Byggevarepriser.dk

Gasfilter

Gasfilter HSP ABE2K1HGP3, alu
724 kr.
Se produkt
Gasfilter 6059 abek1
585 kr.
Se produkt
Gasfilter a1b1e1 adflo 837242
734 kr.
Se produkt
Gasfilter HSP A2B2P3, plast
1.583 kr.
Se produkt
Gasfilter HSP A2 T01
1.086 kr.
Se produkt
Gasfilter Sundstrøm
426 kr.
Se produkt
Gasfilter HSP A2B2, plast
1.199 kr.
Se produkt
Gasfilter 6051 a1
388 kr.
Se produkt
Gasfilter ax2 pro2000
198 kr.
Se produkt
Gasfilter HSP A2P3, plast
1.319 kr.
Se produkt
Gasfilter a2 218
333 kr.
Se produkt
Gasfilter pro2 abe1
109 kr.
Se produkt
Gasfilter 6057 abe1
488 kr.
Se produkt
Gasfilter ABEK1-P3 GVS Elipse
379 kr.
Se produkt
Gasfilter abek 297
467 kr.
Se produkt
Gasfilter a2 adflo 837542
885 kr.
Se produkt
Gasfilter 6054 k1
573 kr.
Se produkt
Gasfilter a2 sr 518
380 kr.
Se produkt
Gasfilter HSP AXP3, XL, plast
1.696 kr.
Se produkt
Gasfilter pro2 abek1
137 kr.
Se produkt
Gasfilter 6055 a2
550 kr.
Se produkt
Gasfilter pro2 a2
111 kr.
Se produkt
Gasfilter a1b2e2k1 sr 597
717 kr.
Se produkt
Gasfilter abe1 sr 515
534 kr.
Se produkt
Gasfilter pro2 a1
101 kr.
Se produkt
Gasfilter ax 298
403 kr.
Se produkt
Gasfilter HSP A2, plast
943 kr.
Se produkt
Gasfilter a2b2e2 294
493 kr.
Se produkt
Gasfilter a1b1e1 315
500 kr.
Se produkt
Gasfilter k1 316
486 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i priserne på billige gasfilter fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på gode tilbud, hvorimod nogle har et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du kende firmaets regler.
Flere byggekæder sælger et stort sortiment, imens andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare gasfilter.
Ifald du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed i de velkendte byggecentre.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne bestille ved et online byggemarked, som tilbyder sparring omkring gasfilter.
Det er absolut utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og velkendte virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se positivt på.
De store byggekæder udbyder produkter fra alverdens specialbutikker, og takket være dette kan du handle fra et stort sortiment af gasfilter online.
De udbredte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og derfor har mange chancen for at købe online og hente byggematerialerne personligt. Herigennem er der mulighed for at undvære fragten, og tilmed hente varerne med det samme.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte på de nichefokuserede webshops online får du gode tilbud.
Majoriteten af nichebutikker på internettet har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig bør du få ekstra informativ vejledning fra ansatte med ekspertviden i netop gasfilter.
En masse specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til ved at handle gasfilter online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag ca. 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

gasfilter silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

gasfilter jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag over 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

gasfilter bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

gasfilter harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved udendørs projekter kan vejret få en vigtig rolle. Således kan du hyppigt holde øje med meldingerne om vejret i dagene før dit byggeprojekt, så det ikke uden varsel går i gang med at piske ned bedst som du står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Der kommer som regel ubelejlige problemstillinger når det kommer til større projekter, og pga. dette vil det vise sig essentielt at der afsættes betragtelig plads i arbejdsplanen, så man kan være ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
3Det anbefales at søge hjælp til dele af projektet, især når det er væsentlige byggeprocesser. Større projekter bør udføres af flere folk. Samtidig viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
4I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet kan det vise sig vildt betydningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der gælde en række love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
5Typisk vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for projektet, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive en god idé at nedskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan kortlægge online tilbud på dem enkeltvis.
6Der findes et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube bringer dig rigelig konstruktiv oplysning, ikke mindst når du skriver søgeordene på engelsk.
7Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedshjelm der sikrer dig overfor potentielle risici. Det er fornuftigt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, specielt ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
8Husk at tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal hente professionel assistance til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du fremskaffer assistance fra en fagmand er det normalt at lede efter tilbud fra diverse entreprenører.
9Man kan indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives såfremt projektet gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at byggeprojektet påvirker planeten.
10Måske det viser sig betydningsfuldt at have alle materialer handlet ind i god tid før du indleder dit arbejde. Du kan med fordel notere en enkel indkøbsseddel indeholdende alt hvad du har brug for, og som det næste efterse hvert eneste punkt, hvormed du føler dig overbevist om at du har det hele.
11Du må aldrig gå ned på værktøj. Det kan vise sig at være klogt at du har grejet tilgængeligt idet du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover afgørende at medtage disse udgifter i budgettet for byggeriet.
12Planlægning vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du er nødt til at forfatte en effektiv strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, samt derudover en kronologisk orden. Vær realistisk i udarbejdelsen af handlingsplanen.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk imponerende. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er virkelig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er utrolig imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Størstedelen af webbutikker i Danmark tildeler i dag et bredt udvalg af billige fragtløsninger til gasfilter. En der er meget populær er i øjeblikket pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente din ordre når det passer dig. Løsningen er altså yderst let gængelig, og oftest tilmed den mest prisbevidste leveringsudgave.

Du bør endvidere prøve at bestille levering til din privatbolig eller til dit arbejde. Denne er til tider et hak mere omkostningsfuld, men derudover i høj grad ukompliceret ift. gasfilter online. Den prisbilligste løsning vil dog altid være at du selv henter ordren, hvilket nødvendiggør at du befinder dig nær online firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på gasfilter er selvfølgelig usædvanlig betydningsfuld forudsat vi mangler varerne straks, og derfor er det altså centralt at vi undersøger den estimerede leveringsdato ved gasfilter. En hel del online selskaber – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange produkter online, hvilket dog tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes før et angivent tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt ordnet forud for at pakkepersonalet får fri.

Enkelte internet virksomheder præsterer fragt uden betaling på gasfilter online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man shopper for et bestemt beløb. Alternativt kan man gribe den mindst kostelige fragtmetode, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

Mange webbutikker udlover click-and-collect hvor du handler billig gasfilter online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Davidsen. Byggekæderne giver blandt andet klik-og-hent på gasfilter i følgende områder:

Birkerød, København, Dragør, Sønderborg, Rønne, Allerød, Nørresundby, Nakskov, Skive, Esbjerg, Vordingborg, Brøndby, Brønderslev, Thisted, Varde, Ballerup, Fredericia, Tilst, Kolding, Hobro, Søborg, Jyllinge, Tårnby, Herlev, Kalundborg, Køge, Haderslev, Svendborg, Haslev, Viborg, Åbyhøj, Aalborg, Frederikssund, Korsør, Hedensted, Farum, Vejle, Brabrand, Nyborg, Slagelse, Holbæk, Skanderborg, Charlottenlund, Hørsholm, Frederikshavn, Ringsted, Odense, Herning, Aabenraa, Hedehusene, Aarhus, Højbjerg, Nærum, Struer, Hillerød, Horsens, Nykøbing Falster, Næstved, Lillerød, Solrød Strand, Taastrup, Albertslund, Risskov, Valby, Lyngby, Hvidovre, Gentofte, Frederiksberg, Hjørring, Gladsaxe, Frederiksværk, Ikast, Vallensbæk, Odder, Ølstykke, Roskilde, Grenaa, Glostrup, Helsingør, Vanløse, Randers, Ishøj, Lystrup, Greve, Rudersdal, Værløse, Stenløse, Rødovre, Virum, Holstebro, Middelfart, Kokkedal, Silkeborg, og Brønshøj, .

Click-and-collect af gasfilter er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Lolland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at online shoppere mange gange efterspørger bl.a. gasfilter online og billig gasfilter. Man ser desuden jævnligt internet shoppere kigge efter bl.a. gasfilter tilbud, gasfilter priser og køb gasfilter, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Tilbud på gasfilter

Det har vist sig at være virkelig problemfrit for alle og enhver at prissammenligne på billige gasfilter online hos forskellige internet butikker i Danmark, og følgelig har massevis af webshops været presset til at at tvinge prisen på gasfilter enormt, og ovenikøbet garantere fragt uden gebyr.

Det kan til hver en tid vise sig gunstigt at inspicere et par forretninger på nettet efter tilbud på gasfilter online forud for at du placerer ordren, således at du er garanteret at få den laveste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Du skal imidlertid være så påpasselig, at hvis en e-forhandler sælger billige gasfilter online til salg for en udsalgspris som virker hamrende favorabel, så bør det i nogle tilfælde være en varsel om en snydagtig online shop. Køb med betalingskort er imidlertid indbefattet af et reglement, som støtter folk overfor svindlende butikker på nettet.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruge en løsning som for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare betalingen af gasfilter over flere uger. Dette foreslåes typisk ved niche webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at online shoppere tit søger for eksempel køb gasfilter og billig gasfilter. Foruden dette ser vi tit online shoppere kigge efter eksempelvis gasfilter priser, gasfilter online samt gasfilter tilbud.

Gennemsøg andre menneskers ratings

Trustpilot giver dig altid ønskværdige chancer for at gøre dig bekendt med en længere række nuværende brugeres bedømmelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du eftersøger online firmaets anmeldelser før du placerer din ordre på billige gasfilter online.

Facebook indebærer lige så vel fuldkommen ønskværdige chancer for at få et kig ind i e-shoppens troværdighed. Desuden er der faktisk internet outlets hvor man kan formulere en kritik af ordreforløbet, hvilket lige så vel kan udnyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Inden folk handler billige gasfilter online hos en e-forhandler kan man ideelt set gennemgå webbutikkens handelsaftale, det er dog ofte en omfattende opgave, i særdeleshed på de udbredte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Bygma.

Et andet alternativ kan være at finde ud af om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, da det skulle være et signal om at webshoppen opfylder de danske regler, samt at internet webshoppen regelmæssigt efterses af fagfolk der har meget erfaring med reglerne.

Dette er en god anledning til hjælpende service, ifald du oplever udfordringer med dit køb af gasfilter. Ligeledes er det fornuftigt at man er obs på de vigtigste reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af gasfilter online, som for eksempel den returrettighed e-forhandleren garanterer.

På grund af dette er det også relevant, at man til enhver tid opbevarer sin ordrekvittering, så man når som helst vil kunne eftervise købet af gasfilter, uagtet om man køber fra Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan eller Bygma.

Hans B gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Helle Rasmussen gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Inger K gav 5 stjerner

Har handlet der før

Camilla E gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til når du køber online
1Det er efterhånden ualmindeligt let gængeligt for alle at prissammenligne online på billige gasfilter i blandt forskellige firmaer på nettet, og med det motiv frembyder flere internet forretninger i Danmark fragt uden betaling. Derfor kan det immervæk vise sig lukrativt at kontrollere forskellige online selskaber efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, således at man er sikker på at få den bedste pris.
2Vi anbefaler generelt at se hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det almindeligvis er en tilkendegivelse af at netshoppen opretholder de danske regler, samt at forretningen jævnligt evalueres af eksperter som kender til retningslinjerne. Inden nogen shopper billige gasfilter i en online shop behøver man sådan set overveje e-shoppens vilkår.
3Størstedelen af webshops i Danmark udlover nu et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til gasfilter. Den mest populære er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare produkterne når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig ret så fremkommelig, samt endda desuden den mindst kostelige leveringstype.
4Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af en retningslinje, der hjælper dig som køber overfor falske netshops. Som alternativ bør du overveje en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere regningen over et længere tidsrum.
5En række online varehuse sikrer fragt uden betaling på gasfilter, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der shoppes for en bestemt pris. Alternativt kan man foretrække den mest letkøbte leveringsmanér, som i de fleste tilfælde er at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted. Leveringsformen bliver en gang i mellem på den anden side særligt praktisk. Den mest letkøbte type af levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
6Leveringsdygtigheden kan vise sig at være temmelig udslagsgivende når man har behov for produktet inden for kort tid, så i det øjemed er det skam essentielt at man dobbelttjekker leveringstiden ved gasfilter. En række netbutikker giver løfte om billig dag-til-dag fragt på adskillige varer, som alligevel antager at bestillingen laves før et konkret tidspunkt.
7Trustpilot fremskaffer temmelig gode chancer for at fortolke ganske mange andre kunders omtaler og af den grund er det fornuftigt, at du beser webbutikkens omtaler inden du handler billige gasfilter online. Facebook tilbyder lignende faktisk sikre metoder til at få kendskab til e-firmaets troværdighed.
8Forud for at folk handler billige gasfilter på en e-handler behøver de helt sikkert tage stilling til deres betingelser, dog er det naturligvis et omfattende projekt. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at du er opmærksom på de mest betydningsfulde retningslinjer der har indflydelse på handlen med billige gasfilter online, som fx den returret internet selskabet tilsikrer.
9Den mest betalelige leveringsudgave er uden tvivl at hente ordren selv, men den løsning betinges af at du lever lige ved online shoppens tilholdssted. Den fragtmulighed kan være yderst bestemmende forudsat vi står og skal bruge gasfilter omgående. Alternativt så yder visse online butikker portofri levering, men oftest under forudsætning af at man indkøber for et fastsat beløb.