Byggevarepriser.dk

Gradmåler

Gradmåler Diesella 300 x 500 mm med dobbel skala
625 kr.
Se produkt
Gradmåler 400 x 800 mm m/dobbel skala
849 kr.
Se produkt
Gradmåler Diesella 120x150 mm aflæsing: 0,05°
576 kr.
Se produkt
Gradmåler Diesella 80 x 120 mm med dobbel skala
181 kr.
Se produkt
Gradmåler Diesella 120 x 150 mm med dobbel skala
218 kr.
Se produkt
Gradmåler Diesella 200 x 300 mm med dobbel skala
359 kr.
Se produkt
Gradmåler Diesella 150 x 200 mm med dobbel skala
261 kr.
Se produkt
Gradmåler 500 x 1000 mm m/dobbel skala
1.376 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et bredt udvalg af produkter, og andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare gradmåler.
Der er variationer i salgspriserne på billige gradmåler alt efter hvor du handler online. En del vil have billige priser, hvorimod andre vil have en høj grad af service. Du bør gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man læse netbutikkens betingelser.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få information omkring gradmåler.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne personligt. Det er hovedsageligt muligt i de kendte byggemarkeder.
Det er selvsagt super vigtigt at se, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er tilgængelige i de større byer, og derved har mange tilbuddet om at handle online og transportere varerne selv. Hermed har du chancen for at spare fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne lige nu.
De udbredte byggekæder samler produkter fra alverdens producenter, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af gradmåler online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Således vil du modtage super informativ vejledning fra mennesker der er specialister i lige præcis gradmåler.
Størstedelen af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få en lavere pris.
En masse niche netbutikker er små familievirksomheder, der oftest drives i Danmark, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse bidrager du til idet du handler gradmåler online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

gradmåler harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

gradmåler bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

gradmåler jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

gradmåler silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør nødig mangle udstyr. Ofte kan det være essentielt at du har værktøjet ved hånden idet du indleder arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere omkostningerne hertil i økonomien.
2Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme din sikkerhed, så husk arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko som beskyttelse mod hændelige risici. Det er vigtigt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke har professionel assistance.
3Det kan give mening at overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du må tilkøbe assistance fra en professionel til delelementer af det. Når du indhenter hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at modtage prisoverslag fra forskellige entreprenører.
4Du har mulighed for at indhente offentlig støtte til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at renoveringen har betydning for klimaet.
5For udendørs projekter kan vind og vejr få meget at sige. På grund af dette bør du tit tjekke udsigten ift. vejret i tiden op til projektets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned absolut lige når du står midt i dit avancerede projekt.
6Der præsenterer sig ofte uventede hovedpiner i tilfælde med store byggeprojekter, og af den grund vurderes det meningsfuldt at man har afsat god nok tid i køreplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
7Ofte vil det være afgørende at have lavet et budget for byggeprojektet, så man har et økonomisk overblik. Det er økonomisk at kortlægge samtlige poster, og herefter nedfælde prisen på dem hver især.
8I god tid inden at du starter byggeprocessen er det ufatteligt centralt med en forsikring om, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der være diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
9Planlægning vil være metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du bør udarbejde en strømlinet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du laver din tidsplan.
10Det viser sig essentielt at have de presserende materialer indkøbt før du påbegynder håndværket. Du bør sammenfatte en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting som er nødvendige, og dernæst tjekke materialerne, med det formål at du er tryg ved at du har husket alt.
11Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til dele af projektet, især når det kommer til omfattende ombygninger. Store opgaver behøver flere folk. Desuden viser det sig hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
12Du kan finde utallige instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube tilbyder dig overvældende meget almennyttig information, i særlig grad når du bruger den engelske version.
De bedst vurderede byggeshops
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som klart er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er hamrende flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ualmindeligt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken type af levering skal du vælge?

Adskillige internet forhandlere tilbyder efterhånden alverdens billige leveringsmuligheder til gradmåler. Den mest almindelige er i dag at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare produkterne den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ret så enkel, og tit ligeledes den billigste leveringsmåde.

Du bør lige så vel prøve at få ordren leveret til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen viser sig gerne en kende mere bekostelig, men også yderst smertefri for gradmåler online. Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men dette stiller krav om at du bor nær internet forhandlerens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på gradmåler kan i nogle tilfælde være virkelig aktuel hvis vi behøver pakken nu og her, og herved er det sandelig essentielt at vi kontrollerer leveringstiden ved gradmåler. Størstedelen af netbutikker – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varenumre online, men glem ikke at det er betinget af at transaktionen gennemføres før et aftalt tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få ordren på posthuset før lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte webbutikker frembyder levering uden gebyr på gradmåler online, men oftest kun ifald du shopper for en konkret sum. Alternativt kunne man foretrække den mindst kostelige form for levering, der gerne er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop.

Flere webshops tilbyder click-and-collect hvor du køber billig gradmåler online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan og XL-Byg. De giver fx klik-og-hent på gradmåler i følgende områder:

Hedensted, Frederikssund, Ikast, Åbyhøj, Farum, Helsingør, Gentofte, Sønderborg, Næstved, Lillerød, Taastrup, Varde, Hillerød, Nykøbing Falster, Ringsted, Odense, Frederiksberg, Herlev, Thisted, Nærum, Haderslev, Kalundborg, Birkerød, Fredericia, Frederikshavn, Hørsholm, Brønderslev, Brøndby, Middelfart, Slagelse, Gladsaxe, Valby, Odder, Hjørring, Korsør, Rødovre, Lyngby, Rønne, Aabenraa, Nakskov, Kolding, Roskilde, Virum, Brønshøj, Solrød Strand, Rudersdal, Grenaa, Allerød, Hvidovre, Stenløse, Haslev, Vanløse, Frederiksværk, Jyllinge, Albertslund, Herning, Nørresundby, Greve, Horsens, Randers, Holstebro, Risskov, København, Søborg, Hedehusene, Dragør, Vallensbæk, Ølstykke, Aalborg, Lystrup, Skanderborg, Holbæk, Ballerup, Skive, Tilst, Aarhus, Hobro, Glostrup, Brabrand, Vordingborg, Silkeborg, Charlottenlund, Værløse, Tårnby, Svendborg, Kokkedal, Struer, Ishøj, Esbjerg, Køge, Højbjerg, Vejle, Nyborg, og Viborg, .

Klik-og-hent ift. gradmåler er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland).

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at mennesker tit kigger efter for eksempel gradmåler tilbud og billig gradmåler. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker efterspørge eksempelvis køb gradmåler, gradmåler priser og gradmåler online, foruden de udbredte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

Spar penge på gradmåler

Det har vist sig at være særligt gnidningsløst for enhver at finde frem til tilbud på billige gradmåler online hos forskellige internet forhandlere i Danmark, og altså har en hel del online selskaber fundet det nødvendigt at presse priserne på gradmåler eftertrykkeligt, og ovenikøbet love fri fragt.

Det kan dog trods alt vise sig rentabelt at se nærmere på diverse outlets på nettet efter rabatter og tilbud på gradmåler online forinden du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den mest billige pris. Se ikke bare på de kendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Du må lige meget hvad ikke glemme, at ifald en e-shop annoncerer billige gradmåler online til en tilbudspris som virker overordentlig favorabel, kunne det mange gange være et tegn på en falsk e-butik. Bestillinger med betalingskort er dog omfavnet af et regelsæt, hvilket forsvarer dig som køber imod svindlende online virksomheder.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du har i sinde at klare betalingen af gradmåler senere. Dette foreslåes normalt ved nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Davidsen.

Når man kigger i tendenserne er det klart, at internetbrugere jævnligt søger for eksempel billig gradmåler og gradmåler tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere søge for eksempel gradmåler online, køb gradmåler samt gradmåler priser.

Kig på tidligere kunders vurderinger

Trustpilot leverer tilpas strålende chancer for at verificere diverse øvrige køberes evalueringer og af den grund tilrådes det, at du tolker internet butikkens anmeldelser inden du shopper billige gradmåler online.

Facebook forærer dig derudover tilpas relevante løsninger til at få kendskab til e-handlens kundefokus. Derudover er der en række online webshops som tilbyder folk at notere en anmeldelse af deres køb, hvilket på samme måde kan bruges til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk køber billige gradmåler online på en webbutik kan man sådan set tyde webshoppens forretningsaftale, det er dog bare et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Et alternativ kan derfor være at kigge om internet webshoppen er e-mærket medlem, siden det skulle være en indikation om at internet forhandleren understøtter gældende dansk lovgivning, og at internet firmaet jævnligt kigges til af jurister som har meget erfaring med lovgivningen.

Dette er desuden en god anledning til at få bistand, hvis du forvoldes udfordringer med dit indkøb af gradmåler. For øvrigt støtter vi at køberen er obs på de mest betydningsfulde retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af gradmåler online, som fx hvilken returrettighed online webshoppen tilbyder.

I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man permanent gemmer ens ordremail, så man når som helst kan vidne om sin bestilling af gradmåler, uagtet om man handler fra 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Stark.

Helle gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Karen Christiansen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Jette L gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Hans M gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til din online shopping
1Før folk handler billige gradmåler på en shop kunne man når alt kommer til alt overveje dens vilkår, men det er for det meste ikke videre spændende. Yderligere er det klogt at køber er vaks omkring de mest centrale betingelser der har indvirkning på handlen med billige gradmåler online, som for eksempel hvilken ombytningsret forretningen lover.
2Mange outlets på nettet udlover i dag et hav af forskellige billige fragttyper til gradmåler. En favorit er p.t. levering til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Fragtformen er jo yderst praktisk, samt typisk endvidere den mest betalelige leveringsmulighed.
3Fragtperioden kan være ret væsentlig hvis man har brug for varerne om kort tid, og derfor er det skam fornuftigt at du studerer leveringstiden ved gradmåler. Flere internet outlets annoncerer billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varenumre, som dog forudsætter at bestillingen fuldbyrdes forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
4Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt online virksomheden er e-mærket medlem, eftersom det bør være en indikator for at internet shoppen accepterer dansk lovgivning, udover at netbutikken undertiden revurderes af sagkyndige der er inde i de gældende regulativer. Før nogen køber billige gradmåler på en internet forhandler behøver man faktisk gennemløbe shoppens handelsbetingelser.
5Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af en forordning, som værner dig som kunde imod bedrageriske internet foretagender. Som alternativ kunne du benytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, når du ønsker at finansiere betalingen af flere omgange.
6Den billigste type af levering vil til enhver tid være selv at hente ordren, men den løsning beroer på at du bor nærved internet virksomhedens tilholdssted. Den slags levering er naturligvis særligt central hvis man har behov for gradmåler omgående. Alternativt så yder nogle forhandlere på nettet levering uden omkostninger, men ofte kun hvis der shoppes for en fastsat pris.
7Visse online virksomheder sikrer levering uden omkostninger på gradmåler, men undertiden kræves det at du handler for en fastsat sum. Ellers må man gribe den mindst kostelige leveringsmanér, der oftest er at få bragt produkterne til en pakkeshop. Fragttypen viser sig til tider desuden ualmindeligt praktisk. Den billigste leveringstype er uden tvivl selv at hente ordren.
8Trustpilot frembyder forholdsvis passelige muligheder for at eksaminere mange forhenværende forbrugeres ratings og derved tilrådes det, at du eksaminerer e-forhandlerens kritik forinden du handler billige gradmåler online. Facebook frembringer desuden absolut hensigtsmæssige genveje til at få indblik i internet virksomhedens kundetilfredshed.
9Det er efterhånden ret uproblematisk for købere at sammenligne priser online på billige gradmåler på diverse outlets på nettet, og derved lover mange internet forretninger i Danmark levering uden omkostninger. Dog kan det imidlertid være lønnende at se nærmere på indtil flere internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg forud for at du bestiller, således at man er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris.