Byggevarepriser.dk

Gratfræser

Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm, HW S8 D20/26/10°
365 kr.
Se produkt
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm HW S8 D14,3/13,5/15°
350 kr.
Se produkt
Festool Grat-/sinkefræser HS, skaft 8 mm, HS S8 D14,3/13,5/15°
170 kr.
Se produkt
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm, HW S8 D14,3/13,5/15°
300 kr.
Se produkt
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm, HW S8 D14,3/16/10°
310 kr.
Se produkt
Festool Grat-/sinkefræser HS, skaft 8 mm, HS S8 D20/17/15°
255 kr.
Se produkt
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm HW S8 D16/13,5/15°
360 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisen på billige gratfræser hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på lave priser, imens andre satser på kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
For nogle er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Derved bør du overveje at handle hos en webshop, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring gratfræser.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kunne du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt ved de store byggekæder.
Nogle byggekæder præsterer et stort udvalg af produkter, hvorimod andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan gennemtænke om det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover bare gratfræser.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder finder du nær dig, og derved har flertallet mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, samt endda få varerne lige nu.
De store byggecentre udbyder varer fra talrige producenter, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af gratfræser online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker har en stor passion for de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det er det forventeligt at du får ekstra erfaren assistance fra mennesker med specialistviden i netop gratfræser.
Mange webshops i små nicher producerer selv varerne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få bedre priser.
Hovedparten af nicheforhandlere er små virksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse støtter du idet du bestiller gratfræser online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

gratfræser silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

gratfræser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gratfræser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

gratfræser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu over 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du vil under ingen omstændigheder fattes grej. Typisk vil det vise sig af stor betydning at have udstyret klar til brug før du iværksætter byggeriet. Derudover er det godt at medregne de her omkostninger i budgettet.
2For byggeprojekter udenfor kan vejret få en fundamental rolle. Derfor skal du hyppigt tjekke vejrforudsigelserne i dagene før dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at piske ned absolut lige når du står midt i det avancerede byggeprojekt.
3Godt forarbejde vedbliver at være vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende kronologisk orden. Vær konkret idet du sammensætter din tidsplan.
4Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være en fordel at nedskrive hver eneste udgiftspost, og dernæst gennemgå ens købspris for hver eneste af dem.
5Du bør tage til overvejelse hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du hellere burde købe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du sikrer dig assistance fra en fagmand kan det være en god idé at indhente tilbud fra forskellige entreprenører.
6Der ligger mange hjælpeartikler og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube giver dig adgang til en masse anvendelig information, især når du skriver søgeordene på engelsk.
7Måske kan det blive meningsgivende at du har de fornødne byggematerialer til rådighed forinden du igangsætter din byggeproces. Du vil med fordel kunne notere en simpel oversigt hvorpå der noteres alt der skal bruges, og bagefter efterse oversigten, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
8Inden du igangsætter byggeprojektet kan det være højst meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være forskellige love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Der kommer uden tvivl utidige vanskeligheder i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og altså er det vigtigt at der afsættes tilstrækkelig tid i handlingsplanen, således at man kan være afslappet omkring at man får det færdiggjort.
10Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedshjelm som hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig hvis du ikke får assistance fra en professionel.
11I nogle tilfælde kan man søge økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald projektet bidrager positivt til miljøet. Støtten kræver altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
12Det bør overvejes at få assistance til byggearbejdet, specielt i tilfælde af væsentlige byggeprocesser. Større ting stiller krav om flere mennesker. I øvrigt bør det blive mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
De mest folkekære byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragttype er bedst?

En del forretninger på nettet frembyder i øjeblikket alverdens billige leveringsformer til gratfræser. Et hit er nu om dage afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente varerne når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig rigtig overkommelig, og tit endda den billigste fragtmetode.

Du kunne alternativt overveje at få ordren bragt til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig i regelen en smule mere omkostningsfuld, men ydermere super nem med gratfræser online. Den billigste leveringsmulighed er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket dog beroer på at du opholder dig med kort afstand til e-forhandlerens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på gratfræser kan vise sig at være rigtig aktuel hvis du har brug for varerne med det samme, og i det øjemed er det faktisk væsentligt at du kontrollerer den anslåede leveringstid for gratfræser. Temmelig mange webshops – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer online, men som ikke desto mindre påkræver at du bestiller forud for et bestemt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få produkterne skippet afsted forud for at lagerpersonalet har fyraften.

Nogle enkelte internet shops lover fragtfri levering på gratfræser online, men typisk stiller det krav om at du shopper for et bestemt beløb. Som alternativ kan man snuppe den mindst kostelige fragtløsning, der typisk er at få kørt dine produkter til et udleveringssted.

De fleste byggemarkeder frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig gratfræser på nettet og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og 10-4. Byggekæderne giver bl.a. click-and-collect på gratfræser i følgende områder:

Nakskov, Jyllinge, Ikast, Brønderslev, Skive, Ølstykke, Herning, Ballerup, Charlottenlund, Thisted, Hørsholm, Grenaa, Gentofte, Søborg, Silkeborg, Helsingør, Randers, Herlev, Vanløse, Albertslund, Sønderborg, Aalborg, Haderslev, Ringsted, Dragør, Greve, Tilst, Åbyhøj, Rudersdal, Korsør, Køge, Ishøj, Hjørring, Holbæk, Kokkedal, Haslev, Horsens, Roskilde, Farum, Virum, Nærum, Vejle, Kalundborg, Solrød Strand, Glostrup, Nyborg, Tårnby, Lillerød, Frederikshavn, Fredericia, Rønne, Valby, Vordingborg, Slagelse, Holstebro, København, Allerød, Aarhus, Gladsaxe, Værløse, Hedensted, Brønshøj, Struer, Taastrup, Brabrand, Aabenraa, Vallensbæk, Frederiksberg, Esbjerg, Frederiksværk, Frederikssund, Middelfart, Risskov, Lyngby, Hvidovre, Hillerød, Birkerød, Brøndby, Stenløse, Rødovre, Varde, Viborg, Svendborg, Odense, Kolding, Skanderborg, Nørresundby, Højbjerg, Næstved, Hobro, Nykøbing Falster, Odder, Hedehusene, og Lystrup, .

Click-and-collect for gratfræser er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tallene bliver det klart, at internet shoppere typisk efterspørger bl.a. gratfræser priser og billig gratfræser. Man ser derudover typisk online shoppere lede efter eksempelvis gratfræser online, køb gratfræser og gratfræser tilbud, plus de kendte byggecentre som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Priser på gratfræser

Det er i dag rigtig overkommeligt for alle at finde frem til de bedste priser på billige gratfræser online fra diverse webshops, og så har mange e-forretninger været tvunget til at trykke prisniveauet på gratfræser voldsomt, og ydermere byde på fragt uden betaling.

Til gengæld kan det immervæk blive indbringende at studere nogle få internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på gratfræser online forinden du gennemfører dit køb, så du er sikker på at modtage den mest billige pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Man skal alligevel ikke overse, at når en internet butik forhandler billige gratfræser online til en udsalgspris der kan ses som utrolig fordelagtig, kan det tit være et signal om en bedragerisk e-forretning. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af en orden, som garanterer dig imod bedrageriske online shops.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at honorere prisen på gratfræser senere. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Når vi ser på tallene står det tydeligt, at netshoppere mange gange søger for eksempel gratfræser tilbud og gratfræser online. Derudover oplever vi som regel mennesker lede efter blandt andet billig gratfræser, køb gratfræser og gratfræser priser.

Læs eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot indebærer fuldstændig ærlige muligheder for at granske adskillige eksisterende køberes domme og af den grund foreslåes det, at du efterforsker online forhandlerens ratings inden du lægger din bestilling på billige gratfræser online.

Facebook fører til også evigt relevante chancer for at få et kig ind i online butikkens kundetilfredshed. Foruden det ses faktisk webbutikker som tilbyder kunderne at udfærdige en evaluering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde tages i brug til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige gratfræser online i en butik burde man de facto sætte sig ind i shoppens handelsbetingelser, det er dog undertiden ikke særlig spændende, i særdeleshed på de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

En anden mulighed kunne måske være at se om internet forretningen er medlem af e-mærket, siden det generelt er en sikring om at e-butikken retter sig efter dansk lovgivning, og at internet butikken jævnligt gennemses af fagmænd der er meget bekendte med vilkårene.

Derudover giver det dig anledning til at få hjælp, når du møder dilemmaer som følge af din bestilling af gratfræser. Herudover er det godt at kunden er på vagt for de vigtigste bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af gratfræser online, eksempelvis den ombytningsrettighed e-handlen benytter.

Her er det i øvrigt essesentielt, at man stadig beholder sin kvitteringsmail, så man fremadrettet vil kunne bekræfte købet af gratfræser, uagtet om man har bestilt ved Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan eller Stark.

Inger K gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Anna Pedersen gav 4 stjerner

God webshop

Inge Poulsen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Marianne Knudsen gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til køb på nettet
1Forinden folk handler billige gratfræser på en shop kunne man i virkeligheden gennemlæse shoppens regler, det er dog gerne ikke super spændende. Udover dette er det fornuftigt at kunden er klar over de mest betydningsfulde bestemmelser der har indvirkning på shopping af billige gratfræser online, som eksempelvis hvilken returpolitik online forhandleren benytter.
2Den billigste leveringsmetode vil til enhver tid være selv at hente ordren, hvilket dog kræver at du lever i kort afstand af online virksomhedens arbejdslager. Den leveringsversion kan være ultra væsentlig om man behøver gratfræser omgående. Alternativt så frembyder flere online shops gratis levering, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der bestilles for en konkret sum.
3Flere forhandlere på nettet byder på portofri levering på gratfræser, men undertiden er det påkrævet at du handler for et fastslået beløb. Ellers må du foretrække den billigste løsning til levering, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig af og til tillige ret så overkommelig. Den mest letkøbte leveringsmanér vil dog altid være selv at hente varerne.
4En masse e-shops tildeler nu om stunder flere billige fragttyper til gratfræser. Det mest almindelige er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente pakken når det passer dig. Løsningen er jo usædvanlig nem, og ofte derudover den mest betalelige fragtløsning.
5Leveringsdygtigheden kan være virkelig væsentlig ifald du mangler produktet inden for få dage, og i det øjemed er det temmelig aktuelt at vi tjekker tidshorisonten for levering ved gratfræser. Adskillige e-butikker i Danmark byder på billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, som er underforstået at bestillingen indsendes før et fast klokkeslæt.
6Trustpilot frembringer flere uafhængige chancer for at analysere forskellige nuværende køberes domme og derved anbefales det, at du beser internet butikkens kritik inden du handler billige gratfræser online. Facebook frembyder også en del relevante metoder til at få kendskab til online shoppens popularitet.
7Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, fordi det kan være en angivelse af at online firmaet retter sig efter de danske love, tillige med at internet webshoppen regelmæssigt overværes af specialister der har indsigt i lovgivningen. Før nogen bestiller billige gratfræser i en forretning på nettet behøver de faktisk sætte sig ind i butikkens betingelser.
8Det har vist sig at være temmelig bekvemt for enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige gratfræser i blandt diverse firmaer på nettet, og til tak yder en hel del netshops billig levering. Til gengæld kan det immervæk blive rentabelt at eftergå enkelte online firmaer efter tilbud forinden du handler, således at man er sikker på at få fat i den billigste pris.
9Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i et regelsæt, hvilket forsvarer en overfor bedrageriske netshops. Som et alternativ kan du overveje en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du tilstræber at betale regningen over flere uger.