Byggevarepriser.dk

Glasfibermålebånd

Glasfiberbåndmål pc-30m a
658 kr.
Se produkt
Glasfiberbåndmål pc-30m c
731 kr.
Se produkt
Glasfiberbåndmål pc-50m c
990 kr.
Se produkt
Glasfiberbåndmål 30m 234792
258 kr.
Se produkt
Glasfiberbåndmål 10m 034295
104 kr.
Se produkt
Glasfiberbåndmål pc-50m a
879 kr.
Se produkt
Glasfiberbåndmål 20m 034296
137 kr.
Se produkt
Glasfiberbåndmål 30m 034297
259 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved en netbutik, hvor du får sparring og vejledning omkring glasfibermålebånd.
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Det er absolut meget vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør man læse netbutikkens regler.
Nogle byggekæder udbyder et enormt sortiment, og øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot glasfibermålebånd.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige glasfibermålebånd alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på billige priser, imens nogle har et højt serviceniveau. Du bør vide hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder samler varer fra alverdens leverandører, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af glasfibermålebånd online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og dermed har de fleste chancen for at handle online og køre materialerne på egen hånd. Som følge af det har man valget om at undgå leveringsomkostningen, og endda skaffe varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed når du skal købe online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske tilmed lokalt nær dig. Dem kan du støtte idet du handler glasfibermålebånd online hos dem.
Mange niche netbutikker har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette vil du få ekstra gavnlig hjælp fra folk med ekspertviden i netop glasfibermålebånd.
Majoriteten af webshops i små nicher producerer selv varerne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online får du bedre priser.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

glasfibermålebånd bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

glasfibermålebånd jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

glasfibermålebånd harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

glasfibermålebånd silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til byggeprojektet, i særdeleshed hvis det er større byggeprocesser. Store byggerier skal gerne udføres af flere folk. Desuden viser det sig mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
2I nogle tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor ombygningen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet forudsætter dermed at projektet har betydning for naturen.
3Det kan give mening at overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere burde tilkøbe eksperthjælp til dele af byggeriet. Forudsat at du fremskaffer professionel hjælp vil det ofte være fordelagtigt at få priser fra diverse firmaer.
4Der findes utallige artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med overvældende meget brugbar viden, særligt såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
5Muligvis kan det blive væsentligt at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du påbegynder byggeriet. Du bør forfatte en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå de materialer der er nødvendige, og så tjekke hver enkelt ting, således at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
6Du skal for alt i verden ikke forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sikkerhedshjelm som sikrer dig imod hændelige skader. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
7Godt forarbejde viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at lave en klar arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter din handlingsplan.
8Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er økonomisk at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og så nedskrive billige priser på dem hver især.
9Du må under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være yderst relevant at du har grejet tilgængeligt akkurat som du starter byggeprojektet. Det er desuden godt at medregne disse udgifter i din økonomi.
10Ved udendørs projekter har vejrsituationen stor betydning. Af den grund bør du med jævne mellemrum holde øje med vejrprognosen i tiden op til arbejdets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at regne når du netop vil i gang med det avancerede byggeprojekt.
11Længe før du optager byggeprocessen må det være ultra essentielt at være sikker på, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Der kommer jævnligt utidige bump på vejen når det kommer til avancerede byggeprojekter, og altså kan det vise sig meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i agendaen, så man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt godt arbejde. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er absolut imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er meget flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ultra beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

Størstedelen af netshops foreslår i vore dage mange forskellige billige leveringsmetoder til glasfibermålebånd. En der er meget anvendt er nu om dage udleveringssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig super ligetil, og endda ligeledes den mindst kostelige leveringstype.

Du kunne endvidere påtænke at få leveret til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Muligheden er for det meste et hak mere bekostelig, men endvidere temmelig praktisk ift. glasfibermålebånd online. Den billigste mulighed for levering er utvivlsomt at hente pakken selv, men det afhænger af at du opholder dig nærved internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på glasfibermålebånd kan være vældig relevant om man skal bruge din pakke inden for få dage, og herved er det nemlig centralt at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for glasfibermålebånd. En lang række forhandlere på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre online, men glem ikke at det beroer på at handlen laves før et konkret tidspunkt, så de garanteret kan nå at få dit nye produkt klar forud for at de lageransatte får fri.

Enkelte online webshops frembyder portofri fragt på glasfibermålebånd online, men tit gælder det kun hvis der aftages for en præcis sum. Derudover skal du vælge den mest prisbevidste fragttype, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Flere webshops tildeler afhentning hvor du handler billig glasfibermålebånd online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan og XL-Byg. Byggecentrene udlover for eksempel afhentning af glasfibermålebånd i følgende byer:

Herning, Aarhus, Ishøj, Køge, Frederikssund, Hedehusene, Roskilde, Allerød, Nærum, Herlev, Helsingør, Søborg, Svendborg, Virum, Lyngby, Silkeborg, Højbjerg, Thisted, Stenløse, Rudersdal, Hørsholm, Skive, Birkerød, Horsens, Hillerød, Albertslund, Holbæk, Valby, Skanderborg, Hjørring, Hvidovre, Sønderborg, Nakskov, Værløse, Ikast, Kalundborg, Odder, Taastrup, Korsør, Nyborg, Hedensted, Glostrup, Viborg, Middelfart, Tårnby, Ballerup, København, Risskov, Vanløse, Nørresundby, Ringsted, Varde, Fredericia, Solrød Strand, Jyllinge, Frederiksværk, Haslev, Nykøbing Falster, Vordingborg, Kokkedal, Charlottenlund, Rønne, Odense, Haderslev, Brønderslev, Tilst, Brabrand, Aabenraa, Brøndby, Esbjerg, Brønshøj, Vallensbæk, Holstebro, Farum, Gladsaxe, Ølstykke, Frederikshavn, Greve, Hobro, Dragør, Lystrup, Aalborg, Kolding, Slagelse, Gentofte, Lillerød, Åbyhøj, Struer, Næstved, Grenaa, Vejle, Randers, Rødovre, og Frederiksberg, .

Klik-og-hent af glasfibermålebånd er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland).

Ses der på statistikkerne står det klart, at internet shoppere ofte søger blandt andet glasfibermålebånd tilbud og billig glasfibermålebånd. Foruden dette oplever man ofte folk efterspørge bl.a. køb glasfibermålebånd, glasfibermålebånd priser og glasfibermålebånd online, plus de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Priser på glasfibermålebånd

Det er i dag særligt simpelt for enhver at vurdere prisniveauet på billige glasfibermålebånd online i blandt flere internet varehuse, og altså har adskillige internet virksomheder set sig nødsaget til at nedskære prisniveauet på glasfibermålebånd helt i bund, og derudover garantere fragt uden gebyr.

Det kan dog til hver en tid være udbytterigt at se nærmere på et par forskellige e-butikker efter rabatter og tilbud på glasfibermålebånd online inden du gennemfører dit køb, så du er skråsikker på at få den mest billige pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Du skal dog ikke overse, at i tilfælde af at en online butik udlover billige glasfibermålebånd online for en udsalgspris som er umådelig billig, er det for det meste være en indikation på en uærlig online shop. Kortkøb er heldigvis dækket ind under et lovbud, som begunstiger os overfor uægte online forretninger.

Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du overveje en afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du foretrækker at betale omkostningerne til glasfibermålebånd af flere omgange. Det tilbydes typisk i nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

Ved indkig i søgedata er det markant, at online shoppere ofte kigger efter for eksempel glasfibermålebånd online og glasfibermålebånd tilbud. Foruden dette ser man mange gange folk kigge efter bl.a. billig glasfibermålebånd, glasfibermålebånd priser samt køb glasfibermålebånd.

Udforsk eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot frembringer flere ærlige muligheder for at efterforske diverse forhenværende kunders domme og derved er det at foretrække, at du efterforsker e-forretningens ratings inden du færdiggør din shopping med billige glasfibermålebånd online.

Facebook indebærer også i højeste grad ærlige metoder til at få et kig ind i netshoppens pålidelighed. Herinde ses endda online virksomheder som tilbyder folk at offentliggøre en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde bruges til afvejning af kundetilfredsheden.

Før folk shopper billige glasfibermålebånd online hos en internet forhandler kan de altid bese butikkens forretningsaftale, men det er naturligvis et tidskrævende arbejde, især på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Alternativet kan være at se hvorvidt online virksomheden er e-mærke tilsluttet, hvilket er en indikation om at webbutikken tilslutter sig de opstillede regler, og at webbutikken fra tid til anden efterses af fagfolk som forstår de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du anledning til støtte, ifald du forvoldes udfordringer i forbindelse med din handel med glasfibermålebånd. Endvidere er det prisværdigt at køber er omhyggelig omkring de mest vedkommende vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af glasfibermålebånd online, som fx hvilken byttepolitik internet firmaet lover.

Derfor er det tillige afgørende, at man til enhver tid gemmer sin ordremail, så man i fremtiden vil kunne vidne om bestillingen af glasfibermålebånd, hvad end man handler hos Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4 eller Harald Nyborg.

Mads F gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Camilla Sørensen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Martin F gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Niels gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til online indkøb
1Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af et regelsæt, hvilket beskytter dig overfor fup online selskaber. Som alternativ burde du vælge en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil godtgøre regningen over en periode.
2Trustpilot fører til fuldstændig fantastiske genveje til at finde ud af en stor gruppe tidligere brugeres iagttagelser og på grund af dette anbefales det, at du besigtiger netshoppens omtaler før du bestiller billige glasfibermålebånd online. Facebook frembringer desuden i højeste grad fortræffelige chancer for at få et kig ind i internet webshoppens kundefokus.
3En række e-shops i Danmark tilbyder portofri fragt på glasfibermålebånd, men typisk forudsætter det at man handler for et præcist beløb. Som alternativ bør du vælge den prisbilligste leveringstype, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted. Fragtløsningen er desværre tillige særdeles ligetil. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
4Generelt tilråder vi at bemærke om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er en antydning af at netbutikken tilslutter sig den officielle danske lovgivning, foruden at internet virksomheden rutinemæssigt tilses af sagkyndige som har nøje kendskab til retningslinjerne. Forinden folk bestiller billige glasfibermålebånd hos en netbutik burde man sådan set skimme deres forretningsbetingelser.
5Inden nogen shopper billige glasfibermålebånd i en webbutik bør de faktisk studere shoppens betingelser, dog er det for det meste ikke super spændende. I øvrigt er det klogt at du er vaks omkring de mest essentielle betingelser der kan influere på bestillingen af billige glasfibermålebånd online, eksempelvis hvilken byttepolitik online virksomheden garanterer.
6Det er i dag super enkelt for enhver at sammenligne priser online på billige glasfibermålebånd hos flere forretninger på nettet, og herved præsterer masser af internet webshops levering uden omkostninger. Dog kan det imidlertid vise sig udbytterigt at efterse nogle online firmaer efter tilbud inden du køber, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den bedste pris.
7En stor portion webshops i Danmark foreslår nu mange forskellige billige fragtmuligheder til glasfibermålebånd. En der er meget populær er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter varerne når der er tid til det. Fragtløsningen er jo vældig enkel, samt tit desuden den mest betalelige leveringsmåde.
8Fragtperioden er naturligvis ultra vital om man står og skal bruge varerne nu og her, og herved er det ret så fornuftigt at man besigtiger leveringstiden ved glasfibermålebånd. Masser af internet outlets tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varer, men vær på vagt da det er forudsat at bestillingen indsendes forinden et aftalt klokkeslæt.
9Den mest betalelige fragtmulighed vil altid vise sig at være at hente varerne selv, hvilket er betinget af at du opholder dig nær internet virksomhedens lager. Den fragtform er jo ret så essentiel såfremt vi står og skal bruge glasfibermålebånd om kort tid. Alternativt så frembyder nogle e-butikker portofri levering, men ofte under forudsætning af at du aftager for et konkret beløb.