Byggevarepriser.dk

Gulvspånplader pristjek

Er du på udkig efter gulvspånplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 6.991 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 gulvspånplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.991 kr.Køb
7.738 kr.Køb
7.854 kr.Køb
7.933 kr.Køb
10.962 kr.Køb
11.010 kr.Køb
12.084 kr.Køb
13.803 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vådrum til gulvvarme

Størrelser: 30 mm 22 mm 12 mm 20 mm 25 mm 28 mm 19 mm 13 mm 15 mm16 mm 40 mm 5 mm 10 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Det er i særdeleshed et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Det er absolut utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt varesortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør bestemme om det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare gulvspånplader.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Du vil finde variationer i prisen på billige gulvspånplader fra netbutik til netbutik. Nogle satser på billige priser, imens andre giver et højt serviceniveau. Du må vide hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, hvor du kan modtage sparring omkring gulvspånplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder finder du i det meste af landet, og i kraft af det har du tilbuddet om at handle online og hente produkterne personligt. Derved kan man blive fri for leveringsomkostningen, samt samtidig få fat i varerne lige nu.
De kendte byggekæder forhandler produkter fra flere producenter, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et bredt sortiment af gulvspånplader online.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man stopper online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er specialister i deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre varer. Herved kan du få ekstremt kyndig sparring fra personale som er specialister i lige præcis gulvspånplader.
Forskellige specialiserede netbutikker producerer selv de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online er det muligt at få billigere priser.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse bidrager du til når du handler gulvspånplader online hos dem.
Danmarks største byggecentre
gulvspånplader silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

gulvspånplader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gulvspånplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gulvspånplader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag over 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Længe før du starter arbejdet kan det være meget værdifuldt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der gælde mange regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
2Forberedelse viser sig som metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en strømlinet handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, og derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter din handlingsplan.
3I mange tilfælde vil det være afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for dit projekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være en god idé at beskrive samtlige omkostninger, hvorefter man bør finde frem til den billigste pris på dem en ad gangen.
4Du vil på ingen måde fattes udstyr. Typisk kan det være fornuftigt at du har udstyret disponibelt akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at tillægge disse udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
5For opgaver udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. På grund af dette må du hyppigt undersøge vejrudsigten når du nærmer dig starten på projektet, så du slipper for at det med et brag går i gang med at regne når du lige er i fuld gang med det komplekse projekt.
6Husk at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet hvis ombygningen er klimavenligt. Det betinger at byggeriet influerer positivt på miljøet.
7Du kunne overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du bør tilkøbe eksperthjælp til dele af arbejdet. Hvis du tager imod hjælp fra en fagperson er det fordelagtigt at notere tilbud fra en håndfuld entreprenører.
8Der viser sig som regel ubelejlige hovedpiner i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og ergo vil det være af stor betydning at der afsættes tilstrækkelig tid i agendaen, som bidrager til at man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
9Der er en verden af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube tilbyder enorme mængder nyttig information, i særlig grad ifald man søger på engelsk.
10Du må nødig nedprioritere dit eget ve og vel, så husk påklædning inklusiv sikkerhedshjelm som sikring med henblik på potentielle skader. Det er essentielt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
11Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til byggeprojektet, specielt når det kommer til væsentlige byggeopgaver. Omfangsrige opgaver kræver flere personer. Desuden bør det være mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
12Potentielt kan det vise sig af stor betydning at have de relevante materialer til rådighed forud for at du starter projektet. Du bør nedskrive en enkel indkøbsliste med alt det der er nødvendige, og som det næste efterse materialerne, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra flot. Scoren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er enormt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.

Normale spørgsmål hvad angår gulvspånplader

 • Gulvspånplader hvordan?
 • Hvordan lægges gulvspånplader?
 • Hvad vejer gulvspånplader?
 • Hvordan lægger man gulvspånplader?
 • Hvilken leveringsudgave er smartest?

  Mange internet handler yder nu om dage et hav af forskellige billige fragtløsninger til gulvspånplader. Den mest almindelige er i dag afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din pakke når det passer dig. Fragttypen er altså ret bekvem, og tit ligeledes den mest prisbevidste fragttype.

  Du kunne lige så vel vælge at bestille pakken til levering hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden bliver oftest lidt mindre billig, men til gengæld ultra ligetil ved køb af gulvspånplader online. Den mest betalelige fragtform vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, som dog betinges af at du lever i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Fragtperioden på gulvspånplader er jo virkelig relevant såfremt vi har behov for varerne inden for kort tid, og i det øjemed er det fuldt ud fornuftigt at du checker den anslåede leveringsdato på gulvspånplader. Størstedelen af forhandlere på nettet – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære produkter online, men som imidlertid betinges af at transaktionen gennemføres før et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen fikset forud for at lagermedarbejderne drager hjemad.

  Enkelte online shops tilbyder portofri fragt på gulvspånplader online, men ofte kræver det at man handler for en bestemt sum. Desuden kan du snuppe den billigste fragtmulighed, som oftest er at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted.

  Flere byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig gulvspånplader online og selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på gulvspånplader i følgende byer:

  Grenaa, Ølstykke, Haderslev, Hobro, Kalundborg, Skanderborg, Vanløse, Nykøbing Falster, Slagelse, Nyborg, Tilst, Fredericia, Sønderborg, Ballerup, Horsens, Brøndby, Rudersdal, Viborg, Odense, Vejle, Farum, Aabenraa, Helsingør, Skive, Aalborg, Gentofte, Randers, Frederiksberg, Vordingborg, Birkerød, Esbjerg, Korsør, Virum, Risskov, Aarhus, Stenløse, Ikast, Frederikssund, Dragør, Hedehusene, Nørresundby, Ringsted, Hørsholm, Solrød Strand, Greve, Haslev, Kolding, Glostrup, Silkeborg, Hjørring, Rødovre, Brønderslev, Herlev, Køge, Vallensbæk, Roskilde, Odder, Gladsaxe, København, Værløse, Hillerød, Varde, Hedensted, Holstebro, Charlottenlund, Frederikshavn, Tårnby, Nærum, Hvidovre, Struer, Taastrup, Ishøj, Nakskov, Rønne, Brabrand, Kokkedal, Allerød, Frederiksværk, Lystrup, Højbjerg, Åbyhøj, Albertslund, Middelfart, Søborg, Valby, Brønshøj, Lyngby, Holbæk, Svendborg, Jyllinge, Herning, Lillerød, Næstved, og Thisted, .

  Klik-og-hent af gulvspånplader er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden).

  Når man ser på data er det markant, at online shoppere typisk efterspørger for eksempel gulvspånplader tilbud og gulvspånplader online. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker kigge efter fx gulvspånplader priser, billig gulvspånplader og køb gulvspånplader, foruden de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

  Spar penge på gulvspånplader

  Det er i dag virkelig smart for alle og enhver at analysere priser på billige gulvspånplader online hos flere internet foretagender, og til gengæld har masser af shops på nettet fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på gulvspånplader drastisk, og derudover frembyde fragtfri levering.

  Dog kan det stadigvæk vise sig smart at undersøge flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud på gulvspånplader online inden du placerer ordren, således at du er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Man skal trods alt ikke overse, at hvis en butik tilbyder billige gulvspånplader online til en tilbudspris som kan ses som overordentlig fremragende, så kan det i nogle tilfælde være en indikator for en uoprigtig internet butik. Kortkøb er heldigvis omfavnet af en ordning, som assisterer dig som kunde imod snydagtige internet firmaer.

  Generelt foreslår vi handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du benytte en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du ønsker at afbetale prisen på gulvspånplader senere. Dette fås ofte hos nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Silvan og XL-Byg.

  Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere mange gange søger blandt andet gulvspånplader priser og gulvspånplader online. Derudover oplever man ofte mennesker efterspørge fx køb gulvspånplader, billig gulvspånplader og gulvspånplader tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gulvspånplader er 6378 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulvvarme til vådrum

  Størrelser: 12 mm 15 mm16 mm 25 mm 20 mm 40 mm 30 mm 28 mm 22 mm 13 mm 10 mm 5 mm 19 mm

  Undersøg andre menneskers betragtninger

  Trustpilot yder tilpas gode muligheder for at tyde en stor portion tidligere kunders oplevelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du tjekker online shoppens omtaler forinden du bestiller billige gulvspånplader online.

  Facebook frembringer ligeledes ret så passelige muligheder for at få et kig ind i internet butikkens kundefokus. Desuden ser vi en del online forretninger hvor det er muligt at sammensætte en bedømmelse af deres køb, som lige så vel må drages fordel af til at vurdere kundetilfredsheden.

  Forud for at folk bestiller billige gulvspånplader online på en internet butik kunne de for at være på den sikre side tyde shoppens handelsaftale, men det er naturligvis ikke særlig sjovt, særligt på de kendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen og Stark.

  En anden løsning er at efterse hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det almindeligvis er et signal om at netshoppen opretholder de officielle regler, og at virksomheden jævnligt overværes af sagkyndige der forstår vedtægterne på området.

  Desuden tilbydes du genvej til at få assistance, såfremt du får besvær i forbindelse med din shopping med gulvspånplader. Desuden er det smart at man er påpasselig med de mest essentielle bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af gulvspånplader online, fx hvilken byttepolitik online firmaet har.

  I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man permanent bevarer ens kvitteringsmail, således man i fremtiden vil kunne eftervise sin bestilling af gulvspånplader, ligegyldig om man bestiller ved XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen eller Jem og Fix.

  Jens gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Camilla Knudsen gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Birthe gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Susanne Mortensen gav 5 stjerner

  god service

  9 gode råd til online shopping
  1Den mest betalelige fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som dog står og falder med at du lever tæt på internet butikkens arbejdslager. Den mulighed for levering er ret afgørende om du har behov for gulvspånplader lige om lidt. Alternativt så præsterer en række e-forhandlere fragtfri levering, men i mange tilfælde er det forudsat at der handles for en fastsat pris.
  2Inden nogen bestiller billige gulvspånplader i en shop bør de i reglen gennemlæse e-butikkens vilkår, dog er det gerne et tidskrævende projekt. Dertil rekommanderer vi at man er obs på de mest aktuelle betingelser der har indflydelse på bestillingen af billige gulvspånplader online, for eksempel hvilken returneringsret e-forretningen kører med.
  3Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Handler med kort er indbefattet af et reglement, hvilket støtter dig overfor uoprigtige online outlets. Som et alternativ bør du anvende en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil dække prisen i flere bidder.
  4Det er efterhånden yderst gnidningsløst for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige gulvspånplader på flere e-butikker, og til gengæld tilbyder de fleste internet webshops fragt uden betaling. Til gengæld kan det alligevel være lukrativt at tjekke nogle online virksomheder efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at indhente den billigste pris.
  5Størstedelen af internet varehuse giver til alt held diverse billige leveringsmuligheder til gulvspånplader. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, hvor du selv kan afhente dine nye produkter når du har lyst. Den er jo super hensigtsmæssig, og mange gange desuden den billigste løsning til levering.
  6Trustpilot medfører ganske fine løsninger til at kortlægge en stor portion eksisterende køberes domme og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du kigger på online firmaets omtaler forinden du shopper billige gulvspånplader online. Facebook frembyder også rigtig fine metoder til at få en idé om online butikkens kundetilfredshed.
  7Visse internet varehuse lover fragtfri levering på gulvspånplader, men for det meste er det forudsat at der købes for en bestemt pris. Ellers kunne man gribe den mest prisbevidste slags levering, hvilket ofte vil blive at få dem til at køre dine varer til et afhentningssted. Fragtformen viser sig for det meste ligeledes ret simpel. Den mest letkøbte leveringsmanér er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
  8Generelt tilråder vi at granske om internet forhandleren er e-mærket medlem, hvilket bør være en indikation om at webbutikken opfylder de danske regler, samt at hjemmesiden jævnligt besigtiges af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende regler. Forinden folk handler billige gulvspånplader på en butik behøver man i princippet gennemse virksomhedens forretningsbetingelser.
  9Fragttiden kan være meget væsentlig såfremt man har brug for varerne omgående, så af den grund er det rigtig centralt at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid på gulvspånplader. De fleste butikker på nettet byder på billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varenumre, men vær obs på at det påkræver at ordren laves forinden et nøjagtigt tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk