Byggevarepriser.dk

Glasløfter

Teng Tools Glasløfter SL02 60kg
695 kr.
Se produkt
Teng Tools Glasløfter SL03 120kg
725 kr.
Se produkt
Teng Tools Glasløfter SL01 30kg
475 kr.
Se produkt
Glasløfter teng tools sl01 - sl03
1.082 kr.
Se produkt
Glasløfter 601
1.600 kr.
Se produkt
Glasløfter 603.0 bl
957 kr.
Se produkt
Glasløfter 600.1
527 kr.
Se produkt
Bohle Glasløfter, 2 sugekopper 70/50kg
375 kr.
Se produkt
Bohle Glasløfter, bæreevne: 30 kg.
375 kr.
Se produkt
Bohle Glasløfter, bæreevne: 120 kg.
685 kr.
Se produkt
Bohle Glasløfter, 3 sugekopper 100kg
475 kr.
Se produkt
Bohle Glasløfter, 2 sugekopper 60/50kg
325 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos et online byggecenter, som kan give gode råd til valg af glasløfter.
Når du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt i de gængse byggemarkeder.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt produktsortiment, og nogle er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør vide om det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, udover bare glasløfter.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du kende forretningens regler.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige glasløfter alt efter hvor du handler online. En del har de bedste priser, imens andre satser på faglig rådgivning. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra diverse specialbutikker, hvorfor du så kan købe fra et stort sortiment af glasløfter online.
De velkendte byggekæder findes overalt i landet, og derigennem har kunderne valget om at handle online og hente produkterne selv. Derigennem er det muligt at slippe for leveringsgebyret, og tilmed have produkterne straks.
De store byggecentre er udbredte og velkendte butikker, som kan medvirke til øget troværdighed når man skal handle online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Ergo kan du modtage ekstra konstruktiv assistance fra nogle som er specialister i lige præcis glasløfter.
De fleste nichebutikker er iværksætterfirmaer, der typisk er dansk ejede, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at handle glasløfter online fra deres webshop.
Alverdens nichefokuserede webshops står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

glasløfter silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

glasløfter bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

glasløfter harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag mere end 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

glasløfter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der viser sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med krævende byggeprojekter, og på grund af det viser det sig vigtigt at man har afsat betragtelig plads i planen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at man når det til siden.
2Før du igangsætter byggeprojektet må det være meget fornuftigt at du sikrer dig, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der gælde fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
3For projekter udendørs har vejret en stor rolle. På grund af dette bør du jævnligt lægge mærke til vejrudsigten i tiden op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er i fuld gang med dit vigtige byggeprojekt.
4Du skal aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det være en fordel at du har udstyret disponibelt når du starter byggeprocessen. Det er derudover afgørende at indkalkulere disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
5Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til dele af projektet, specielt når det kommer til større byggeprojekter. Flere projekter stiller krav om flere personer. Desuden viser det sig bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
6Planlægning vil være vejen til at lykkes med dit arbejde. Du anbefales at liste en strømlinet agenda, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du udarbejder køreplanen.
7Det er af stor betydning at have de nødvendige bygningsmaterialer disponible forud for at du igangsætter projektet. Du har god gavn af at nedskrive en punktforms huskeliste hvorpå der noteres alt der bliver brug for, og så tjekke hver eneste ting, hvormed du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
8Det kan vise sig at være essentielt at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på omkostningerne. Det vil være fordelagtigt at tage noter til samtlige omkostninger, og herefter tjekke mulige tilbud på dem én og én.
9Du må på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning der hjælper dig mod hændelige skader. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke har professionel hjælp.
10Du finder stribevis af vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. Især YouTube giver dig adgang til enormt meget almennyttig info, særligt forudsat at man søger på engelsk.
11Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk støtte til renoveringer. Det får man ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at renoveringen har betydning for miljøet.
12Du bør tage til overvejelse hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt skal sikre dig hjælp fra en fagmand til dele af arbejdet. Når du indhenter hjælp fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at modtage tilbud fra diverse leverandører.
De højest bedømte byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig imponerende. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er enormt imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

Temmelig mange online firmaer tildeler på nuværende tidspunkt alverdens billige muligheder for levering til glasløfter. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de bestilte varer når du har tid. Fragtmuligheden er nemlig ekstremt smart, samt oftest tilmed den mest prisbevidste løsning til levering.

Du bør også beslutte dig for at få det leveret til hvor du bor eller til når du er på job. Fragtmuligheden bliver beklageligvis en smule dyrere, men samtidig vældig let for glasløfter online. Den mest prisbevidste leveringsmåde vil dog altid være at du selv henter produkterne, men dette beroer på at du lever i nærheden af online firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på glasløfter kan vise sig at være ret så udslagsgivende når vi står og skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så i det øjemed er det sandelig passende at du ser leveringstiden for glasløfter. Masser af online forretninger – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter online, som beroer på at bestillingen indsendes forinden et fast klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen klar forinden pakkemedarbejderne tager hjem.

Indtil flere e-firmaer garanterer fragtfri levering på glasløfter online, men for det meste kræver det at du aftager for en fastsat pris. Derudover kunne du udse dig den billigste leveringsudgave, hvilket oftest er at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop.

En lang række byggecentre yder click-and-collect hvor man handler billig glasløfter online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Davidsen. Byggemarkederne giver fx afhentning af glasløfter i disse områder:

Solrød Strand, Hedensted, Allerød, Vanløse, Herning, Odder, Randers, Haderslev, Nørresundby, Tilst, Hvidovre, Køge, Vordingborg, Middelfart, Haslev, Gentofte, Rødovre, Rudersdal, Hjørring, Korsør, Hillerød, Aalborg, Struer, Frederiksberg, Herlev, Holbæk, Nærum, Brønderslev, Vejle, Hedehusene, Ishøj, Nyborg, Hobro, Lystrup, Vallensbæk, Åbyhøj, Ringsted, København, Grenaa, Helsingør, Glostrup, Silkeborg, Viborg, Charlottenlund, Brabrand, Lillerød, Birkerød, Aabenraa, Odense, Værløse, Slagelse, Kolding, Varde, Skanderborg, Holstebro, Thisted, Tårnby, Nykøbing Falster, Brønshøj, Virum, Svendborg, Dragør, Greve, Farum, Nakskov, Brøndby, Søborg, Horsens, Taastrup, Kokkedal, Højbjerg, Rønne, Roskilde, Hørsholm, Risskov, Jyllinge, Næstved, Ølstykke, Frederiksværk, Valby, Esbjerg, Sønderborg, Aarhus, Ballerup, Frederikshavn, Gladsaxe, Ikast, Frederikssund, Albertslund, Fredericia, Skive, Stenløse, Lyngby, og Kalundborg, .

Klik-og-hent ift. glasløfter er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland).

Ved indkig i søgedata fremstår det klart, at internetbrugere tit kigger efter bl.a. glasløfter priser og glasløfter tilbud. Derudover ser vi typisk online shoppere efterspørge fx glasløfter online, billig glasløfter samt køb glasløfter, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Priser på glasløfter

Det er særdeles smertefrit for enhver at søge sig frem til priser på billige glasløfter online på diverse internet foretagender, og følgelig har de fleste internet foretagender været nødt til at presse priserne på glasløfter helt i bund, og ovenikøbet byde på levering uden betaling.

Men det kan trods alt vise sig smart at inspicere diverse e-forhandlere efter billige priser på glasløfter online forud for at du køber, således at man er skudsikker på at få den skarpeste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Man skal imidlertid huske på, at hvis en forretning på nettet tilbyder billige glasløfter online for en pris som kan ses som utopisk billig, burde det undertiden være et faresignal om en uoprigtig online shop. Kortbetalinger er imidlertid inkluderet i en foranstaltning, som dækker en overfor falske internet outlets.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du anvende et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere prisen på glasløfter i flere bidder. Dette foreslåes normalt i niche webshops, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Når der ses på tallene bliver det tydeligt, at netshoppere som regel søger eksempelvis køb glasløfter og glasløfter online. Vi ser desuden mange gange folk søge bl.a. glasløfter tilbud, glasløfter priser samt billig glasløfter.

Kig på nuværende kunders synspunkter

Trustpilot fører til ret ønskværdige løsninger til at iagttage forskellige aktuelle køberes reflektioner og herved kan det anbefales, at du efterforsker internet shoppens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige glasløfter online.

Facebook yder endvidere ultra fine metoder til at få indblik i internet forhandlerens troværdighed. Herinde er der en række internet handler hvor det er muligt at levere en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes må udnyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige glasløfter online i en webbutik burde de faktisk tage stilling til e-shoppens vilkår, men det er gerne ikke super spændende, særligt med de store byggecentre som Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

En nemmere løsning kunne være at efterse hvorvidt online firmaet er godkendt af e-mærket, da det ofte er en antydning af at internet butikken lever op til dansk lovgivning, udover at netbutikken nu og da monitoreres af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

Dette er en god genvej til at få assistance, hvis du oplever udfordringer i forbindelse med din bestilling af glasløfter. Ydermere tilråder vi at køber er vaks omkring de mest aktuelle reglementer der influerer på købet af glasløfter online, f.eks. den ombytningspolitik online forhandleren lover.

I relation til det er det på samme måde relevant, at man til enhver tid bevarer ens ordremail, så man altid vil kunne eftervise købet af glasløfter, ligegyldig om man har købt fra XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix eller Stark.

Mads gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Jens gav 4 stjerner

Hurtig levering

Hanne gav 5 stjerner

Som altid

Erik Hansen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til internetshopping
1En lang række internet butikker foreslår nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsformer til glasløfter. En favorit iblandt mange er efterhånden at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Denne er altså meget hensigtsmæssig, samt mange gange endvidere den mest betalelige mulighed for levering.
2Før nogen shopper billige glasløfter hos en netbutik behøver de til hver en tid læse netshoppens vilkår, dog er det mange gange ikke specielt ophidsende. Udover dette er det prisværdigt at kunden er vaks omkring de mest essentielle bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige glasløfter online, som for eksempel hvilken returret webshoppen anvender.
3En hel del internet virksomheder frembyder gebyrfri levering på glasløfter, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man køber for en bestemt sum. Desuden kunne man overveje den billigste fragtmetode, der tit er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted. Metoden er desværre ydermere særligt overkommelig. Den prisbilligste metode til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
4Trustpilot indebærer rigtig sikre muligheder for at vurdere diverse tidligere forbrugeres synspunkter og derfor tilrådes det, at du kigger nærmere på internet virksomhedens vurderinger forinden du bestiller billige glasløfter online. Facebook fremskaffer lige så vel forholdsvis gode metoder til at få indsigt i internet selskabets pålidelighed.
5Det er jo yderst praktisk for alle og enhver at finde information om priser online på billige glasløfter i blandt diverse online outlets, og til tak yder adskillige netshops gratis fragt. Men det kan imidlertid blive gavnligt at prøve et par forskellige internet selskaber efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, så man er skråsikker på at indhente den bedste pris.
6Fragtperioden kan vise sig at være usædvanlig essentiel hvis du mangler dine nye varer inden for kort tid, og med det formål er det fuldkommen meningsfuldt at du undersøger tidshorisonten for levering ved glasløfter. Størstedelen af internet forretninger lover billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre, hvilket dog afhænger af at transaktionen gennemføres inden et givent tidspunkt.
7Vi tilråder at bemærke om webbutikken er verificeret af e-mærket, siden det er en indikation om at online forhandleren efterlever de officielle danske regler, og at netbutikken regelmæssigt besøges af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Forinden folk køber billige glasløfter på en internet forhandler behøver de ideelt set tage stilling til webbutikkens handelsbetingelser.
8Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en regel, der værner folk imod uægte online virksomheder. Som en anden løsning bør du udnytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du hellere vil godtgøre regningen over en længere periode.
9Den mest prisbevidste form for levering vil altid vise sig at være at hente pakken selv, som dog forudsætter at du er nær online butikkens lager. Den form for levering kan være virkelig aktuel forudsat du behøver glasløfter øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer flere e-firmaer portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der shoppes for et præcist beløb.