Byggevarepriser.dk

Gevindskærer

Gevindskæresæt metrisk 110 dele TIN-belagt Holzmann
2.874 kr.
Se produkt
Håndgevindskæremaskine Ridgid 600-I
10.413 kr.
Se produkt
Gevindskærersæt 20 dele
116 kr.
Se produkt
Gevindskæremaskine 1224 - 26107
64.998 kr.
Se produkt
Gevindsæt tttd17
657 kr.
Se produkt
Gevindskærersæt 40 dele
198 kr.
Se produkt
Gevindskæresæt Hero 30 dele
698 kr.
Se produkt
Gevindskæremaskine Ridgid 300Compact
34.994 kr.
Se produkt
Gevindskæremaskine Ridgid 300AAC
39.498 kr.
Se produkt
Gevindskæresæt med 32 dele DIN 352
800 kr.
Se produkt
Håndgevindskæremaskine Ridgid 690 I
15.430 kr.
Se produkt
Gevindsæt 110 stk. metrisk
1.889 kr.
Se produkt
Gevindskæresæt med tapper og bakker - 100 dele
1.710 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige gevindskærer fra byggecenter til byggecenter. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod øvrige har fokus på kompetent sparring. Du må reflektere over hvad du foretrækker.
For mange er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Derved kan du shoppe hos en webshop, hvor du kan få råd og vejledning til valg af gevindskærer.
Nogle byggekæder har et bredt udvalg af varer, imens øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot gevindskærer.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør man læse forretningens regler.
Det er naturligvis meget vigtigt at vide, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du lede andre steder.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed ved de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du nær dig, og derigennem har folk adgang til at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Derfor er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar have produkterne på kortere tid.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra alverdens nichebutikker, og af den grund kan du handle fra et bredt sortiment af gevindskærer online.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, som bidrager til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. Pga. dette kan du modtage super god rådgivning fra nogle med ekspertviden i netop gevindskærer.
Diverse nicheforhandlere er producenter af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du få en billigere pris.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, der typisk har danske ejere, måske tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du handler gevindskærer online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af over 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gevindskærer jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

gevindskærer bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

gevindskærer silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag over 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

gevindskærer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du har mulighed for at forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet når ombygningen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte kræver med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
2Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde et regnskab for dit byggeprojekt, så du har et økonomisk overblik. Det kan være en god idé at tage noter til alle udgifter, og så finde frem til omkostningen ved hver enkelt.
3Der kan findes alle mulige former for vejledninger og videoer via nettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube giver vældig meget konstruktiv oplysning, i særlig grad når du kigger i hele verden.
4Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som eksempelvis arbejdshjelm som skåner dig mod mulige uheld. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i arbejdet, specielt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
5Du burde måske tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde have eksperthjælp til afslutningen af projektet. Såfremt du indhenter hjælp fra en professionel er det normalt at notere uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
6Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed såfremt det er store byggeprojekter. Krævende projekter behøver flere mennesker. Samtidig vil det være bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
7Potentielt kan det vise sig meningsgivende at have de presserende bygningsmaterialer klar til brug før du påbegynder eksekveringen. Du har fordel af at sammensætte en hurtig liste hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og som det næste gennemløbe listen, så du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
8Der viser sig utvivlsomt ubelejlige problematikker når det gælder omfangsrige projekter, og altså vil det være betydningsfuldt at der er afsat en del plads i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
9Ved projekter udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den grund må du regelmæssigt tage et kig på vejrmeldingerne i dagene op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning starter med at vælte ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit komplicerede byggeprojekt.
10Godt forarbejde bliver nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at udarbejde en gennemarbejdet arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende nummerorden. Vær skarp i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
11Længe før du påbegynder byggeriet må det være aldeles afgørende at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Man bør på ingen måde mangle værktøj. Tit kan det være fornuftigt at du har grejet ved hånden når du indleder arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for de her omkostninger i din økonomiske plan.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er fantastisk flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er hamrende overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Flere byggemarkeder giver nu diverse forskellige billige former for fragt til gevindskærer. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så kan du blot hente dine nye varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt fleksibel, og i mange tilfælde derudover den mest prisbevidste fragtmetode.

Du bør tillige prøve at bestille pakken til levering til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen bliver for det meste en sjat dyrere, men endda ualmindeligt smart med gevindskærer online. Den mindst kostelige leveringstype vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, som dog kræver at du befinder dig i nærheden af internet selskabets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på gevindskærer er selvfølgelig yderst relevant såfremt vi har brug for dine nye produkter om et øjeblik, så af den grund er det fuldt ud relevant at man ser nærmere på den forventede leveringsdato på gevindskærer. Flere internet firmaer – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig 1 hverdags levering på de fleste varer online, men som trods alt kræver at bestillingen realiseres før et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få de nye varer ordnet inden lagerpersonalet har fri.

Visse netshops sikrer levering uden beregning på gevindskærer online, men oftest gælder det kun hvis du shopper for en bestemt pris. Alternativt bør du udvælge den mest betalelige leveringsløsning, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

En hel del byggemarkeder tildeler afhentning hvor du bestiller billig gevindskærer på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne yder for eksempel afhentning af gevindskærer i følgende byer:

Dragør, Lystrup, Gladsaxe, Højbjerg, Roskilde, Farum, Hobro, Vanløse, Thisted, Rødovre, Lillerød, Ringsted, Søborg, Tilst, Glostrup, Hedensted, Haderslev, Nørresundby, Åbyhøj, Charlottenlund, Valby, Sønderborg, Brønshøj, Stenløse, Brabrand, Hedehusene, Hvidovre, Horsens, Frederikssund, Korsør, Skanderborg, Aabenraa, Risskov, Odense, Kolding, Nærum, Frederikshavn, Struer, Jyllinge, Allerød, Kalundborg, Næstved, Haslev, Nakskov, Køge, Aarhus, Brønderslev, Tårnby, Randers, Rudersdal, Hørsholm, Esbjerg, Holbæk, Svendborg, Ishøj, Rønne, Hillerød, Frederiksværk, Virum, Lyngby, Aalborg, Gentofte, Vejle, Solrød Strand, Nyborg, Middelfart, Fredericia, Greve, Silkeborg, Ikast, Vordingborg, Birkerød, Nykøbing Falster, Helsingør, Holstebro, Ballerup, Værløse, Odder, Taastrup, Slagelse, Varde, Hjørring, Skive, København, Frederiksberg, Brøndby, Herning, Albertslund, Vallensbæk, Viborg, Kokkedal, Herlev, Ølstykke, og Grenaa, .

Click-and-collect af gevindskærer er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Ses der på søgedata bliver det klart, at internet shoppere som regel søger fx gevindskærer tilbud og billig gevindskærer. Foruden dette ser vi tit netshoppere lede efter fx gevindskærer priser, køb gevindskærer og gevindskærer online, plus de udbredte byggemarkeder som Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Få den bedste pris på gevindskærer

Det er jo efterhånden ret fleksibelt for købere at søge information om priser på billige gevindskærer online fra diverse butikker på nettet, og med det motiv har mange e-firmaer været presset til at at reducere prisniveauet på gevindskærer drastisk, og derudover yde fri fragt.

Derfor kan det til hver en tid blive lønsomt at checke nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på gevindskærer online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er sikret at indhente den mest billige pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Du må ikke desto mindre ikke overse, at hvis en online shop udlover billige gevindskærer online til salg for en pris som virker ubegribelig fordelagtig, burde det undertiden være et karakteristika der viser en uoprigtig internet butik. Handler med kort er imidlertid indbefattet af en anordning, der beskytter dig som køber overfor falske e-forretninger.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du bruge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at klare prisen på gevindskærer over en længere periode. Dette tilbydes typisk i niche webshops, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at online shoppere ofte efterspørger bl.a. køb gevindskærer og billig gevindskærer. Derudover oplever man mange gange mennesker søge fx gevindskærer online, gevindskærer priser samt gevindskærer tilbud.

Udforsk folks meninger

Trustpilot forærer dig regulære fine muligheder for at bese en længere række tidligere brugeres iagttagelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer e-shoppens vurderinger inden du placerer din ordre på billige gevindskærer online.

Facebook fører til desuden nogle fornemme genveje til at få indtryk af internet butikkens popularitet. Derudover ser vi en del internet outlets hvor kunder kan udfærdige en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ydermere burde anvendes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige gevindskærer online på en butik burde de i og for sig gennemløbe webshoppens forretningsaftale, men det er almindeligvis ikke super spændende, i særdeleshed ved de store byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Alternativet kunne være at tjekke om internet shoppen er godkendt af e-mærket, fordi det kan være en forsikring om at e-forhandleren tilslutter sig de gældende danske regler, samt at online forretningen rutinemæssigt kigges til af fagfolk der mestrer de gældende regulativer.

Det giver dig genvej til støtte, såfremt du bliver udsat for problemstillinger i forbindelse med dit køb af gevindskærer. Foruden dette er det prisværdigt at du er vidende om de mest centrale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af gevindskærer online, til eksempel hvilken ombytningspolitik butikken lover.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin kvittering på e-mail, således man senere vil kunne bevise bestillingen af gevindskærer, uanset om man shopper ved Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg eller Bygma.

Lars Knudsen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Martin O gav 4 stjerner

Virkelig god service

Pia gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Jette U gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 gode råd til din online shopping
1Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af en bestemmelse, der dækker os overfor snydagtige e-forhandlere. Alternativt burde du udnytte en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at dække betalingen over flere uger.
2Visse e-shops i Danmark præsterer fri fragt på gevindskærer, men undertiden påkræves det at der indkøbes for en bestemt pris. Derudover burde du vælge den prisbilligste fragtmulighed, som mange gange vil blive at få dem til at levere ordren til et udleveringssted. Løsningen bliver typisk lige så vel særligt smart. Den mest prisbevidste fragtform vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
3Vi anbefaler generelt at tjekke om e-butikken er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en erklæring om at internet virksomheden efterkommer de gældende danske regler, foruden at shoppen rutinemæssigt kigges til af specialister som har nøje kendskab til lovene på området. Forud for at nogen shopper billige gevindskærer i en netbutik kan man principielt tage stilling til webbutikkens forretningsbetingelser.
4Det er jo efterhånden vældig uproblematisk for enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige gevindskærer på tværs af internet forretninger, og ergo lover flertallet af firmaer på nettet billig fragt. Det kan dog til hver en tid vise sig lukrativt at besigtige diverse internet selskaber efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den bedste pris.
5Den billigste mulighed for fragt vil utvivlsomt være selv at hente varerne, som jo afhænger af at du bor i nærheden af netshoppens tilholdssted. Den leveringsmodel er selvfølgelig temmelig aktuel ifald du står og skal bruge gevindskærer straks. Alternativt så sikrer en række webshops gebyrfri levering, men tit er det så præmissen at du køber for et fastslået beløb.
6Trustpilot præsterer sådan set fremragende løsninger til at gennemsøge ganske mange eksisterende kunders betragtninger og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du undersøger online forhandlerens anmeldelser forinden du shopper billige gevindskærer online. Facebook byder på endvidere uden sammenligning uafhængige løsninger til at få et kig ind i e-forretningens kundefokus.
7De fleste forhandlere på nettet yder i øjeblikket en række forskellige billige fragtmetoder til gevindskærer. Førstevalget hos mange er nu til dags at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte varer lige når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig ekstremt simpel, og mange gange også den billigste fragtform.
8Forud for at nogen shopper billige gevindskærer i en e-forhandler behøver man helt sikkert sætte sig ind i dens betingelser, det er dog uden tvivl en omfattende opgave. Ligeså kan det være til hjælp at køberen er sat ind i de primære forhold der har betydning for shopping af billige gevindskærer online, for eksempel den byttepolitik hjemmesiden garanterer.
9Leveringshastigheden er særdeles essentiel ifald man mangler varerne straks, så med det formål er det ret så passende at vi ser nærmere på leveringstidspunktet for gevindskærer. En række online firmaer giver billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varer, som dog påkræver at bestillingen indsendes før et besluttet tidspunkt.