillige meget ukompliceret med håndholdt dekupørsav online. Den mest betalelige fragtform er utvivlsomt at du selv henter varerne, som jo er betinget af at du bor med kort afstand til online webshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på håndholdt dekupørsav er naturligvis ualmindeligt afgørende om du skal bruge produkterne om få sekunder, og af den grund er det fuldt ud essentielt at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato for håndholdt dekupørsav. En række webbutikker – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et angivent tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få pakken ordnet forud for at de pakkeansatte har fyraften.

Indtil flere online shops frembyder fragt uden betaling på håndholdt dekupørsav online, men undertiden kun når du bestiller for et bestemt beløb. Som alternativ burde man overveje den billigste fragtform, hvilket oftest vil være at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted.

En del webshops tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig håndholdt dekupørsav derhjemme men afhenter i butikken. Fx Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen. Byggekæderne udlover eksempelvis click-and-collect på håndholdt dekupørsav i følgende byer:

Varde, Frederiksværk, Allerød, Ølstykke, Gladsaxe, Værløse, Frederikssund, Hedehusene, Svendborg, Solrød Strand, Struer, Roskilde, Virum, Tilst, Nykøbing Falster, Haslev, Frederiksberg, Stenløse, Kalundborg, Risskov, Sønderborg, Odense, Silkeborg, Helsingør, Charlottenlund, Grenaa, Farum, Viborg, Middelfart, Nyborg, Ringsted, Glostrup, Vallensbæk, Tårnby, Nakskov, Brabrand, Rødovre, Hvidovre, Brøndby, Taastrup, Aabenraa, København, Fredericia, Hedensted, Vordingborg, Dragør, Køge, Skanderborg, Nærum, Skive, Åbyhøj, Gentofte, Hobro, Aalborg, Herlev, Lystrup, Vejle, Thisted, Brønshøj, Ikast, Horsens, Rudersdal, Næstved, Nørresundby, Hørsholm, Lyngby, Aarhus, Hillerød, Randers, Herning, Kolding, Odder, Holstebro, Søborg, Ballerup, Kokkedal, Korsør, Albertslund, Rønne, Hjørring, Haderslev, Birkerød, Højbjerg, Lillerød, Frederikshavn, Valby, Holbæk, Ishøj, Vanløse, Brønderslev, Greve, Jyllinge, Slagelse, og Esbjerg, .

Klik-og-hent af håndholdt dekupørsav er muligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster).

Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at folk ofte søger efter blandt andet håndholdt dekupørsav tilbud og billig håndholdt dekupørsav. Derudover oplever man typisk internet shoppere søge bl.a. håndholdt dekupørsav priser, køb håndholdt dekupørsav samt håndholdt dekupørsav online, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Tilbud på håndholdt dekupørsav

Det har vist sig at være usædvanlig bekvemt for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige håndholdt dekupørsav online i blandt diverse netbutikker, og til gengæld har de fleste online forhandlere set sig nødsaget til at nedbringe prisniveauet på håndholdt dekupørsav markant, og derudover tilbyde fri fragt.

Det kan imidlertid blive profitabelt at prøve diverse e-forhandlere efter udsalg og tilbud på håndholdt dekupørsav online inden du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Man bør trods alt være omhyggelig med, at såfremt en butik på nettet markedsfører billige håndholdt dekupørsav online til salg for en udsalgspris der kan virke ufattelig letkøbt, så bør det mange gange være et karakteristika der viser en falsk butik. Handler med kort er i hvert fald indbefattet af et reglement, som støtter os imod fup internet varehuse.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil godtgøre pengene til håndholdt dekupørsav over et længere tidsrum. Det fås normalt i nichebutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Når der ses på tendenserne står det markant, at internetbrugere typisk kigger efter bl.a. billig håndholdt dekupørsav og håndholdt dekupørsav tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere søge blandt andet køb håndholdt dekupørsav, håndholdt dekupørsav online og håndholdt dekupørsav priser.

Se nærmere på folks anbefalinger

Trustpilot yder i højeste grad fine chancer for at efterse diverse tidligere kunders reflektioner og på grund af dette tilråder vi, at du iagttager internet shoppens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige håndholdt dekupørsav online.

Facebook genererer lignende ret hensigtsmæssige genveje til at få kendskab til online firmaets kundefokus. Her møder vi nogle webshops som gør det muligt at udfærdige en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ydermere kan benyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige håndholdt dekupørsav online på en internet virksomhed kan de egentlig sætte sig ind i e-shoppens regler, men det er undertiden ikke særlig interessant, i særdeleshed med de udbredte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Et andet forslag kan være at undersøge om e-shoppen er støttet af e-mærket, eftersom det ofte er en tryghed om at netshoppen understøtter de officielle danske regler, udover at online shoppen hyppigt overværes af specialister der har ekspertise inden for de gældende vilkår.

Desuden får du lejlighed til at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger ved din ordre på håndholdt dekupørsav. Foruden dette anbefaler vi at du er sat ind i de mest vitale forhold der kan have indflydelse på bestillingen af håndholdt dekupørsav online, til eksempel hvilken returpolitik online butikken bruger.

Her er det virkelig afgørende, at man stadigvæk beholder sin faktura e-mail, således man senere vil kunne bevidne bestillingen af håndholdt dekupørsav, ligegyldig om man har købt ved Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen eller 10-4.

Rasmus Jensen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Michael Johansen gav 4 stjerner

Fremragende service.

Karen Knudsen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Henrik Knudsen gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til når du køber online
1En række online forretninger tilbyder nu om dage en lang række forskellige billige metoder til levering til håndholdt dekupørsav. En af de mest anvendte er nu om dage pakkeshops, hvor du selv kan afhente din pakke når det passer dig bedst. Fragttypen er jo særdeles let gængelig, samt endda tilmed den billigste mulighed for levering.
2Vi slår generelt et slag for at efterse hvorvidt internet shoppen er e-mærke godkendt, som typisk er en garanti for at online virksomheden accepterer de opstillede regler, samt at webshoppen rutinemæssigt undersøges af sagkyndige som er indført i reglerne. Inden nogen handler billige håndholdt dekupørsav på en internet handler bør de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsbetingelser.
3Leveringstidspunktet er naturligvis ret så væsentlig når vi har behov for varen inden for få dage, og derfor er det øjensynligt passende at vi kontrollerer den estimerede leveringstid på håndholdt dekupørsav. En stor portion forretninger på nettet tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter, men vær vagtsom da det står og falder med at transaktionen gennemføres inden et givent tidspunkt.
4Forud for at folk shopper billige håndholdt dekupørsav i en online butik kan man sådan set studere webbutikkens regler, det er dog bare et omfattende projekt. Tilmed er det at foretrække at køberen er obs på de væsentligste reglementer der influerer på shopping af billige håndholdt dekupørsav online, f.eks. hvilken bytteret internet virksomheden bruger.
5Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af en forordning, som forsvarer dig som kunde overfor uægte butikker på nettet. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du vil finansiere betalingen over en periode.
6Trustpilot forærer dig stort set fremragende muligheder for at vurdere en stor portion øvrige brugeres omtaler og derved tilrådes det, at du studerer e-handlens omtaler før du shopper billige håndholdt dekupørsav online. Facebook fører til desuden stort set fornemme løsninger til at få en idé om internet selskabets troværdighed.
7Indtil flere internet outlets præsterer levering uden beregning på håndholdt dekupørsav, men i reglen er det under betingelse af at du handler for et bestemt beløb. Derudover kan du beslutte sig for den mindst kostelige type af levering, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Fragtløsningen er tit endda ret så let gængelig. Den prisbilligste leveringsform er utvivlsomt at hente varerne selv.
8Det har vist sig at være rigtig enkelt for folk at vurdere prisniveauet online på billige håndholdt dekupørsav i blandt forskellige internet outlets, og til gengæld frembyder en lang række e-butikker fragt uden omkostninger. Men det kan trods alt blive tiden værd at udforske nogle forskellige webbutikker efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at antage den bedste pris.
9Den prisbilligste leveringsversion er dog selv at hente produkterne, hvilket står og falder med at du har bopæl nær internet butikkens arbejdslager. Den form for levering er naturligvis super afgørende ifald man mangler håndholdt dekupørsav lige om lidt. Alternativt så lover enkelte netbutikker levering uden gebyr, men typisk kræves det at du handler for en konkret pris.