Byggevarepriser.dk

Græsarmeringssten pristjek

Er du på udkig efter græsarmeringssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 50 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 50 m2 for kun 6.840 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 50 m2 græsarmeringssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.840 kr.Køb
10.896 kr.Køb
10.950 kr.Køb
11.163 kr.Køb
11.794 kr.Køb
13.117 kr.Køb
15.510 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 50 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Derved kan det overvejes at shoppe hos en netbutik, som kan give tips og tricks til valg af græsarmeringssten.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Det er helt klart ekstremt afgørende at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du finde et andet.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige græsarmeringssten fra webshop til webshop. Nogle giver de bedste tilbud, imens andre har faglig sparring. Du bør tænke igennem hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt varesortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover blot græsarmeringssten.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og bekendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre køber varer fra talrige specialbutikker, og pga. det kan du shoppe fra et bredt udvalg af græsarmeringssten online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og takket være dette har man valget om at bestille online og hente varerne selv. Som følge af det har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, og sågar få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, måske sågar lokalt fra dit område. Disse bidrager du til idet du bestiller græsarmeringssten online hos dem.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
De fleste niche webshops er specialister i det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andet. Af den grund kan du opleve endnu mere begavet service fra nogle som er specialister i lige præcis græsarmeringssten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af mere end 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

græsarmeringssten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

græsarmeringssten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

græsarmeringssten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

græsarmeringssten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning herunder hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor hændelige skader. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, især hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
2Det er en god idé at indhente assistance til arbejdet, ikke mindst hvis det er store byggeprojekter. Nogle byggerier behøver flere mennesker. Derudover bliver det mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
3Husk at reflektere over om du selv vil klare det hele, eller du bør skaffe eksperthjælp til områder af arbejdet. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at søge prisoverslag fra flere foretagender.
4Du skal ikke fattes værktøj. Typisk vil det være smart at du har værktøjet klar inden du iværksætter byggeprocessen. Husk også at medtage omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
5Du kan finde stribevis af hjælpeartikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Især YouTube yder assistance med overvældende meget brugbar info, navnligt såfremt man bruger den engelske version.
6Der præsenterer sig ofte pludselige vanskeligheder i forbindelse med omfattende projekter, og pga. dette er det meningsfuldt at der er afsat rigeligt med tid i handlingsplanen, med det formål at man er overbevist om at nå det inden ens deadline.
7Nogle gange kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet ifald renoveringen bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv effekt på naturen.
8For byggeprojekter udendørs har vind og vejr stor betydning. Således må du løbende tage notits af vejrprognosen i forbindelse med byggeprojektet, så det ikke uanmeldt begynder at stå ned i stænger netop som du er midt i dit komplicerede byggeprojekt.
9Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har de fornødne byggematerialer handlet ind forud for at du indleder eksekveringen. Du har fordel af at sammenfatte en simpel note hvor der bør fremgå alt du får brug for, og derefter tjekke hver enkelt ting, så du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
10Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige et regnskab for ombygningen, så man har en økonomisk ramme. Det må være behjælpeligt at tage noter til alle udgifter, og efterfølgende finde frem til ens omkostning ved dem én og én.
11Planlægning viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at liste en strømlinet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret når du sammensætter din handlingsplan.
12I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen kan det være højst betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt overlegent. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype er bedst?

En stor portion online firmaer udlover nu til dags en række forskellige billige leveringsmidler til græsarmeringssten. Den mest populære er p.t. levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente ordren den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig temmelig ukompliceret, og mange gange tillige den mindst kostelige leveringsmanér.

Du burde omvendt planlægge at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden er jævnligt en tand dyrere, men også ekstremt smart ift. græsarmeringssten online. Den billigste leveringsform er dog selv at hente produkterne, som desværre nødvendiggør at du har bopæl lige ved internet forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på græsarmeringssten er naturligvis yderst betydningsfuld hvis vi absolut skal bruge varen om et øjeblik, og i det øjemed er det naturligvis klogt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt på græsarmeringssten. Adskillige online forretninger – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig 1 dags fragt på de fleste af deres varer online, som trods alt antager at transaktionen realiseres forinden et besluttet klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få produktet klar forinden pakkepersonalet tager hjem.

Nogle få online firmaer byder på levering uden omkostninger på græsarmeringssten online, men tit forudsætter det at du indkøber for en bestemt pris. Desuden må man gribe den mest betalelige fragtløsning, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted.

En del byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor du køber billig græsarmeringssten online men selv henter i butikken. For eksempel Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af græsarmeringssten i følgende områder:

Lillerød, Varde, Nyborg, Vallensbæk, Ishøj, Skanderborg, Birkerød, Kokkedal, Farum, Esbjerg, Nykøbing Falster, Odense, Søborg, Sønderborg, Dragør, Randers, Hobro, Køge, Slagelse, Kolding, Roskilde, Allerød, Glostrup, Middelfart, Skive, Tilst, Vanløse, Haslev, Haderslev, Brønderslev, Frederikshavn, Herning, Rønne, Ballerup, Kalundborg, Tårnby, Brøndby, Gentofte, Værløse, Charlottenlund, Thisted, Albertslund, Rødovre, Taastrup, Ringsted, Lyngby, Odder, Frederikssund, Brønshøj, Ølstykke, Frederiksberg, Rudersdal, Horsens, Stenløse, Brabrand, Lystrup, Holbæk, Vejle, Hvidovre, Virum, Frederiksværk, Nakskov, Nørresundby, Risskov, Aarhus, Aalborg, Grenaa, Viborg, Ikast, Højbjerg, Helsingør, Hørsholm, Hedehusene, Jyllinge, Hillerød, Vordingborg, Gladsaxe, Struer, Fredericia, Solrød Strand, Korsør, Herlev, Hjørring, København, Silkeborg, Valby, Hedensted, Greve, Åbyhøj, Svendborg, Holstebro, Nærum, Aabenraa, og Næstved, .

Click-and-collect ift. græsarmeringssten er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på data står det markant, at internetbrugere jævnligt søger blandt andet græsarmeringssten online og køb græsarmeringssten. Foruden dette ser man tit netshoppere kigge efter for eksempel græsarmeringssten priser, græsarmeringssten tilbud og billig græsarmeringssten, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Få den bedste pris på græsarmeringssten

Det er i dag særligt smart for almindelige dødelige at analysere priser på billige græsarmeringssten online i blandt forskellige webbutikker, og ergo har masser af internet varehuse ikke kunne lade være med at tvinge salgspriserne på græsarmeringssten helt i bund, og endda sikre gratis fragt.

Men det kan til hver en tid blive gavnligt at tjekke forskellige internet foretagender efter udsalg og tilbud på græsarmeringssten online forud for at du køber, således at du er sikker på at antage den skarpeste pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Man skal ikke desto mindre være omhyggelig med, at ifald en online virksomhed afhænder billige græsarmeringssten online for en pris der er ekstraordinært billig, så kunne det for det meste være et symbol på en uærlig e-forretning. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfattet af en ordning, hvilket begunstiger køber overfor snydagtige webshops.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du overveje et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at klare prisen på græsarmeringssten i flere bidder. Dette tilbydes normalt i nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggekæder som fx Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

Ved kig i søgedata fremstår det tydeligt, at mennesker jævnligt leder efter eksempelvis græsarmeringssten tilbud og køb græsarmeringssten. Derudover oplever man ofte internet shoppere søge efter blandt andet græsarmeringssten online, billig græsarmeringssten samt græsarmeringssten priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 50 m2 kg græsarmeringssten er 6840 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Kig på tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot præsterer de facto anstændige løsninger til at beskue en stor gruppe aktuelle forbrugeres reflektioner og herved går vi ind for, at du ser nærmere på internet forretningens omtaler før du placerer din ordre på billige græsarmeringssten online.

Facebook medfører tillige uden sammenligning værdifulde genveje til at få indsigt i webbutikkens troværdighed. I øvrigt ses en del webbutikker som tilbyder folk at publicere en kritik af deres køb, hvilket lige så vel burde udnyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige græsarmeringssten online hos en internet handler burde man helt sikkert kigge på e-butikkens betingelser, men det er i reglen ikke super interessant, især med de kendte byggecentre som Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Alternativet kunne måske være at tjekke om e-shoppen er e-mærke tilsluttet, da det er et tegn på at internet shoppen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, samt at e-shoppen undertiden undersøges af sagkyndige som kender bestemmelserne på området.

Det giver dig chance for at få hjælp, ifald du skulle få vanskeligheder med dit køb af græsarmeringssten. Desuden slår vi et slag for at man er klar over de væsentligste bestemmelser der har betydning for købet af græsarmeringssten online, for eksempel den byttepolitik internet firmaet lover.

I relation til det er det også essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin ordremail, så man en anden gang vil kunne bekræfte sin bestilling af græsarmeringssten, uafhængig af om man køber ved 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Anne M gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Birthe C gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Lene K gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Inge gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til din online shopping
1Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt e-forretningen er e-mærket, eftersom det burde være en forsikring om at netshoppen respekterer de danske love, samt at e-shoppen undertiden kigges til af sagkyndige som er inde i de gældende bestemmelser. Forud for at folk shopper billige græsarmeringssten på en webshop kan man for at være på den sikre side gennemlæse netbutikkens handelsbetingelser.
2Leveringstiden er usædvanlig vigtig om man absolut skal bruge produkterne med det samme, og i det øjemed er det aldeles essentielt at du ser nærmere på leveringstidspunktet på græsarmeringssten. Mange outlets på nettet tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter, men det er forudsat at orden realiseres inden et givent tidspunkt.
3Nogle internet virksomheder yder portofri fragt på græsarmeringssten, men i mange tilfælde stiller det krav om at der erhverves for et fastslået beløb. Derudover skulle du beslutte sig for den mest billige leveringsmetode, der mange gange vil være at få bragt ordren til et afhentningssted. Fragttypen er typisk tillige vældig fremkommelig. Den mest billige form for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
4Den billigste leveringsmodel er unægtelig at du selv henter pakken, men den løsning betinges af at du bor med kort afstand til internet shoppens bopæl. Den form for levering kan være ret så aktuel i tilfælde af at man skal bruge græsarmeringssten fluks. Alternativt så præsterer indtil flere online selskaber gebyrfri levering, men typisk stiller det krav om at der indkøbes for en bestemt pris.
5Forinden nogen handler billige græsarmeringssten i en internet forhandler bør man helt sikkert tage stilling til shoppens forretningsvilkår, dog er det ofte ikke videre spændende. Desuden er det en hjælp at køber er sat ind i de mest vedkommende regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige græsarmeringssten online, for eksempel hvilken returret online firmaet kører med.
6Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af et regelsæt, der støtter en overfor uoprigtige internet outlets. Alternativt bør du udnytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.
7Trustpilot yder egentlig passelige løsninger til at gennemsøge diverse øvrige konsumenters erfaringer og derved støtter vi, at du verificerer internet forhandlerens vurderinger forinden du køber billige græsarmeringssten online. Facebook leverer endvidere uden sammenligning fordelagtige metoder til at få indsigt i online webshoppens kundefokus.
8Masser af netshops frembyder i øjeblikket diverse forskellige billige former for levering til græsarmeringssten. Det mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente dine nye produkter når du har tid. Leveringsformen er altså ualmindeligt ukompliceret, og desuden også den prisbilligste form for fragt.
9Det er i dag ret praktisk for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige græsarmeringssten hos forskellige forhandlere på nettet, og ergo frembyder flertallet af internet webshops levering uden betaling. Trods dette kan det alligevel vise sig fordelagtigt at kigge forbi visse e-shops efter tilbud og udsalg forinden du køber, således at man er usvigeligt sikker på at antage den mest attraktive pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk