Byggevarepriser.dk

Gummihammer

Hultafors gummihammer GU sort 165 g
55 kr.
Se produkt
Gummihammer hvid 700 gram -
83 kr.
Se produkt
Gummihammer hvid 450 gram - Ø 54 mm
55 kr.
Se produkt
Gummihammer lrm 680g
198 kr.
Se produkt
Gummihammer sort 450 gram - Ø 54 mm
34 kr.
Se produkt
Gummihammer sort 900 gram
63 kr.
Se produkt
Gummihammer lrm 454g
156 kr.
Se produkt
Gummihammer Hultafors GU 65
107 kr.
Se produkt
Gummihammer sort 700 gram
51 kr.
Se produkt
Gummihammer lrm 340g
117 kr.
Se produkt
Gummihammer hvid 900 gram
104 kr.
Se produkt
Hultafors Gummihammer, ø75 GU 75
112 kr.
Se produkt
ATHLET gummihammer hvid
90 kr.
Se produkt
SYDVESTA gummihammer stor 3,7kg/91cm
739 kr.
Se produkt
PEDDINGHAUS Gummihammer, hård, 60x100mm 550g
100 kr.
Se produkt
HOLTEMANN Gummihammer, hvid, plastskaft ø60mm
156 kr.
Se produkt
PEDDINGHAUS Gummihammer, hård, 50x90mm 350g
72 kr.
Se produkt
SYDVESTA gummihammer lille 2,4kg/38cm
539 kr.
Se produkt
PEDDINGHAUS Gummihammer, hård, 70x120mm 750g
140 kr.
Se produkt
Hultafors Gummihammer, ø65 GU 65
89 kr.
Se produkt
Gummihammer hvid 700 gram Kreator
100 kr.
Se produkt
Gummihammer hvid 900 gram Kreator
113 kr.
Se produkt
Gummihammer sort 700 gram Kreator
62 kr.
Se produkt
Gummihammer sort 900 gram Kreator
75 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisen på billige gummihammer fra webshop til webshop. Enkelte har lave priser, hvorimod øvrige har faglig sparring. Du skal gennemtænke hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af produkter, og nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare gummihammer.
For nogle er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, som giver rådgivning og sparring omkring gummihammer.
Det er absolut ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du vælge et andet.
Ifald du skal have varerne med det samme eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne personligt. Dette er navnligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du undersøge webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og i kraft af det har mange chancen for at handle online og fragte varerne på eget initiativ. Som følge af det er det muligt at spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se fordele ved.
De kendte byggemarkeder samler produkter fra diverse nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af gummihammer online.

Nichewebshop

Størstedelen af små butikker har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig formår de at yde endnu mere indsigtsfuld assistance fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis gummihammer.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online vil du få gode tilbud.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, som tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at handle gummihammer online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
gummihammer bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

gummihammer silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

gummihammer harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

gummihammer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du kan overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør sikre dig hjælp fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Såfremt du skal have hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at indhente forslag fra en håndfuld entreprenører.
2Der viser sig stort set altid uforudsete vanskeligheder når det gælder avancerede projekter, og på grund af det vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes god nok tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan være sikker på at nå i mål til tiden.
3Man vil ikke på noget tidspunkt gå ned på grej. Ofte vil det være fordelagtigt at have grejet klar til brug inden du indleder byggeprojektet. Desuden er det afgørende at inkludere de medfølgende omkostninger i økonomien.
4Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til dele af projektet, i særdeleshed når der er tale om store arbejdsopgaver. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af flere folk. Dertil må det blive mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
5Der er vældig mange vejledninger og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver dig adgang til overvældende meget udbytterig oplysning, i særlig grad ifald man skriver søgeordene på engelsk.
6Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at have de relevante materialer til rådighed på forhånd inden du begynder byggeriet. Du vil med fordel kunne sammensætte en hurtig note som samler alt det der skal bruges, og efterfølgende eftergå punkterne, med øje for at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
7For projekter udenfor kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Således bør du ofte tage et kig på udsigten ift. vejret i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det ikke uventet begynder at vælte ned i samme sekund som du er godt i gang med det avancerede byggeprojekt.
8Du bør aldrig glemme dit eget helbred, så glem ej påklædning bl.a. arbejdshjelm der skåner dig mod potentielle uheld. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer professionel hjælp.
9Længe før du indleder arbejdet kan det blive ret meningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der gælde begrænsende regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
10Godt forarbejde vil være nøglen til at lykkes med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver handlingsplanen.
11Husk at du kan spørge om offentlig støtte til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at renoveringen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag betinger at renoveringen har en positiv betydning for planeten.
12Typisk vil det vise sig afgørende at lave et regnskab for projektet, så man har et økonomisk overblik. Det vil blive rationelt at kortlægge hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne notere udgiften ved dem slavisk.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som klart er usædvanligt flot. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er virkelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Mange online firmaer udlover heldigvis en lang række forskellige billige muligheder for levering til gummihammer. En af dem der er mest populær er nu om dage udleveringssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din pakke når der er tid til det. Løsningen er nemlig virkelig smart, og oftest tilmed den billigste leveringsmåde.

Du bør på samme måde beslutte dig for at vælge udbringning til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen er af og til en tand mere bekostelig, men tillige temmelig let gængelig for gummihammer online. Den billigste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, men den løsning betinges af at du er lige ved internet selskabets butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på gummihammer kan være temmelig vital forudsat man har behov for varen med det samme, og herved er det uden tvivl centralt at du efterser den anslåede leveringsdato på gummihammer. Masser af e-shops – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varer online, men glem ikke at det forudsætter at ordren indsendes inden et fastslået tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forinden pakkepersonalet holder fyraften.

En række outlets på nettet yder fragt uden betaling på gummihammer online, men i reglen er det forudsat at man shopper for en bestemt pris. Alternativt kunne du foretrække den billigste fragtmetode, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted.

En stor portion webbutikker giver click-and-collect hvor du bestiller billig gummihammer online men afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og 10-4. Byggecentrene frembyder bl.a. afhentning af gummihammer i følgende byer:

Herlev, Tilst, Tårnby, Holbæk, Helsingør, Søborg, Taastrup, Kokkedal, Aabenraa, Glostrup, Frederikshavn, Haderslev, Gentofte, Odder, Hedensted, Nykøbing Falster, København, Birkerød, Horsens, Allerød, Viborg, Køge, Kolding, Brøndby, Næstved, Odense, Virum, Valby, Middelfart, Hørsholm, Frederiksværk, Thisted, Varde, Hillerød, Brabrand, Dragør, Vallensbæk, Solrød Strand, Rødovre, Randers, Albertslund, Rudersdal, Frederikssund, Kalundborg, Struer, Hobro, Grenaa, Risskov, Holstebro, Nyborg, Brønshøj, Skanderborg, Fredericia, Hvidovre, Lillerød, Roskilde, Vordingborg, Frederiksberg, Højbjerg, Charlottenlund, Åbyhøj, Korsør, Rønne, Farum, Lystrup, Silkeborg, Slagelse, Hedehusene, Sønderborg, Brønderslev, Ishøj, Ikast, Haslev, Skive, Lyngby, Esbjerg, Vanløse, Nørresundby, Ølstykke, Herning, Stenløse, Nakskov, Aalborg, Aarhus, Nærum, Ballerup, Værløse, Greve, Vejle, Hjørring, Jyllinge, Svendborg, Gladsaxe, og Ringsted, .

Click-and-collect ift. gummihammer er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Falster, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det klart, at online shoppere ofte leder efter blandt andet gummihammer tilbud og gummihammer online. Vi ser desuden tit internet shoppere efterspørge eksempelvis køb gummihammer, billig gummihammer samt gummihammer priser, foruden de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Rabat på gummihammer

Det er i dag i høj grad problemfrit for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige gummihammer online i blandt diverse internet outlets, og derfor har langt de fleste online forhandlere været presset til at at presse salgspriserne på gummihammer eftertrykkeligt, og i øvrigt garantere gratis fragt.

Derfor kan det til hver en tid være udbytterigt at undersøge nogle forskellige netshops efter udsalg og tilbud på gummihammer online forud for at du placerer ordren, sådan at du er sikker på at modtage den billigste pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Stark.

Du skal dog være så påvagt, at såfremt en shop forhandler billige gummihammer online til en salgspris som er ufattelig attraktiv, så burde det for det meste være en indikator for en uoprigtig netbutik. Bestillinger med kort er imidlertid omsluttet af en retningslinje, der passer på dig imod falske internet firmaer.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du overveje en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at honorere pengene til gummihammer over tid. Det tilbydes som regel i specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Når vi ser på data står det klart, at mennesker tit efterspørger fx gummihammer online og gummihammer priser. Derudover ser vi ofte netshoppere søge fx køb gummihammer, gummihammer tilbud og billig gummihammer.

Se nærmere på tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot bringer dig ganske tiltalende løsninger til at iagttage en række forhenværende brugeres tanker og af den grund støtter vi, at du gennemgår online webshoppens kritik forud for at du køber billige gummihammer online.

Facebook fører til derudover flere fornemme løsninger til at få indblik i online forretningens pålidelighed. Herinde møder vi en række online firmaer som giver kunderne mulighed for at levere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan udnyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk shopper billige gummihammer online på en e-butik behøver de på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsvilkår, det er dog i reglen ikke specielt ophidsende, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Et nemmere alternativ kunne måske være at tjekke om e-shoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det bør være et tegn på at internet virksomheden overholder de danske retningslinjer, tillige med at e-forhandleren undertiden revideres af eksperter der er indført i bestemmelserne på området.

Dette er en god genvej til at blive assisteret, ifald du møder vanskeligheder i processen med din bestilling af gummihammer. Derudover er det prisværdigt at man er opmærksom på de mest centrale bestemmelser der kan influere på bestillingen af gummihammer online, til eksempel hvilken returret online shoppen lover.

Derfor er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin e-mail kvittering, så man altid vil kunne eftervise sit køb af gummihammer, uagtet om man har handlet hos 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma eller Stark.

Hans gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Inger Kristensen gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Birthe I gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Mads gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til online shopping
1Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det skulle være en tryghed om at netshoppen følger gældende dansk lovgivning, og at internet webshoppen løbende tilses af jurister der har indsigt i reglerne på området. Inden folk shopper billige gummihammer på en e-forhandler kan de altid bese e-butikkens handelsvilkår.
2Det har vist sig at være usædvanlig simpelt for folk at søge sig frem til priser online på billige gummihammer fra forskellige e-handler, og derved præsterer en lang række online firmaer levering uden gebyr. Det kan dog ikke desto mindre være tiden værd at efterse nogle forskellige online forhandlere efter billige priser før du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at antage den mest attraktive pris.
3De fleste internet foretagender giver nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmåder til gummihammer. En der er meget populær er lige nu at få sendt til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er altså ekstremt let, samt endda endvidere den billigste løsning til levering.
4Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af en anordning, som redder os imod bedrageriske online selskaber. Som et alternativ burde du overveje en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at honorere prisen over tid.
5Trustpilot genererer en del hæderlige genveje til at verificere ganske mange aktuelle forbrugeres tanker og af den grund tilrådes det, at du analyserer webshoppens bedømmelser inden du bestiller billige gummihammer online. Facebook leverer ydermere aldeles fantastiske chancer for at få indblik i internet virksomhedens troværdighed.
6Den mest prisbevidste løsning vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men den mulighed afhænger af at du befinder dig med kort afstand til internet forretningens bopæl. Den form for levering kan være meget vital om du står og skal bruge gummihammer med det samme. Alternativt så yder visse forhandlere på nettet gratis levering, men i reglen påkræves det at du indkøber for en konkret pris.
7Før nogen bestiller billige gummihammer på en internet shop kan de uden tvivl løbe igennem webbutikkens handelsbetingelser, dog er det gerne ikke særlig sjovt. I øvrigt stiller vi forslag om at køber er opmærksom på de væsentligste regler der kan have indflydelse på shopping af billige gummihammer online, til eksempel den returpolitik online forhandleren tilsikrer.
8Indtil flere online varehuse præsterer fragt uden omkostninger på gummihammer, men i de fleste tilfælde kun såfremt du køber for en konkret sum. Desuden skal man udse dig den mest letkøbte leveringsmulighed, der i mange tilfælde vil være at få dem til at levere ordren til et afhentningssted. Denne viser sig af og til til gengæld særligt smart. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog altid være at hente varerne selv.
9Antal dages levering kan være ualmindeligt relevant forudsat vi har behov for din pakke inden for få dage, og herved er det øjensynligt vigtigt at man ser nærmere på den anslåede leveringstid ved gummihammer. Størstedelen af online selskaber giver billig dag-til-dag fragt på en lang række varer, men vær påpasselig da det er underforstået at bestillingen laves tidligere end et bestemt tidspunkt.