Byggevarepriser.dk

Gulvmundstykke

Festool Gulvmundstykke D 36 BD 370
1.215 kr.
Se produkt
Festool Gulvmundstykke D 36 BD 300
315 kr.
Se produkt
Festool Polster Mundstykke D36 PD
80 kr.
Se produkt
Festool turbine kombi mundstykke D 36 TKB II til D 27/D36
1.105 kr.
Se produkt
Festool Gulvmundstykke D 36 BD 270
290 kr.
Se produkt
Festool tæppe-mundstykke D 36 TD II til D 27/D36
481 kr.
Se produkt
Festool Gulvmundstykke D 50 BD 450
1.370 kr.
Se produkt
Festool Pensel-mundstykke D 50 SP
260 kr.
Se produkt
Festool pensel mundstykke D36 SP 440404
100 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du læse butikkens betingelser.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre byggematerialerne personligt. Det er særligt muligt i de store byggemarkeder.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige gulvmundstykke fra byggekæde til byggekæde. Nogle har de bedste priser, imens andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør tænke på hvad du helst vil have.
For de fleste er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, som tilbyder sparring og vejledning omkring gulvmundstykke.
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg af varer, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot gulvmundstykke.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder findes i store dele af landet, og derigennem har folk valget om at købe online og hente materialerne selv. Derigennem er der mulighed for at spare fragten, samt sågar få fat i produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede virksomheder, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggecentre samler varer fra forskellige producenter, og hermed kan du vælge fra et bredt udvalg af gulvmundstykke online.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få en billigere pris.
Størstedelen af nichebutikker er iværksættervirksomheder, der typisk er dansk ejede, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du bestiller gulvmundstykke online hos dem.
Hovedparten af online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig kan du opleve ekstra anvendelig rådgivning fra mennesker der er specialister i lige præcis gulvmundstykke.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gulvmundstykke silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

gulvmundstykke jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

gulvmundstykke bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

gulvmundstykke harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af flere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan være en god idé at søge en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt hvis det er vigtige byggeprocesser. Flere ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Dertil må det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
2Du må ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj herunder sko og hjelm som beskytter dig med henblik på mulige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke køber assistance fra en fagperson.
3Det kan vise sig af stor betydning at du har de presserende materialer indkøbt forud for at du starter arbejdet. Du har god gavn af at lave en overskuelig note med alt det der er nødvendige, og efterfølgende granske oversigten, således at du sikrer dig at du har det hele.
4Du kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeprojektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
5For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den grund må du hyppigt lægge mærke til prognosen for vejret i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde set det komme starter med at regne når du netop er i fuld gang med dit svære byggeprojekt.
6Der kommer utvivlsomt uforudsete bump på vejen når det kommer til krævende byggeprojekter, og altså kan det være værdifuldt at der afsættes god tid i agendaen, med det formål at man kan føle sig sikker på at nå i mål.
7Måske det ville være relevant at overveje om du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for skal sikre dig professionel assistance til delelementer af byggeriet. Ifald du indhenter hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at indhente tilbud fra en håndfuld foretagender.
8Før du starter byggeprojektet må det være usandsynligt centralt at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Planlægning vil være nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du kunne overveje at liste en struktureret dagsorden, der fortæller hvilke opgaver der laves på hvilke dage, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du laver din arbejdsplan.
10Du vil aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Ofte vil det vise sig vigtigt at du har værktøjet disponibelt inden du igangsætter byggeprojektet. Glem ikke at medtage disse omkostninger i din økonomiske plan.
11Det er fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for byggeriet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være fordelagtigt at dokumentere samtlige omkostninger, og dernæst søge sig frem til ens omkostning ved dem enkeltvis.
12Der er alle mulige former for instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube tilbyder ekstremt meget almennyttig oplysning, i særlig grad såfremt du kigger i hele verden.
De højest bedømte byggemarkeder
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

Størstedelen af internet handler frembyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til gulvmundstykke. En favorit er for øjeblikket pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter ordren når der er tid til det. Metoden er jo særdeles let gængelig, samt oftest ligeledes den mest letkøbte leveringsmanér.

Du kunne ydermere beslutte dig for at få ordren sendt hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen viser sig i regelen lidt mere bekostelig, men tillige vældig fleksibel med gulvmundstykke online. Den mindst kostelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, hvilket stiller krav om at du har bopæl tæt på online forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på gulvmundstykke er selvfølgelig ekstremt central forudsat man mangler din pakke med det samme, så i det øjemed er det ganske væsentligt at vi kontrollerer tidshorisonten for levering ved gulvmundstykke. Flere online outlets – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig 1 dags levering på en række af deres produkter online, men det antager at transaktionen realiseres forud for et bestemt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produktet ordnet inden pakkepersonalet får fri.

En række webshops tilbyder levering uden beregning på gulvmundstykke online, men typisk er det så præmissen at der handles for en bestemt pris. Derudover skulle du tage den mest prisbevidste mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted.

En del kæder giver klik-og-hent hvor du handler billig gulvmundstykke online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark og XL-Byg. Byggecentrene giver eksempelvis afhentning af gulvmundstykke i følgende byer:

Frederiksværk, Hørsholm, Nærum, Brønderslev, Randers, Højbjerg, Varde, Fredericia, Greve, Thisted, Silkeborg, Solrød Strand, Allerød, Værløse, København, Skive, Ringsted, Hedehusene, Jyllinge, Lillerød, Gentofte, Åbyhøj, Frederikshavn, Sønderborg, Skanderborg, Haderslev, Odder, Svendborg, Vanløse, Ikast, Birkerød, Gladsaxe, Viborg, Vallensbæk, Glostrup, Ølstykke, Haslev, Vordingborg, Middelfart, Esbjerg, Frederiksberg, Dragør, Slagelse, Tårnby, Stenløse, Brønshøj, Taastrup, Brabrand, Herlev, Søborg, Virum, Valby, Frederikssund, Aalborg, Hjørring, Rødovre, Rudersdal, Nørresundby, Hobro, Holbæk, Lystrup, Struer, Hillerød, Hedensted, Ishøj, Næstved, Odense, Herning, Charlottenlund, Risskov, Albertslund, Holstebro, Aarhus, Brøndby, Tilst, Helsingør, Kolding, Nyborg, Korsør, Kokkedal, Vejle, Køge, Nykøbing Falster, Lyngby, Ballerup, Nakskov, Roskilde, Rønne, Farum, Kalundborg, Grenaa, Hvidovre, Aabenraa, og Horsens, .

Afhentning af gulvmundstykke er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Bornholm), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland).

Ses der på søgedata er det klart, at internetbrugere ofte søger efter fx køb gulvmundstykke og billig gulvmundstykke. Derudover ser vi mange gange mennesker søge efter blandt andet gulvmundstykke online, gulvmundstykke tilbud og gulvmundstykke priser, foruden de store byggecentre som Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Find den bedste pris på gulvmundstykke

Det er efterhånden ret fleksibelt for købere at analysere tilbud på billige gulvmundstykke online i blandt forskellige butikker på nettet, og herved har en hel del webbutikker været presset til at at stampe prisniveauet på gulvmundstykke kolossalt, og endda love portofri fragt.

Trods dette kan det imidlertid vise sig gavnligt at udforske nogle enkelte internet foretagender efter tilbud og rabatter på gulvmundstykke online forinden du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du bør imidlertid ikke glemme, at hvis en butik på nettet udlover billige gulvmundstykke online til en tilbudspris som kan virke umådelig beskeden, kunne det mange gange være en varsel om en snydagtig internet shop. Bestillinger med betalingskort er trods alt indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket hjælper køber overfor fup e-forretninger.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at godtgøre regningen på gulvmundstykke over en periode. Det foreslåes ofte i niche webshops, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Ses der på tendenserne bliver det klart, at mennesker som regel kigger efter blandt andet billig gulvmundstykke og køb gulvmundstykke. Foruden dette ser man typisk mennesker lede efter fx gulvmundstykke priser, gulvmundstykke tilbud samt gulvmundstykke online.

Undersøg andre menneskers betragtninger

Trustpilot frembyder en lang række ærlige chancer for at beskue en hel del eksisterende kunders tanker og af den grund rekommanderer vi, at du betragter online shoppens ratings før du lægger din bestilling på billige gulvmundstykke online.

Facebook indebærer ydermere nogenlunde anstændige muligheder for at få indblik i online butikkens troværdighed. Tilmed ses en række forretninger på nettet hvor man kan give en omtale af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan anvendes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen handler billige gulvmundstykke online på en internet forhandler kunne man ideelt set tyde butikkens forretningsaftale, men det er naturligvis ikke særlig spændende, specielt ved de store byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Stark.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se om e-shoppen er medlem af e-mærket, som kan være en forsikring om at e-shoppen respekterer den officielle danske lovgivning, tillige med at online forhandleren nu og da evalueres af sagkyndige som forstår reglerne på området.

Det er en rigtig god chance for opbakning, for så vidt du skulle få udfordringer med din shopping med gulvmundstykke. Foruden dette slår vi et slag for at man er påpasselig med de fundamentale reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af gulvmundstykke online, som fx den ombytningspolitik internet firmaet tilbyder.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man stadig gemmer sin kvittering, så man til enhver tid vil kunne bekræfte sin bestilling af gulvmundstykke, ligegyldig om man bestiller ved Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Karen N gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Poul O gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Tina Sørensen gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Anders gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til online shopping
1Den mest betalelige mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, som jo afhænger af at du befinder dig med kort afstand til webbutikkens lager. Den fragttype er jo særdeles afgørende i tilfælde af at man behøver gulvmundstykke om kort tid. Alternativt så frembyder indtil flere internet firmaer fragt uden gebyr, men for det meste kræver det at der handles for et fastsat beløb.
2Inden folk shopper billige gulvmundstykke på en e-shop kan de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af deres regler, men det er normalt ikke super interessant. Yderligere er det at foretrække at kunden er obs på de fundamentale reglementer gældende for shopping af billige gulvmundstykke online, for eksempel den ombytningspolitik online webshoppen kører med.
3En hel del e-forretninger i Danmark lover billig fragt på gulvmundstykke, men for det meste kun såfremt man shopper for et konkret beløb. Ellers må man udse dig den mindst kostelige leveringsmanér, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted. Løsningen bliver som regel ligeledes temmelig simpel. Den mest letkøbte leveringsmanér kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
4Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under en ordning, som skærmer dig overfor snydagtige internet forretninger. Som en anden løsning burde du udnytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at finansiere omkostningerne over et længere tidsrum.
5Mange online forretninger udlover til alt held alverdens billige leveringsmåder til gulvmundstykke. En af de mest populære er lige nu afhentningssteder, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo ret fremkommelig, samt tit ligeledes den mest letkøbte leveringstype.
6Generelt anbefaler vi at se nærmere på om internet shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det ofte er en indikation om at e-firmaet understøtter de danske regler, tillige med at webbutikken hyppigt kigges til af jurister som har indsigt i reglerne. Forinden folk shopper billige gulvmundstykke på en forretning på nettet kunne man altid kigge på webbutikkens handelsbetingelser.
7Fragtperioden er virkelig aktuel forudsat man absolut skal bruge dine nye varer nu og her, så med det formål er det uden tvivl passende at du besigtiger den forventede leveringsdato på gulvmundstykke. En hel del e-handler byder på billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer, men vær på vagt da det nødvendiggør at ordren køres igennem før et besluttet klokkeslæt.
8Trustpilot præsterer relativt hensigtsmæssige løsninger til at kontrollere adskillige eksisterende køberes evalueringer og på grund af dette er det prisværdigt, at du vurderer webbutikkens vurderinger inden du handler billige gulvmundstykke online. Facebook yder for øvrigt flere habile løsninger til at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed.
9Det har vist sig at være ekstremt fremkommeligt for alle at sammenligne priser online på billige gulvmundstykke på diverse internet webshops, og derved lover massevis af netbutikker billig levering. Det kan dog immervæk vise sig lønnende at studere et par forskellige forretninger på nettet efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris.