Byggevarepriser.dk

Granitsten pristjek

Er du på udkig efter granitsten? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.044 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg granitsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.044 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.378 kr.Køb
1.445 kr.Køb
1.995 kr.Køb
2.095 kr.Køb
3.195 kr.Køb
3.245 kr.Køb
3.557 kr.Køb
3.757 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.427 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til væg til gravsted til indkørsel til haven til bålplads til belægning til trappe til bede til trædesten

Varianter: runde sorte savede sprængte store små flade

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man læse forretningens betingelser.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige granitsten hos de forskellige online byggekæder. En del giver billige priser, hvorimod øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du skal forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed i de udbredte byggekæder.
For nogle er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Derved bør du vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af granitsten.
Nogle byggekæder fremviser et stort sortiment af produkter, og øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal vide om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, udover bare granitsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og på grund af det har de fleste mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Takket være dette kan du vælge at undvære fragtgebyret, samt tilmed hente produkterne straks.
De store byggecentre forhandler produkter fra alverdens nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af granitsten online.
De store byggekæder er populære og kendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Diverse webshops i små nicher har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså bør du få mere kompetent hjælp fra nogle som er specialister i lige præcis granitsten.
De fleste nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du køber granitsten online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

granitsten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

granitsten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag omkring 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag over 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

granitsten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

granitsten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forinden du igangsætter byggeriet må det være yderst vigtigt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Det kan overvejes at indhente hjælp til projektet, navnlig i tilfælde af krævende ombygninger. Flere projekter kræver flere personer. Derudover bør det være hurtigere og mere interessant at være flere om det.
3Der kan findes en hel række vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med overvældende meget gavnlig viden, navnligt når man kigger på engelsk.
4Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du med fordel kan skaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af projektet. Ifald du ønsker assistance fra en fagperson kan det være optimalt at hente en pris fra flere virksomheder.
5Det vil vise sig meningsgivende at have samtlige materialer parat inden du starter byggeriet. Du har god gavn af at notere en hurtig liste hvor der bør fremgå det du får brug for, og derefter tjekke oversigten, med øje for at du føler dig sikker på at du har det hele.
6Du bør ikke på noget tidspunkt glemme din sikkerhed, så glem ikke påklædning herunder arbejdssko som skåner dig mod potentielle skader. Det er vigtigt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke får assistance fra en fagperson.
7For udendørs byggeprojekter har vejret meget at sige. Således bør du hyppigt lægge mærke til vejrprognosen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uventet begynder at stå ned i stænger bedst som du er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
8Der viser sig jævnligt uforudsigelige bump på vejen når det kommer til omfangsrige opgaver, og herved viser det sig afgørende at der afsættes rimelig tid i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
9Man kan søge offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det fås såfremt renoveringen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
10Typisk vil det være meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil blive forstandigt at kortlægge hver enkelt udgift, og herefter notere ens omkostning ved dem enkeltvis.
11Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en klar køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du laver din køreplan.
12Du må for alt i verden ikke undvære udstyr. Det kan vise sig at være fornuftigt at du har det tilgængeligt når du begynder på byggeprocessen. Det er desuden en fordel at indregne disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
De mest populære byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt flot. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er hamrende beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er enormt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

Størstedelen af netbutikker i Danmark giver efterhånden en lang række forskellige billige muligheder for levering til granitsten. Et hit er efterhånden at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Denne er altså ret let, og ofte derudover den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kan omvendt prøve at bestille levering til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver for det meste et hak mere bekostelig, men til gengæld ret så problemfri ved køb af granitsten online. Den prisbilligste form for levering vil dog altid være at du selv henter ordren, som jo er betinget af at du er lige ved webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på granitsten kan være usædvanlig væsentlig i tilfælde af at vi behøver din pakke nu og her, så med det formål er det forholdsvis essentielt at du gransker den anslåede leveringsdato ved granitsten. En lang række internet varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag levering på masser af varer online, men vær opmærksom på at det betinges af at ordren laves forinden et bestemt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produktet ordnet inden lagerpersonalet drager hjemad.

En hel del webbutikker sikrer levering uden beregning på granitsten online, men ofte kun hvis du aftager for et bestemt beløb. Alternativt skulle du udse dig den billigste leveringsmodel, der gerne er at få dem til at køre pakken til et udleveringssted.

De største webshops tildeler klik-og-hent hvor du handler billig granitsten online men selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår blandt andet klik-og-hent på granitsten i disse byer:

Nørresundby, Dragør, Frederikshavn, Frederikssund, Farum, Slagelse, Åbyhøj, Hedehusene, Vejle, Haslev, Ringsted, Lillerød, Skanderborg, Horsens, Taastrup, Helsingør, Sønderborg, Frederiksberg, Rudersdal, Højbjerg, Albertslund, Greve, Korsør, Kokkedal, Fredericia, Nykøbing Falster, Middelfart, Skive, Solrød Strand, Holbæk, Viborg, Tilst, Odense, Aarhus, Glostrup, Grenaa, Virum, Silkeborg, Varde, Thisted, Birkerød, Herlev, København, Lyngby, Allerød, Aalborg, Vordingborg, Odder, Nærum, Tårnby, Gentofte, Hørsholm, Esbjerg, Svendborg, Nyborg, Hjørring, Gladsaxe, Frederiksværk, Stenløse, Vanløse, Lystrup, Herning, Kalundborg, Nakskov, Brønshøj, Ballerup, Struer, Hedensted, Jyllinge, Aabenraa, Charlottenlund, Hillerød, Holstebro, Brabrand, Hvidovre, Roskilde, Ikast, Brønderslev, Valby, Brøndby, Ølstykke, Haderslev, Rødovre, Rønne, Værløse, Risskov, Randers, Ishøj, Kolding, Vallensbæk, Køge, Næstved, Hobro, og Søborg, .

Click-and-collect ift. granitsten er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland).

Når man ser på data er det tydeligt, at folk ofte efterspørger blandt andet granitsten tilbud og billig granitsten. Man ser derudover jævnligt internet shoppere søge for eksempel granitsten online, granitsten priser og køb granitsten, foruden de kendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan og 10-4.

Bedste tilbud på granitsten

Det er i dag yderst smart for alle og enhver at kigge efter tilbud på billige granitsten online på tværs af internet outlets, og til gengæld har utallige netshops fundet det nødvendigt at tvinge prisniveauet på granitsten drastisk, og ydermere tilbyde fragt uden betaling.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at kigge forbi visse internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på granitsten online forud for at du gennemfører din bestilling, så du er sikret at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Du bør ikke desto mindre være klar over, at ifald en internet butik reklamerer billige granitsten online for en udsalgspris som virker urealistisk favorabel, kunne det i nogle tilfælde være en varsel om en uægte netbutik. Handler med kort er heldigvis omfavnet af en vedtægt, hvilket skærmer folk imod snydagtige webshops.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du vælge et afdragstilbud som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at betale pengene til granitsten ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit kigger efter bl.a. køb granitsten og granitsten priser. Foruden dette ser man mange gange mennesker lede efter for eksempel granitsten online, granitsten tilbud og billig granitsten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg granitsten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til bede til trappe til trædesten til væg til belægning til bålplads til gravsted til haven til indkørsel

Varianter: savede sorte runde små sprængte flade store

Udforsk tidligere kunders erfaringer

Trustpilot præsterer absolut troværdige chancer for at udforske flere eksisterende køberes betragtninger og af den grund stiller vi forslag om, at du kigger på internet webshoppens anmeldelser før du bestiller billige granitsten online.

Facebook tilbyder dig også immervæk fine muligheder for at få en idé om internet webshoppens troværdighed. Derudover møder vi mange forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at udfærdige en anmeldelse af deres køb, hvilket desuden bør drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

Før folk bestiller billige granitsten online i en e-forretning behøver de i princippet se på deres forretningsaftale, men det er gerne et omfattende arbejde, særligt ved de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

En anden mulighed kunne måske være at granske om online firmaet er e-mærke godkendt, grundet at det skulle være en påvisning af at internet firmaet overholder den officielle danske lovgivning, udover at internet webshoppen tit revurderes af fagmænd der forstår de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du chance for at blive hjulpet, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger i forbindelse med din handel med granitsten. Tilsvarende er det klogt at du er omhyggelig omkring de fundamentale bestemmelser der indvirker på bestillingen af granitsten online, fx den returneringsret netbutikken tilbyder.

I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man permanent bibeholder ens e-mail kvittering, således man til enhver tid kan bekræfte sin bestilling af granitsten, ligegyldig om man shopper ved Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen eller Stark.

Henrik Hansen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Michael P gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Hanne U gav 5 stjerner

SUPER

Pia Jensen gav 5 stjerner

God til prisen

9 gode råd til internetshopping
1Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en lov, der beskytter dig overfor uoprigtige internet forhandlere. Som alternativ bør du udnytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at klare pengene over tid.
2Den mest letkøbte leveringsmanér er dog selv at hente varerne, men den mulighed nødvendiggør at du har bopæl nær e-forhandlerens hjemsted. Den fragtløsning er naturligvis særdeles væsentlig om du behøver granitsten om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle få internet varehuse levering uden beregning, men tit kun hvis du indkøber for et fastsat beløb.
3Trustpilot tilbyder dig aldeles stabile chancer for at se nærmere på forskellige nuværende brugeres anmeldelser og derved er det at foretrække, at du udforsker internet forhandlerens anmeldelser forinden du shopper billige granitsten online. Facebook fremskaffer endvidere absolut fantastiske muligheder for at få en idé om internet firmaets kundefokus.
4Temmelig mange forhandlere på nettet foreslår nu om dage et hav af forskellige billige former for fragt til granitsten. En yndling er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine varer når der er mulighed for det. Fragttypen er nemlig ekstremt simpel, samt oftest endda den billigste leveringsmåde.
5Det er meget gnidningsløst for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige granitsten i blandt forskellige outlets på nettet, og herved præsterer flertallet af internet butikker levering uden beregning. Dog kan det imidlertid blive tiden værd at undersøge diverse e-shops efter tilbud før du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at indhente den bedste pris.
6Nogle internet selskaber tilbyder gebyrfri levering på granitsten, men i de fleste tilfælde kræver det at du shopper for en konkret sum. Derudover kan du snuppe den billigste fragtmetode, der typisk vil være at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop. Metoden er typisk til gengæld super praktisk. Den mest billige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
7Forud for at folk shopper billige granitsten på en e-handler bør de for at være på den sikre side gennemlæse shoppens forretningsvilkår, dog er det gerne et tidskrævende arbejde. Ligeså er det en hjælp at kunden er hensynstagende til de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have indflydelse på handlen med billige granitsten online, som for eksempel den returpolitik e-butikken har.
8Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, da det længe har været et sympol på at netbutikken efterfølger dansk lovgivning, og at online shoppen hyppigt monitoreres af fagmænd der har nøje kendskab til lovgivningen. Forinden folk shopper billige granitsten hos en internet webshop burde de ideelt set gennemse virksomhedens handelsvilkår.
9Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ualmindeligt væsentlig når du skal bruge produktet om kort tid, og herved er det aldeles meningsfuldt at vi efterser den estimerede leveringstid på granitsten. En hel del online forhandlere yder billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige produkter, som imidlertid regnes ud fra at ordren gennemføres forud for et konkret klokkeslæt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk