Byggevarepriser.dk

Grensaks

Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Se produkt
Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Se produkt
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Se produkt
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Se produkt
Grensaks PLUS-600
499 kr.
Se produkt
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Se produkt
Grensav med teleskop
349 kr.
Se produkt
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Se produkt
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Se produkt
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Se produkt
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Se produkt
Grensav foldbar
60 kr.
Se produkt
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Se produkt
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Se produkt
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Se produkt
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Se produkt
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Se produkt
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Se produkt
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Se produkt
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Se produkt
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Se produkt
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Se produkt
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Se produkt
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Se produkt
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Se produkt
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Se produkt
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Se produkt
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Se produkt
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Se produkt
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Flere byggekæder har et enormt udvalg af produkter, imens andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover blot grensaks.
Når du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du overveje at hente materialerne selv. Dette er specielt muligt hos de velkendte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Du bør derfor kende virksomhedens handelsbetingelser.
For mange er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af grensaks.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige grensaks alt efter hvor du handler online. Nogle vil have billige priser, imens nogle vil have kompetent rådgivning. Du bør vide hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler varer fra alverdens nicheshops, og så kan du vælge fra et bredt udvalg af grensaks online.
De store byggecentre er populære og kendte virksomheder, hvilket bidrager til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele i.
De store byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og som følge af det har mange mulighed for at handle online og transportere materialerne selv. Hermed er det muligt at undvære leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Størsteparten af online nichebutikker er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du bestiller grensaks online på deres side.
Alverdens nichespecifikke netbutikker har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Altså vil du få en høj grad af anvendelig service fra mennesker der er specialister i netop grensaks.
Majoriteten af niche netbutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

grensaks silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af over 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

grensaks harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

grensaks jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

grensaks bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det være essentielt at have grejet klar til brug når du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at medregne de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
2Planlægning vedbliver at være metoden til at komme i mål med byggeriet. Du bør nedskrive en strømlinet handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver der løses på hvilken dag, med en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af din køreplan.
3Du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde hvor projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
4Du kan overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for bør tilkøbe hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeprocessen. Når du henter hjælp fra en ekspert kan det være en god idé at modtage priser fra flere håndværkere.
5For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Derfor må du med jævne mellemrum tage et kig på vejrudsigten i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke pludselig går i gang med at piske ned nøjagtig som du vil i gang med dit krævende byggeprojekt.
6Du bør aldrig nogensinde negligere dit eget helbred, så husk beskyttelse som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på hændelige skader. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, navnlig ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
7Der viser sig utvivlsomt pludselige vanskeligheder ved avancerede opgaver, og følgelig kan det være betydningsfuldt at man har afsat en del plads i tidsplanen, så man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
8Du har adgang til mange forskellige guides og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube faciliterer overvældende meget konstruktiv oplysning, ikke mindst såfremt du kigger i hele verden.
9Typisk vil det vise sig vigtigt at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har et overblik over økonomien. Det kan blive rationelt at gennemgå hver enkelt omkostning, og bagefter nedfælde prisen på dem én efter én.
10Det kan være til god gavn at indhente hjælp til byggearbejdet, specielt når der er tale om større byggeprocesser. Krævende byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil må det blive hurtigere og sjovere når man er flere om opgaven.
11Det er afgørende at have de nødvendige byggematerialer parat inden du påbegynder projektet. Du kunne forfatte en overskuelig note hvorpå der noteres det du skal bruge, og dernæst granske hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
12Før du opstarter arbejdet kan det være vanvittigt værdifuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype vil der være mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
De bedst anmeldte byggemarkeder
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er hamrende flot. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så flot. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som altså er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

akku, batteridrevet, elektrisk, hånd, kraftig, lang, lille, professionel, stor, teleskop, trykluft, Bahco, Black & Decker, Bosch, Fiskars, Garden, Gardena, Grouw, Makita, Milwaukee, Ryobi, Stihl, Wolf Garten, 40 cm, 70 cm, forlænger, teleskop, teleskopskaft, udveksling, stang

Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En hel del internet shops tilbyder til alt held en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til grensaks. En af favoritterne er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Denne er nemlig super ukompliceret, samt mange gange ligeledes den billigste type af levering.

Du burde omvendt tænke over at få det leveret til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen viser sig tit en tak mere pebret, men desuden ultra praktisk med grensaks online. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, som desværre er betinget af at du opholder dig i nærheden af online forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på grensaks er ret afgørende i tilfælde af at man behøver varerne om et øjeblik, så af den grund er det særdeles vigtigt at du finder den forventede leveringstid for grensaks. En lang række byggeforretninger – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags levering på en masse varer online, som alligevel påkræver at bestillingen laves forud for et fastsat klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få ordren ordnet forinden pakkepersonalet tager hjem.

Indtil flere netshops byder på fragt uden betaling på grensaks online, men undertiden afkræver det at der bestilles for en fastsat sum. Derudover bør man tage den mest prisbevidste fragtmulighed, hvilket tit er at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Flere webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du køber billig grensaks online og afhenter i butikken. For eksempel Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne frembyder blandt andet klik-og-hent på grensaks i følgende byer:

Nørresundby, Lyngby, Søborg, Brønderslev, Birkerød, Holstebro, Slagelse, Åbyhøj, Gentofte, Charlottenlund, Hobro, Kokkedal, Hørsholm, Tårnby, Randers, Haslev, Ringsted, Hillerød, Rønne, Odense, Allerød, Vanløse, Virum, Hjørring, Greve, Vejle, Tilst, Brabrand, Ishøj, Roskilde, Valby, Viborg, Gladsaxe, Brønshøj, Dragør, Haderslev, Korsør, Kolding, Rødovre, Horsens, Holbæk, Lillerød, Ikast, Glostrup, Skive, Helsingør, Risskov, København, Nyborg, Frederikshavn, Jyllinge, Ballerup, Frederiksberg, Aarhus, Frederiksværk, Nakskov, Silkeborg, Kalundborg, Hedehusene, Fredericia, Struer, Brøndby, Lystrup, Herning, Albertslund, Rudersdal, Aalborg, Grenaa, Aabenraa, Vordingborg, Svendborg, Hedensted, Køge, Solrød Strand, Ølstykke, Middelfart, Vallensbæk, Herlev, Farum, Esbjerg, Thisted, Højbjerg, Odder, Frederikssund, Værløse, Hvidovre, Stenløse, Nykøbing Falster, Sønderborg, Nærum, Varde, Næstved, Taastrup, og Skanderborg, .

Click-and-collect for grensaks er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Amager, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Nordsjælland).

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at internet shoppere jævnligt efterspørger fx grensaks tilbud og køb grensaks. Man ser derudover mange gange folk efterspørge bl.a. grensaks online, grensaks priser og billig grensaks, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg og Silvan.

Rabat på grensaks

Det er jo efterhånden yderst praktisk for folk at kigge efter tilbud på billige grensaks online på forskellige internet butikker i Danmark, og derfor har flertallet af shops på nettet set sig tvunget til at nedskære prisen på grensaks markant, og ydermere garantere levering uden beregning.

Det kan dog alligevel blive gunstigt at udforske diverse e-forretninger efter billige priser på grensaks online før du bestiller, så man er skråsikker på at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Du skal dog ikke glemme, at såfremt en shop på nettet markedsfører billige grensaks online til salg for en udsalgspris der virker helt ekstremt favorabel, så er det ofte være en indikator for en fup e-handler. Køb med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en retningslinje, som skærmer køber overfor uoprigtige forretninger på nettet.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere pengene til grensaks i flere bidder. Dette tilbydes typisk hos specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Ved kig i søgedata fremstår det klart, at folk ofte søger efter for eksempel køb grensaks og grensaks tilbud. Foruden dette ser vi ofte folk kigge efter fx billig grensaks, grensaks online og grensaks priser.

Tjek folks oplevelser

Trustpilot fører til immervæk sikre muligheder for at eksaminere forskellige andre forbrugeres betragtninger og derved anbefales det, at du verificerer e-shoppens anmeldelser forinden du handler billige grensaks online.

Facebook frembringer tilsvarende fuldkommen solide chancer for at få indsigt i internet butikkens troværdighed. Desuden møder vi mange internet forhandlere som giver kunderne mulighed for at udfærdige en kritik af deres køb, hvilket på samme måde burde udnyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige grensaks online hos en netshop kunne de egentlig gennemlæse webbutikkens regler, dog er det naturligvis et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de gængse byggecentre som Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

En nemmere løsning kunne være at tjekke hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, grundet at det kan være en forsikring om at internet shoppen forsvarer de officielle danske regler, og at online forretningen jævnligt kontrolleres af fagmænd der forstår de gældende regulativer.

Det er en rigtig god anledning til en håndsrækning, ifald du skulle få udfordringer ved din ordre på grensaks. For øvrigt stiller vi forslag om at kunden er vaks omkring de mest basale forhold der er gældende for bestillingen af grensaks online, til eksempel hvilken returpolitik internet forhandleren bruger.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man når som helst bevarer sin ordremail, så man senere vil kunne dokumentere bestillingen af grensaks, ligegyldig om man har købt ved Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Louise U gav 5 stjerner

Alt var i orden

Maria gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Maria Rasmussen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Ole A gav 4 stjerner

Dag til dag levering

9 gode råd til når du køber online
1Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt internet virksomheden er e-mærke godkendt, fordi det generelt er en forsikring om at internet webshoppen opfylder de danske regler, udover at online firmaet hyppigt kigges til af jurister der har ekspertise inden for vilkårene. Forinden folk køber billige grensaks i en online forretning burde de reelt gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens handelsbetingelser.
2Leveringstidspunktet kan vise sig at være meget vital når vi har brug for din ordre med det samme, så med det formål er det utvivlsomt relevant at du dobbelttjekker leveringstidspunktet ved grensaks. En masse internet foretagender giver løfte om billig levering på næste hverdag på deres primære produkter, men vær obs på at det kræver at handlen laves forud for et besluttet klokkeslæt.
3Trustpilot indebærer tilpas hensigtsmæssige genveje til at eftersøge ganske mange nuværende køberes domme og på grund af dette kan det anbefales, at du tolker internet webshoppens bedømmelser før du handler billige grensaks online. Facebook frembyder tillige ganske fantastiske chancer for at få indsigt i e-forhandlerens troværdighed.
4Inden folk handler billige grensaks hos en e-handler bør de principielt gennemløbe dens forretningsvilkår, det er dog for det meste ikke super interessant. For øvrigt kan det anbefales at køberen er vaks omkring de mest centrale bestemmelser der kan influere på købet af billige grensaks online, som eksempelvis den returrettighed internet shoppen tilsikrer.
5Den mest prisbevidste slags levering vil altid være at hente ordren selv, som dog nødvendiggør at du befinder dig nærved webbutikkens adresse. Den form for levering kan vise sig at være super essentiel såfremt vi behøver grensaks om få sekunder. Alternativt så præsterer visse internet webshops levering uden omkostninger, men i reglen kun hvis du handler for en bestemt pris.
6Indtil flere netshops frembyder gebyrfri levering på grensaks, men i reglen er det kun gældende hvis der shoppes for et bestemt beløb. Alternativt må du vælge den mindst kostelige leveringsmetode, der mange gange er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted. Fragtløsningen er i mange tilfælde derudover særdeles smart. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
7Temmelig mange online outlets yder i dag alverdens billige leveringsmetoder til grensaks. En af de mest populære er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente pakken lige når det passer dig. Fragtformen er jo særligt ligetil, samt mange gange tillige den billigste leveringsmanér.
8Det er jo efterhånden rigtig hensigtsmæssigt for enhver at undersøge tilbud online på billige grensaks på diverse internet webshops, og af den grund lover langt de fleste e-firmaer fragt uden gebyr. Det kan stadigvæk vise sig lønsomt at se nærmere på diverse online varehuse efter tilbud og udsalg forud for at du handler, så man er sikker på at modtage den billigste pris.
9Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af Indsigelsesordningen, som støtter køber overfor uærlige internet webshops. Som et alternativ burde du benytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage omkostningerne ude i fremtiden.