Byggevarepriser.dk

Gaffatape

Gorilla Gaffatape (32 m)
140 kr.
Se produkt
Gorilla Gaffatape Sort (27 m) - Ekstra Bred
242 kr.
Se produkt
Gorilla Gaffatape Silver (32 m)
140 kr.
Se produkt
Gorilla Gaffatape Hvid (27 m)
131 kr.
Se produkt
Gorilla Gaffatape Black (48mm x 11 m)
75 kr.
Se produkt
Tesa Gaffa/lærredstape Standard Sort 50 M X 48 Mm
110 kr.
Se produkt
Tesa Gaffa/lærredstape Standard Sølvgrå 50 M X 48 Mm
110 kr.
Se produkt
Millarco Gaffatape 50m x 50mm - Sort
50 kr.
Se produkt
Millarco Gaffatape 50m x 50mm - Grå
50 kr.
Se produkt
Millarco Gaffatape 45 mm.x10 m. - 2-pak
35 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i priserne på billige gaffatape fra webshop til webshop. En del har fokus på de bedste priser, hvorimod andre har fokus på faglig rådgivning. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne selv. Dette er specielt et alternativ i de store byggecentre.
Det er helt klart ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor undersøge webshoppens regler.
Flere byggecentre har et stort udvalg, hvorimod nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du bør forholde dig til om det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare gaffatape.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Derfor er det en fordel at vælge en netbutik, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring gaffatape.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder udbyder produkter fra mange nicheshops, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt sortiment af gaffatape online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte butikker, hvilket medvirker til øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De kendte byggekæder har butikker mange steder i landet, og dermed har flertallet mulighed for at købe online og transportere varerne på egen hånd. Derved har man mulighed for at spare fragtgebyret, og tilmed få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, som tit er danske, måske sågar lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du bestiller gaffatape online på deres hjemmeside.
Hovedparten af specialiserede webshops ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo bør du modtage ekstra gavnlig sparring fra mennesker der er eksperter i lige præcis gaffatape.
En masse specialiserede webshops styrer selv produktionen af varerne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte på disse nichewebshops online kan du få en billig pris.
De 10 største byggemarkeder

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

gaffatape jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

gaffatape harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

gaffatape silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

gaffatape bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag omtrent 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Måske det viser sig fundamentalt at have de relevante materialer parat forud for at du går i gang med dit arbejde. Du kunne med fordel sammensætte en simpel oversigt indeholdende alt hvad der skal bruges, og dernæst granske hvert eneste punkt, med det formål at du bliver sikker på at alt er klar.
2Du har mulighed for at forsøge at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man hvis renoveringen er godt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at ombygningen påvirker klimaet.
3Du bør reflektere over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Hvis du køber eksperthjælp er det lukrativt at hente priser fra forskellige virksomheder.
4Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når det er væsentlige arbejdsopgaver. Enkelte ombygninger gør krav på flere personer. Endvidere vil det være mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
5Der ligger rigelige mængder af artikler og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube tilbyder dig ekstremt meget udbytterig viden, især hvis du benytter engelske søgeord.
6Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. Derfor må du hyppigt holde øje med vejrudsigten når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at regne bedst som du vil i gang med det store projekt.
7Man må for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være uundværligt at du har det tilgængeligt før du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at påregne de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
8Du bør aldrig glemme dit velbefindende, så glem ej påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som sikrer dig med henblik på potentielle ulykker. Det er smart at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
9Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et budget for ombygningen, så du har styr på den økonomiske del. Det er rationelt at kortlægge hver enkelt udgift, og bagefter nedfælde mulige tilbud på dem slavisk.
10Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at lykkes med byggeriet. Du bør udarbejde en velovervejet dagsorden, der fortæller hvilke gøremål der skal laves hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din agenda.
11Forinden du starter byggeprocessen må det være temmelig betydningsfuldt at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
12Der præsenterer sig jævnligt uforudsete bump på vejen i forbindelse med krævende projekter, og derfor kan det være betydningsfuldt at man har afsat rimelig tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er yderst overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som naturligvis er ret så flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Mange firmaer på nettet giver efterhånden diverse billige leveringsløsninger til gaffatape. Førstevalget hos mange er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså ultra let gængelig, samt mange gange tillige den billigste leveringsform.

Du kan endvidere foretrække at vælge levering hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig ofte et hak mere bekostelig, men omvendt vældig let ved køb af gaffatape online. Den mest prisbevidste leveringsudgave er dog at du selv henter produkterne, men det betinges af at du er tæt på webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på gaffatape er naturligvis yderst aktuel i tilfælde af at vi behøver varerne nu og her, og herved er det altså afgørende at vi finder den estimerede leveringsdato for gaffatape. Masser af webbutikker – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig 1 hverdags levering på mange af shoppens produkter online, men som ikke desto mindre er betinget af at handlen laves inden et konkret tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få ordren ekspederet inden pakkepersonalet holder fyraften.

Enkelte online webshops præsterer fragt uden gebyr på gaffatape online, men undertiden er det forudsat at man aftager for en fastsat sum. Ellers bør du tage den billigste form for levering, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at levere ordren til en pakkeshop.

Adskillige byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig gaffatape online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Silvan. Byggekæderne foreslår blandt andet afhentning af gaffatape i disse områder:

Aabenraa, Silkeborg, Nyborg, Køge, Vejle, Ballerup, Brabrand, Herning, Greve, Lillerød, Horsens, Allerød, Slagelse, Middelfart, Ringsted, Hedensted, Næstved, Frederikssund, Randers, Kokkedal, Dragør, Korsør, Nykøbing Falster, Birkerød, Gladsaxe, Hjørring, Aarhus, Taastrup, Stenløse, Hvidovre, Esbjerg, Herlev, Kolding, Hedehusene, Nørresundby, Sønderborg, Vallensbæk, Ølstykke, Charlottenlund, Ishøj, Risskov, København, Skanderborg, Thisted, Svendborg, Roskilde, Frederikshavn, Haslev, Tilst, Tårnby, Solrød Strand, Holbæk, Værløse, Hobro, Åbyhøj, Lyngby, Rudersdal, Vanløse, Vordingborg, Struer, Fredericia, Grenaa, Glostrup, Aalborg, Rødovre, Viborg, Gentofte, Frederiksberg, Haderslev, Højbjerg, Brønderslev, Odense, Jyllinge, Hillerød, Brønshøj, Kalundborg, Odder, Skive, Helsingør, Varde, Lystrup, Albertslund, Farum, Brøndby, Søborg, Nærum, Frederiksværk, Virum, Hørsholm, Ikast, Valby, Rønne, Holstebro, og Nakskov, .

Click-and-collect ift. gaffatape er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Falster, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland).

Når man ser på tallene er det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter eksempelvis gaffatape priser og gaffatape tilbud. Foruden dette ser vi som regel mennesker kigge efter blandt andet billig gaffatape, gaffatape online samt køb gaffatape, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Rabat på gaffatape

Det har vist sig at være temmelig uproblematisk for enhver at søge sig frem til priser på billige gaffatape online fra forskellige internet selskaber, og med det motiv har flere e-handler fundet det nødvendigt at tvinge udsalgspriserne på gaffatape drastisk, og ovenikøbet byde på gratis levering.

Men det kan til hver en tid blive gavnligt at efterprøve flere internet shops i Danmark efter billige priser på gaffatape online forud for at du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at antage den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Man bør ikke desto mindre være klar over, at i tilfælde af at en internet handler tilbyder billige gaffatape online for en pris som kan ses som ufattelig billig, så er det mange gange være et kendetegn på en snydagtig e-butik. Kortbetalinger er i hvert fald indbefattet af Indsigelsesordningen, der redder dig som kunde imod fup internet butikker.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du ønsker at klare regningen på gaffatape over en periode. Dette tilbydes ofte ved specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Ved kig i data er det klart, at mennesker jævnligt søger efter blandt andet gaffatape tilbud og køb gaffatape. Derudover oplever man ofte internet shoppere lede efter fx gaffatape priser, billig gaffatape samt gaffatape online.

Læs folks erfaringer

Trustpilot tilbyder dig fuldt ud gode muligheder for at evaluere diverse eksisterende kunders oplevelser og af den grund er det at foretrække, at du betragter internet shoppens kritik inden du placerer din ordre på billige gaffatape online.

Facebook resulterer i tillige stort set uafhængige metoder til at få indblik i e-handlens pålidelighed. Derudover ser vi nogle online forretninger som giver folk mulighed for at udforme en omtale af købsoplevelsen, som lige så vel må benyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk handler billige gaffatape online på en e-forhandler kunne man i og for sig sætte sig ind i netbutikkens handelsaftale, det er dog uden tvivl ikke særlig interessant, særligt ved de kendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Et alternativ kunne være at tjekke hvorvidt internet shoppen er e-mærke godkendt, fordi det kan være et tegn på at e-shoppen opretholder de danske love, udover at e-butikken hyppigt overvåges af fagmænd som er meget bekendte med de gældende love.

Derudover giver det dig anledning til hjælpende service, såfremt du udsættes for problemstillinger med dit indkøb af gaffatape. Dertil tilråder vi at du er påpasselig med de mest basale vilkår gældende for købet af gaffatape online, til eksempel den byttepolitik virksomheden lover.

Her er det på samme måde essesentielt, at man permanent bevarer sin e-mail kvittering, så man til enhver tid kan eftervise sit køb af gaffatape, uanset om man har købt ved Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen eller 10-4.

Anders E gav 5 stjerner

Alt var i orden

Morten gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Thomas O gav 5 stjerner

I gør det super godt

Christian A gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 gode råd til internetshopping
1Nogle enkelte netbutikker tilbyder fragt uden betaling på gaffatape, men for det meste er det så nødvendigt at man handler for en bestemt sum. Derudover burde man udvælge den prisbilligste leveringsløsning, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted. Løsningen viser sig som regel tillige yderst hensigtsmæssig. Den billigste leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
2Det er jo efterhånden særligt let for folk at analysere priser online på billige gaffatape fra diverse e-forretninger, og for det frembyder flere firmaer på nettet fragtfri levering. Det kan dog immervæk være gavnligt at udforske en række internet outlets efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at få fat i den mest betalelige pris.
3Vi tilråder at granske om e-butikken er godkendt af e-mærket, eftersom det skulle være en antydning af at online webshoppen efterlever de officielle danske regler, tillige med at shoppen lejlighedsvis vurderes af fagmænd som kender de gældende love. Inden folk handler billige gaffatape på en e-forhandler kan de faktisk studere butikkens regler.
4Den billigste mulighed for levering vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, som desværre forudsætter at du bor i kort afstand af internet virksomhedens hjemsted. Den fragttype er jo særligt vital om du har brug for gaffatape lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle internet foretagender fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man aftager for et præcist beløb.
5Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af en anordning, hvilket assisterer dig som kunde imod uærlige e-butikker. Som en alternativ mulighed burde du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at klare regningen over en længere periode.
6Trustpilot medfører de facto ønskværdige muligheder for at gennemgå en stor gruppe andre kunders meninger og på grund af dette anbefaler vi, at du gennemgår e-firmaets anmeldelser inden du bestiller billige gaffatape online. Facebook indebærer tillige nogenlunde passelige metoder til at få indblik i internet shoppens kundetilfredshed.
7En række e-forretninger foreslår nu om stunder et stort udvalg af billige muligheder for levering til gaffatape. Den mest benyttede er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente ordren når det passer dig. Metoden er altså rigtig overkommelig, og ofte også den prisbilligste leveringsløsning.
8Leveringshastigheden kan vise sig at være temmelig udslagsgivende i tilfælde af at du mangler dine nye produkter omgående, og af den grund er det tydeligvis essentielt at man studerer leveringstiden for gaffatape. En lang række e-handler lover billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre, som dog antager at handlen laves forud for et givent tidspunkt.
9Forinden folk handler billige gaffatape i en internet butik bør de helt sikkert betragte shoppens handelsaftale, dog er det undertiden ikke særlig interessant. Udover dette rekommanderer vi at kunden er opmærksom på de mest vedkommende reglementer der kan have indflydelse på shopping af billige gaffatape online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet butikken har.