Byggevarepriser.dk

Gasbeton pristjek

Er du på udkig efter gasbeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk gasbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af varer, imens andre har fokus på en enkelt varetype. Du bør afveje om det er essentielt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare gasbeton.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du undersøge byggemarkedets betingelser.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for fragten, så kan du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Dette er navnligt muligt i de store byggemarkeder.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at vide, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige gasbeton hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har gode tilbud, hvorimod nogle satser på et højt serviceniveau. Du bør tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at shoppe hos en webshop, som tilbyder hjælp til valg af gasbeton.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og derved har de fleste tilbuddet om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. På grund af det kan du vælge at undvære leveringsgebyret, og tilmed få produkterne straks.
De udbredte byggemarkeder samler varer fra en lang række forskellige producenter, og takket være dette kan du vælge fra et bredt sortiment af gasbeton online.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af webshops i små nicher er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få lavere priser.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche har en stor passion for deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo bør du forvente ekstremt nyttig assistance fra ansatte der er eksperter i netop gasbeton.
Flertallet af nicheforretninger på nettet er opstartsvirksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem bidrager du til når du handler gasbeton online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

gasbeton jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af over 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

gasbeton silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

gasbeton bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

gasbeton harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du kan finde mange guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube faciliterer enormt meget anvendelig viden, specielt såfremt man kigger i hele verden.
2Du kunne tænke over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt burde tilkøbe professionel hjælp til noget af byggeprocessen. Ifald du ønsker assistance fra en fagmand kan det være en god idé at søge prisoverslag fra forskellige selskaber.
3Du må nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning som hjælper dig med henblik på hændelige risici. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
4Forberedelse viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må liste en effektiv køreplan, som dikterer hvilke opgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende numerisk orden. Vær skarp idet du laver agendaen.
5Der præsenterer sig som regel uforudsigelige bump på vejen når det handler om omfangsrige opgaver, og derfor vil det vise sig af stor betydning at der afsættes rigeligt med tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
6Man skal aldrig nogensinde mangle udstyr. Det er smart at du har grejet til rådighed idet du iværksætter byggeprocessen. Det er derudover afgørende at medregne de medfølgende udgifter i økonomien.
7Det er oplagt at indhente hjælp til byggeprojektet, især ved omfangsrige projekter. Større ting bør udføres af flere mennesker. Derudover bliver det mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
8Det kan blive meningsgivende at du har samtlige bygningsmaterialer disponible i god tid før du kaster dig over projektet. Du får god gavn af at nedskrive en punktforms indkøbsliste indeholdende alt hvad der bliver brug for, og så efterse hvert enkelt punkt, således at du bliver sikker på at du har husket det hele.
9I god tid inden at du starter byggeprocessen er det vanvittigt vigtigt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der vise sig gældende regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
10For opgaver udendørs kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den grund skal du ofte tage et kig på vejrberetningerne i dagene før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at piske ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede byggeprojekt.
11Glem ikke at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det fås såfremt projektet er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
12Typisk vil det være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for arbejdet, så man har styr på økonomien. Det kan vise sig at være sundt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan finde frem til omkostningen ved dem slavisk.
De bedst vurderede byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er virkelig overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så flot. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er temmelig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål hvad angår gasbeton

 • Hvad koster gasbeton?
 • Hvorfor bygge i gasbeton?
 • Hvordan sætter man gasbeton op?
 • Hvad vejer en gasbeton blok?
 • Hvor meget vejer gasbeton?
 • Hvor mange gasbeton pr m2?
 • Hvor meget isolerer gasbeton?
 • Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

  Mange byggemarkeder frembyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtformer til gasbeton. Det mest almindelige er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er jo yderst uproblematisk, samt ofte ligeledes den mest prisbevidste mulighed for fragt.

  Du kunne også planlægge at vælge levering hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Muligheden viser sig af og til en anelse mindre billig, men lige så vel meget fremkommelig ved køb af gasbeton online. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, men den løsning kræver at du lever nærved internet forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på gasbeton er naturligvis usædvanlig central forudsat du har behov for pakken om et øjeblik, og i det øjemed er det relativt væsentligt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på gasbeton. Mange online forhandlere – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags fragt på deres favorit varer online, men som ikke desto mindre er afhængig af at ordren indsendes før et fastslået klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få pakken afsendt forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

  Visse webshops lover gebyrfri levering på gasbeton online, men oftest under forudsætning af at du bestiller for et præcist beløb. I øvrigt skulle du foretrække den mest prisbevidste leveringsform, der ofte er at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted.

  Adskillige webshops frembyder afhentning hvor du køber billig gasbeton online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne tilbyder bl.a. klik-og-hent på gasbeton i følgende byer:

  Korsør, Horsens, Varde, Brabrand, Solrød Strand, Hedensted, Ringsted, Ølstykke, Skive, Slagelse, Lystrup, Helsingør, Brønshøj, Kokkedal, Valby, Nykøbing Falster, Hillerød, Nyborg, Odense, Odder, Greve, Rødovre, Værløse, Hobro, Hjørring, Fredericia, Allerød, Højbjerg, Taastrup, Stenløse, Hørsholm, Rudersdal, Lyngby, Svendborg, Lillerød, Struer, Farum, Virum, Herning, Esbjerg, Glostrup, Haslev, Charlottenlund, Aalborg, Hedehusene, Vordingborg, Vanløse, Frederiksberg, København, Brøndby, Grenaa, Frederiksværk, Birkerød, Næstved, Ikast, Roskilde, Gladsaxe, Nakskov, Holbæk, Jyllinge, Frederikshavn, Rønne, Ballerup, Randers, Hvidovre, Silkeborg, Skanderborg, Haderslev, Tilst, Kalundborg, Brønderslev, Aabenraa, Middelfart, Dragør, Ishøj, Herlev, Holstebro, Kolding, Tårnby, Åbyhøj, Viborg, Nærum, Søborg, Nørresundby, Køge, Vallensbæk, Gentofte, Risskov, Albertslund, Aarhus, Vejle, Sønderborg, Thisted, og Frederikssund, .

  Afhentning for gasbeton er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Bornholm, Lolland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland).

  Når vi ser på søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere jævnligt søger bl.a. billig gasbeton og gasbeton priser. Vi ser derudover mange gange mennesker søge for eksempel gasbeton online, køb gasbeton samt gasbeton tilbud, foruden de kendte byggekæder som Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Den bedste pris på gasbeton

  Det er efterhånden ekstremt ukompliceret for købere at sammenligne priser på billige gasbeton online på diverse outlets på nettet, og så har en hel del internet forretninger i Danmark været presset til at at formindske priserne på gasbeton enormt, og derudover tilbyde levering uden gebyr.

  Til gengæld kan det immervæk blive udbytterigt at udforske indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på gasbeton online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

  Du skal trods alt være klar over, at hvis en online virksomhed reklamerer billige gasbeton online til salg for en pris som anses for overordentlig letkøbt, bør det tit være et kendetegn på en uægte online shop. Shopping med kort er heldigvis omsluttet af en forordning, hvilket sikrer køberen overfor snydagtige webbutikker.

  Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du overveje en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere omkostningerne til gasbeton over et længere tidsrum. Dette fås normalt ved nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

  Når der ses på tallene står det markant, at netshoppere tit søger eksempelvis gasbeton tilbud og køb gasbeton. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker søge efter eksempelvis gasbeton online, gasbeton priser og billig gasbeton.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg gasbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Meget nemt at bestille og hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
  Analyser tidligere brugeres oplevelser

  Trustpilot leverer en række gode løsninger til at tyde mange nuværende konsumenters betragtninger og herved er det en hjælp, at du tolker online shoppens ratings forinden du lægger din bestilling på billige gasbeton online.

  Facebook fremskaffer desuden absolut gunstige muligheder for at få et kig ind i internet butikkens pålidelighed. Tilmed er der mange internet webshops hvor folk kan frembringe en vurdering af deres køb, som tillige kan udnyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

  Forinden nogen shopper billige gasbeton online på en e-forretning behøver de uden tvivl løbe igennem e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis et omfattende projekt, især med de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

  Et alternativt forslag kunne måske være at tjekke om netbutikken er e-mærket medlem, siden det ofte er et fingerpeg om at internet forretningen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, foruden at virksomheden jævnligt revideres af jurister der er indført i reglerne.

  Desuden får du genvej til assistance, ifald du udsættes for problemstillinger i forbindelse med din ordre på gasbeton. For øvrigt tilråder vi at man er obs på de mest basale vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af gasbeton online, for eksempel den bytteret virksomheden anvender.

  I den forbindelse er det også vigtigt, at man altid opbevarer sin ordrekvittering, således man fremadrettet kan eftervise sin bestilling af gasbeton, ligegyldig om man handler ved Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg eller Davidsen.

  Christian gav 5 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Erik gav 4 stjerner

  god service

  Inge gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Else Jørgensen gav 4 stjerner

  Stjerneklar service!

  9 gode råd til køb på nettet
  1Leveringstiden kan være særligt central forudsat du har brug for dine nye produkter straks, og derfor er det bestemt afgørende at vi undersøger den forventede leveringsdato for gasbeton. En hel del online varehuse lover billig 1 dags fragt på en lang række af deres varer, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at orden realiseres forud for et aftalt klokkeslæt.
  2Flere webbutikker i Danmark frembyder til alt held diverse forskellige billige fragtformer til gasbeton. Den mest benyttede er i øjeblikket levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot din nyindkøbte vare når det passer ind i din hverdag. Denne er jo vældig overkommelig, og tit desuden den billigste leveringsmåde.
  3Nogle få internet forhandlere frembyder levering uden beregning på gasbeton, men for det meste er det under betingelse af at du aftager for en konkret sum. Derudover kan man foretrække den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted. Løsningen viser sig mange gange omvendt rigtig ukompliceret. Den mest billige løsning til levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
  4Det har vist sig at være super fleksibelt for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige gasbeton på forskellige firmaer på nettet, og for det lover en hel del internet selskaber i Danmark levering uden betaling. Det kan dog til hver en tid vise sig tiden værd at udforske visse e-handler efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den mest attraktive pris.
  5Trustpilot yder super gavnlige løsninger til at besigtige en stor portion tidligere forbrugeres erfaringer og på grund af dette kan det anbefales, at du undersøger internet selskabets ratings forud for at du shopper billige gasbeton online. Facebook fører til lige så vel en række fantastiske muligheder for at få et kig ind i e-firmaets pålidelighed.
  6Vi går generelt ind for at bemærke om internet selskabet er tilsluttet e-mærket, siden det er et signal om at netshoppen accepterer de opstillede regler, tillige med at internet webshoppen undertiden besigtiges af sagkyndige der har indsigt i bestemmelserne på området. Før nogen shopper billige gasbeton i en butik på nettet behøver de til hver en tid gennemløbe e-butikkens forretningsaftale.
  7Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er dækket ind under en lovbestemmelse, som garanterer kunden overfor uærlige e-butikker. Alternativt kunne du drage fordel af et tilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at godtgøre beløbet af flere omgange.
  8Den prisbilligste fragtmulighed vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, hvilket står og falder med at du har bopæl lige ved internet butikkens lager. Den leveringsmodel er selvfølgelig super relevant forudsat vi har brug for gasbeton øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle få webshops levering uden gebyr, men tit stiller det krav om at du indkøber for en fastsat sum.
  9Inden folk shopper billige gasbeton hos en internet forhandler kunne de de facto gennemlæse webshoppens forretningsaftale, men det er typisk ikke videre interessant. Ligeledes er det fornuftigt at du er klar over de mest relevante vilkår der influerer på bestillingen af billige gasbeton online, til eksempel hvilken returret hjemmesiden har.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk