Byggevarepriser.dk

Græssaks

Græssaks 350 mm - Ergo 360 gr. håndtag
74 kr.
Se produkt
Græssaks 180 grader
80 kr.
Se produkt
Gardena Comfort Langskaftet Græssaks - 12100-20
356 kr.
Se produkt
Fiskars Servo Græssaks
318 kr.
Se produkt
Fiskars Servo Græssaks 360º
200 kr.
Se produkt
Gardena Classic Græssaks - 08731-30
135 kr.
Se produkt
Græssaks med 3 positioner GROUW
99 kr.
Se produkt
Gardena Comfort Langskaftet Græssaks Sæt - 12100-30
356 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed i de velkendte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du tjekke virksomhedens regningslinjer.
For en del er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne handle hos en netbutik, hvor du får information omkring græssaks.
Det er helt klart super vigtigt at tjekke, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal vide om det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot græssaks.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige græssaks alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på gode tilbud, og andre fokuserer på en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra alle mulige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt sortiment af græssaks online.
De udbredte byggecentre findes i hele landet, og af den grund har flertallet valget om at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette har du chancen for at spare fragtgebyret, og endda få fat i varerne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte virksomheder, som kan medvirke til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker er opstartsvirksomheder, der tit er dansk ejede, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du handler græssaks online på deres webshop.
Diverse webshops som sælger få produkter er eksperter i de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Herved formår de at yde ekstremt informativ service fra folk som er specialister i lige præcis græssaks.
Forskellige specialiserede netbutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online får du gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark
græssaks silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

græssaks bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag over 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

græssaks harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

græssaks jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ej beklædning som eksempelvis arbejdssko som hjælper dig imod eventuelle skader. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, især når du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
2I god tid inden at du optager arbejdet kan det vise sig ufatteligt fundamentalt at sikre sig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der være mange regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
3Der præsenterer sig som regel overraskende problematikker når det kommer til store opgaver, og på grund af det kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat en del plads i kalenderen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at nå det inden ens deadline.
4Godt forarbejde vil være metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du anbefales at udarbejde en gennemarbejdet køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du nedskriver handlingsplanen.
5Det er fornuftigt at lave en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har styr på økonomien. Det er fordelagtigt at gennemgå alle omkostninger, og efterfølgende søge sig frem til eventuelle tilbud på hver enkelt.
6Du skal for alt i verden ikke undvære udstyr. Typisk vil det vise sig yderst relevant at du har udstyret parat idet du starter dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at inkludere de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
7Ved byggeprojekter udendørs har vejret en afgørende rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum lægge mærke til prognosen for vejret i den tid der er op til starten på projektet, så det ikke med et brag starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med dit omfattende projekt.
8Du bør reflektere over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal skaffe assistance fra en fagperson til dele af projektet. Når du ønsker hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at søge tilbud fra diverse håndværkere.
9Det er muligt at spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for miljøet. Bidraget forudsætter dermed at projektet forbedrer naturen.
10Det anbefales at spørge om hjælp til dele af projektet, ikke mindst når der er tale om omfattende byggeprocesser. Omfangsrige ombygninger gør krav på flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
11Det viser sig af stor betydning at have de nødvendige materialer handlet ind før du begynder projektet. Du kan udarbejde en enkel huskeliste indeholdende hver eneste ting du får brug for, og efterfølgende granske hvert eneste punkt, hvormed du er overbevist om at du har husket alt.
12Du har adgang til et stort udvalg af vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube faciliterer enormt meget gavnlig information, i særlig grad hvis du leder på engelsk.
De mest vellidte byggekæder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er enormt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er utrolig imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som altså er enormt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Flere online outlets frembyder nu en hel del forskellige billige former for fragt til græssaks. Et hit er nu til dags udleveringssteder, hvor du selv henter dine varer den dag der passer dig. Fragttypen er jo vældig problemfri, og typisk desuden den mest letkøbte fragtform.

Du burde tillige planlægge at bestille levering til din adresse eller ud til dit arbejde. Denne bliver jævnligt en tak dyrere, men lige så vel ultra overkommelig ved køb af græssaks online. Den mindst kostelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den mulighed stiller krav om at du har bopæl nær internet virksomhedens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på græssaks er naturligvis virkelig afgørende hvis vi har brug for produktet om et øjeblik, og herved er det faktisk essentielt at man finder det estimerede leveringstidspunkt på græssaks. En hel del internet handler – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – lover billig 1 hverdags levering på flere varenumre online, men vær obs på at det er forudsat at bestillingen indsendes forud for et bestemt klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet forud for at de logistikansatte har fri.

Visse online varehuse sikrer levering uden beregning på græssaks online, men i reglen er det så nødvendigt at man bestiller for en fastsat sum. Desuden burde du udvælge den billigste leveringsmodel, der tit er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted.

En del kæder udlover afhentning hvor man køber billig græssaks derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne tilbyder bl.a. afhentning af græssaks i følgende områder:

Højbjerg, Skive, Allerød, Slagelse, Hjørring, Grenaa, Middelfart, Brabrand, Brønderslev, Kalundborg, Holstebro, Gladsaxe, Søborg, Åbyhøj, Vordingborg, Horsens, Haderslev, Jyllinge, København, Hedensted, Tilst, Ikast, Frederikshavn, Nakskov, Rudersdal, Hørsholm, Silkeborg, Korsør, Glostrup, Nykøbing Falster, Struer, Aabenraa, Frederiksværk, Lystrup, Svendborg, Skanderborg, Thisted, Roskilde, Hvidovre, Ølstykke, Sønderborg, Gentofte, Nørresundby, Varde, Solrød Strand, Brøndby, Valby, Rønne, Albertslund, Fredericia, Esbjerg, Aarhus, Birkerød, Vejle, Nyborg, Lillerød, Tårnby, Herlev, Helsingør, Frederikssund, Herning, Haslev, Vanløse, Odense, Stenløse, Odder, Virum, Viborg, Dragør, Kokkedal, Ringsted, Aalborg, Ishøj, Greve, Charlottenlund, Risskov, Værløse, Rødovre, Farum, Kolding, Hillerød, Frederiksberg, Hedehusene, Lyngby, Taastrup, Køge, Vallensbæk, Brønshøj, Ballerup, Nærum, Hobro, Næstved, Holbæk, og Randers, .

Click-and-collect ift. græssaks er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland, Bornholm) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i tallene er det klart, at internetbrugere jævnligt efterspørger bl.a. græssaks tilbud og græssaks online. Foruden dette ser man som regel mennesker efterspørge eksempelvis billig græssaks, køb græssaks og græssaks priser, plus de udbredte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Gode priser på græssaks

Det er i dag rigtig enkelt for alle og enhver at tjekke tilbud på billige græssaks online fra diverse e-firmaer, og for det har flertallet af internet webshops været nødt til at nedsætte prisniveauet på græssaks betydeligt, og derudover sikre levering uden gebyr.

Men det kan alligevel blive profitabelt at efterprøve nogle få internet forhandlere efter billige priser på græssaks online før du handler, således at du ikke er i tvivl om at antage den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Du bør alligevel være så påpasselig, at i tilfælde af at en butik på nettet afhænder billige græssaks online på tilbud til en pris der kan ses som umådelig beskeden, kan det ofte være et kendetegn på en uærlig internet shop. Handler med kort er trods alt inkluderet i et regelsæt, der skærmer folk imod uoprigtige internet butikker.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du benytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du higer efter at dække pengene til græssaks ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte ved specialiserede netshops, i modsætning til de store byggekæder som for eksempel Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Når der ses på statistikkerne fremstår det klart, at online shoppere som regel leder efter fx græssaks priser og græssaks online. Foruden dette ser man typisk internet shoppere kigge efter eksempelvis køb græssaks, græssaks tilbud og billig græssaks.

Gennemsøg tidligere kunders evalueringer

Trustpilot giver dig fuldkommen gode chancer for at gennemstøve en stor portion eksisterende konsumenters opfattelser og derved tilråder vi, at du evaluerer e-butikkens kritik før du færdiggør din shopping med billige græssaks online.

Facebook byder på derudover flere fine genveje til at få indtryk af netbutikkens popularitet. Derudover er der en del online outlets som tilbyder kunderne at meddele en omtale af deres køb, som tillige burde udnyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige græssaks online på en butik kan de for at være på den sikre side have øje for butikkens regler, men det er ofte ikke specielt ophidsende, især hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Silvan.

Et andet alternativ kunne være at se nærmere på om internet firmaet er støttet af e-mærket, som ofte er et billede på at e-forhandleren efterlever de danske regler, foruden at webshoppen nu og da føres tilsyn med af specialister som har nøje kendskab til reglerne på området.

Dette er desuden din lejlighed til assistance, for så vidt du bliver udsat for problemer i processen med din bestilling af græssaks. Tillige slår vi et slag for at køberen er hensynstagende til de fundamentale vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet af græssaks online, f.eks. den bytteret internet webshoppen benytter.

På grund af dette er det også essesentielt, at man stadigvæk bevarer ens kvitteringsmail, således man altid kan vidne om sin bestilling af græssaks, hvad end man har købt fra Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark eller XL-Byg.

Martin gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Pia H gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Louise C gav 5 stjerner

Perfekt køb

Peter gav 4 stjerner

SUPER

9 tips til køb på nettet
1Temmelig mange e-forretninger udlover på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige fragttyper til græssaks. En yndling er i dag levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine produkter når du har mulighed for det. Leveringstypen er jo ret så bekvem, og mange gange ligeledes den mest letkøbte type af levering.
2Leveringstidspunktet er særdeles udslagsgivende om du står og skal bruge varerne lige om lidt, så i det øjemed er det sandelig passende at vi undersøger den anslåede leveringsdato for græssaks. En hel del e-handler annoncerer billig 1 dags fragt på en masse produkter, men som imidlertid forudsætter at ordren indsendes før et aftalt tidspunkt.
3Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af en lov, hvilket skærmer kunden imod uægte internet foretagender. Som et alternativ kunne du drage fordel af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at afdrage betalingen i flere bidder.
4Det er jo efterhånden yderst hensigtsmæssigt for købere at vurdere tilbud online på billige græssaks på flere internet virksomheder, og derfor lover de fleste e-butikker levering uden omkostninger. Derfor kan det til hver en tid blive tiden værd at eftergå nogle få internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris.
5Enkelte internet shops sikrer fragt uden betaling på græssaks, men for det meste er det så nødvendigt at du køber for en fastsat sum. Ellers bør du tage den mindst kostelige løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Denne viser sig godt nok lige så vel ret så hensigtsmæssig. Den billigste leveringsversion kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
6Generelt anbefaler vi at undersøge om e-forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det ofte er et tegn på at online forretningen følger de opstillede regler, foruden at online firmaet regelmæssigt kontrolleres af specialister som har nøje kendskab til de gældende regler. Før nogen køber billige græssaks i en e-shop bør man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af deres forretningsvilkår.
7Inden nogen handler billige græssaks hos en shop på nettet kan de altid gennemgå netshoppens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke særlig sjovt. Yderligere går vi ind for at køber er omhyggelig omkring de mest centrale vilkår der influerer på shopping af billige græssaks online, fx hvilken returrettighed internet firmaet garanterer.
8Den mest betalelige form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som dog beroer på at du er lige ved internet firmaets lager. Den fragtløsning er naturligvis meget vigtig når man har behov for græssaks omgående. Alternativt så frembyder indtil flere e-shops i Danmark fri fragt, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du køber for et fastslået beløb.
9Trustpilot medfører aldeles passelige muligheder for at evaluere en hel del nuværende forbrugeres erfaringer og herved slår vi et slag for, at du tager et kig på internet selskabets kritik forud for at du handler billige græssaks online. Facebook bringer dig også temmelig fremragende genveje til at få indsigt i internet forhandlerens popularitet.