Byggevarepriser.dk

Gyngestativ

Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Røde gyngesæder sort
2.295 kr.
Se produkt
Plus Cubic Gyngestativ inkl. rund redegynge sort
2.729 kr.
Se produkt
Plus Cubic Gyngestativ med 9x9 oml.stolper/drager inkl. beslag sort
1.899 kr.
Se produkt
Plus Cubic Gyngestativ med 9x9 oml.stolper/drager inkl. beslag
1.499 kr.
Se produkt
Plus Gyngestativ ekskl. gynger og karabinhager - natur 18519-1
2.399 kr.
Se produkt
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Røde gyngesæder
1.895 kr.
Se produkt
Gyngestativ M/platform, U/gynge Og Beslag
1.149 kr.
Se produkt
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Lime gyngesæder sort
2.295 kr.
Se produkt
Plus Gyngestativ ekskl. gynger og karabinhager - sortgrundet 18519-15
2.899 kr.
Se produkt
Plus Gyngestativ ekskl. gynger, natur 18513-1
899 kr.
Se produkt
Plus Cubic Gyngestativ inkl. rund redegynge
2.274 kr.
Se produkt
Plus Cubic Gyngestativ inkl. 2 Lime gyngesæder
1.895 kr.
Se produkt
Gyngestativ, M/beslag Og Gynger
949 kr.
Se produkt
Plus Gyngestativ i multistolper ekskl. gynger, natur 18521-1
1.799 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige gyngestativ fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, hvorimod nogle vil have en høj grad af service. Du skal bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere varerne personligt. Det er især en mulighed hos de store byggecentre.
Nogle byggecentre sælger et enormt produktsortiment, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot gyngestativ.
For en del er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, som kan give sparring og vejledning omkring gyngestativ.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du kende forretningens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker mange steder i landet, og i kraft af det har mange mulighed for at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. På grund af det har man valget om at undvære fragten, og samtidig få varerne hurtigere.
De store byggecentre er populære og almenkendte butikker, hvilket kan give øget sikkerhed når man handler online. Det kan du se fordele ved.
De store byggecentre samler produkter fra alverdens nicheshops, og takket være dette kan du købe fra et stort udvalg af gyngestativ online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, der oftest drives i Danmark, muligvis endda lokalt i dit område. Disse bidrager du til ved at handle gyngestativ online hos dem.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det vil du opleve ekstra kompetent assistance fra nogle der er specialister i lige præcis gyngestativ.
Alverdens online nichebutikker producerer selv varerne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få billigere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
gyngestativ bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

gyngestativ jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

gyngestativ harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

gyngestativ silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af over 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag over 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag over 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du skal for alt i verden ikke forsømme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm der sikrer dig overfor eventuelle ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
2Godt forarbejde vil altid være vejen til at lykkes med dit arbejde. Du anbefales at sammensætte en klar køreplan, som dikterer hvilke gøremål der løses hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Husk at være konkret idet du laver din plan.
3Husk at reflektere over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du skal få professionel assistance til noget af byggeriet. Såfremt du tager imod hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at få uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
4Inden du opstarter arbejdet er det aldeles fornuftigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der vise sig mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du jævnligt se vejrberetningerne i perioden for byggeriets start, så det ikke uventet går i gang med at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre det svære byggeprojekt.
6Der viser sig stort set altid pludselige udfordringer når det gælder omfangsrige projekter, og følgelig kan det vise sig essentielt at man afsætter tilstrækkelig plads i køreplanen, med det formål at man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
7Det kan være nyttigt at søge hjælp til byggeprocessen, især hvis det er omfangsrige byggeprocesser. Større projekter skal gerne udføres af flere personer. Endvidere vil det blive mere effektivt og sjovere når man ikke er alene om det.
8Du bør ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Det er yderst relevant at have værktøjet disponibelt inden du begynder på byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage de her omkostninger i økonomien.
9Typisk vil det vise sig fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeri, så du har kontrol over udgifterne. Det må være økonomisk at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man kan indsamle ens udgift ved dem én efter én.
10Du kan finde endeløse instruktioner og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube tilbyder utrolig meget udbytterig info, især ifald du kigger i hele verden.
11Husk at du kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes såfremt projektet er godt for miljøet. Af få støtte betinger at byggeprojektet har en positiv betydning for planeten.
12Måske kan det blive fundamentalt at du har de presserende byggematerialer til disposition før du starter dit arbejde. Du har fordel af at nedskrive en simpel indkøbsliste som samler alt det du skal bruge, og så gennemløbe hver enkelt ting, således at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
De højest bedømte byggemarkeder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er absolut imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt flot. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er smartest?

En lang række online shops tildeler nu om dage alverdens billige leveringsmuligheder til gyngestativ. En af de mest anvendte er efterhånden afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter præcis når det passer dig. Metoden er nemlig vældig praktisk, samt endda endvidere den mest billige løsning til levering.

Du burde på samme måde beslutte dig for at få ordren bragt til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver for det meste en sjat mere omkostningsfuld, men til gengæld yderst uproblematisk med gyngestativ online. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, men den løsning forudsætter at du lever i kort afstand af netshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på gyngestativ er selvfølgelig super vital såfremt du skal bruge dine nye varer om få sekunder, og i det øjemed er det sandelig centralt at vi checker den forventede leveringsdato ved gyngestativ. En masse internet forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig 1 dags fragt på adskillige varer online, men husk at det betinges af at du når at bestille forud for et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at medarbejderne tager hjem.

Flere online varehuse yder fragt uden betaling på gyngestativ online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man indkøber for en fastsat sum. I øvrigt bør du tage den mest betalelige leveringstype, hvilket ofte vil være at få leveret varerne til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkeder tilbyder afhentning hvor man handler billig gyngestativ derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma og XL-Byg. Byggemarkederne udlover blandt andet click-and-collect på gyngestativ i disse byer:

Farum, Aarhus, Højbjerg, Valby, Ikast, Allerød, Kokkedal, Nørresundby, Helsingør, Kolding, Odder, Hillerød, Frederiksberg, Søborg, Hedehusene, Albertslund, Lillerød, Vanløse, Aalborg, Aabenraa, Haderslev, Brøndby, Birkerød, Esbjerg, Ølstykke, Brabrand, Rødovre, Skive, Odense, Grenaa, Randers, Herlev, Risskov, Struer, Tårnby, Nakskov, Nyborg, Greve, Sønderborg, Glostrup, Frederiksværk, Skanderborg, Hørsholm, Nykøbing Falster, Hobro, Hjørring, Varde, Brønderslev, Lystrup, Virum, Vallensbæk, Holbæk, Rudersdal, Taastrup, Brønshøj, Næstved, Gladsaxe, Kalundborg, Lyngby, Køge, Roskilde, Korsør, Viborg, Thisted, Frederikshavn, Silkeborg, Middelfart, Horsens, Rønne, Vordingborg, Fredericia, Svendborg, Nærum, Tilst, Holstebro, Ishøj, Stenløse, Åbyhøj, Ballerup, Vejle, Dragør, Frederikssund, København, Slagelse, Haslev, Værløse, Solrød Strand, Gentofte, Charlottenlund, Hvidovre, Hedensted, Jyllinge, Ringsted, og Herning, .

Klik-og-hent af gyngestativ er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Falster, Nordsjælland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når man ser på data er det tydeligt, at mennesker mange gange leder efter bl.a. gyngestativ priser og billig gyngestativ. Foruden dette oplever man tit internet shoppere søge eksempelvis gyngestativ tilbud, køb gyngestativ og gyngestativ online, foruden de gængse byggemarkeder som 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Find den bedste pris på gyngestativ

Det er jo særdeles ligetil for enhver at søge information om priser på billige gyngestativ online på flere forretninger på nettet, og af den grund har flere e-firmaer været nødt til at nedskære prisen på gyngestativ helt i bund, og endda tilbyde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være indbringende at prøve et par forhandlere på nettet efter billige priser på gyngestativ online inden du køber, så man er usvigeligt sikker på at få den laveste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og 10-4.

Man skal lige meget hvad være omhyggelig med, at hvis en butik markedsfører billige gyngestativ online på tilbud til en pris som virker uendeligt letkøbt, så er det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uægte online forretning. Kortbetalinger er trods alt dækket ind under en lov, der værner dig som køber overfor snydagtige forhandlere på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du vælge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at afbetale prisen på gyngestativ ude i fremtiden. Det fås som regel ved niche webshops, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma og Stark.

Når man ser på tallene fremstår det markant, at mennesker mange gange søger eksempelvis gyngestativ online og gyngestativ priser. Man ser desuden mange gange netshoppere kigge efter bl.a. billig gyngestativ, gyngestativ tilbud og køb gyngestativ.

Læs eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot medfører super solide muligheder for at tolke forskellige forhenværende brugeres observationer og derfor er det godt, at du beser online forretningens omtaler før du placerer din ordre på billige gyngestativ online.

Facebook genererer tillige en lang række relevante løsninger til at få indsigt i online forretningens popularitet. Desuden ses en del online forhandlere hvor folk kan forfatte en vurdering af købsoplevelsen, som tilmed bør anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før nogen køber billige gyngestativ online i en e-butik kan de for at være sikker have øje for netbutikkens vilkår, dog er det tit ikke særlig spændende, særligt på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

En anden løsning kunne derfor være at se om internet butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det skulle være en indikator for at internet butikken opfylder de danske retningslinjer, tillige med at webshoppen jævnligt gennemses af fagmænd som behersker de gældende love.

Det giver dig lejlighed til en håndsrækning, hvis du forvoldes besvær med din handel med gyngestativ. Ligeså anbefaler vi at køber er vidende om de fundamentale betingelser i forbindelse med bestillingen af gyngestativ online, f.eks. den returrettighed online forretningen lover.

I den sammenhæng er det tilmed essesentielt, at man til enhver tid opbevarer ens faktura e-mail, således man fremadrettet vil kunne påvise sit køb af gyngestativ, uagtet om man handler ved 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bygma.

Lone Olsen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Bente C gav 4 stjerner

Perfekt køb

Pia gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Inge Nielsen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til online indkøb
1Trustpilot frembringer en del hæderlige genveje til at tyde en lang række andre brugeres ratings og derved foreslår vi, at du bliver klogere på internet webshoppens ratings forud for at du køber billige gyngestativ online. Facebook tilbyder også sådan set troværdige chancer for at få indblik i online webshoppens pålidelighed.
2Fragttiden er naturligvis ualmindeligt afgørende i tilfælde af at du skal bruge pakken med det samme, og med det formål er det forholdsvis passende at vi checker tidshorisonten for levering på gyngestativ. Flere outlets på nettet stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre, men vær påpasselig da det beroer på at ordren køres igennem inden et bestemt klokkeslæt.
3Det er efterhånden rigtig let gængeligt for forbrugerne at finde information om priser online på billige gyngestativ fra flere webshops, og herved lover flertallet af internet outlets levering uden omkostninger. Det kan til hver en tid vise sig lønnende at sammenligne et par e-firmaer efter tilbud og rabat inden du shopper, så du er velinformeret til at modtage den laveste pris.
4En hel del online outlets foreslår nu en række forskellige billige leveringsmetoder til gyngestativ. En yndling er i vore dage pakkeshops, og så henter du bare ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig meget nem, samt typisk endda den prisbilligste leveringsform.
5Den billigste leveringsmetode kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket dog står og falder med at du bor i kort afstand af online webshoppens lager. Den leveringsmodel er selvfølgelig særdeles afgørende når du mangler gyngestativ øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle online firmaer gratis levering, men oftest forudsætter det at du køber for et konkret beløb.
6Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omsluttet af et regelsæt, hvilket støtter køber overfor snydagtige netbutikker. Alternativt kan du udnytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at klare betalingen senere.
7Vi slår generelt et slag for at granske hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, hvilket er en erklæring om at e-handlen efterlever gældende dansk lovgivning, foruden at internet webshoppen rutinemæssigt revideres af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Forinden nogen bestiller billige gyngestativ på en netbutik burde de i og for sig få overblik over shoppens handelsaftale.
8Før nogen handler billige gyngestativ hos en e-butik kunne de til hver en tid skimme deres handelsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig morsomt. Endvidere stiller vi forslag om at man er påpasselig med de mest betydningsfulde reglementer der gælder for shopping af billige gyngestativ online, som eksempelvis den ombytningspolitik online webshoppen garanterer.
9Nogle få forhandlere på nettet præsterer gebyrfri levering på gyngestativ, men oftest kun hvis der erhverves for et konkret beløb. Derudover kan man udvælge den prisbilligste leveringsversion, der oftest er at få leveret varerne til et udleveringssted. Leveringsformen bliver som regel på den anden side ultra ligetil. Den prisbilligste løsning er unægtelig at du selv henter produkterne.