Byggevarepriser.dk

Gaspistol

TJEP CP-40 GAS 2G sStålsømpi., m/2 batt., lader og kuffert
5.762 kr.
Se produkt
TJEP HA-35 GAS 2G Haften pist., m/2 batt., lader og kuffert
6.736 kr.
Se produkt
TJEP Klammepist PQZ-75 GAS 2G m/2 batt., lader og kuffert
6.736 kr.
Se produkt
TJEP GRF 34/105 GAS 2G sømpst., m/2 batt., lader og kuffert
7.681 kr.
Se produkt
TJEP Gas 165mm, f/TJEP GRF 34/105 GAS
129 kr.
Se produkt
TJEP Gas 165mm
98 kr.
Se produkt
TJEP Helårsgas 165mm Til Sømpistoler
129 kr.
Se produkt
TJEP Gas 165mm
98 kr.
Se produkt
TJEP Gas 78mm, Gul ring
90 kr.
Se produkt
TJEP FS-40 GAS 2G klammepist., m/2 batt., lader og kuffert
7.411 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Derved kan du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du kan få gode råd til valg af gaspistol.
Det er selvsagt utrolig relevant at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige gaspistol fra byggecenter til byggecenter. En del vil have de bedste tilbud, imens nogle har kompetent rådgivning. Du skal beslutte hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre udbyder et stort sortiment af produkter, imens andre har fokus på en specifik type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot gaspistol.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Man bør derfor læse firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og af den grund har man tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har man chancen for at undvære fragtgebyret, samt endda have produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder samler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og hermed kan du bestille fra et bredt sortiment af gaspistol online.

Nichewebshop

En masse nicheforretninger på nettet er producenter af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
Majoriteten af niche webshops har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. På grund af det bør du forvente ekstra kompetent sparring fra medarbejdere der er specialister i netop gaspistol.
Alverdens nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, som tit er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille gaspistol online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

gaspistol bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

gaspistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af cirka 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

gaspistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

gaspistol jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde bliver vejen til et godt forløb med byggeriet. Du bør udarbejde en velovervejet handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din tidsplan.
2For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor kan du løbende holde øje med vejrprognosen lige før igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uventet går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er gået i gang med dit store projekt.
3Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt hvis det er vigtige byggeprojekter. Omfattende ombygninger gør krav på flere folk. Desuden bliver det bedre og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
4Måske kan det blive fundamentalt at have de presserende materialer klar til brug forinden du tager fat på eksekveringen. Du kan med fordel nedskrive en punktforms oversigt som indeholder alt det du har brug for, og derefter tjekke punkterne, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
5Det kan vurderes om projektet kan klares alene, eller du alternativt skal have assistance fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Forudsat at du benytter hjælp fra en ekspert vil det ofte være fordelagtigt at tage imod tilbud fra diverse selskaber.
6Du må på ingen måde forsømme sikkerheden, så glem ej beskyttelse som sko og hjelm som sikring mod eventuelle skader. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
7Der præsenterer sig stort set altid uforudsete hovedpiner i forbindelse med svære projekter, og af den grund viser det sig værdifuldt at man har afsat en del tid i kalenderen, således at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål.
8Længe før du går i gang med byggeprojektet må det være ultra essentielt med et tilsagn om, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Man skal ikke gå ned på udstyr. Tit vil det være afgørende at du har værktøjet disponibelt når du tager fat på byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at påregne omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
10Typisk vil det vise sig essentielt at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så du giver sig selv et overblik. Det vil være forstandigt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og bagefter nedskrive den billigste pris på dem en ad gangen.
11Du har adgang til en hel del instruktioner og videoer på nettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube er anvendeligt med vældig meget nyttig information, navnligt såfremt man kigger på engelsk.
12Du har mulighed for at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes når byggeprojektet er CO2-besparende. Det betinges altså af at ombygningen har betydning for klimaet.
De mest populære byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

Mange firmaer på nettet udlover i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmidler til gaspistol. En favorit er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter dine varer den dag der passer dig. Fragtmetoden er altså yderst ukompliceret, og endda endda den billigste leveringsmodel.

Du burde ydermere påtænke at få pakken sendt til din bolig eller til dit arbejde. Løsningen viser sig uheldigvis en sjat dyrere, men ligeledes særdeles ligetil for gaspistol online. Den prisbilligste fragtmulighed er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket står og falder med at du opholder dig nær e-forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på gaspistol er selvfølgelig ekstremt betydningsfuld såfremt du står og skal bruge din pakke nu og her, og herved er det faktisk vigtigt at man studerer det anslåede leveringstidspunkt for gaspistol. En hel del online shops – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre online, hvilket beroer på at ordren gennemføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få varen ekspederet inden medarbejderne tager hjem.

En hel del e-shops i Danmark frembyder gratis levering på gaspistol online, men oftest er det betinget af at der handles for en bestemt sum. Derudover skulle man gribe den mest betalelige fragttype, hvilket typisk er at få leveret varerne til en pakkeshop.

De største netshops foreslår klik-og-hent hvor man handler billig gaspistol online men selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og 10-4. Byggemarkederne frembyder eksempelvis click-and-collect på gaspistol i disse områder:

Odense, Horsens, Hjørring, Gentofte, Lyngby, Tårnby, Grenaa, Højbjerg, Brønshøj, Esbjerg, Aalborg, Hørsholm, Allerød, Ringsted, Ishøj, Lillerød, Kokkedal, Vordingborg, Ølstykke, Charlottenlund, Albertslund, Frederikshavn, Lystrup, Silkeborg, Ikast, Greve, Haslev, Nykøbing Falster, Stenløse, Frederiksberg, Rønne, Hedensted, Struer, Dragør, Varde, Slagelse, Brabrand, Herning, Virum, Helsingør, Næstved, Rødovre, Svendborg, Hedehusene, Hobro, Køge, Haderslev, Frederikssund, Tilst, Sønderborg, Vejle, Ballerup, Kalundborg, Brøndby, Solrød Strand, Skanderborg, Aarhus, Vallensbæk, Hillerød, Korsør, Skive, Jyllinge, Randers, Holstebro, Birkerød, Middelfart, Nyborg, Taastrup, Værløse, Holbæk, Hvidovre, Nakskov, Rudersdal, Frederiksværk, Glostrup, Thisted, Herlev, København, Brønderslev, Nørresundby, Søborg, Gladsaxe, Roskilde, Viborg, Aabenraa, Vanløse, Nærum, Kolding, Valby, Åbyhøj, Fredericia, Risskov, Odder, og Farum, .

Click-and-collect ift. gaspistol er muligt i alle områder af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland).

Ved indkig i tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger bl.a. køb gaspistol og gaspistol priser. Foruden dette ser man ofte folk lede efter bl.a. gaspistol tilbud, billig gaspistol og gaspistol online, foruden de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Spar penge på gaspistol

Det er ret så simpelt for forbrugerne at analysere priser på billige gaspistol online fra flere internet webshops, og af den grund har langt de fleste e-butikker været nødt til at formindske udsalgspriserne på gaspistol betragteligt, og derudover præstere fragtfri levering.

Derfor kan det stadigvæk blive lønsomt at eftergå forskellige butikker på nettet efter rabatter og tilbud på gaspistol online før du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Du skal trods alt ikke overse, at i tilfælde af at en internet shop afsætter billige gaspistol online for en pris der kan ses som enormt gunstig, så kunne det undertiden være et signal om en uægte online webshop. Bestillinger med kort er imidlertid dækket ind under en retningslinje, som beskytter folk overfor fup e-forhandlere.

Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du benytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage betalingen af gaspistol ude i fremtiden. Dette fås typisk ved specialiserede netshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at netshoppere tit kigger efter fx køb gaspistol og billig gaspistol. Derudover ser vi mange gange netshoppere kigge efter for eksempel gaspistol priser, gaspistol tilbud og gaspistol online.

Gennemsøg tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot medfører egentlig værdifulde muligheder for at granske en stor portion aktuelle køberes observationer og herved anbefales det, at du eftersøger online webshoppens kritik inden du placerer din ordre på billige gaspistol online.

Facebook tilbyder dig endvidere temmelig hensigtsmæssige muligheder for at få kendskab til netbutikkens kundetilfredshed. Herinde møder vi nogle shops på nettet som giver kunderne mulighed for at forfatte en evaluering af deres købsoplevelse, som ligeledes burde benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forinden folk køber billige gaspistol online i en webbutik behøver de altid gennemløbe shoppens betingelser, men det er ofte et tidskrævende projekt, særligt med de gængse byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og 10-4.

En nemmere løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt e-shoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket kan være et fingerpeg om at e-forretningen lever op til dansk lovgivning, og at online butikken lejlighedsvis kigges til af jurister der er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig mulighed for en håndsrækning, såfremt du møder problemer ved dit indkøb af gaspistol. Tilsvarende anbefaler vi at køber er på vagt for de mest vitale reglementer der har betydning for bestillingen af gaspistol online, f.eks. hvilken returret netshoppen tilsikrer.

Derfor er det desuden essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens ordremail, således man senere kan eftervise bestillingen af gaspistol, uafhængig af om man handler ved Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma eller XL-Byg.

Maria gav 5 stjerner

Har handlet der før

Lars H gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Inger Jensen gav 5 stjerner

Som altid

Maria C gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til når du køber online
1Flere online firmaer tilbyder nu om dage flere billige muligheder for levering til gaspistol. Det mest almindelige er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de bestilte varer den dag der passer dig. Fragtmetoden er nemlig i høj grad smertefri, og typisk endda den billigste fragtmulighed.
2Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, hvilket burde være en sikkerhed for at e-shoppen efterlever de officielle regler, og at virksomheden hyppigt tilses af specialister som er inde i bestemmelserne på området. Forinden nogen køber billige gaspistol hos en forhandler på nettet kan man helt sikkert betragte e-butikkens regler.
3Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under et regulativ, hvilket værner køber overfor snydagtige e-handler. Som alternativ kan du vælge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du agter at afbetale regningen over en længere periode.
4Den mest betalelige fragtmulighed vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men den mulighed betinges af at du er med kort afstand til internet shoppens adresse. Den leveringsversion er selvfølgelig ultra bestemmende såfremt vi har brug for gaspistol straks. Alternativt så præsterer enkelte internet forhandlere fragt uden gebyr, men i reglen kun når man handler for en bestemt pris.
5Forud for at nogen shopper billige gaspistol på en online virksomhed burde de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af dens betingelser, det er dog i mange tilfælde en omfattende opgave. Ligeså tilrådes det at man er omhyggelig omkring de mest relevante vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af billige gaspistol online, som for eksempel den returpolitik internet shoppen anvender.
6Det er efterhånden ultra let gængeligt for alle at finde frem til de bedste priser online på billige gaspistol fra forskellige online forretninger, og til tak garanterer masser af e-firmaer billig fragt. Men det kan alligevel vise sig gavnligt at undersøge forskellige internet varehuse i Danmark efter rabat og tilbud før du placerer ordren, således at du er skråsikker på at indhente den mest attraktive pris.
7Trustpilot byder på helt habile muligheder for at inspicere en lang række andre køberes anmeldelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gransker e-handlens bedømmelser før du køber billige gaspistol online. Facebook byder på lignende ret så ønskværdige metoder til at få kendskab til internet firmaets pålidelighed.
8Leveringstiden kan vise sig at være yderst afgørende ifald man behøver produkterne om få sekunder, og i det øjemed er det jo relevant at vi finder leveringstidspunktet for gaspistol. Masser af shops på nettet lover billig dag-til-dag levering på massevis af varer, som kræver at bestillingen fuldbyrdes før et aftalt tidspunkt.
9Indtil flere internet forretninger frembyder portofri levering på gaspistol, men oftest kun ifald du shopper for et bestemt beløb. Ellers kunne man udvælge den mest betalelige fragtmetode, hvilket ofte vil være at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted. Leveringsformen bliver i mange tilfælde omvendt ret gnidningsløs. Den prisbilligste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.