Byggevarepriser.dk

Geringsbåndsav

Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 300 DG PRO
34.622 kr.
Se produkt
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav MBS 350 DGA-V
64.650 kr.
Se produkt
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 350 VAG
161.607 kr.
Se produkt
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 280 GD-V
31.182 kr.
Se produkt
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav DGS 460 H
85.969 kr.
Se produkt
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 350 DG-VR PRO
51.450 kr.
Se produkt
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 315 DG-VR Pro
43.229 kr.
Se produkt
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 300 GD-V PRO
38.157 kr.
Se produkt
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav MBS 530 DGA-V
76.407 kr.
Se produkt
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS GD 280
27.254 kr.
Se produkt
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav MBS 350 DGA
62.925 kr.
Se produkt
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav MSB 440 DGH
161.232 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig relevant at vide, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Derfor skal man læse byggemarkedets betingelser.
For nogle er byggeri forbundet med adskillige spørgsmål. Derved kan du have fordel af at shoppe hos en netbutik, som giver tips og tricks til valg af geringsbåndsav.
Du kan finde forskelle i prisen på billige geringsbåndsav hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på gode priser, imens øvrige tilbyder en høj grad af service. Du må vurdere hvad du helst vil have.
Nogle byggekæder fremviser et bredt sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover bare geringsbåndsav.
Ifald du skal bruge produkterne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre finder du i det meste af landet, og herigennem har mange valget om at handle online og køre varerne på egen hånd. Derigennem kan du overveje at blive fri for leveringsgebyret, og ovenikøbet få varerne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og velkendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man stopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggecentre udbyder produkter fra alle mulige nicheshops, hvorfor du kan bestille fra et bredt sortiment af geringsbåndsav online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, som tit har danske ejere, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du køber geringsbåndsav online hos dem.
Alverdens nichebutikker er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online vil du få en billigere pris.
De fleste nicheforhandlere har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Derigennem bør du forvente en høj grad af kompetent sparring fra ansatte med specialistviden i netop geringsbåndsav.
Danmarks største byggecentre
geringsbåndsav harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

geringsbåndsav silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

geringsbåndsav bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

geringsbåndsav jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde viser sig som vejen til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at liste en effektiv plan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke dage, med en tilhørende numerisk orden. Vær konkret når du nedskriver oversigten.
2Ved opgaver udenfor kan vejret få meget at sige. Derfor kan du ofte se udsigten ift. vejret i tiden op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det med et brag begynder at vælte ned i samme sekund som du er midt i det avancerede byggeprojekt.
3Man vil nødig mangle værktøj. Ofte vil det være klogt at du har udstyret klar inden du påbegynder byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeriet.
4Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for arbejdet, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil blive fornuftigt at beskrive alle udgifter, og herefter nedfælde den billigste pris på dem en ad gangen.
5Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige udfordringer i tilfælde med krævende opgaver, og følgelig viser det sig afgørende at der afsættes passende plads i agendaen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
6Det kan vise sig værdifuldt at du har samtlige bygningsmaterialer til rådighed forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Du får god gavn af at forfatte en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
7Forud for at du påbegynder byggeriet må det være ekstremt fundamentalt at sikre sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig diverse regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8Du kan få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives forudsat at projektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte betinges altså af at byggeriet har en positiv indvirkning på naturen.
9Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om store byggeprocesser. Nogle ting behøver mere end en person. Dertil bør det være mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
10Der kan findes mange guides og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder dig overvældende meget gavnlig viden, særligt når du kigger på engelsk.
11Du kunne overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du må tilkøbe hjælp fra en professionel til afslutningen af det. Når du køber hjælp fra en fagperson vil det normalt anbefales at få uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
12Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så glem ej påklædning herunder arbejdshjelm der skåner dig imod mulige uheld. Det er klogt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
Danskernes foretrukne byggecentre
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er utrolig betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er meget overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

En masse webbutikker i Danmark foreslår nu flere billige leveringsudgaver til geringsbåndsav. Et hit er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig meget fremkommelig, og endda desuden den billigste fragtløsning.

Du burde tillige påtænke at få pakken bragt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig af og til en tand mere omkostningsfuld, men til gengæld ret fleksibel for geringsbåndsav online. Den mindst kostelige form for fragt vil dog altid være at hente varerne selv, som desværre kræver at du lever tæt på online forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på geringsbåndsav er jo ualmindeligt betydningsfuld forudsat du har brug for dine nye varer om kort tid, og med det formål er det ganske meningsfuldt at du dobbelttjekker den forventede leveringstid på geringsbåndsav. En lang række shops på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig dag-til-dag levering på en masse varer online, men som trods alt beroer på at ordren placeres inden et fastsat tidspunkt, således at de kan nå at få ordren klar forinden de logistikansatte tager hjem.

Nogle få internet webshops tilbyder fragt uden omkostninger på geringsbåndsav online, men ofte kræves det at der indkøbes for en konkret sum. Desuden kunne man tage den prisbilligste fragtmulighed, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted.

De største netbutikker frembyder click-and-collect hvor du køber billig geringsbåndsav på nettet men selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Stark. De udlover fx click-and-collect på geringsbåndsav i disse områder:

Rønne, Albertslund, Varde, Haderslev, Holbæk, Viborg, Nykøbing Falster, Hvidovre, Hjørring, Brabrand, Vordingborg, Risskov, Roskilde, Allerød, Jyllinge, Esbjerg, Grenaa, Ølstykke, Charlottenlund, Farum, Kolding, Virum, Korsør, Solrød Strand, Frederikshavn, Vallensbæk, Haslev, Sønderborg, Kalundborg, Nørresundby, Søborg, Silkeborg, Vanløse, Brønshøj, Fredericia, Stenløse, Aabenraa, Brønderslev, Valby, Rødovre, Odense, Tårnby, Aalborg, Vejle, Nærum, Svendborg, Odder, Skive, Højbjerg, Struer, Gentofte, Gladsaxe, Ishøj, Skanderborg, Birkerød, København, Lystrup, Tilst, Køge, Herning, Thisted, Ikast, Hørsholm, Nakskov, Dragør, Herlev, Frederikssund, Rudersdal, Holstebro, Ringsted, Hedensted, Lillerød, Brøndby, Værløse, Hedehusene, Åbyhøj, Middelfart, Randers, Helsingør, Nyborg, Næstved, Taastrup, Frederiksværk, Lyngby, Hillerød, Ballerup, Frederiksberg, Greve, Glostrup, Kokkedal, Horsens, Aarhus, Slagelse, og Hobro, .

Click-and-collect ift. geringsbåndsav er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Ved indkig i data er det klart, at internetbrugere tit leder efter for eksempel geringsbåndsav online og geringsbåndsav priser. Derudover oplever man tit internet shoppere søge efter blandt andet billig geringsbåndsav, geringsbåndsav tilbud og køb geringsbåndsav, plus de velkendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Spar penge på geringsbåndsav

Det er meget gnidningsløst for internetbrugere at finde de bedste priser på billige geringsbåndsav online fra diverse internet virksomheder, og med det motiv har en lang række forhandlere på nettet fundet det nødvendigt at trykke prisen på geringsbåndsav betydeligt, og endda garantere fragt uden omkostninger.

Men det kan trods alt være fordelagtigt at undersøge visse internet firmaer efter billige priser på geringsbåndsav online forinden du handler, således at man er sikret at indhente den billigste pris. Se ikke kun på de velkendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Du skal bare være opmærksom på, at i tilfælde af at en e-handler reklamerer billige geringsbåndsav online til en pris der er mystisk letkøbt, så er det ofte være et fingerpeg om en uoprigtig online virksomhed. Betalinger med kort er trods alt indbefattet af en ordning, hvilket redder folk imod snydagtige internet handler.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kunne du bruge en afdragsordning som fx ViaBill, når du gerne vil godtgøre prisen på geringsbåndsav over flere uger. Dette fås ofte i niche webshops, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at netshoppere tit efterspørger fx geringsbåndsav priser og geringsbåndsav online. Foruden dette oplever man typisk mennesker kigge efter bl.a. billig geringsbåndsav, geringsbåndsav tilbud samt køb geringsbåndsav.

Se nærmere på folks meninger

Trustpilot bringer dig tilpas fornemme muligheder for at kigge nærmere på ganske mange tidligere brugeres iagttagelser og derved er det klogt, at du tjekker internet selskabets ratings før du placerer din ordre på billige geringsbåndsav online.

Facebook medfører ligeledes nogenlunde pæne løsninger til at få en idé om online shoppens kundefokus. Derudover er der en række internet varehuse som tilbyder kunderne at afgive en omtale af ordreforløbet, hvilket også kan tages i brug til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige geringsbåndsav online hos en e-forhandler kunne de i virkeligheden løbe igennem shoppens forretningsvilkår, men det er undertiden et omfattende arbejde, specielt ved de store byggemarkeder som Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

En anden løsning kunne være at finde ud af hvorvidt internet butikken er verificeret af e-mærket, hvilket almindeligvis er et signal om at internet selskabet understøtter de officielle danske regler, foruden at online firmaet en gang i mellem føres tilsyn med af fagmænd der har indsigt i vilkårene.

Desuden får du genvej til hjælpende service, for så vidt du forvoldes dilemmaer ved din handel med geringsbåndsav. Dertil er det klogt at kunden er på vagt for de primære bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af geringsbåndsav online, f.eks. hvilken returrettighed hjemmesiden benytter.

I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man permanent beholder ens købsbekræftelse, således man når som helst kan påvise bestillingen af geringsbåndsav, uagtet om man handler fra Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma eller Harald Nyborg.

Anne H gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Mette gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Kim K gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Jan I gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot frembyder faktisk nyttige løsninger til at fortolke mange tidligere brugeres tanker og på grund af dette rekommanderer vi, at du iagttager online shoppens ratings før du køber billige geringsbåndsav online. Facebook præsterer også tilpas anstændige løsninger til at få kendskab til e-butikkens kundetilfredshed.
2Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er indbefattet af en anordning, hvilket assisterer dig som køber imod falske internet webshops. Som et alternativ kunne du udnytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du gerne vil honorere prisen over flere uger.
3Det har vist sig at være i høj grad enkelt for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige geringsbåndsav i blandt diverse e-forhandlere, og på grund af dette frembyder en hel del online selskaber billig fragt. Men det kan imidlertid blive lønsomt at checke nogle butikker på nettet efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at få den billigste pris.
4Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærket, som typisk er en sikkerhed for at internet shoppen respekterer den officielle danske lovgivning, foruden at e-firmaet en gang i mellem monitoreres af eksperter som behersker vilkårene. Før nogen bestiller billige geringsbåndsav hos en online shop behøver man for at være på den sikre side se på netshoppens forretningsbetingelser.
5Den billigste leveringsløsning vil altid være at hente ordren selv, men dette stiller krav om at du har bopæl tæt på internet forretningens tilholdssted. Den slags levering kan vise sig at være ualmindeligt aktuel forudsat vi står og skal bruge geringsbåndsav omgående. Alternativt så garanterer nogle online forretninger gratis levering, men oftest påkræves det at der indkøbes for en fastsat pris.
6Fragttiden kan i nogle tilfælde være yderst vital forudsat du står og skal bruge ordren om få sekunder, og i det øjemed er det særdeles passende at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt for geringsbåndsav. En del online butikker frembyder billig 1 dags fragt på en lang række af deres varer, som imidlertid er regnet ud fra at ordren køres igennem forud for et fast tidspunkt.
7Nogle enkelte e-shops i Danmark frembyder fragt uden betaling på geringsbåndsav, men oftest kun når man shopper for et konkret beløb. Som alternativ skal man foretrække den mest prisbevidste leveringstype, hvilket mange gange vil blive at få bragt dine varer til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver til tider desuden ualmindeligt enkel. Den mest betalelige fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
8Forinden folk køber billige geringsbåndsav på en online webshop bør de reelt gennemse webbutikkens regler, det er dog tit ikke særlig morsomt. I øvrigt rekommanderer vi at køber er omhyggelig omkring de mest aktuelle regler der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige geringsbåndsav online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed internet butikken har.
9Adskillige e-forretninger giver efterhånden en række forskellige billige leveringsudgaver til geringsbåndsav. Den mest populære er for øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv henter dine varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er altså temmelig bekvem, og desuden derudover den billigste leveringsform.