Byggevarepriser.dk

Gipsplader pristjek

Er du på udkig efter gipsplader? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er XL-Byg.dk, som sælger 100 m2 for kun 1.864 kr. Det er 73 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 gipsplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.864 kr.Køb
2.067 kr.Køb
2.480 kr.Køb
2.612 kr.Køb
2.702 kr.Køb
3.146 kr.Køb
3.264 kr.Køb
3.505 kr.Køb
4.156 kr.Køb
5.633 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til badeværelse til vådrum til loft til væg til udendørs til køkken til garage til fyrrum til indendørs til brandsikring til gulvvarme til gulv til lydisolering

Varianter: lyddæmpende med isolering med huller lydisolerende akustik med flamingo

Størrelser: 10 mm 6 mm 120×240 cm 40×60 cm 9 mm 90×240 cm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare vil undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige gipsplader fra byggemarked til byggemarked. En del satser på de bedste priser, imens nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du må vurdere hvad du foretrækker.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Dermed kan du købe fra et online byggemarked, hvor du kan få gode råd til valg af gipsplader.
Du bør kende de betingelser der gælder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man læse firmaets regningslinjer.
Nogle byggecentre fremviser et bredt sortiment af produkter, hvorimod andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover blot gipsplader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder sælger varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt sortiment af gipsplader online.
De store byggemarkeder findes overalt i landet, og takket være dette har folk tilbuddet om at købe online og transportere produkterne selv. Hermed har du mulighed for at spare leveringsomkostningen, og tilmed få varerne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte forretninger, som kan bidrage til øget tryghed til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af små butikker styrer selv produktionen af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få bedre priser.
Mange nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, der tit er danske, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller gipsplader online på deres side.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse produkter. På grund af det får du formentlig mere god rådgivning fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis gipsplader.
Danmarks største byggemarkeder
gipsplader silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

gipsplader jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

gipsplader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af over 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gipsplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af mere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For udendørs opgaver har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du tit se femdøgnsprognosen i tiden op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned netop som du vil i gang med dit omfattende byggeprojekt.
2Du bør aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beklædning bl.a. arbejdssko som hjælper dig mod hændelige skader. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, især såfremt du ikke får professionel hjælp.
3Det er muligt at spørge om støtte fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde af at projektet hjælper miljøet. Bidraget kræver altså at renoveringen influerer positivt på miljøet.
4I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at nedskrive et budget for ombygningen, så du har kontrol over udgifterne. Det må være en god idé at notere alle udgifter, hvorefter man kunne nedskrive beløbet for dem en ad gangen.
5Du må under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Ofte kan det være fornuftigt at have udstyret klar forinden du starter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de her udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
6Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt hvis det er store ombygninger. Enkelte ombygninger stiller krav om flere folk. I øvrigt viser det sig hurtigere og mere socialt at være flere om det.
7Forud for at du iværksætter byggeprojektet kan det være ganske afgørende at have styr på, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Der er utrolig mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er anvendeligt med enorme mængder brugbar viden, specielt såfremt du kigger på engelsk.
9Du bør overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde få professionel hjælp til områder af det. Forudsat at du ønsker hjælp fra en fagperson kan du spare penge ved at at søge prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
10Der viser sig typisk uventede hovedpiner ved store projekter, og derfor kan det vise sig afgørende at der afsættes en del tid i køreplanen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
11Muligvis kan det blive meningsgivende at du har de presserende byggematerialer klar forud for at du tager fat på byggeriet. Du kunne nedskrive en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt du skal bruge, og dernæst tjekke hvert eneste punkt, med øje for at du er tryg ved at du har styr på det.
12Godt forarbejde viser sig som nøglen til succes med projektet. Du skal liste en strømlinet arbejdsplan, der viser hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din dagsorden.
De mest populære byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som klart er ualmindeligt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål inden for gipsplader

 • Hvordan spartler jeg gipsplader?
 • Hvor mange gipsplader skal jeg bruge?
 • Hvad koster gipsplader?
 • Hvordan monteres gipsplader?
 • Hvad vejer gipsplader?
 • Hvad består gipsplader af?
 • Hvordan sætter man gipsplader op?
 • Hvilken vej skal gipsplader vende?
 • Hvordan skærer man gipsplader?
 • Hvilke gipsplader?
 • Hvilken leveringsform skal du vælge?

  Flere forretninger på nettet yder nu om dage et hav af forskellige billige fragtløsninger til gipsplader. En af dem der er mest populær er nu til dags pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter pakken når du har tid. Den er jo virkelig gnidningsløs, samt oftest endda den prisbilligste metode til levering.

  Du burde omvendt foretrække at bestille levering hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden bliver jævnligt en smule mere bekostelig, men ligeledes ualmindeligt ukompliceret for gipsplader online. Den billigste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men det står og falder med at du er i kort afstand af netshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Fragttiden på gipsplader er selvfølgelig ualmindeligt essentiel når vi behøver produkterne med det samme, så med det formål er det rigtig aktuelt at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt for gipsplader. En del internet firmaer – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag levering på mange af deres varer online, som dog kræver at bestillingen gennemføres før et angivent tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varerne skippet afsted forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

  Enkelte forretninger på nettet sikrer levering uden betaling på gipsplader online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der shoppes for et fastslået beløb. Desuden må man snuppe den mest billige mulighed for fragt, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted.

  En stor portion webbutikker udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig gipsplader derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus. De tilbyder for eksempel klik-og-hent på gipsplader i disse byer:

  Vordingborg, Vejle, Albertslund, Frederikshavn, Lyngby, Svendborg, Taastrup, Vanløse, Haderslev, Glostrup, Odder, Hillerød, Nørresundby, Brønderslev, Risskov, Køge, Aarhus, Roskilde, Skive, Grenaa, København, Thisted, Hjørring, Ringsted, Nyborg, Aalborg, Struer, Værløse, Aabenraa, Rødovre, Lystrup, Gladsaxe, Skanderborg, Nærum, Hedensted, Helsingør, Kokkedal, Næstved, Korsør, Rudersdal, Højbjerg, Holbæk, Ølstykke, Allerød, Tårnby, Herlev, Hvidovre, Virum, Nykøbing Falster, Greve, Silkeborg, Middelfart, Viborg, Brønshøj, Søborg, Hørsholm, Gentofte, Valby, Brøndby, Horsens, Frederikssund, Esbjerg, Hobro, Ikast, Farum, Charlottenlund, Kalundborg, Dragør, Slagelse, Odense, Nakskov, Sønderborg, Tilst, Brabrand, Jyllinge, Vallensbæk, Holstebro, Varde, Ishøj, Lillerød, Randers, Frederiksberg, Haslev, Ballerup, Åbyhøj, Fredericia, Solrød Strand, Herning, Rønne, Frederiksværk, Stenløse, Birkerød, Kolding, og Hedehusene, .

  Afhentning for gipsplader er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

  Når man ser på tendenserne fremstår det klart, at internet shoppere som regel søger blandt andet gipsplader tilbud og billig gipsplader. Man ser desuden tit netshoppere søge bl.a. gipsplader online, gipsplader priser samt køb gipsplader, foruden de velkendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

  Få rabat på gipsplader

  Det er jo rigtig nemt for enhver at tjekke tilbud på billige gipsplader online i blandt forskellige internet webshops, og med det motiv har langt de fleste e-firmaer været nødt til at presse udsalgspriserne på gipsplader en hel del, og endda tilbyde gratis fragt.

  Men det kan imidlertid være smart at sammenholde flere outlets på nettet efter tilbud og rabatter på gipsplader online forud for at du handler, sådan at du er garanteret at opnå den laveste pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

  Man må ikke desto mindre være obs på, at hvis en e-forhandler udbyder billige gipsplader online til en salgspris som virker himmelråbende billig, så bør det for det meste være et bevis på en bedragerisk shop. Køb med betalingskort er heldigvis dækket ind under en lov, som bistår køberen overfor falske shops på nettet.

  Vi anbefaler generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du overveje en løsning fra fx ViaBill, såfremt du ønsker at klare prisen på gipsplader i flere bidder. Det fås som regel ved niche webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

  Når vi kigger i tallene står det markant, at online shoppere mange gange efterspørger fx køb gipsplader og gipsplader online. Vi ser derudover ofte mennesker efterspørge bl.a. gipsplader priser, billig gipsplader samt gipsplader tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gipsplader er 1864 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulv til garage til gulvvarme til lydisolering til indendørs til fyrrum til udendørs til køkken til brandsikring til loft til væg til vådrum til badeværelse

  Varianter: lyddæmpende med huller akustik med flamingo lydisolerende med isolering

  Størrelser: 90×240 cm 9 mm 120×240 cm 10 mm 40×60 cm 6 mm

  Læs eksisterende kunders anmeldelser

  Trustpilot medfører egentlig gode chancer for at gøre dig bekendt med en hel del eksisterende køberes erfaringer og herved er det prisværdigt, at du gennemsøger internet virksomhedens vurderinger forud for at du handler billige gipsplader online.

  Facebook fremskaffer ligeledes en del relevante metoder til at få indblik i online forretningens kundefokus. Desuden ser vi endda webbutikker hvor du kan ytre en anmeldelse af ordreforløbet, som også kan bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Inden folk køber billige gipsplader online på en butik bør man principielt se på deres forretningsvilkår, det er dog naturligvis ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

  En nemmere løsning kunne måske være at se hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det kan være en antydning af at online butikken lever op til de danske retningslinjer, udover at online firmaet nu og da føres tilsyn med af sagkyndige der er indført i vilkårene på området.

  Det giver dig anledning til at få hjælp, for så vidt du oplever vanskeligheder med din bestilling af gipsplader. Foruden dette anbefales det at man er vaks omkring de elementære betingelser der gælder for købet af gipsplader online, f.eks. den returret online forretningen tilbyder.

  I den sammenhæng er det tilmed essesentielt, at man stadigvæk beholder ens ordremail, så man fremadrettet vil kunne vidne om sin bestilling af gipsplader, uafhængig af om man handler ved Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan eller Stark.

  Rasmus gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Per E gav 4 stjerner

  Rigtig god service

  Inge Pedersen gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Anders gav 5 stjerner

  Hurtig

  9 gode råd til online shopping
  1Nogle enkelte e-firmaer tilbyder fragt uden gebyr på gipsplader, men for det meste gælder det kun hvis man handler for et fastsat beløb. Ellers skulle du foretrække den mest prisbevidste leveringstype, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted. Denne er som oftest samtidig ret hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
  2Leveringsdygtigheden er særdeles afgørende i tilfælde af at man skal bruge produkterne med det samme, så derfor er det selvfølgelig væsentligt at du studerer den estimerede leveringstid på gipsplader. De fleste online webshops præsterer billig 1 dags levering på utallige produkter, men vær på vagt da det er underforstået at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fastslået tidspunkt.
  3Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en orden, som assisterer køberen overfor uoprigtige internet selskaber. Som et alternativ bør du benytte en løsning som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at dække regningen over flere uger.
  4Det er jo ret så let for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige gipsplader i blandt diverse e-firmaer, og til gengæld frembyder de fleste webshops fragtfri levering. Det kan ikke desto mindre blive profitabelt at sammenligne et par shops på nettet efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, så du er velinformeret til at opnå den laveste pris.
  5Generelt foreslår vi at kontrollere om webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det er et kendetegn for at e-forretningen imødekommer dansk lovgivning, samt at e-forhandleren fra tid til anden overvåges af sagkyndige som forstår reglerne på området. Inden folk shopper billige gipsplader hos en internet handler bør de principielt have øje for deres handelsaftale.
  6Før nogen shopper billige gipsplader på en e-handler kunne man principielt sætte sig ind i virksomhedens vilkår, dog er det undertiden en tidskrævende opgave. Ydermere kan det anbefales at du er klar over de vigtigste vedtægter i forbindelse med købet af billige gipsplader online, f.eks. hvilken ombytningsret online forretningen tilsikrer.
  7Temmelig mange online selskaber udlover efterhånden diverse forskellige billige fragtmuligheder til gipsplader. En af favoritterne er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente pakken når der er tid til det. Leveringsmetoden er nemlig ret så hensigtsmæssig, og endda ydermere den mindst kostelige mulighed for fragt.
  8Trustpilot tilbyder ganske pæne genveje til at bese adskillige andre forbrugeres observationer og herved er det anbefalelsesværdigt, at du tolker online forretningens omtaler før du shopper billige gipsplader online. Facebook leverer også absolut tiltalende muligheder for at få indblik i internet forretningens pålidelighed.
  9Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som jo afhænger af at du lever i nærheden af online firmaets bopæl. Den mulighed for levering kan vise sig at være yderst vigtig ifald man mangler gipsplader omgående. Alternativt så frembyder nogle enkelte outlets på nettet gratis fragt, men ofte er det under forudsætning af at du indkøber for en bestemt sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk