Byggevarepriser.dk

Girafsliber

Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Se produkt
Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Se produkt
Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Se produkt
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Se produkt
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Se produkt
Metabo Girafsliber LSV 5-225 sæt
8.749 kr.
Se produkt
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Se produkt
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Se produkt
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Se produkt
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Se produkt
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Se produkt
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Se produkt
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Se produkt
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Derfor kan du med fordel shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring girafsliber.
Flere byggekæder fremviser et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot girafsliber.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte produkterne personligt. Det er specielt muligt hos de udbredte byggekæder.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du tjekke butikkens betingelser.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige girafsliber alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode priser, imens andre har fokus på en høj grad af service. Du må tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut utrolig afgørende at undersøge, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder sælger varer fra mange forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af girafsliber online.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og takket være dette har kunderne adgang til at handle online og fragte varerne personligt. I kraft af det er det muligt at undgå leveringsomkostningen, samt tilmed få produkterne straks.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du bestiller girafsliber online hos dem.
Flertallet af niche netbutikker er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få billigere priser.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er specialister i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det vil du modtage ekstremt informativ assistance fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis girafsliber.
Danmarks største byggecentre
girafsliber jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

girafsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu over 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af over 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

girafsliber silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

girafsliber bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes at søge hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst ved større byggeprojekter. Krævende byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere vil det vise sig bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
2Du har adgang til en verden af guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube giver dig adgang til utrolig meget konstruktiv viden, specielt ifald man benytter engelske søgeord.
3Potentielt kan det blive afgørende at du har samtlige byggematerialer handlet ind inden du begynder dit arbejde. Du har fordel af at sammenfatte en enkel indkøbsliste som samler alt det der skal bruges, og dernæst gennemløbe oversigten, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
4Det er muligt at indhente offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes når byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
5Inden du indleder dit byggeprojekt kan det blive ufatteligt betydningsfuldt at være sikker på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der være mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6For opgaver udenfor kan vejret få meget at sige. Således kan du med jævne mellemrum se vejrudsigten i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger når du netop vil i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
7Der præsenterer sig jævnligt overraskende udfordringer når det handler om større opgaver, og altså er det essentielt at man afsætter tilstrækkelig plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
8Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så man har styr på økonomien. Det bør være forstandigt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende indsamle online tilbud på dem en ad gangen.
9Du bør ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm som beskyttelse mod potentielle uheld. Det er essentielt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke har eksperthjælp.
10Du kunne tænke over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal hente hjælp fra en fagmand til områder af det. Ifald du skal have hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at modtage tilbud fra diverse virksomheder.
11Godt forarbejde bliver vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du anbefales at have en strømlinet plan, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt derudover en rækkefølge. Vær realistisk idet du nedskriver din køreplan.
12Du vil ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig essentielt at have udstyret til rådighed når du går løs med arbejdet. Det er derudover en fordel at indregne disse omkostninger i din økonomiske plan.
De højest bedømte byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ret så godt arbejde. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og alene 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

akku, elektrisk, gulv, kombi, professionel, Bosch, Dewalt, Eibenstock, Einhell, Festool, Flex, Herkules, Makita, Metabo, Millarco, Mirka, Mitsutomo, Power Craft, ProBuilder, Ryobi, Scheppach, 710w, lys, beton, gasbeton, gulv, loft, terrasse, træ, træterrasse, udendørs

Hvilken slags levering er bedst?

Mange online shops tildeler i dag flere billige fragttyper til girafsliber. Den mest almindelige er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente varerne når du har tid. Denne er nemlig rigtig ligetil, og tit derudover den billigste leveringsmåde.

Du burde derudover beslutte dig for at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Denne er somme tider en smule mere omkostningsfuld, men ydermere særligt problemfri med girafsliber online. Den billigste mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, som desværre forudsætter at du lever tæt på netshoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på girafsliber kan i nogle tilfælde være super aktuel hvis du skal bruge din pakke nu og her, så derfor er det utvivlsomt aktuelt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved girafsliber. En lang række online forretninger – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig dag-til-dag fragt på massevis af varer online, som imidlertid er afhængig af at transaktionen realiseres tidligere end et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få varen klar før de pakkeansatte har fri.

Nogle enkelte internet virksomheder garanterer gratis fragt på girafsliber online, men for det meste kun ifald du handler for et fastsat beløb. Desuden må man overveje den prisbilligste løsning til levering, hvilket oftest vil være at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop.

En række byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor man handler billig girafsliber online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus. Byggekæderne tildeler eksempelvis click-and-collect på girafsliber i disse områder:

Haderslev, Odder, Silkeborg, Vejle, Hørsholm, Helsingør, Esbjerg, Hobro, Aalborg, Sønderborg, København, Herlev, Lyngby, Frederiksværk, Skanderborg, Vanløse, Roskilde, Tilst, Solrød Strand, Tårnby, Allerød, Nykøbing Falster, Korsør, Hvidovre, Glostrup, Thisted, Højbjerg, Aabenraa, Risskov, Valby, Greve, Frederiksberg, Slagelse, Køge, Hjørring, Nærum, Skive, Jyllinge, Charlottenlund, Kalundborg, Ringsted, Gladsaxe, Ballerup, Haslev, Middelfart, Rødovre, Birkerød, Dragør, Hillerød, Fredericia, Randers, Frederikshavn, Ishøj, Vordingborg, Næstved, Lillerød, Horsens, Lystrup, Viborg, Ølstykke, Farum, Stenløse, Kokkedal, Nyborg, Herning, Holbæk, Hedensted, Varde, Brønderslev, Gentofte, Grenaa, Aarhus, Holstebro, Hedehusene, Brøndby, Kolding, Albertslund, Frederikssund, Værløse, Rudersdal, Rønne, Nakskov, Åbyhøj, Struer, Odense, Vallensbæk, Svendborg, Virum, Brønshøj, Nørresundby, Taastrup, Brabrand, Søborg, og Ikast, .

Afhentning af girafsliber er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når man kigger i tendenserne er det klart, at online shoppere som regel efterspørger fx girafsliber priser og køb girafsliber. Foruden dette oplever vi tit netshoppere kigge efter eksempelvis billig girafsliber, girafsliber tilbud samt girafsliber online, plus de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Bedste tilbud på girafsliber

Det er efterhånden i høj grad praktisk for alle og enhver at finde information om priser på billige girafsliber online i blandt forskellige e-firmaer, og for det har mange e-shops været tvunget til at sænke priserne på girafsliber betydeligt, og endda yde levering uden omkostninger.

Derfor kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at eftergå et par forskellige outlets på nettet efter rabatter og tilbud på girafsliber online inden du shopper, så man er velinformeret til at indhente den bedste pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Man bør blot være omhyggelig med, at når en online butik udlover billige girafsliber online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som urealistisk billig, kunne det mange gange være en varsel om en uægte butik. Kortkøb er trods alt omfavnet af en bestemmelse, hvilket redder dig som kunde imod falske online forretninger.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage fordel af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du vil dække omkostningerne til girafsliber over en periode. Dette fås ofte ved online nichebutikker, men dog sjældent de store byggekæder som fx Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Ses der på statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere ofte kigger efter blandt andet girafsliber online og girafsliber tilbud. Foruden dette ser man jævnligt mennesker kigge efter bl.a. køb girafsliber, girafsliber priser samt billig girafsliber.

Gennemsøg tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig adskillige fortræffelige chancer for at kigge nærmere på en lang række nuværende forbrugeres erfaringer og af den grund stiller vi forslag om, at du tager et kig på online forretningens anmeldelser før du handler billige girafsliber online.

Facebook fremskaffer ligeledes de facto troværdige løsninger til at få et kig ind i e-firmaets pålidelighed. Desuden ses endda internet foretagender hvor du kan skrive en omtale af deres købsoplevelse, som på samme måde bør benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige girafsliber online hos en e-shop behøver de i og for sig læse butikkens vilkår, det er dog i mange tilfælde ikke videre spændende, særligt hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark og XL-Byg.

En anden løsning kunne være at kontrollere hvorvidt online virksomheden er e-mærket medlem, hvilket bør være en angivelse af at e-butikken retter sig efter de officielle danske regler, udover at online butikken regelmæssigt monitoreres af jurister der har indsigt i lovgivningen.

Dette er en god chance for bistand, når du forvoldes dilemmaer med din shopping med girafsliber. Tilsvarende anbefaler vi at kunden er vidende om de mest basale betingelser der indvirker på købet af girafsliber online, som for eksempel den ombytningsret internet forhandleren lover.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man stadigvæk gemmer sin faktura, således man fremadrettet kan bevise købet af girafsliber, uagtet om man handler fra XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma eller Silvan.

Mette gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Per D gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Kirsten Jensen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Camilla Hansen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 gode råd til køb på nettet
1Den mindst kostelige leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men dette kræver at du befinder dig nær internet firmaets tilholdssted. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være meget bestemmende hvis vi mangler girafsliber straks. Alternativt så lover en række firmaer på nettet portofri levering, men i de fleste tilfælde kun når man aftager for et præcist beløb.
2Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af Indsigelsesordningen, der sikrer os imod uægte e-butikker. Som en alternativ mulighed burde du vælge en løsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at afdrage betalingen over tid.
3Vi slår generelt et slag for at bemærke om internet forretningen er e-mærket medlem, grundet at det generelt er en sikkerhed for at internet forretningen efterfølger de danske love, tillige med at butikken ofte monitoreres af specialister der er meget fortrolige reglementet på området. Inden nogen køber billige girafsliber hos en shop på nettet bør man til hver en tid gennemlæse webbutikkens handelsaftale.
4Indtil flere internet selskaber sikrer portofri levering på girafsliber, men typisk kræves det at du handler for en konkret sum. Derudover skulle du foretrække den mindst kostelige fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted. Metoden viser sig af og til tillige i høj grad smertefri. Den prisbilligste løsning er unægtelig at du selv henter varerne.
5Flere internet forhandlere tildeler i vore dage et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til girafsliber. En der er meget almindelig er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine varer når det passer dig bedst. Fragttypen er jo særligt hensigtsmæssig, og endda tillige den mindst kostelige leveringsmanér.
6Inden folk bestiller billige girafsliber i en online virksomhed bør de uden tvivl sætte sig ind i e-shoppens handelsaftale, men det er oftest ikke særlig spændende. Ligeså foreslåes det at køber er sat ind i de mest centrale betingelser der har indvirkning på købet af billige girafsliber online, f.eks. den byttepolitik online forhandleren kører med.
7Leveringshastigheden er jo vældig essentiel i tilfælde af at du mangler varerne om et øjeblik, så af den grund er det jo passende at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato på girafsliber. Temmelig mange internet firmaer tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af produkter, men glem ikke at det afhænger af at du bestiller før et nøjagtigt tidspunkt.
8Trustpilot leverer aldeles fine genveje til at kontrollere flere aktuelle kunders tanker og derved foreslår vi, at du udforsker online firmaets kritik inden du køber billige girafsliber online. Facebook leverer lignende visse fine muligheder for at få indtryk af internet firmaets pålidelighed.
9Det er jo særdeles praktisk for købere at finde information om priser online på billige girafsliber hos diverse internet varehuse, og derfor lover en hel del netshops fragtfri levering. Derfor kan det trods alt være gunstigt at prøve indtil flere internet shops i Danmark efter billige priser forud for at du gennemfører din handel, således at man er garanteret at skaffe sig den bedste pris.