Byggevarepriser.dk

Galvaniseret rionet pristjek

Er du på udkig efter galvaniseret rionet? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 galvaniseret rionet inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil blive fri for fragten, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de kendte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du undersøge virksomhedens betingelser.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige galvaniseret rionet alt efter hvor du handler online. Enkelte giver de bedste priser, og nogle giver en høj grad af service. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed er det en fordel at handle hos en netbutik, hvor du tilbydes sparring omkring galvaniseret rionet.
Det er helt klart ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt udvalg, hvorimod nogle har fokus på en specifik type af vare. Du kan tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare galvaniseret rionet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder udbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du bestille fra et stort sortiment af galvaniseret rionet online.
De gængse byggemarkeder findes i hele landet, og i kraft af det har mange chancen for at købe online og transportere varerne på egen hånd. Derigennem har man mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet have varerne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså kan du opleve endnu mere nyttig service fra ansatte der er specialister i netop galvaniseret rionet.
Diverse nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online får du gode tilbud.
Flertallet af nicheforhandlere er mindre firmaer, der oftest er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at handle galvaniseret rionet online på deres side.
De største byggekæder i Danmark
galvaniseret rionet jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

galvaniseret rionet harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af ca. 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

galvaniseret rionet bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

galvaniseret rionet silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til byggeprocessen, især når det er omfattende byggeprocesser. Store byggerier skal gerne udføres af mere end en person. Samtidig er det mere produktivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
2Det bliver af stor betydning at du har alle bygningsmaterialer handlet ind i god tid før du starter håndværket. Du kan sammenfatte en overskuelig note hvoraf der fremgår alt der skal bruges, og som det næste gennemløbe punkterne, således at du føler dig overbevist om at du har det hele.
3Der kommer jævnligt uventede vanskeligheder når det gælder større opgaver, og pga. dette viser det sig vigtigt at der afsættes god tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
4Du må aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig fundamentalt at have grejet tilgængeligt inden du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at inkludere de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
5Det er essentielt at have et budget for arbejdet, så du har en økonomisk ramme. Det er sundt at notere hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør dokumentere billige priser på dem én og én.
6Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den grund skal du hyppigt kigge på prognosen for vejret i de dage der er op til projektets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at regne bedst som du arbejder hårdt på dit svære byggeprojekt.
7Godt forarbejde er nøglen til at få en god oplevelse med projektet. Du anbefales at nedskrive en strømlinet tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær skarp idet du nedskriver køreplanen.
8I god tid inden at du går i gang med byggeriet kan det være aldeles værdifuldt at sikre sig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
9Glem ikke at du kan søge offentlig støtte til byggerier. Det tilbydes såfremt ombygningen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at byggeprojektet forbedrer miljøet.
10Der er utrolig mange guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube yder assistance med overvældende meget udbytterig viden, specielt ifald du bruger den engelske version.
11Husk at regne på om det er muligt at klare det hele selv, eller du skal anskaffe assistance fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Ifald du sikrer dig hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at modtage en pris fra flere entreprenører.
12Du bør aldrig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse bl.a. arbejdssko som beskyttelse imod potentielle uheld. Det er smart at du husker sikkerheden i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ret så godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er hamrende betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

De fleste internet butikker tildeler efterhånden et stort udvalg af billige fragtløsninger til galvaniseret rionet. Den mest almindelige er nu til dags afhentningssteder, og så afhenter du blot dine produkter når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså i høj grad praktisk, samt oftest ligeledes den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du burde omvendt vælge at få produkterne leveret til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen viser sig som oftest en kende mere pebret, men derudover usædvanlig enkel for galvaniseret rionet online. Den billigste fragtform vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, hvilket kræver at du er nær internet firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på galvaniseret rionet kan vise sig at være yderst central om vi står og skal bruge dine nye varer straks, og med det formål er det virkelig relevant at du checker den forventede leveringsdato for galvaniseret rionet. Mange online butikker – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre online, som trods alt forudsætter at du bestiller før et fastsat klokkeslæt, så at de kan nå at få produktet sendt afsted inden lagermedarbejderne tager hjem.

En hel del online butikker tilbyder fragt uden beregning på galvaniseret rionet online, men tit er det så præmissen at du handler for et fastsat beløb. I øvrigt bør man snuppe den billigste leveringsmetode, hvilket ofte vil blive at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted.

En række byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du handler billig galvaniseret rionet på nettet og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne yder for eksempel afhentning af galvaniseret rionet i disse byer:

Rønne, Frederiksberg, Rudersdal, Birkerød, Varde, Vejle, Nyborg, Højbjerg, Thisted, Svendborg, Gentofte, Lystrup, Slagelse, Albertslund, Roskilde, Hvidovre, Struer, Brabrand, Allerød, Holstebro, Viborg, Greve, Helsingør, Skive, Valby, Hobro, Taastrup, Risskov, Frederikssund, Kalundborg, Holbæk, Randers, Lillerød, Hedehusene, Hjørring, Hedensted, Kolding, Hillerød, Vordingborg, Aarhus, Haslev, Farum, Ringsted, Ølstykke, Stenløse, Søborg, Horsens, Ishøj, Lyngby, Nørresundby, Glostrup, Charlottenlund, Brønderslev, Middelfart, Rødovre, Vallensbæk, Frederikshavn, Vanløse, Herlev, Frederiksværk, Sønderborg, Grenaa, Silkeborg, Korsør, Skanderborg, Fredericia, Ballerup, Virum, Nykøbing Falster, Kokkedal, Brøndby, Næstved, Tårnby, Esbjerg, Nærum, Dragør, Værløse, Nakskov, Køge, København, Aalborg, Åbyhøj, Solrød Strand, Haderslev, Ikast, Herning, Gladsaxe, Odense, Jyllinge, Brønshøj, Odder, Aabenraa, Hørsholm, og Tilst, .

Afhentning for galvaniseret rionet er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden).

Når vi kigger i tendenserne bliver det klart, at netshoppere typisk kigger efter for eksempel galvaniseret rionet online og køb galvaniseret rionet. Derudover oplever man jævnligt online shoppere kigge efter bl.a. galvaniseret rionet tilbud, galvaniseret rionet priser samt billig galvaniseret rionet, foruden de store byggekæder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Få rabat på galvaniseret rionet

Det er jo vældig nemt for alle og enhver at sammenligne priser på billige galvaniseret rionet online på tværs af webbutikker, og altså har en hel del online selskaber set sig nødsaget til at formindske salgspriserne på galvaniseret rionet enormt, og i øvrigt frembyde fragtfri levering.

Det kan alligevel være fordelagtigt at prøve flere shops på nettet efter udsalg og tilbud på galvaniseret rionet online forinden du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark og Davidsen.

Man må bare være klar over, at hvis en online forretning forhandler billige galvaniseret rionet online til en pris der kan ses som himmelråbende gunstig, så burde det undertiden være et fingerpeg om en falsk internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er dog omfattet af en retningslinje, hvilket forsvarer os overfor uægte online virksomheder.

Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du overveje et tilbud som for eksempel ViaBill, når du ønsker at dække beløbet til galvaniseret rionet i flere bidder. Det foreslåes som regel i specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Når vi kigger i data bliver det markant, at internet shoppere ofte efterspørger bl.a. billig galvaniseret rionet og galvaniseret rionet online. Foruden dette ser man typisk internet shoppere søge efter eksempelvis galvaniseret rionet tilbud, køb galvaniseret rionet samt galvaniseret rionet priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg galvaniseret rionet er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Undersøg tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot fremskaffer de facto fine chancer for at gennemrode ret mange forhenværende kunders reflektioner og derfor anbefaler vi, at du vurderer e-shoppens kritik før du handler billige galvaniseret rionet online.

Facebook bringer dig tilsvarende ultra strålende muligheder for at få kendskab til e-forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed møder vi nogle online forretninger som tilbyder folk at aflevere en kritik af deres købsoplevelse, som ligeledes burde bruges til at bedømme kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige galvaniseret rionet online i en webshop kan man altid læse deres vilkår, dog er det gerne ikke særlig spændende, specielt hos de udbredte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

En nemmere løsning kan derfor være at undersøge om netshoppen er e-mærket medlem, da det bør være et billede på at e-shoppen adlyder den officielle danske lovgivning, tillige med at online webshoppen løbende revideres af fagfolk som forstår vilkårene.

Derudover tilbydes du mulighed for opbakning, såfremt du bliver udsat for problemstillinger i processen med din bestilling af galvaniseret rionet. Ydermere foreslår vi at du er obs på de væsentligste vilkår der kan influere på bestillingen af galvaniseret rionet online, for eksempel hvilken bytteret online webshoppen kører med.

På grund af dette er det desuden vigtigt, at man stadigvæk opbevarer sin kvitteringsmail, således man fremadrettet kan påvise købet af galvaniseret rionet, hvad end man bestiller fra Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Inge D gav 5 stjerner

Virkelig god service

Jette Kristensen gav 4 stjerner

Intet at klage over

Karen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Erik Møller gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 tips til internetshopping
1Trustpilot genererer rigtig uafhængige genveje til at beskue diverse forhenværende kunders reflektioner og derfor tilråder vi, at du vurderer webbutikkens kritik forud for at du shopper billige galvaniseret rionet online. Facebook frembringer også nogenlunde ønskværdige chancer for at få kendskab til online forretningens kundetilfredshed.
2En stor portion internet selskaber giver i dag en række forskellige billige leveringsformer til galvaniseret rionet. En af favoritterne er i dag levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er altså ualmindeligt gnidningsløs, samt oftest ydermere den billigste løsning til levering.
3Den billigste leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, som desværre stiller krav om at du lever med kort afstand til online forretningens bopæl. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være virkelig central om man har brug for galvaniseret rionet omgående. Alternativt så tilbyder nogle online shops fri fragt, men i mange tilfælde er det forudsat at der shoppes for en bestemt pris.
4En række online firmaer lover portofri fragt på galvaniseret rionet, men ofte kræver det at du shopper for en præcis sum. Derudover burde du overveje den mest letkøbte mulighed for fragt, som typisk er at få dem til at køre pakken til en pakkeshop. Leveringsformen er som oftest lige så vel usædvanlig ligetil. Den mest billige leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
5Generelt tilråder vi at se om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det burde være et billede på at online shoppen forstår gældende dansk lovgivning, foruden at online virksomheden fra tid til anden undersøges af fagfolk der har meget erfaring med reglerne på området. Forinden folk shopper billige galvaniseret rionet på en online virksomhed kan de i princippet overveje webshoppens handelsbetingelser.
6Forinden folk køber billige galvaniseret rionet i en netshop kan man i reglen gennemgå dens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt. Ydermere slår vi et slag for at kunden er hensynstagende til de mest essentielle bestemmelser der kan influere på handlen med billige galvaniseret rionet online, for eksempel den ombytningspolitik online forhandleren anvender.
7Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af en anordning, der begunstiger køberen imod svindlende online firmaer. Alternativt kunne du vælge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at afdrage betalingen i flere bidder.
8Antal dages levering kan være ekstremt afgørende hvis man skal bruge produktet med det samme, så med det formål er det fuldt ud meningsfuldt at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering på galvaniseret rionet. En række internet butikker annoncerer billig 1 dags levering på mange af butikkens varer, som imidlertid tager udgangspunkt i at der bestilles inden et fast tidspunkt.
9Det er ultra gnidningsløst for forbrugerne at søge sig frem til priser online på billige galvaniseret rionet på forskellige online shops, og til tak præsterer en hel del online butikker gratis fragt. Til gengæld kan det imidlertid vise sig lukrativt at besigtige nogle enkelte internet butikker efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at opnå den laveste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk